2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimki aventle başladı emziğe, işe yarayabilir. Daha önceden chicco vermiştim, kesinlikle almamıştı. Chicco yu tekrar denemedim şu anda, bilmiyorum keramet aventte mi, yoksa sadece zamanlama meselesi mi

Reactions: The

Benimki de öyle sürekli kalkıp emip emip uyuyor. Analar uyanık
Dediğin gibi yorgun bebek çok daha zor uyuyor dinginleştirmek lazım.

Benimki aventle başladı emziğe, işe yarayabilir. Daha önceden chicco vermiştim, kesinlikle almamıştı. Chicco yu tekrar denemedim şu anda, bilmiyorum keramet aventte mi, yoksa sadece zamanlama meselesi mi
Bakalim canım alacağım ben de

Bir sürü emzik deneyen biri olarak en son nuk kaucuk damaklı emziği cok iştahlı aldı.aklinizda olsun diye söylemek istedim

Bir sürü emzik deneyen biri olarak en son nuk kaucuk damaklı emziği cok iştahlı aldı.aklinizda olsun diye söylemek istedim
Anladım canım ama avent son olacak bende, çok sıkıldım sipariş verdim bakalım

Kızlar 1 yıl sonra adet oldum ne güzel rahata alışmıştımtam 4 aylığız emziriyorum sütte değişiklik olur mu acaba yaşayanlar var mı
Bende bir kez oldum canım, bir değişiklik olmadı. Hatta vücudum rahatladığı için sütüm bollaştı gibi.
Kızlar eşimin covid testi pozitif çıktı sadece boğaz ağrısı var onda ben de de dünden beri boğaz yanması var, muhtemelen ben de pozitifim. Emziriyorum yapmam gereken bişey var mı?
Geçmiş olsun canım. Benim eşimde tim komutanı korona çıktı, eşimde temaslı. Bu günde boğazım gıcıklanıyor, yanma var diyor. Kaç gündür de bebekle öpüş koklaş oynuyor.

Alerji yapmayacak şeylerden ye canım, bağışıklığı güçlü tutsun. Birde parol içebiliyoruz. Tercih edersen eğer günde bir iki tane iç istiyorsan. İyice ağırlaşmadan hafifletir belki. Ondan hariç iyi beslenme, yapacak başka birşey yok.

Kızlar ek gıda döneminde yoğurt yapmak için makine almak istiyordum. Uzun zamandır bakıyordum, indirime girmiş. Daha birkaç gün önce 340 TL idi. Bunun 7 kavanozluları da var 500 küsür lira. Ben 4lüsünü aldım. Almak isteyen olursa diye haber veriyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-11-15-34-37-755_trendyol.com.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 46
Canım röntgen temiz çıktıysa endişe etme, birşey olsa gözükürdü mutlaka. Benim kızım da geçen gün sürüne sürüne yorganın üstünden çıkmış küt diye yüzünü parkeye vurdu çok ağladı, sakinleşince eski neşesine döndü. Sen yine takipte kal, aksi durum görürsen götürürsün. Çok geçmiş olsun, sıkma kendini lütfen. Anlıyorum çok korktun haklısın da ama şükür ki iyi şuan. İnşallah sıkıntı çıkmaz

Cok korkuyorum

İnşallah alır. Biz de son bir umut avent aldık kırk yılda bir alıyor onu da 5 dakika sonra pıt atıyor.
5 dk fena değilmiş bakalım ya aklımda kalmasın diye aldım bakalım. İnşallah tutar da kullabiliriz ya

Takipte kal canım bir şey yoktur inşallah. Benim kayınvalidem 10 günlükken düşürdü bebeğimi ben de çok korkmuştum, bir şey yoktur inşallah

5 dk fena değilmiş bakalım ya aklımda kalmasın diye aldım bakalım. İnşallah tutar da kullabiliriz ya

İnşallah ya. Ben çok özeniyorum bebeğini emzikle uyutabilen susturabilen annelere maşallah diyorum gözüm kalmasın diye de emzik bizimkinin mantığına ters süt gelmeyen hiç bir şeyi ağzına alıp boş yere efor sarfetmiyor

Çok geçmiş olsun.
Röntgen temizse dert etme.
Diğer belirtiler oldu mu?
Neşesi yerinde mi yada tepkileri her zamanki gibi mi?

Takipte kal canım bir şey yoktur inşallah. Benim kayınvalidem 10 günlükken düşürdü bebeğimi ben de çok korkmuştum, bir şey yoktur inşallah

Benim kayınvalidem de tam o vakitler bebeğimin tırnağını keseceğim derken etini kesmişti hem de çok derin bir sürü kan akmıştı aklıma o geldi sen söyleyince

Çok geçmiş olsun.
Röntgen temizse dert etme.
Diğer belirtiler oldu mu?
Neşesi yerinde mi yada tepkileri her zamanki gibi mi?
Evet canim tepkileri normal çok şükür. Baska bir belirti olmadi ama ben travma geçirdim resmen. Basım ağrıyor felaket midem bulaniyor suan. Hala ağlıyorum sinirlerim bisaldi resmen

Benim kayınvalidem de tam o vakitler bebeğimin tırnağını keseceğim derken etini kesmişti hem de çok derin bir sürü kan akmıştı aklıma o geldi sen söyleyince
Doğrudur canım. İnsanın içi gidiyor ya bir de benimki bir şey olmaz çocuk bu düşe kalka büyür dediğinde sinirden kopurmustum. 10gunluk çocuk düşe kalka mi büyür tobe yarabbim. Bak yine inanılmaz Sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…