2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
5 dk fena değilmiş bakalım ya aklımda kalmasın diye aldım bakalım. İnşallah tutar da kullabiliriz ya
Akşam uykusu gelir gibi olduğunda ver, o zaman alır. Normalde benimki de almıyor, ama uyumak istediğinde alıyor emziği. Rahatlatıyor onu sanırım, uykuya daldırıyor

Yüksektenmi düştü canım ya çok geçmiş olsun

Evet canim biraz yüksekti tutmaya çalıştım ama tutamadim. Felâket kötüyüm hala cok korkuyorum Allahım bir şey olmasin lutfen bebegime
Kuzum bir farklılık yok di mi keyfinde, hareketlerinde. Kendini bu kadar yıpratma. Senin ruh halin ona da geçer, o da huysuzlanir gerçekten. Çok üzücü tahmin edebiliyorum, ki anlattım ya yaşadım benzerini ama sakin ol canım.

Düşmesi gereken bebe o değil. Çocuk döner yürür normal de... O da isteyerek yapmamıştır ama mahcubiyetin olmaması sinir bozucu.

Reactions: The
Evet canim tepkileri normal çok şükür. Baska bir belirti olmadi ama ben travma geçirdim resmen. Basım ağrıyor felaket midem bulaniyor suan. Hala ağlıyorum sinirlerim bisaldi resmen

Canım çok geçmiş olsun. Eşine ver bebeği istersen, biraz sen sakinle kendine bi papatya çayı yap. Çok şükür bir şey olmamış. Bilerek olan bir şey değil sonuçta.

İki gözümde seğiriyor hala ama daha iyiyim çok şükür Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Canım çok geçmiş olsun. Eşine ver bebeği istersen, biraz sen sakinle kendine bi papatya çayı yap. Çok şükür bir şey olmamış. Bilerek olan bir şey değil sonuçta.
Ahh ya bilerek degil tabi ama tutamadim gözümün önünden gitmiyor. Daha iyiyim simdi cok şükür takip ediyorum harekleterini. 6saat oldu

Düşmesi gereken bebe o değil. Çocuk döner yürür normal de... O da isteyerek yapmamıştır ama mahcubiyetin olmaması sinir bozucu.
Zeyno zaten ben ona sinirlendim asıl. Hastaneye bile götürmeyelim falan dediler, bir şeyi yok baksana diyor. Şimdi bebeklerimiz biraz büyüdüler tepkileri daha net ama o zaman daha yenidoğan hiçbir şey anlaşılmıyor ki. Bebeği uyutmayin dediler, bebek daha 10 günlük sürekli uyumak istiyordu , ağlaya ağlaya burnunu sıkıyordum uyansın diye.

Ne kadar zor ya. Çok şükür şimdi iyi ya. Oluyor işte kötü de olsa tecrübe. Karşımızdaki insanlarında kendiniz savunma mekanizması bi enteresan.

Allahım izniyle bir şey olmaz artık. Bak filmde de bir şey çıkmamış. Senin stresin bebeğine de geçer o yüzden ne kadar zor olsada kendini rahatlatmaya çalış bence.

Kız bu papatya çayı icebiliyormuyuz bu aralar benimde sakinleşmeye ihtiyacım varda

Pozitif çıkarsa yine Ekim annesi oluyorum herhalde. Ben bu işe alistim kızlar, senede bir tane dogurmadan duramam gayri her Ekim topiginde beni görebilirsiniz Ekim 2021,. Ekim 2022, Ekim 2023
Ekim senin uğurlu ayın olacak desene Ekim topiklerinin aranan annesi

Smjj kız seninle dalga geçiyordum başıma geldi. İki gündür midem bulanıyor kızlar kafayı yiyeceğim dayanamayıp test mi yapsam diyorum , evde var bir tane. Ya pozitif çıkarsa??
Kız şakaya gelmez valla olurmu olur test yap için rahatlasin . Olursada beraber büyültürsün çok dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…