- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Benimki aventle başladı emziğe, işe yarayabilir. Daha önceden chicco vermiştim, kesinlikle almamıştı. Chicco yu tekrar denemedim şu anda, bilmiyorum keramet aventte mi, yoksa sadece zamanlama meselesi miAnladım canım. Ben galiba son olarak avent emzik alıp deneyeceğim son kez ve bu emzik bulma serüvenimi burda noktalayacagimçünkü emzik emen bebek çok kolay. Bugün arabada meme istedi, açamadım. Parmağımı verdim eme eme uyuyuverdi, şaşırdım. Ah bir emzik alsaydı ne kolay olurdu
Gündüz elhamdülillah daha iyi Zeynocum. Çünkü sabah 7-7.30 gibi kalkıyor o yüzden çok uykusu geliyor gün içinde. Ama saat olarak bir düzenden bahsedemiyorum, yarım saat ile bir saat arasında değişiyor uykusu hep. İki gündür annemlerdeydim, çok fazla uyarana maruz kaldığını düşünüyorum. Çok sevdiler, çok oynadılar, çok yoruldu vs. Çok yorulunca da zor uyuyor bebekler sanırım o yüzden belki de bilmiyorum zor uyudu yani özellikle dün. Ama hala gece 5 kez kalkıp emmeye devam ediyor iki saatte bir yaklaşık olarak. Bu da üç gündür başladı, acikiyor desem beş dk emip uyuyor anlamadım neden bunu yapıyor :) normalde 1-2 defa kalkardı yalnızca. Kıymetini bilemedim :)) Oburlasti şu sıra. Muhtemelen büyüme evresinde bu ay iyice, başka açıklama bulamıyorum
Bakalim canım alacağım ben deBenimki aventle başladı emziğe, işe yarayabilir. Daha önceden chicco vermiştim, kesinlikle almamıştı. Chicco yu tekrar denemedim şu anda, bilmiyorum keramet aventte mi, yoksa sadece zamanlama meselesi mi
Bir sürü emzik deneyen biri olarak en son nuk kaucuk damaklı emziği cok iştahlı aldı.aklinizda olsun diye söylemek istedimAnladım canım. Ben galiba son olarak avent emzik alıp deneyeceğim son kez ve bu emzik bulma serüvenimi burda noktalayacagimçünkü emzik emen bebek çok kolay. Bugün arabada meme istedi, açamadım. Parmağımı verdim eme eme uyuyuverdi, şaşırdım. Ah bir emzik alsaydı ne kolay olurdu
Anladım canım ama avent son olacak bende, çok sıkıldımBir sürü emzik deneyen biri olarak en son nuk kaucuk damaklı emziği cok iştahlı aldı.aklinizda olsun diye söylemek istedim
Bende bir kez oldum canım, bir değişiklik olmadı. Hatta vücudum rahatladığı için sütüm bollaştı gibi.Kızlar 1 yıl sonra adet oldum ne güzel rahata alışmıştımtam 4 aylığız emziriyorum sütte değişiklik olur mu acaba yaşayanlar var mı
Geçmiş olsun canım.Kızlar eşimin covid testi pozitif çıktı sadece boğaz ağrısı var onda ben de de dünden beri boğaz yanması var, muhtemelen ben de pozitifim. Emziriyorum yapmam gereken bişey var mı?
Canım röntgen temiz çıktıysa endişe etme, birşey olsa gözükürdü mutlaka. Benim kızım da geçen gün sürüne sürüne yorganın üstünden çıkmış küt diye yüzünü parkeye vurdu çok ağladı, sakinleşince eski neşesine döndü. Sen yine takipte kal, aksi durum görürsen götürürsün. Çok geçmiş olsun, sıkma kendini lütfen. Anlıyorum çok korktun haklısın da ama şükür ki iyi şuan. İnşallah sıkıntı çıkmazKızlar ben kızım kendi ayağını diretti ve pusetten düştü sırt üstü nasil olduğunu anlamadim ve krize girdim resmen. Solugu acilde aldik bir sey görünmüyor dedi röntgen cekti. Kusmasi gozlerde kayması olursa getir dedi cok korkuyorum dua edin
Cok korkuyorumCanım röntgen temiz çıktıysa endişe etme, birşey olsa gözükürdü mutlaka. Benim kızım da geçen gün sürüne sürüne yorganın üstünden çıkmış küt diye yüzünü parkeye vurdu çok ağladı, sakinleşince eski neşesine döndü. Sen yine takipte kal, aksi durum görürsen götürürsün. Çok geçmiş olsun, sıkma kendini lütfen. Anlıyorum çok korktun haklısın da ama şükür ki iyi şuan. İnşallah sıkıntı çıkmaz
Bakalim canım alacağım ben de
5 dk fena değilmişİnşallah alır. Biz de son bir umut avent aldıkkırk yılda bir alıyor onu da 5 dakika sonra pıt atıyor.
Takipte kal canım bir şey yoktur inşallah. Benim kayınvalidem 10 günlükken düşürdü bebeğimiKızlar ben kızım kendi ayağını diretti ve pusetten düştü sırt üstü nasil olduğunu anlamadim ve krize girdim resmen. Solugu acilde aldik bir sey görünmüyor dedi röntgen cekti. Kusmasi gozlerde kayması olursa getir dedi cok korkuyorum dua edin
5 dk fena değilmişbakalım ya aklımda kalmasın diye aldım bakalım. İnşallah tutar da kullabiliriz ya
İnşallah yoktur birşeyi canım. Sen takipte kal için rahatlasın.Cok korkuyorum
Kızlar ben kızım kendi ayağını diretti ve pusetten düştü sırt üstü nasil olduğunu anlamadim ve krize girdim resmen. Solugu acilde aldik bir sey görünmüyor dedi röntgen cekti. Kusmasi gozlerde kayması olursa getir dedi cok korkuyorum dua edin
Takipte kal canım bir şey yoktur inşallah. Benim kayınvalidem 10 günlükken düşürdü bebeğimiben de çok korkmuştum, bir şey yoktur inşallah
Evet canim tepkileri normal çok şükür. Baska bir belirti olmadi ama ben travma geçirdim resmen. Basım ağrıyor felaket midem bulaniyor suan. Hala ağlıyorum sinirlerim bisaldi resmenÇok geçmiş olsun.
Röntgen temizse dert etme.
Diğer belirtiler oldu mu?
Neşesi yerinde mi yada tepkileri her zamanki gibi mi?
Doğrudur canım. İnsanın içi gidiyor yaBenim kayınvalidem de tam o vakitler bebeğimin tırnağını keseceğim derken etini kesmişti hem de çok derin bir sürü kan akmıştı aklıma o geldi sen söyleyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?