- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Valla canım sanırsam süt ürünlerine karşı haftaya cocuk doktoruna götürcem bakalım ilkin doktor atopik dedi ama bakalim şimdi ne dicekÇok geçmiş olsun. Doktora gitsen iyi olur sanki. Sen yumurta yediğinde oluyor olabilir mi
Geçiyor canım hiiç merak etme. Hatta diyorum ki her ataktan sonra kendimi niye o kadar yıprattıysam. Ne güzel bebeğim büyüyor, gelişiyor diyorum. Bunlarda tatlı sıkıntılar işte idare ediyoruz napalımİnşallah inşallah kuzum , rahatladım biraz. Evet dediğin gibi sanki artık hiç eskisi gibi olmayacakmış gibi okuyorum.. insan haliyle korkuyor. Çünkü gece uykumu alamayınca gündüz de bebeğimle verimli ilgilenemiyorum. Bugün bir baş ağrısıyla uyandım mesela nasıl mutlu olabiliriz? İnşallah geçicidir, düzelir. Senin adına çok sevindimbizim daha yeni başlıyor bakalım
Benim doktor da dişini kaşıması için havuç verebilirsin demişti ama vermem bunu görünce. Geçmii olsun canım.Eki Görüntüle 3003715
Minnoşa sabah kahvaltıda havuç verdim. Çok çok az yaladı, yüzü bu hale geldi. Havuç öyle alerjen de değil bildiğim kadarıyla, ek gıdaya bazı doktorlar havuçla başlıyor. Şok oldum.
Benm de amacim bu degildi cnm bebekler hayat belirliyo cogu seyi hic canini sikmaTabii şartlara göre değişiyor. Benim de amacım kucak meme yanında yatıp pışpışlamaktı. Ama olmadı
Cnm buharda haslanmis havuc veriliyo bebeklere. Alerjen dgl dedigin gibi. Ek gida zamani pismisini dene benceEki Görüntüle 3003715
Minnoşa sabah kahvaltıda havuç verdim. Çok çok az yaladı, yüzü bu hale geldi. Havuç öyle alerjen de değil bildiğim kadarıyla, ek gıdaya bazı doktorlar havuçla başlıyor. Şok oldum.
Ayy evet alerji noktasi bunlar ilk bizimde boyle olmuştu. Bende şoktayım suan havucta mi alerjikmiş yaEki Görüntüle 3003715
Valla canım sanırsam süt ürünlerine karşı haftaya cocuk doktoruna götürcem bakalım ilkin doktor atopik dedi ama bakalim şimdi ne dicek
Eki Görüntüle 3003715
InsAllah canım yaİnşallah geçici bir durumdur.
Canım benim arkadaşım ek gıda dönemi havuç vermişti, aşırı alerji olmuştu çocuk mahvoldu. Bence de önce pişmişiyle tanıştırmak daha güvenli sanki.Eki Görüntüle 3003715
Ya bu eğitmenler kendilerine ekmek çıksın diye her şeyi abartıyor, annelere kendilerini yetersiz hissettirmeye çalışıyorlar bence, çoğunun yazdığı şeyler o kadar moral bozucu ki… Ben artık ne kadar az bilirsem ve içgüdülerimle hareket edersem o kadar rahat bakarım çocuğuma diye düşünüyorum artık ve öyle de oluyor gerçekten. Atak matak hiç takip etmiyorum bayadır, maşallah oğlan da hiç öyle buhranlı bir dönem yaşatmadı bize. Arada tek tük zor günler olmuyor mu oluyor ama bu çocuklar da robot değil sonuçta illa her günleri aynı olmayacak diyip geçiyorum.İnşallah inşallah kuzum , rahatladım biraz. Evet dediğin gibi sanki artık hiç eskisi gibi olmayacakmış gibi okuyorum.. insan haliyle korkuyor. Çünkü gece uykumu alamayınca gündüz de bebeğimle verimli ilgilenemiyorum. Bugün bir baş ağrısıyla uyandım mesela nasıl mutlu olabiliriz? İnşallah geçicidir, düzelir. Senin adına çok sevindimbizim daha yeni başlıyor bakalım
Benim kız neden hemen böyle oldu acaba ya? Biz hep kaşık biberonla verdik, 3.ayı tamamlayana kadar. Ama sonra almadı artık, mecburen normal biberona geçtik. Normal biberona geçtiğimizden beri gittikçe artan bir grafikle memeden soğudu.Üzülme. Ben mamajoo kullanıyorum. Hatta annem dedi düzgün biberon alsaydın zor emiyor diye söyledi. Kötü bir marka değil ama anne memesi ile aynı değil ya. Yabancılıyor.
50 günlüktü biberonu vermeye başladığımda. Çok şükür meme reddi yaşamadık.
Kıyamam minnoş ya . Bizim de aşı takvimini planlarken söyledi hemşire . Devlet aşıları ile ağır gelir dedi. Benim de şuana kadar kızıma devlet aşıları öyle halsizlik ateş yapmadı şükür. Ama 6.ay aşıları ağır dedi hemşiremiz.Kedilervekitaplar hyr canim ya demedi o gun rota ile beraber yaptirdik. O aksam atess ve halsizlikten inledi yawrum. En agir 2.ay asilariydi dedi. Ama bence oyle degil
Doktor bana ikisini de bir yaş önccesi yazmış, bende şaşırdım napcam. Birde doçent doktor, çokta övülen ve hastası olan birisi. Bana taksici bile hastaneye giderken önermişti doktorumuzu. Ben nimenrix yaptırıcam, bexsero bir yaş sonrası bırakıcam ya.Bugün saglıkocagından aradılar kontrol için menenjit aşısı için bir yaştan sonra dedi
Benim kız neden hemen böyle oldu acaba ya? Biz hep kaşık biberonla verdik, 3.ayı tamamlayana kadar. Ama sonra almadı artık, mecburen normal biberona geçtik. Normal biberona geçtiğimizden beri gittikçe artan bir grafikle memeden soğudu.
Kayınpederim hastanede 15 gün yattı. Doktoru 7. Günde iyileştin sen diye göndermek istedi. Ambulanşla gönderilecekti, tuvalete gitse gelse solunumu 70 e iniyordu. Telefonla konuşamıyordu. İtiraz ettik biraz daha kaldı. Daha iyi durumda taburcu oldu. Ambulans olmadığı için aracımızla ama oksijen tüpüne bağlı çıktı. Evde her geçen gün daha iyiye gidiyor. Solunumu arttı baya baya cihaz sayesinde.5 yaş ve üzeri çocuğu kovid olan var mı aramizda? Kovidden sonra bir kusma durumu olmuştu kızımda bahsetmiştim tahlillerde birşey çıkmadı, bağırsaklarında ağrı var dedi doktor karın ağrısı ilacı verdi. 1 haftadır geçmedi yaa? Bu kovid çocuklarda karın ağrısı, ishal falan yapıyormuş ama negatif olmuştur diye düşünüyorum düzelmez mi bu zamana kadar? Karın ağrısı ile ilgili nereye goturebilirim?
Babam hala aynı solunum seviyesi çok düşük(( cihaza bağlı nefes alıp verince bir sorun yok ama yemek yerken solunum 70lere düşüyor, Allah'ım çok zor günler geçiriyorum ama gardimi düşürmemeye çalışıyorum, annem ufak bir negatif durumda demotive oluyor hemen. Herşeyi ben toparlayacakmisim gibi görünüyor. Keşke hiç ise baslamasaydim ailemin bana çok ihtiyacı var ama ben sabah 08.30 akşam 18.00 çalışıyorum
Bir sorum daha var. Süt sagan anneler kaç CC sağıyorsunuz? Veya mama veren anneler kaç CC süt içiyor gün içinde? Gece 12den diğer gece 12ye kadar? Bana doktor 500 CC sütun 12 saat için az olacagini söylemişti.
Bende öyle sürekli huysuz ağlamaklıKızlar ben böyle bir gece görmedim ya. Herkes böyle zor mu geçiriyor 4.ay atağını. Çok yorgunum, bitkinim
15 gün sonra taburcu olduktan sonra eve geldiğinde mi tuvalete gidip gelince sonumunu 70lere iniyordu canım? Biz babamı zor tutuyoruz hastanede.. şuan 10. Günü ama babam 12. Günde çıkmak istiyor, doktor ise 15. Günde çıkarmak istiyor. Bir deri bir kemik kaldı, yemek yiyemedi pek hastanede, bilinç bulanıklığı oluyor sanki çocuk gibi oldu. Bugün bana soruyor beni eve arabayla mi goturuceksin diye yok baba yürüyerek gidicez dedim Degisik soruları var. Solunum cihazı araştırıyorum şimdiden, satın alsam daha iyi kiralama ile arasında bir fark yok. Sizin kullandığınız bir marka var mı canım? Kaç günde yükseldi değerleri daha iyi hissediyor kendisini? Sanki hiç duzelmeyecek cihaza bağlı kalacak diye korkuyorumKayınpederim hastanede 15 gün yattı. Doktoru 7. Günde iyileştin sen diye göndermek istedi. Ambulanşla gönderilecekti, tuvalete gitse gelse solunumu 70 e iniyordu. Telefonla konuşamıyordu. İtiraz ettik biraz daha kaldı. Daha iyi durumda taburcu oldu. Ambulans olmadığı için aracımızla ama oksijen tüpüne bağlı çıktı. Evde her geçen gün daha iyiye gidiyor. Solunumu arttı baya baya cihaz sayesinde.
Demenim o ki korkmaa düzelecek.
Bwnim bebiş kovid oldu cumartesi günü. İshal başladı doktor normal dedi. Acayip pişik oldu biranda neler kullandıysam hala düzelemedi
Gözünde çapak varmı diye sordu. Kovid gözü de etkiliyormuş. Damla yazdı ama gerek duymadığımız için almamıştık. Kızarmaya başladı gözü gün içinde. Şuanda şakır şakır akıyor gözyaşları. Eşim damlayı almaya gitti.
Bence minnoşum hala ağrısı da var kıvranıyor gün içinde çünkü. Tanıdıklarım oldu yakın zamanda. 3 yaşındaki oğlu bikaç gin karnım ağrıyor diyip durmuş ama sonra geçmiş.
Hastanede o değerlere iniyordu. Saçma sapan kovide inanmayan bi doktora denk geldik Allah onu bildiği gibi yapsın. Taburcu edicem diye uğraştı hasta adamı.15 gün sonra taburcu olduktan sonra eve geldiğinde mi tuvalete gidip gelince sonumunu 70lere iniyordu canım? Biz babamı zor tutuyoruz hastanede.. şuan 10. Günü ama babam 12. Günde çıkmak istiyor, doktor ise 15. Günde çıkarmak istiyor. Bir deri bir kemik kaldı, yemek yiyemedi pek hastanede, bilinç bulanıklığı oluyor sanki çocuk gibi oldu. Bugün bana soruyor beni eve arabayla mi goturuceksin diye yok baba yürüyerek gidicez dedim Degisik soruları var. Solunum cihazı araştırıyorum şimdiden, satın alsam daha iyi kiralama ile arasında bir fark yok. Sizin kullandığınız bir marka var mı canım? Kaç günde yükseldi değerleri daha iyi hissediyor kendisini? Sanki hiç duzelmeyecek cihaza bağlı kalacak diye korkuyorum((
Olmaz olsun nboyle bir hastalık kim çıkarttı bu kovidi yaa? Yaslisindaj çocuğuna herkeste değişik etkiler bıraktı... 5 yaşında çocuk toparlayamadi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?