2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
9 da yatırdım. Gündüz uykusu gibi 1 saat uyudu. Sonra salla babam salla. 12.30 a kadar salladım. Çığlık kıyamet öyle uyudu
Insan gec uyuyunca cok uzun uyurlar diye dusunuyor maalesef
Hasta olduğu için düzen kuramıyorum, ona bıraktım. Az düzelse sabah erkenden kaldırıp sorucam ben ona ama
Kızlar eşimin covid testi pozitif çıktı sadece boğaz ağrısı var onda ben de de dünden beri boğaz yanması var, muhtemelen ben de pozitifim. Emziriyorum yapmam gereken bişey var mı?
Biz yeni atlattık. Bebiş bizden 3 gün sonra ateşlendi. Eşimle belirtimiz aynı anda başladığından karantina uygulamadım. Bebişe de bulaşsın da rahat ediyim dedim valla
ateşi 24 saat calpol içmesine rağmen 38.5 civarı seyretti. Sürekli nemli bezle alnını koltuk altını kasığını sildim.
Sonra 24 saat ilaçsız 37.5 38 civarı devam etti. Sonraki gün de hararet gibi hafif ısısı yüksekti. Bunlardan sonra burnu akmaya başladı, şimdi sümüğü yeşile dönmüş. Düzenli yıkıyorum burnunu burda ciğere inmesin yıka dedi arkadaşlar. Hafif kafası yüksekte yatırıyorum genzine akmasını engelliyormuş.
İshal oldu ilk gün covid yaprmış. Haliyle de accayip bi pişik. Hala düzelmedi sen krem kullanmaya başla önden. Tek gözü sürekli gözyaşı akıyor, doktor damla verdi biraz azalır gibi oldu şükür. Dün durmadı çok ağladı. Calpol verdim sonra sakinleşti. Kimbilir neresi ağrıyordu yavrumun. Ama artık kafam rahat, kardeşlerim geliceği zaman tereddüt etmicem memnunum
Yaaaçok üzüldüm bebek arabasının puseti mi?
Kız şakaya gelmez valla olurmu olur test yap için rahatlasin . Olursada beraber büyültürsün çok dert etme
Nolcak canımmmm niye dert edesin sahiden de The beraber büyürler

Kız bu papatya çayı icebiliyormuyuz bu aralar benimde sakinleşmeye ihtiyacım varda

Evet içilebilir. Çoğu gaz damlasında da emzirme damlalarında papatya ekstreti mi bir şeysi var :) ben hatta kendime yaptığım papatya çayından bir kaç damla alıp küçük biberonda suyla veriyorum mama verdiğim günlerde kötü örnek olabilirim belki ama bana yanlış gelmiyor

Âlim aktardan bende içmeye başlım yoksa patlıcak yer ariyom

Kalbim kadan temiz bir negatif kızlar sıkıntı yok korktukca beynim benimle dalga geçiyor herhalde mide bulantısı, kasik ağrısı. ama testi yaparken de bir duygulandim be. Aylarca pozitif çıksın diye dua ettim, şimdi çıkmasın diye

Aynı duyguları bende yaşadım

Onun benim yanıma yaklaşması gerekmez mi canım? Kendisi geç geliyor ben onu yakalayamiyorum. Aramızda en ufak birşey yok şuanda.

Süt makinasının çekim gücü, bizim oğlanın çekim gücünden daha fazla valla. Makinayla çekmeye basladigimdan beri arttı miktarı. Şuan 3500 TL olmuş bu makinada bozulursa ayvayı yerim.
Kızlar eşimin covid testi pozitif çıktı sadece boğaz ağrısı var onda ben de de dünden beri boğaz yanması var, muhtemelen ben de pozitifim. Emziriyorum yapmam gereken bişey var mı?
Cocugu emzirirken maske takman emzirmeden önce ellerini yikaman gerekir canım.

Evet canim biraz yüksekti tutmaya çalıştım ama tutamadim. Felâket kötüyüm hala cok korkuyorum Allahım bir şey olmasin lutfen bebegime
Allah korusun canim metak etme. Bizimde geçen hafta oldu. Salıncakta ayakları ile kendi ite ite geri düşmüş salincaktan. Hala düştüğü pozisyonu aklım almıyor. Nasıl düştüğünü görmediğimiz için kafasının neresi çarptı anlayamadık. Melekler korumuştur onu canım. Benim ilk kızımda bebekti, yüzü koyun laminata bir düştü offff ağzı yüzü kan içinde. Meğer yüzü koyun düşünce ağzında ki emzik dış etine denk gelmişti heryerim kan içinde kalmıştı. Çocuğun bir titremesi var korkudan gözümün onunden gitmez bugün. Düşüyorlar, kalkıyorlar, bazen elimizde kontrolümüzde.olmuyor herşey.
Ya sizde çok fazla belirtiler olmuş. Acaba kendini sakinmadigin için bebekte daha fazla virüse maruz kalmış mıdır ki? Bizde ateş, vücut ısısının düşmesi, iştahsızlık. Bunun dışında birşey olmamışti. 2 gün sürdü kovidi diyebilirim.

Olabilir belkide çok virüse maruz kaldı. Öpmedim ama hiç sakınmadım bebeği. Eşim stress yapıyordu fazlasıyla. İnan uğraşmak istemedim daha fazla. Covid olsun bi süre kafamız rahat olsun dedim

Âlim aktardan bende içmeye başlım yoksa patlıcak yer ariyom

Ben aktardakilere güvenemiyorum. Çünkü onlar her papatyayı satıyorlar onun da kuvveti(tıbbi vs..) farklı olabiliyor. Direk poşet çay tercih ediyorum :) firmalar belli kriterlerle alıyorlar o açıdan daha güvenilir buluyorum.

Evet kuzu bebek arabasinda takiliydi hemde Okula gidecektim oglani almaya hava güneşli guzeldi kızımda hava alsin dedim ne ruzgarligi ne kemeri takmamistim daha
Böyle böyle büyüyecekleer evet ama yeminle ömrümden ömür gitti. Hala bekliyorum yavrumun basini su 24saati saglikla atlatsaydik hayırlısıyla

Tamma canım bende iyi marka alim o zman

Kızlar covid kaç günde negatife dönüyor? Görümcem geçen hafta pozitif çıkmıştı, aielecek karantinadaydılar. Yarın da eşim onlara gidelim diyor, 8-9 gün geçmiş olacak üzerinden. Tekrar test yaptırmayacakmış, o yüzden bebek için tedirginim, kesin alıp sevecekler çünkü. “Test mi yaptırsa?” desem de eşim o güne bir şey kalmayacağını söylüyor, ne yapsam?

Cezarette mi her neyse ondan alayım yarın ben bu korkuyla seyapamam
Bana doktor 6 aydan sonra başlanıyor demişti canım, bir sor istersen doktora.
Evet canim biraz yüksekti tutmaya çalıştım ama tutamadim. Felâket kötüyüm hala cok korkuyorum Allahım bir şey olmasin lutfen bebegime
Çok geçmiş olsun canım, benimki de daha 28 günlükken kendini aynı o şekilde fırlatmıştı ayağıyla ve kafa üstü düşmüştü ama Allah’tan çok yüksek değildi 20-30 cm filandı. İnsanın içi gidiyor, sonraki 24 saat geçmek bilmiyor bir türlü “Ya bir şey olursa” diye. Kuzucuk inşallah şimdi daha iyidir de sen de rahatlamışsındır biraz.

Gitmeyin canım, çok mu şart gitmeniz? Saçma geldi bana açıkçası

Canım covid negatife dönse bile virüs kalıntıları kalabiliyor vücutta. Bulaştırıcılık bir süre devam edebiliyor. Hele ki öpüp koklarlar diyorsun, bana riskli geldi. Ben göze alamazdım şahsen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…