2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Uyku egitimi veren annelerin yorumlarini okudum genelde 3 gun suruyo ama 1 saat agliyo bebek. Ben dayanamam. Bi de ilk cocuguna verip pisman oldum diyenler var. Ice kapanik olmus cocuk sadece uyku egitimine baglanmaz ama riske almaya deger mi bence degmez. 2 sene dayanabilirim kizim icin diye dusunmeye basladim
Ben de sirf uyusun uykusunu alsin diye senin gibi yapiyorum cnm. Yalniz degilmisim. Zor ama dedigin gibi mutlu uyaniyor
Ocean d3 kullanan var mi bebeğine günde kaç damla veriyorsunuz
1 fis cnm 3 damla oluyor
Prospektusune bak cnm orda yazar

Benim bebem artık memede uyumuyor şimdiden o kadar özlüyorum ki mememde uyuyakaldığı zamanları resmen biberondan sonra memeden soğudu çocuk... sadece ana kucağında sallayarak uyutabiliyoruz, o da o kadar uzun sürüyorki, uyuma süresinden çok sallama süresi

Son 3 gundur ben de memede eskisi gibi uyutamiyorum 4. Ay atagi diye dusunuyorum. Ama memeyi unutmasin diye agzi memede yan pozisyonda pis pislayarak sallayarak bazen de yuruyerek uyutuyorum. Memede uyutmak cok buyuk rahatlik bence sen de dene memede uyumayi unutturma cnm. Atak gecince eski hallerine donuyolar mi acaba?

Hangi marka biber kullanıyorsun?

Avent, lansinoh gibi anne memesine yakın biberonlarda daha çok red yaşanıyor gibi gözlemliyorum.

Sallanma süresi mesele gündüz uykusunda bizde de öyle. Hatta ayağımdan bıraktıktan sonra beş dakika içinde kalkıyor. O yüzden bırakmamaya çalışıyorum.

Memede uyumayı öğrenen bebek başkasında uyumuyor ama o da kötü değil mi? benimkinin de dişi kaşınıyor ondan dolayı memede uyumak istiyor. Ama hiç alışsın istemiyorum.

Avent kullanıyorum canım. O kadar üzülüyorumki anlatamam. Dün gece rüyalarıma girmiş

Memede uyumayı öğrenen bebek başkasında uyumuyor ama o da kötü değil mi? benimkinin de dişi kaşınıyor ondan dolayı memede uyumak istiyor. Ama hiç alışsın istemiyorum.
Meme veremedigim ortamlarda kucakta gezerek de uyuyakaliyo ama ona alissin hic istemem zorda kalinca ii tabi. bana memedr uyutmak hem kolay hem keyifli geliyo mutlu oluyorum. 3 gundur uyutmada zorlaninca degerini daha da ii anladim

Kızlar ben böyle bir gece görmedim ya. Herkes böyle zor mu geçiriyor 4.ay atağını. Çok yorgunum, bitkinim

Ben çoook zor geçirdim bitti çok şükür gerçekten de bitince anlıyorsun bitiyor.
Ama burda birisi yazmıştı çok hoşuma gitmişti. Her sabah yeni bi yetenek-skill açılmış olarak uyanıyor bebiş. Böyle hızlı değişim yaşamadım ben daha önce.

Meme veremedigim ortamlarda kucakta gezerek de uyuyakaliyo ama ona alissin hic istemem zorda kalinca ii tabi. bana memedr uyutmak hem kolay hem keyifli geliyo mutlu oluyorum. 3 gundur uyutmada zorlaninca degerini daha da ii anladim
Ben de çoook seviyordum memede uyutmayı, çok özledim o hissi

O zamanlardaki uyku gerilemesi kalıcı oluyor diyorlar çok korkuyorum matmazel Oğlumun gece uykuları fena değildi gerçekten uykumu alıp kalkardim, eskisine dönmez mi gerçekten artık

O zamanlardaki uyku gerilemesi kalıcı oluyor diyorlar çok korkuyorum matmazel Oğlumun gece uykuları fena değildi gerçekten uykumu alıp kalkardim, eskisine dönmez mi gerçekten artık

Gece uyumaya devam edicek bence. Ben her saat başı kalkıp emzirdim bir ay boyunca. Mız mız tüm gece mızırdandı durdu. Sonra bitti. Gece normal emip geri uyudu bikaç gün hasta olana kadar. Uykumu alıp kalktım ben bikaç gün. Sadecw gece gündü süreleri kısalmıştı. Gündüz 3.5 saat gece 11 saat uyuyordu.

tabi şuanda hasta olduğu için bişi diyemiyorum iki gündür gece gündüz sürekli uyuyor benimki

Reactions: The
Yanlis hatirlamiyorsam 5.ay da

Evet canim ayni gun yaptirdim
Ağır gelmedi mi iki menenjit aynı günde kuzum ya? Bize hemşire yapmak istemedi ağır gelir diye. Doktoruna tekrar sor dedi.
Kızlar ben böyle bir gece görmedim ya. Herkes böyle zor mu geçiriyor 4.ay atağını. Çok yorgunum, bitkinim
4.ay büyük gelişimler yaşandığı için böyle oluyormuş canım. Birkaç gecedir gece terör yaşıyorduk resmen, ağlıyordu uyumuyordu. Dün hiç zorlamadım uyusun diye. 30 dkden 4 gündüz uykusu toplam 2 saat uyudu. Akşamda 9da uyudu, gece 1.30a kadar uyanmadı. Ondan sonra da iki kez 3 saat arayla uyandı emdi, sabah 9.30da uyandı. Bazen uyusun diye ben mi strese sokuyorum çocuğu diye düşünüyorum ya.
Uyku eğitmenleri öyle konuşuyor ki 4. Ayda uyku gerileyecek ve eğitim almazsak düzelmeyecek gibi. Mutlaka gerilemeler olur ama böyle olumsuz konuşup bir çok anneyi strese soktuklarınu düşünüyorum artık. Dün kızım gündüz 4 değil 2 saat uyudu ama çok mutluydu, gece hiç ağlamadan emdi uyudu. Ama eskiye dönüyorlar canım. O atağı atlatınca çocuklarda rahatlıyor, yeni becerileri tam anlamıyla kazanınca vücut eski haline dönüyor.

İnşallah inşallah kuzum , rahatladım biraz. Evet dediğin gibi sanki artık hiç eskisi gibi olmayacakmış gibi okuyorum.. insan haliyle korkuyor. Çünkü gece uykumu alamayınca gündüz de bebeğimle verimli ilgilenemiyorum. Bugün bir baş ağrısıyla uyandım mesela nasıl mutlu olabiliriz? İnşallah geçicidir, düzelir. Senin adına çok sevindim bizim daha yeni başlıyor bakalım

Tabii şartlara göre değişiyor. Benim de amacım kucak meme yanında yatıp pışpışlamaktı. Ama olmadı

Avent kullanıyorum canım. O kadar üzülüyorumki anlatamam. Dün gece rüyalarıma girmiş

Üzülme. Ben mamajoo kullanıyorum. Hatta annem dedi düzgün biberon alsaydın zor emiyor diye söyledi. Kötü bir marka değil ama anne memesi ile aynı değil ya. Yabancılıyor.
50 günlüktü biberonu vermeye başladığımda. Çok şükür meme reddi yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…