2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Rabbim tez vakit şifa versin inşallah canım

Kızlar bebeğimin burnu tıkalı. Napıcam ben ağlıyor uyuyamıyor minnoşum. Şırıngayla serumu bi burnundan sıktım diğerinden çıktı. Ama kısa süre sonra gene tıkanıyor.

Odayı nemli tutmak gerekiyor. Aspiratörle çekin serum fizyolojikten sonra. Yan yatırın. Buhar makinesi varsa açın.

Kızlar 4 ay aşısini yaptırdık bugün sadce 350 gram almış bizim yavru
Olabilir canım bazen çok alıyorlar bazen az. Eğer açım diye ağlamıyorsa çişli bezi yeterince çıkıyorsa dert etme. Daha sık emzirirsşn inşallah toparlar hemen. Persentilin altında mı değerleri? Değilse dert etme.

Veriliyor inanki simdi bebisi doyurmaya bak sonra bi hirs yaparsin verirsin inşallah

Arkadaşlar benim kızım 16 haftalık oldu bugün. Ve 2 gündür uyku düzeni değişti. Gündüz 4,5 saat uyuyan çocuk sürekli ayakta kalmak istiyor. Acaba 4. Ay atağı dedikleri bu mu? Eğer öyleyse umarım çabuk geçer

Deneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda

Veriliyor inanki simdi bebisi doyurmaya bak sonra bi hirs yaparsin verirsin inşallah
Dediğin gibi canım isteyince çok rahat veriyorum Allahtan ama insanın yine morali biraz bozuluyor.

Kızlar bu arada doktor kundağı 6 aya kadar kullanabileceğimizi söyledi en çok buna sevindim. Bizimki likralı esnek kumaşlı hazır kundaklardan, eğer öyleyse sorun olmaz dedi.

Cok haklısın kuzu ama onlar doysun diye napalim

Deneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda
Bir şey olmaz canım korkma çok yaşadım

Bir şey olmaz canım korkma çok yaşadım
Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim cevabınız için inanın çok çekinerek sordum kusura bakmayın çok kasilmadi ama yinede ağrı oldu tabi şuan da minik minik ağrı giriyo inşallah bişi olmaz

Reactions: The
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim cevabınız için inanın çok çekinerek sordum kusura bakmayın çok kasilmadi ama yinede ağrı oldu tabi şuan da minik minik ağrı giriyo inşallah bişi olmaz
Psikolojik olabilir mi ben de korkardım sonrasında. Ama korkma bir şey olmaz inşallah. Hatta doğuma yakın, doğumu kolaylaştırır orgazm dediler, o bile olmadı 40+2de suni sancı ile doğurdum

Yok ayına göre iyi . Misafir vardı çok huysuz emmiyordu insAllah bidaki ay daha iyi olur

Hep öyle yapıyorum canım ama cocuk heral benim stresimden yorgunluğumdan etkileniyordu 2 gündür şükür sıkıntı yok emmesinde
Olabilir canım. Gerçekten sünger gibi çekiyorlar ruh halimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…