Evet saçı var. Saçsız bir bebek degil yani. Ben bir arayayım eczaneyi
Uyku egitimi veren annelerin yorumlarini okudum genelde 3 gun suruyo ama 1 saat agliyo bebek. Ben dayanamam. Bi de ilk cocuguna verip pisman oldum diyenler var. Ice kapanik olmus cocuk sadece uyku egitimine baglanmaz ama riske almaya deger mi bence degmez. 2 sene dayanabilirim kizim icin diye dusunmeye basladimBenim de kafam çok karışık
Hangi görüşü okusam, sen de haklısın diyorum, Nasrettin hoca misali.
Şu uyku eğitimini bir denemek istiyorum, kendim için değil , kızım için, uykusunu alamazsa iyi gelişemez ki... ama ağlatamam da hiç
Of bilmiyorum
Ben de sirf uyusun uykusunu alsin diye senin gibi yapiyorum cnm. Yalniz degilmisim. Zor ama dedigin gibi mutlu uyaniyorEvet annelik çok fedakarlık istiyor kişiye göre bebege göre farklı olmasıda normal kendimizi yetersiz hissetmekten se bazen oluruna bırakmak gerekiyor ben gece gündüz bebeğimi memede uyutup uyanana kadar kalkmıyorum bu şekilde gündüz 1 saat gecede bir iki kez mıkırdanma oluyor meme istiyor sabaha kadar uyuyor bana zor oluyor tabi yanımda yattıgı için temkinli olmam lazım eşim ayrı yatakta ama kızım mutlu uyanınca beni görünce gülümsüyor eriyorum o an
1 fis cnm 3 damla oluyorOcean d3 kullanan var mi bebeğine günde kaç damla veriyorsunuz
Prospektusune bak cnm orda yazarKızlar oğlum 1.sinif bit salgini varmış. Hemen şampuan alıp önlem amaçlı yıkadım. Kendi saçlarım çok uzun ve kendimide yıkadım bit şampuanı ile. Aptal gibi emzirdigim simdi aklıma geldi. Bir şey olur mu sizce. Emzirdimde kızımı
Benim bebem artık memede uyumuyorUyku egitimi veren annelerin yorumlarini okudum genelde 3 gun suruyo ama 1 saat agliyo bebek. Ben dayanamam. Bi de ilk cocuguna verip pisman oldum diyenler var. Ice kapanik olmus cocuk sadece uyku egitimine baglanmaz ama riske almaya deger mi bence degmez. 2 sene dayanabilirim kizim icin diye dusunmeye basladim
Ben de sirf uyusun uykusunu alsin diye senin gibi yapiyorum cnm. Yalniz degilmisim. Zor ama dedigin gibi mutlu uyaniyor
1 fis cnm 3 damla oluyor
Prospektusune bak cnm orda yazar
Son 3 gundur ben de memede eskisi gibi uyutamiyorum 4. Ay atagi diye dusunuyorum. Ama memeyi unutmasin diye agzi memede yan pozisyonda pis pislayarak sallayarak bazen de yuruyerek uyutuyorum. Memede uyutmak cok buyuk rahatlik bence sen de dene memede uyumayi unutturma cnm. Atak gecince eski hallerine donuyolar mi acaba?Benim bebem artık memede uyumuyorşimdiden o kadar özlüyorum ki mememde uyuyakaldığı zamanları resmen biberondan sonra memeden soğudu çocuk... sadece ana kucağında sallayarak uyutabiliyoruz, o da o kadar uzun sürüyorki, uyuma süresinden çok sallama süresi
Benim bebem artık memede uyumuyorşimdiden o kadar özlüyorum ki mememde uyuyakaldığı zamanları resmen biberondan sonra memeden soğudu çocuk... sadece ana kucağında sallayarak uyutabiliyoruz, o da o kadar uzun sürüyorki, uyuma süresinden çok sallama süresi
Son 3 gundur ben de memede eskisi gibi uyutamiyorum 4. Ay atagi diye dusunuyorum. Ama memeyi unutmasin diye agzi memede yan pozisyonda pis pislayarak sallayarak bazen de yuruyerek uyutuyorum. Memede uyutmak cok buyuk rahatlik bence sen de dene memede uyumayi unutturma cnm. Atak gecince eski hallerine donuyolar mi acaba?
Avent kullanıyorum canım. O kadar üzülüyorumki anlatamam. Dün gece rüyalarıma girmişHangi marka biber kullanıyorsun?
Avent, lansinoh gibi anne memesine yakın biberonlarda daha çok red yaşanıyor gibi gözlemliyorum.
Sallanma süresi mesele gündüz uykusunda bizde de öyle. Hatta ayağımdan bıraktıktan sonra beş dakika içinde kalkıyor. O yüzden bırakmamaya çalışıyorum.
Meme veremedigim ortamlarda kucakta gezerek de uyuyakaliyo ama ona alissin hic istemem zorda kalinca ii tabi. bana memedr uyutmak hem kolay hem keyifli geliyo mutlu oluyorum. 3 gundur uyutmada zorlaninca degerini daha da ii anladimMemede uyumayı öğrenen bebek başkasında uyumuyor ama o da kötü değil mi?benimkinin de dişi kaşınıyor ondan dolayı memede uyumak istiyor. Ama hiç alışsın istemiyorum.
İnşallah yaİnşallah bir şey olmaz.
Kızlar ben böyle bir gece görmedim ya. Herkes böyle zor mu geçiriyor 4.ay atağını. Çok yorgunum, bitkinim
Ben de çoook seviyordum memede uyutmayı, çok özledim o hissiMeme veremedigim ortamlarda kucakta gezerek de uyuyakaliyo ama ona alissin hic istemem zorda kalinca ii tabi. bana memedr uyutmak hem kolay hem keyifli geliyo mutlu oluyorum. 3 gundur uyutmada zorlaninca degerini daha da ii anladim
Ins ataktan sonra tekrar eski hallerine donerler. Sen yine de dene cnm dedigim gibi yapmayi ben de devam etcemBen de çoook seviyordum memede uyutmayı, çok özledim o hissi
O zamanlardaki uyku gerilemesi kalıcı oluyor diyorlar çok korkuyorum matmazelBen çoook zor geçirdim bitti çok şükürgerçekten de bitince anlıyorsun bitiyor.
Ama burda birisi yazmıştı çok hoşuma gitmişti. Her sabah yeni bi yetenek-skill açılmış olarak uyanıyor bebiş. Böyle hızlı değişim yaşamadım ben daha önce.
O zamanlardaki uyku gerilemesi kalıcı oluyor diyorlar çok korkuyorum matmazelOğlumun gece uykuları fena değildi gerçekten uykumu alıp kalkardim, eskisine dönmez mi gerçekten artık
Ağır gelmedi mi iki menenjit aynı günde kuzum ya? Bize hemşire yapmak istemedi ağır gelir diye. Doktoruna tekrar sor dedi.Yanlis hatirlamiyorsam 5.ay da
Evet canim ayni gun yaptirdim
4.ay büyük gelişimler yaşandığı için böyle oluyormuş canım. Birkaç gecedir gece terör yaşıyorduk resmen, ağlıyordu uyumuyordu. Dün hiç zorlamadım uyusun diye. 30 dkden 4 gündüz uykusu toplam 2 saat uyudu. Akşamda 9da uyudu, gece 1.30a kadar uyanmadı. Ondan sonra da iki kez 3 saat arayla uyandı emdi, sabah 9.30da uyandı. Bazen uyusun diye ben mi strese sokuyorum çocuğu diye düşünüyorum ya.Kızlar ben böyle bir gece görmedim ya. Herkes böyle zor mu geçiriyor 4.ay atağını. Çok yorgunum, bitkinim
Uyku eğitmenleri öyle konuşuyor ki 4. Ayda uyku gerileyecek ve eğitim almazsak düzelmeyecek gibi. Mutlaka gerilemeler olur ama böyle olumsuz konuşup bir çok anneyi strese soktuklarınu düşünüyorum artık. Dün kızım gündüz 4 değil 2 saat uyudu ama çok mutluydu, gece hiç ağlamadan emdi uyudu. Ama eskiye dönüyorlar canım. O atağı atlatınca çocuklarda rahatlıyor, yeni becerileri tam anlamıyla kazanınca vücut eski haline dönüyor.O zamanlardaki uyku gerilemesi kalıcı oluyor diyorlar çok korkuyorum matmazelOğlumun gece uykuları fena değildi gerçekten uykumu alıp kalkardim, eskisine dönmez mi gerçekten artık
İnşallah inşallah kuzum , rahatladım biraz. Evet dediğin gibi sanki artık hiç eskisi gibi olmayacakmış gibi okuyorum.. insan haliyle korkuyor. Çünkü gece uykumu alamayınca gündüz de bebeğimle verimli ilgilenemiyorum. Bugün bir baş ağrısıyla uyandım mesela nasıl mutlu olabiliriz? İnşallah geçicidir, düzelir. Senin adına çok sevindimAğır gelmedi mi iki menenjit aynı günde kuzum ya? Bize hemşire yapmak istemedi ağır gelir diye. Doktoruna tekrar sor dedi.
4.ay büyük gelişimler yaşandığı için böyle oluyormuş canım. Birkaç gecedir gece terör yaşıyorduk resmen, ağlıyordu uyumuyordu. Dün hiç zorlamadım uyusun diye. 30 dkden 4 gündüz uykusu toplam 2 saat uyudu. Akşamda 9da uyudu, gece 1.30a kadar uyanmadı. Ondan sonra da iki kez 3 saat arayla uyandı emdi, sabah 9.30da uyandı. Bazen uyusun diye ben mi strese sokuyorum çocuğu diye düşünüyorum ya.
Uyku eğitmenleri öyle konuşuyor ki 4. Ayda uyku gerileyecek ve eğitim almazsak düzelmeyecek gibi. Mutlaka gerilemeler olur ama böyle olumsuz konuşup bir çok anneyi strese soktuklarınu düşünüyorum artık. Dün kızım gündüz 4 değil 2 saat uyudu ama çok mutluydu, gece hiç ağlamadan emdi uyudu. Ama eskiye dönüyorlar canım. O atağı atlatınca çocuklarda rahatlıyor, yeni becerileri tam anlamıyla kazanınca vücut eski haline dönüyor.
Meme veremedigim ortamlarda kucakta gezerek de uyuyakaliyo ama ona alissin hic istemem zorda kalinca ii tabi. bana memedr uyutmak hem kolay hem keyifli geliyo mutlu oluyorum. 3 gundur uyutmada zorlaninca degerini daha da ii anladim
Avent kullanıyorum canım. O kadar üzülüyorumki anlatamam. Dün gece rüyalarıma girmiş
Kızlar bebeğimin yüzündeki egzama böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?