- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
9 da yatırdım. Gündüz uykusu gibi 1 saat uyudu. Sonra salla babam salla. 12.30 a kadar salladım. Çığlık kıyamet öyle uyuduUykuya yatırmaya saat kaçta başladın canım? Benim kız da gece 3lerde uyuyordu. Ne zamanki uykuya yatırma saatini 8e çektik, hop diye uyumaya başladı. Şimdi de 7 gibi uykusu gelmeye başlıyor. Aslında saat 7-8 gibi uykuları geliyor, ve o saatte uyumazlarsa agresifleşip hiç uyuyamıyorlar sonra.
Hasta olduğu için düzen kuramıyorum, ona bıraktım. Az düzelse sabah erkenden kaldırıp sorucam ben ona amaInsan gec uyuyunca cok uzun uyurlar diye dusunuyormaalesef
Biz yeni atlattık. Bebiş bizden 3 gün sonra ateşlendi. Eşimle belirtimiz aynı anda başladığından karantina uygulamadım. Bebişe de bulaşsın da rahat ediyim dedim vallaKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı sadece boğaz ağrısı var onda ben de de dünden beri boğaz yanması var, muhtemelen ben de pozitifim. Emziriyorum yapmam gereken bişey var mı?
Yaaaçok üzüldümKızlar ben kızım kendi ayağını diretti ve pusetten düştü sırt üstü nasil olduğunu anlamadim ve krize girdim resmen. Solugu acilde aldik bir sey görünmüyor dedi röntgen cekti. Kusmasi gozlerde kayması olursa getir dedi cok korkuyorum dua edin
Nolcak canımmmm niye dert edesin sahiden deKız şakaya gelmez valla olurmu olur test yap için rahatlasin . Olursada beraber büyültürsün çok dert etme
Kız bu papatya çayı icebiliyormuyuz bu aralar benimde sakinleşmeye ihtiyacım varda
İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsınızSakinleştirmeye calisiyorum kuzu kendimi daha iyiyim çok şükür
Smjj kız seninle dalga geçiyordum başıma geldi. İki gündür midem bulanıyor kızlar kafayı yiyeceğim dayanamayıp test mi yapsam diyorum , evde var bir tane. Ya pozitif çıkarsa??
Âlim aktardan bende içmeye başlım yoksa patlıcak yer ariyomEvet içilebilir. Çoğu gaz damlasında da emzirme damlalarında papatya ekstreti mi bir şeysi var :) ben hatta kendime yaptığım papatya çayından bir kaç damla alıp küçük biberonda suyla veriyorum mama verdiğim günlerde kötü örnek olabilirim belki ama bana yanlış gelmiyor
Aynı duyguları bende yaşadımKalbim kadan temiz bir negatif kızlar sıkıntı yokkorktukca beynim benimle dalga geçiyor herhalde mide bulantısı, kasik ağrısı. ama testi yaparken de bir duygulandim be. Aylarca pozitif çıksın diye dua ettim, şimdi çıkmasın diye
Cezarette mi her neyse ondan alayım yarınAynı duyguları bende yaşadım
Nilsinn cesarette kıllanıyordu galiba. Ben haĺa almadim ya ne.bilim süte geçer diye korkuyomCezarette mi her neyse ondan alayım yarınben bu korkuyla seyapamam
Onun benim yanıma yaklaşması gerekmez mi canım? Kendisi geç geliyor ben onu yakalayamiyorum. Aramızda en ufak birşey yok şuanda.Dr browns mu denesen canım?
Ben ılk oglumda 3 bucuk aylıkken basladm işte iken anne sütünü onunla verıyo eve gelınce emzırıyodum ama 13. Ayda kendı isteğiyle bıraktı 1 yasını gectıği için zorlamadm bende nereden baksan 10 aya yakın ıdare etti bızı
Şimdi de dr browns aldım hergun dua edıyorm bırakmasn dıyeAma ben işteyken eşime tek öğün bıberon ver dıyorm her aglaıdgında azar azar mama yapıyo eve gelınce ılk emmemiz bıraz zor gecıyo
Doktorun sorun yok dedıyse orgazmın zararı olmuyo canım:) bızde ılk 14 hafta yapmadık ama sonrasında korunmasz doguma kadar devam ettkılk zamanlar psıkolojık olarak cok korkuyo agrı hıssedıyodum hatta bebek normalınden daha cok hareket edıyo gibi gelıyodu snra sonra kendım kurdugumu fark ettm doguma kadar devam dedık
Evt canım cok şükür annem geldı ıkı gundur o bakıyo
Kuzum ya o elını sürmüyosa sen mi yanassan ay ne bıleym bu bırlıktelık ısıde bı tuhaf her eşte farklı tavır işe yarıyo
Canım cıkarma ya
Bende hamıle ıken 3 gun oksijen destegi aldım ki hiç 89 bıle olmadı hamıle oldugum için 92 de solunum desteği yapalım riske girmeyelım dedıler
Onda bıle cıhaz benı o kadar rahatlatmıstı ki cıktıgım ılk 2 gun nefes ciğerimi agrıtıyodu sonra sonra gecti
Canım benjm kızım emınım bu kadar beslenmıyo
Sabah ve aksam 90 cc verıyrm toplam 180 kesın bıldıgım rakam bu
Gerı kalan zamanda emzırmeye calısıyorm ama öyle dolu dolu sütü olan bı kadın değilim
muhtemelen doktor boy kılosuna gore ıhtıyac cıkarmıstır
Benım kuzum minişdoktora gitsem kesın takvıyeyi artır dıyecek 6. Aya kadar idare edebılırsek boyle zaten ek gıdaya gecınce sütün fazla fazla yeter şu 2 ayı bı gecırelım hayrlısıyla rahat nefes alacagız ınsaAllah
Cocugu emzirirken maske takman emzirmeden önce ellerini yikaman gerekir canım.Kızlar eşimin covid testi pozitif çıktı sadece boğaz ağrısı var onda ben de de dünden beri boğaz yanması var, muhtemelen ben de pozitifim. Emziriyorum yapmam gereken bişey var mı?
Allah korusun canim metak etme. Bizimde geçen hafta oldu. Salıncakta ayakları ile kendi ite ite geri düşmüş salincaktan. Hala düştüğü pozisyonu aklım almıyor. Nasıl düştüğünü görmediğimiz için kafasının neresi çarptı anlayamadık. Melekler korumuştur onu canım. Benim ilk kızımda bebekti, yüzü koyun laminata bir düştü offff ağzı yüzü kan içinde. Meğer yüzü koyun düşünce ağzında ki emzik dış etine denk gelmişti heryerim kan içinde kalmıştı. Çocuğun bir titremesi var korkudan gözümün onunden gitmez bugün. Düşüyorlar, kalkıyorlar, bazen elimizde kontrolümüzde.olmuyor herşey.Evet canim biraz yüksekti tutmaya çalıştım ama tutamadim. Felâket kötüyüm hala cok korkuyorum Allahım bir şey olmasin lutfen bebegime
Ya sizde çok fazla belirtiler olmuş. Acaba kendini sakinmadigin için bebekte daha fazla virüse maruz kalmış mıdır ki? Bizde ateş, vücut ısısının düşmesi, iştahsızlık. Bunun dışında birşey olmamışti. 2 gün sürdü kovidi diyebilirim.9 da yatırdım. Gündüz uykusu gibi 1 saat uyudu. Sonra salla babam salla. 12.30 a kadar salladım. Çığlık kıyamet öyle uyudu
Hasta olduğu için düzen kuramıyorum, ona bıraktım. Az düzelse sabah erkenden kaldırıp sorucam ben ona ama
Biz yeni atlattık. Bebiş bizden 3 gün sonra ateşlendi. Eşimle belirtimiz aynı anda başladığından karantina uygulamadım. Bebişe de bulaşsın da rahat ediyim dedim valla
ateşi 24 saat calpol içmesine rağmen 38.5 civarı seyretti. Sürekli nemli bezle alnını koltuk altını kasığını sildim.
Sonra 24 saat ilaçsız 37.5 38 civarı devam etti. Sonraki gün de hararet gibi hafif ısısı yüksekti. Bunlardan sonra burnu akmaya başladı, şimdi sümüğü yeşile dönmüş. Düzenli yıkıyorum burnunu burda ciğere inmesin yıka dedi arkadaşlar. Hafif kafası yüksekte yatırıyorum genzine akmasını engelliyormuş.
İshal oldu ilk gün covid yaprmış. Haliyle de accayip bi pişik. Hala düzelmedi sen krem kullanmaya başla önden. Tek gözü sürekli gözyaşı akıyor, doktor damla verdi biraz azalır gibi oldu şükür. Dün durmadı çok ağladı. Calpol verdim sonra sakinleşti. Kimbilir neresi ağrıyordu yavrumun. Ama artık kafam rahat, kardeşlerim geliceği zaman tereddüt etmicem memnunum
Yaaaçok üzüldümbebek arabasının puseti mi?
Nolcak canımmmm niye dert edesin sahiden deThe beraber büyürler
Olabilir belkide çok virüse maruz kaldı. Öpmedim ama hiç sakınmadım bebeği. Eşim stress yapıyordu fazlasıyla. İnan uğraşmak istemedim daha fazla. Covid olsun bi süre kafamız rahat olsun dedimOnun benim yanıma yaklaşması gerekmez mi canım? Kendisi geç geliyor ben onu yakalayamiyorum. Aramızda en ufak birşey yok şuanda.
Süt makinasının çekim gücü, bizim oğlanın çekim gücünden daha fazla valla. Makinayla çekmeye basladigimdan beri arttı miktarı. Şuan 3500 TL olmuş bu makinada bozulursa ayvayı yerim.
Cocugu emzirirken maske takman emzirmeden önce ellerini yikaman gerekir canım.
Allah korusun canim metak etme. Bizimde geçen hafta oldu. Salıncakta ayakları ile kendi ite ite geri düşmüş salincaktan. Hala düştüğü pozisyonu aklım almıyor. Nasıl düştüğünü görmediğimiz için kafasının neresi çarptı anlayamadık. Melekler korumuştur onu canım. Benim ilk kızımda bebekti, yüzü koyun laminata bir düştü offff ağzı yüzü kan içinde. Meğer yüzü koyun düşünce ağzında ki emzik dış etine denk gelmişti heryerim kan içinde kalmıştı. Çocuğun bir titremesi var korkudan gözümün onunden gitmez bugün. Düşüyorlar, kalkıyorlar, bazen elimizde kontrolümüzde.olmuyor herşey.
Ya sizde çok fazla belirtiler olmuş. Acaba kendini sakinmadigin için bebekte daha fazla virüse maruz kalmış mıdır ki? Bizde ateş, vücut ısısının düşmesi, iştahsızlık. Bunun dışında birşey olmamışti. 2 gün sürdü kovidi diyebilirim.
Âlim aktardan bende içmeye başlım yoksa patlıcak yer ariyom
Evet kuzu bebek arabasinda takiliydi hemde9 da yatırdım. Gündüz uykusu gibi 1 saat uyudu. Sonra salla babam salla. 12.30 a kadar salladım. Çığlık kıyamet öyle uyudu
Hasta olduğu için düzen kuramıyorum, ona bıraktım. Az düzelse sabah erkenden kaldırıp sorucam ben ona ama
Biz yeni atlattık. Bebiş bizden 3 gün sonra ateşlendi. Eşimle belirtimiz aynı anda başladığından karantina uygulamadım. Bebişe de bulaşsın da rahat ediyim dedim valla
ateşi 24 saat calpol içmesine rağmen 38.5 civarı seyretti. Sürekli nemli bezle alnını koltuk altını kasığını sildim.
Sonra 24 saat ilaçsız 37.5 38 civarı devam etti. Sonraki gün de hararet gibi hafif ısısı yüksekti. Bunlardan sonra burnu akmaya başladı, şimdi sümüğü yeşile dönmüş. Düzenli yıkıyorum burnunu burda ciğere inmesin yıka dedi arkadaşlar. Hafif kafası yüksekte yatırıyorum genzine akmasını engelliyormuş.
İshal oldu ilk gün covid yaprmış. Haliyle de accayip bi pişik. Hala düzelmedi sen krem kullanmaya başla önden. Tek gözü sürekli gözyaşı akıyor, doktor damla verdi biraz azalır gibi oldu şükür. Dün durmadı çok ağladı. Calpol verdim sonra sakinleşti. Kimbilir neresi ağrıyordu yavrumun. Ama artık kafam rahat, kardeşlerim geliceği zaman tereddüt etmicem memnunum
Yaaaçok üzüldümbebek arabasının puseti mi?
Nolcak canımmmm niye dert edesin sahiden deThe beraber büyürler
Böyle böyle büyüyecekleer evet ama yeminle ömrümden ömür gitti. Hala bekliyorum yavrumun basini su 24saati saglikla atlatsaydik hayırlısıylaOnun benim yanıma yaklaşması gerekmez mi canım? Kendisi geç geliyor ben onu yakalayamiyorum. Aramızda en ufak birşey yok şuanda.
Süt makinasının çekim gücü, bizim oğlanın çekim gücünden daha fazla valla. Makinayla çekmeye basladigimdan beri arttı miktarı. Şuan 3500 TL olmuş bu makinada bozulursa ayvayı yerim.
Cocugu emzirirken maske takman emzirmeden önce ellerini yikaman gerekir canım.
Allah korusun canim metak etme. Bizimde geçen hafta oldu. Salıncakta ayakları ile kendi ite ite geri düşmüş salincaktan. Hala düştüğü pozisyonu aklım almıyor. Nasıl düştüğünü görmediğimiz için kafasının neresi çarptı anlayamadık. Melekler korumuştur onu canım. Benim ilk kızımda bebekti, yüzü koyun laminata bir düştü offff ağzı yüzü kan içinde. Meğer yüzü koyun düşünce ağzında ki emzik dış etine denk gelmişti heryerim kan içinde kalmıştı. Çocuğun bir titremesi var korkudan gözümün onunden gitmez bugün. Düşüyorlar, kalkıyorlar, bazen elimizde kontrolümüzde.olmuyor herşey.
Ya sizde çok fazla belirtiler olmuş. Acaba kendini sakinmadigin için bebekte daha fazla virüse maruz kalmış mıdır ki? Bizde ateş, vücut ısısının düşmesi, iştahsızlık. Bunun dışında birşey olmamışti. 2 gün sürdü kovidi diyebilirim.
Tamma canım bende iyi marka alim o zmanBen aktardakilere güvenemiyorum. Çünkü onlar her papatyayı satıyorlar onun da kuvveti(tıbbi vs..) farklı olabiliyor. Direk poşet çay tercih ediyorum :) firmalar belli kriterlerle alıyorlar o açıdan daha güvenilir buluyorum.
Şifa olsun, sükunet olsun :)Tamma canım bende iyi marka alim o zman
Sağol canım inşallahŞifa olsun, sükunet olsun :)
Bebişe de sakinlik olsun
Bana doktor 6 aydan sonra başlanıyor demişti canım, bir sor istersen doktora.Cezarette mi her neyse ondan alayım yarınben bu korkuyla seyapamam
Çok geçmiş olsun canım, benimki de daha 28 günlükken kendini aynı o şekilde fırlatmıştı ayağıyla ve kafa üstü düşmüştü ama Allah’tan çok yüksek değildi 20-30 cm filandı. İnsanın içi gidiyor, sonraki 24 saat geçmek bilmiyor bir türlü “Ya bir şey olursa” diye. Kuzucuk inşallah şimdi daha iyidir de sen de rahatlamışsındır biraz.Evet canim biraz yüksekti tutmaya çalıştım ama tutamadim. Felâket kötüyüm hala cok korkuyorum Allahım bir şey olmasin lutfen bebegime
Gitmeyin canım, çok mu şart gitmeniz? Saçma geldi bana açıkçasıKızlar covid kaç günde negatife dönüyor? Görümcem geçen hafta pozitif çıkmıştı, aielecek karantinadaydılar. Yarın da eşim onlara gidelim diyor, 8-9 gün geçmiş olacak üzerinden. Tekrar test yaptırmayacakmış, o yüzden bebek için tedirginim, kesin alıp sevecekler çünkü. “Test mi yaptırsa?” desem de eşim o güne bir şey kalmayacağını söylüyor, ne yapsam?
Canım covid negatife dönse bile virüs kalıntıları kalabiliyor vücutta. Bulaştırıcılık bir süre devam edebiliyor. Hele ki öpüp koklarlar diyorsun, bana riskli geldi. Ben göze alamazdım şahsen .Kızlar covid kaç günde negatife dönüyor? Görümcem geçen hafta pozitif çıkmıştı, aielecek karantinadaydılar. Yarın da eşim onlara gidelim diyor, 8-9 gün geçmiş olacak üzerinden. Tekrar test yaptırmayacakmış, o yüzden bebek için tedirginim, kesin alıp sevecekler çünkü. “Test mi yaptırsa?” desem de eşim o güne bir şey kalmayacağını söylüyor, ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?