Canım bizde bu gün yaptirdik bence hiç takma ben hemşirenin tavsiyesiyle mama verdim bu gün bana diyor sen niye mama verdin bende dedim sen dedin yaaaKızlar 4 ay aşısini yaptırdık bugün sadce 350 gram almış bizim yavrum
Bende aksine dogumu baslati canim yaPsikolojik olabilir mi ben de korkardım sonrasında. Ama korkma bir şey olmaz inşallah. Hatta doğuma yakın, doğumu kolaylaştırır orgazm dediler, o bile olmadı 40+2de suni sancı ile doğurdum
Korunmasız ilişki de bir işe yaramadı bizdeCanım bizde bu gün yaptirdik bence hiç takma ben hemşirenin tavsiyesiyle mama verdim bu gün bana diyor sen niye mama verdin bende dedim sen dedin yaaasonra diyor verme kilosu gayet iyi bence birden alır oda bizim ki dört ay dört günlük işte 6 kilo 915 gram çıktı geçen ay da öyle oldu aslında yine on beş günde 150 almış birden alıyorlar
Bende aksine dogumu baslati canim yaherkeste farklı sanki gerçi orgazm değil ama işte korunmasız ilişkide 7 aydan sonra çok ağrım oluyordu ondan sonra bıraktık zaten doğuma gitmeden ilişkiye girdik umursamdim yani o bence çok tetikledi ama heralde orgazmin bi etkisi yok hata bi yerde okumuştum yanış hatırlamıyorsam bebege iyi geliyormuş diye nasıl iyi geliyorsa artık ♀
Ins tekrarlamaz cnm. Dedigin gibi muhtemelen covidden ben de duydum karin agrisi ishal yapiyomus cocuklardaNe güzel şey öyle az birşey öde sonra devlet komple cihazın sahibi olsuncihaz buldum kiralamak için, şimdi doktordan haber bekliyorum canım. Bugün fena çıkış yapmış doktor babama çıkamazsın ben sana evde nasıl antibiyotik serum vericem falan diye... Pazartesiye kadar daha kalacak. Dün öyle araftaydim ki bir yandan babam çıkmak istiyor bir yandan çıkarırsak yanlış mı yaparız acaba diye düşünürken senin yazdıkların ışık oldu bana kesinlikle erken cikarmayacagim. Tekrar hastaneye geri donmektense bir kaç gün daha dayansın valla. Çok sağol canım. Hayatımın iki önemli evresinde bana destek verdin çok sağol İyiki senin gibi güzel insanlar var burada
Ben ilk kızımda 450 gram sagiyordum birde beni emerdi falan işte olsun sana 650 CC yani. Ben bu oğlanı hem emziriyorum evden çıkmadan, hem ona süt sagiyorum, iş yerinde sagiyorum, akşamda emziriyorum, gece aynı şekilde. Ben eve gelene kadar 450 CC+ sabah emzirsem 100 CC diyelim+ akşamda 100 CC olsa bu kadar işte canım.
Haklısın canım. Bugün karın ağrısı şikayeti olmamış çok şükür. Tekrarlarsa doktoruna götüreceğim tekrar o yönlendirir artık herhalde .. bu kovid belası çocuklarda bağırsak problemlerine sebep oluyormuş..
Dr browns mu denesen canım?Avent kullanıyorum canım. O kadar üzülüyorumki anlatamam. Dün gece rüyalarıma girmiş
Doktorun sorun yok dedıyse orgazmın zararı olmuyo canım:) bızde ılk 14 hafta yapmadık ama sonrasında korunmasz doguma kadar devam ettkDeneyimli anneler utanarak bir soru sorucaktim size
17 haftalık gebeyim gece istemsiz orgazm olmak gebeliğe bir zararı olurmu çok korkuyorum yaşayan oldumu aranızda
Evt canım cok şükür annem geldı ıkı gundur o bakıyoCok şükür annen bakacakmis canım. Gözün yüreğin arkada kalmaz en azından. Bende ilk hafta öyleydim, eve geliyorum koşa koşa soluğu yanında alıyorum acaba beni unutmuş müdür diye
Amin inşallah canım ama gelmez akılları başına. Bende umursamıyorum inceldigi yerden kopsun artık ne diyeyim yaa.
Canım cıkarma yaNe güzel şey öyle az birşey öde sonra devlet komple cihazın sahibi olsuncihaz buldum kiralamak için, şimdi doktordan haber bekliyorum canım. Bugün fena çıkış yapmış doktor babama çıkamazsın ben sana evde nasıl antibiyotik serum vericem falan diye... Pazartesiye kadar daha kalacak. Dün öyle araftaydim ki bir yandan babam çıkmak istiyor bir yandan çıkarırsak yanlış mı yaparız acaba diye düşünürken senin yazdıkların ışık oldu bana kesinlikle erken cikarmayacagim. Tekrar hastaneye geri donmektense bir kaç gün daha dayansın valla. Çok sağol canım. Hayatımın iki önemli evresinde bana destek verdin çok sağol İyiki senin gibi güzel insanlar var burada
Canım benjm kızım emınım bu kadar beslenmıyoBen ilk kızımda 450 gram sagiyordum birde beni emerdi falan işte olsun sana 650 CC yani. Ben bu oğlanı hem emziriyorum evden çıkmadan, hem ona süt sagiyorum, iş yerinde sagiyorum, akşamda emziriyorum, gece aynı şekilde. Ben eve gelene kadar 450 CC+ sabah emzirsem 100 CC diyelim+ akşamda 100 CC olsa bu kadar işte canım.
Haklısın canım. Bugün karın ağrısı şikayeti olmamış çok şükür. Tekrarlarsa doktoruna götüreceğim tekrar o yönlendirir artık herhalde .. bu kovid belası çocuklarda bağırsak problemlerine sebep oluyormuş..
Çok seviyorum bende burayıNe güzel şey öyle az birşey öde sonra devlet komple cihazın sahibi olsuncihaz buldum kiralamak için, şimdi doktordan haber bekliyorum canım. Bugün fena çıkış yapmış doktor babama çıkamazsın ben sana evde nasıl antibiyotik serum vericem falan diye... Pazartesiye kadar daha kalacak. Dün öyle araftaydim ki bir yandan babam çıkmak istiyor bir yandan çıkarırsak yanlış mı yaparız acaba diye düşünürken senin yazdıkların ışık oldu bana kesinlikle erken cikarmayacagim. Tekrar hastaneye geri donmektense bir kaç gün daha dayansın valla. Çok sağol canım. Hayatımın iki önemli evresinde bana destek verdin çok sağol İyiki senin gibi güzel insanlar var burada
Ben ilk kızımda 450 gram sagiyordum birde beni emerdi falan işte olsun sana 650 CC yani. Ben bu oğlanı hem emziriyorum evden çıkmadan, hem ona süt sagiyorum, iş yerinde sagiyorum, akşamda emziriyorum, gece aynı şekilde. Ben eve gelene kadar 450 CC+ sabah emzirsem 100 CC diyelim+ akşamda 100 CC olsa bu kadar işte canım.
Ya yok takmadım pazartesi cocuk doktoruna götürcem bakalım o ne dicek . Seninkinin boyuna kaç dediler bize 65 cm dedi ama hiç özenerek ölçmediCanım bizde bu gün yaptirdik bence hiç takma ben hemşirenin tavsiyesiyle mama verdim bu gün bana diyor sen niye mama verdin bende dedim sen dedin yaaasonra diyor verme kilosu gayet iyi bence birden alır oda bizim ki dört ay dört günlük işte 6 kilo 915 gram çıktı geçen ay da öyle oldu aslında yine on beş günde 150 almış birden alıyorlar
Bende aksine dogumu baslati canim yaherkeste farklı sanki gerçi orgazm değil ama işte korunmasız ilişkide 7 aydan sonra çok ağrım oluyordu ondan sonra bıraktık zaten doğuma gitmeden ilişkiye girdik umursamdim yani o bence çok tetikledi ama heralde orgazmin bi etkisi yok hata bi yerde okumuştum yanış hatırlamıyorsam bebege iyi geliyormuş diye nasıl iyi geliyorsa artık ♀
Ya doktor ateşini popodan ölç dedi, ölçerken bir de o sırada yaptı elime tüm tazyiğiyleYa hiç sevmiyorum fitil olayını bende yaa. Elimize yapmadıklari kalmıştıhiç ugrasma ver calpolu canım daha Fazla yukselmesin ...
Kız Vala senin ki az dursa okula gidicekti artık minos ya ben gelmiyorum karar verdim burası çok güzellKorunmasız ilişki de bir işe yaramadı bizdebebeğe iyi gelmesi olayını çok bilmiyorum canım. Anne mutlu, bebek mutlu ilişkisinden belki
Aynen bence de takma canim zaten hiç umirsamiyorlar amannnYa yok takmadım pazartesi cocuk doktoruna götürcem bakalım o ne dicek . Seninkinin boyuna kaç dediler bize 65 cm dedi ama hiç özenerek ölçmedi
Uykuya yatırmaya saat kaçta başladın canım? Benim kız da gece 3lerde uyuyordu. Ne zamanki uykuya yatırma saatini 8e çektik, hop diye uyumaya başladı. Şimdi de 7 gibi uykusu gelmeye başlıyor. Aslında saat 7-8 gibi uykuları geliyor, ve o saatte uyumazlarsa agresifleşip hiç uyuyamıyorlar sonra.Gece 12.30 da zorlaa ağlatarakkaç saat uğraşın sonunda uyuttumsabah 7.30 da kalktı inanamıyorum ya.
Insan gec uyuyunca cok uzun uyurlar diye dusunuyorGece 12.30 da zorlaa ağlatarakkaç saat uğraşın sonunda uyuttumsabah 7.30 da kalktı inanamıyorum ya.
Ay allahım sen 12 .3 ben 1.3 benimkide 7 de uyandı sabahGece 12.30 da zorlaa ağlatarakkaç saat uğraşın sonunda uyuttumsabah 7.30 da kalktı inanamıyorum ya.
8de emerek mi uyuyor canım? Ben de 9 gibi uyutuyorum ama çok uğraşıyorum hala yaUykuya yatırmaya saat kaçta başladın canım? Benim kız da gece 3lerde uyuyordu. Ne zamanki uykuya yatırma saatini 8e çektik, hop diye uyumaya başladı. Şimdi de 7 gibi uykusu gelmeye başlıyor. Aslında saat 7-8 gibi uykuları geliyor, ve o saatte uyumazlarsa agresifleşip hiç uyuyamıyorlar sonra.
Ay allahım sen 12 .3 ben 1.3 benimkide 7 de uyandı sabahzaten 6 da kalkmistim yataktan diğer çocuğu okula hazirliyordum valla hala yorgunluk üstümde öyle uyumak istiyorumki
8de emerek mi uyuyor canım? Ben de 9 gibi uyutuyorum ama çok uğraşıyorum hala ya
Bu çok doğru burada okumuştum nekdar sık uyutursak okadar çok uyuyorlar diye bende uyandıktan yarım saat 40 dk bir yatırıyorum eskiye göre daha iyi yanı dada yatarsam uzun uyuyorUykuya yatırmaya saat kaçta başladın canım? Benim kız da gece 3lerde uyuyordu. Ne zamanki uykuya yatırma saatini 8e çektik, hop diye uyumaya başladı. Şimdi de 7 gibi uykusu gelmeye başlıyor. Aslında saat 7-8 gibi uykuları geliyor, ve o saatte uyumazlarsa agresifleşip hiç uyuyamıyorlar sonra.
Normalde emerek uyuyor... Emmiyorsa emzik veriyorum, uykusu gelince emzik istiyor zaten, belli ediyor, sonra da sallıyorum, öyle uyuyor.8de emerek mi uyuyor canım? Ben de 9 gibi uyutuyorum ama çok uğraşıyorum hala ya
Gündüz elhamdülillah daha iyi Zeynocum. Çünkü sabah 7-7.30 gibi kalkıyor o yüzden çok uykusu geliyor gün içinde. Ama saat olarak bir düzenden bahsedemiyorum, yarım saat ile bir saat arasında değişiyor uykusu hep. İki gündür annemlerdeydim, çok fazla uyarana maruz kaldığını düşünüyorum. Çok sevdiler, çok oynadılar, çok yoruldu vs. Çok yorulunca da zor uyuyor bebekler sanırım o yüzden belki de bilmiyorum zor uyudu yani özellikle dün. Ama hala gece 5 kez kalkıp emmeye devam ediyor iki saatte bir yaklaşık olarak. Bu da üç gündür başladı, acikiyor desem beş dk emip uyuyor anlamadım neden bunu yapıyor :) normalde 1-2 defa kalkardı yalnızca. Kıymetini bilemedim :)) Oburlasti şu sıra. Muhtemelen büyüme evresinde bu ay iyice, başka açıklama bulamıyorumGündüz uykuları düzene girdi mi maya. O da çok farkediyor. Eğer gündüz güzel uyursa gece uykusuna daha rahat geçiyor.
Anladım canım. Ben galiba son olarak avent emzik alıp deneyeceğim son kez ve bu emzik bulma serüvenimi burda noktalayacagimNormalde emerek uyuyor... Emmiyorsa emzik veriyorum, uykusu gelince emzik istiyor zaten, belli ediyor, sonra da sallıyorum, öyle uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?