Rabbim tez vakit şifa versin inşallah canım5 yaş ve üzeri çocuğu kovid olan var mı aramizda? Kovidden sonra bir kusma durumu olmuştu kızımda bahsetmiştim tahlillerde birşey çıkmadı, bağırsaklarında ağrı var dedi doktor karın ağrısı ilacı verdi. 1 haftadır geçmedi yaa? Bu kovid çocuklarda karın ağrısı, ishal falan yapıyormuş ama negatif olmuştur diye düşünüyorum düzelmez mi bu zamana kadar? Karın ağrısı ile ilgili nereye goturebilirim?
Babam hala aynı solunum seviyesi çok düşük(( cihaza bağlı nefes alıp verince bir sorun yok ama yemek yerken solunum 70lere düşüyor, Allah'ım çok zor günler geçiriyorum ama gardimi düşürmemeye çalışıyorum, annem ufak bir negatif durumda demotive oluyor hemen. Herşeyi ben toparlayacakmisim gibi görünüyor. Keşke hiç ise baslamasaydim ailemin bana çok ihtiyacı var ama ben sabah 08.30 akşam 18.00 çalışıyorum
Bir sorum daha var. Süt sagan anneler kaç CC sağıyorsunuz? Veya mama veren anneler kaç CC süt içiyor gün içinde? Gece 12den diğer gece 12ye kadar? Bana doktor 500 CC sütun 12 saat için az olacagini söylemişti.
Kızlar bebeğimin burnu tıkalı. Napıcam ben ağlıyor uyuyamıyor minnoşum. Şırıngayla serumu bi burnundan sıktım diğerinden çıktı. Ama kısa süre sonra gene tıkanıyor.
Olabilir canım bazen çok alıyorlar bazen az. Eğer açım diye ağlamıyorsa çişli bezi yeterince çıkıyorsa dert etme. Daha sık emzirirsşn inşallah toparlar hemen. Persentilin altında mı değerleri? Değilse dert etme.Kızlar 4 ay aşısini yaptırdık bugün sadce 350 gram almış bizim yavru
Canım Bexsero ise 5. ayda yaptır bence de. Bizim doktorumuz devlet aşıları ile çakışmasın dedi menenjit aşıları için.Her doktor farklı diyo ya bakalım ilk dozu bende 3 ayda yaptırdım ikinciyi bidaha dicem 4 ay.asilari çok ağır
Veriliyor inanki simdi bebisi doyurmaya bak sonra bi hirs yaparsin verirsin inşallahValla canım ben kilo konusunu biraz takıyorum, hatta evlenmeden önceki fotoğraflarıma bakınca üzülüyorum biraz. Ama hiçbiri oğluştan önemli değil tabii o yüzden bundan sonra daha dikkat edeceğim.
5. ayda yaptırıcam canım. 3. dozu da 15. ayda. Nimenrix olanı da 6 ve 12. aylarda yaptırıcam.
Dediğin gibi canım isteyince çok rahat veriyorum Allahtan ama insanın yine morali biraz bozuluyor.Veriliyor inanki simdi bebisi doyurmaya bak sonra bi hirs yaparsin verirsin inşallah
Cok haklısın kuzu ama onlar doysun diye napalimDediğin gibi canım isteyince çok rahat veriyorum Allahtan ama insanın yine morali biraz bozuluyor.
Kızlar bu arada doktor kundağı 6 aya kadar kullanabileceğimizi söyledi en çok buna sevindim.Bizimki likralı esnek kumaşlı hazır kundaklardan, eğer öyleyse sorun olmaz dedi.
Bir şey olmaz canım korkmaDeneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda
Aşı yerinde kızarıklık şişlik oldu birazda huysuzluk pazartesi olduk onun dışında bi etki yaşamadık bizKizlar 4.ay devlet asilarini yaptiran oldu mu ? Ne gibi etkileri oldu acaba
Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim cevabınız için inanın çok çekinerek sordum kusura bakmayın çok kasilmadi ama yinede ağrı oldu tabi şuan da minik minik ağrı giriyo inşallah bişi olmazBir şey olmaz canım korkmaçok yaşadım
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah5 yaş ve üzeri çocuğu kovid olan var mı aramizda? Kovidden sonra bir kusma durumu olmuştu kızımda bahsetmiştim tahlillerde birşey çıkmadı, bağırsaklarında ağrı var dedi doktor karın ağrısı ilacı verdi. 1 haftadır geçmedi yaa? Bu kovid çocuklarda karın ağrısı, ishal falan yapıyormuş ama negatif olmuştur diye düşünüyorum düzelmez mi bu zamana kadar? Karın ağrısı ile ilgili nereye goturebilirim?
Babam hala aynı solunum seviyesi çok düşük(( cihaza bağlı nefes alıp verince bir sorun yok ama yemek yerken solunum 70lere düşüyor, Allah'ım çok zor günler geçiriyorum ama gardimi düşürmemeye çalışıyorum, annem ufak bir negatif durumda demotive oluyor hemen. Herşeyi ben toparlayacakmisim gibi görünüyor. Keşke hiç ise baslamasaydim ailemin bana çok ihtiyacı var ama ben sabah 08.30 akşam 18.00 çalışıyorum
Bir sorum daha var. Süt sagan anneler kaç CC sağıyorsunuz? Veya mama veren anneler kaç CC süt içiyor gün içinde? Gece 12den diğer gece 12ye kadar? Bana doktor 500 CC sütun 12 saat için az olacagini söylemişti.
Psikolojik olabilir mi ben de korkardım sonrasında. Ama korkma bir şey olmaz inşallah. Hatta doğuma yakın, doğumu kolaylaştırır orgazm dediler, o bile olmadı 40+2de suni sancı ile doğurdumYaa gerçekten mi çok teşekkür ederim cevabınız için inanın çok çekinerek sordum kusura bakmayın çok kasilmadi ama yinede ağrı oldu tabi şuan da minik minik ağrı giriyo inşallah bişi olmaz
Psikolojik olabilir mi ben de korkardım sonrasında. Ama korkma bir şey olmaz inşallah. Hatta doğuma yakın, doğumu kolaylaştırır orgazm dediler, o bile olmadı 40+2de suni sancı ile doğurdum
Yok ayına göre iyi . Misafir vardı çok huysuz emmiyordu insAllah bidaki ay daha iyi olurOlabilir canım bazen çok alıyorlar bazen az. Eğer açım diye ağlamıyorsa çişli bezi yeterince çıkıyorsa dert etme. Daha sık emzirirsşn inşallah toparlar hemen. Persentilin altında mı değerleri? Değilse dert etme.
Ya doğru diyon öyle derim bende bakımCanım Bexsero ise 5. ayda yaptır bence de. Bizim doktorumuz devlet aşıları ile çakışmasın dedi menenjit aşıları için.
Karanlık sessiz yerde daha güzel emiyorlar sanki canımYok ayına göre iyi . Misafir vardı çok huysuz emmiyordu insAllah bidaki ay daha iyi olur
Hep öyle yapıyorum canım ama cocuk heral benim stresimden yorgunluğumdan etkileniyordu 2 gündür şükür sıkıntı yok emmesindeKaranlık sessiz yerde daha güzel emiyorlar sanki canım
Olabilir canım. Gerçekten sünger gibi çekiyorlar ruh halimiziHep öyle yapıyorum canım ama cocuk heral benim stresimden yorgunluğumdan etkileniyordu 2 gündür şükür sıkıntı yok emmesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?