Ne gerek var cidden canım, ne olur ne olmaz. Riske atmaya değer mi ?Kızlar covid kaç günde negatife dönüyor? Görümcem geçen hafta pozitif çıkmıştı, aielecek karantinadaydılar. Yarın da eşim onlara gidelim diyor, 8-9 gün geçmiş olacak üzerinden. Tekrar test yaptırmayacakmış, o yüzden bebek için tedirginim, kesin alıp sevecekler çünkü. “Test mi yaptırsa?” desem de eşim o güne bir şey kalmayacağını söylüyor, ne yapsam?
Cok şükür daha iyiyim kuzu. Uyumadigim ve asiri agladigim icin basim ağrıyo sadece. Kizimda iyi çok şükürBana doktor 6 aydan sonra başlanıyor demişti canım, bir sor istersen doktora.
Çok geçmiş olsun canım, benimki de daha 28 günlükken kendini aynı o şekilde fırlatmıştı ayağıyla ve kafa üstü düşmüştü ama Allah’tan çok yüksek değildi 20-30 cm filandı. İnsanın içi gidiyor, sonraki 24 saat geçmek bilmiyor bir türlü “Ya bir şey olursa” diye. Kuzucuk inşallah şimdi daha iyidir de sen de rahatlamışsındır biraz.
Kızlar covid kaç günde negatife dönüyor? Görümcem geçen hafta pozitif çıkmıştı, aielecek karantinadaydılar. Yarın da eşim onlara gidelim diyor, 8-9 gün geçmiş olacak üzerinden. Tekrar test yaptırmayacakmış, o yüzden bebek için tedirginim, kesin alıp sevecekler çünkü. “Test mi yaptırsa?” desem de eşim o güne bir şey kalmayacağını söylüyor, ne yapsam?
Cezarette mi her neyse ondan alayım yarınben bu korkuyla seyapamam
Ben de hiç karantinaya almadım kendimi sizin ki gibi oldu bizde de durum canım, bebişe bulaşmasın diye çok çabalıyorum ama biraz da kaçınılmaz gibi sanki zaten çok huzursuz bi de öyle nolur acaba9 da yatırdım. Gündüz uykusu gibi 1 saat uyudu. Sonra salla babam salla. 12.30 a kadar salladım. Çığlık kıyamet öyle uyudu
Hasta olduğu için düzen kuramıyorum, ona bıraktım. Az düzelse sabah erkenden kaldırıp sorucam ben ona ama
Biz yeni atlattık. Bebiş bizden 3 gün sonra ateşlendi. Eşimle belirtimiz aynı anda başladığından karantina uygulamadım. Bebişe de bulaşsın da rahat ediyim dedim valla
ateşi 24 saat calpol içmesine rağmen 38.5 civarı seyretti. Sürekli nemli bezle alnını koltuk altını kasığını sildim.
Sonra 24 saat ilaçsız 37.5 38 civarı devam etti. Sonraki gün de hararet gibi hafif ısısı yüksekti. Bunlardan sonra burnu akmaya başladı, şimdi sümüğü yeşile dönmüş. Düzenli yıkıyorum burnunu burda ciğere inmesin yıka dedi arkadaşlar. Hafif kafası yüksekte yatırıyorum genzine akmasını engelliyormuş.
İshal oldu ilk gün covid yaprmış. Haliyle de accayip bi pişik. Hala düzelmedi sen krem kullanmaya başla önden. Tek gözü sürekli gözyaşı akıyor, doktor damla verdi biraz azalır gibi oldu şükür. Dün durmadı çok ağladı. Calpol verdim sonra sakinleşti. Kimbilir neresi ağrıyordu yavrumun. Ama artık kafam rahat, kardeşlerim geliceği zaman tereddüt etmicem memnunum
Yaaaçok üzüldümbebek arabasının puseti mi?
Nolcak canımmmm niye dert edesin sahiden deThe beraber büyürler
Evet canım tek yapabildiğim onlar şuan ya inşallah bulaşmaz yavrumaOnun benim yanıma yaklaşması gerekmez mi canım? Kendisi geç geliyor ben onu yakalayamiyorum. Aramızda en ufak birşey yok şuanda.
Süt makinasının çekim gücü, bizim oğlanın çekim gücünden daha fazla valla. Makinayla çekmeye basladigimdan beri arttı miktarı. Şuan 3500 TL olmuş bu makinada bozulursa ayvayı yerim.
Cocugu emzirirken maske takman emzirmeden önce ellerini yikaman gerekir canım.
Allah korusun canim metak etme. Bizimde geçen hafta oldu. Salıncakta ayakları ile kendi ite ite geri düşmüş salincaktan. Hala düştüğü pozisyonu aklım almıyor. Nasıl düştüğünü görmediğimiz için kafasının neresi çarptı anlayamadık. Melekler korumuştur onu canım. Benim ilk kızımda bebekti, yüzü koyun laminata bir düştü offff ağzı yüzü kan içinde. Meğer yüzü koyun düşünce ağzında ki emzik dış etine denk gelmişti heryerim kan içinde kalmıştı. Çocuğun bir titremesi var korkudan gözümün onunden gitmez bugün. Düşüyorlar, kalkıyorlar, bazen elimizde kontrolümüzde.olmuyor herşey.
Ya sizde çok fazla belirtiler olmuş. Acaba kendini sakinmadigin için bebekte daha fazla virüse maruz kalmış mıdır ki? Bizde ateş, vücut ısısının düşmesi, iştahsızlık. Bunun dışında birşey olmamışti. 2 gün sürdü kovidi diyebilirim.
15 gun gecsin en az cnm. Riske atmaya degmez zaten boswer gitme benceKızlar covid kaç günde negatife dönüyor? Görümcem geçen hafta pozitif çıkmıştı, aielecek karantinadaydılar. Yarın da eşim onlara gidelim diyor, 8-9 gün geçmiş olacak üzerinden. Tekrar test yaptırmayacakmış, o yüzden bebek için tedirginim, kesin alıp sevecekler çünkü. “Test mi yaptırsa?” desem de eşim o güne bir şey kalmayacağını söylüyor, ne yapsam?
Bende henüz adet olmadım ya o yüzden hep bir şüphe oluyor içimde korkarak yanasiyorumDoğum kontrol ilacı mı canım o. Ben konuya çok ortasından dahil olacağım ama :)
Cinsel isteksizlik sebeplerimden biri belki de kafamdaki korunma yönteminin tam oturmamasıdır.
Bir de ben hala adet olmadım ya adet zamanlarım geldiğinde hala midem bulanıyor, ödem toplayıp kasık ağrım oluyor ama asla adet olmuyor
Bende henüz adet olmadım ya o yüzden hep bir şüphe oluyor içimde korkarak yanasiyorum
Sorma ya bitkisel bişiyler içtim egzersis yaptım ama yok olamiyorum. Insana stres bile yaptiriyoOysa ne büyük nimetmiş adet olmak. Vallahi şiştim kaldım
Sorma ya bitkisel bişiyler içtim egzersis yaptım ama yok olamiyorum. Insana stres bile yaptiriyo
Evet Zeyno doğum kontrol hapı. İnan bende de öyle ya hani birliktelik oluyor ama korkuyorum her defasında. Eşim de bir o kadar rahat, onun rahatlığı da beni ayrı rahatsız ediyorDoğum kontrol ilacı mı canım o. Ben konuya çok ortasından dahil olacağım ama :)
Cinsel isteksizlik sebeplerimden biri belki de kafamdaki korunma yönteminin tam oturmamasıdır.
Bir de ben hala adet olmadım ya adet zamanlarım geldiğinde hala midem bulanıyor, ödem toplayıp kasık ağrım oluyor ama asla adet olmuyor
Valla ilk doğumda böyle değildi doğumdan sonra her ay düzenli olurdum .Ben ada ayı falan içiyorum ama adet olmak için değildi ama dediğin gibi tesir etmedi onlar da hiç.
Emzirdiğimiz sürece olmaması çok normalmiş ama yine de işte.
Esin rahatsa iki kat daha kork . Ama senin zaten ikinci olur kalirsanda çokta dert etmeEvet Zeyno doğum kontrol hapı. İnan bende de öyle ya hani birliktelik oluyor ama korkuyorum her defasında. Eşim de bir o kadar rahat, onun rahatlığı da beni ayrı rahatsız ediyorBir çözüm bulmam lazım ama bilmiyorum hâlâ. Alacağım bu ilacı dedim ama şimdi de hormonlarimla bu denli oynamak ne kadar mantıklı ona emin olamadım. Ah ah
Cok da dert etme diyebileceğim bir şey değil canım ya. Doğum iznindeyim ben , bitince ise başlayacağım. Memurum bir de. Adamlar çocuk doğurmak için mi atandın diyecekler artıkEsin rahatsa iki kat daha kork . Ama senin zaten ikinci olur kalirsanda çokta dert etmeben 3 asla düşünemiyorum
Valla ilk doğumda böyle değildi doğumdan sonra her ay düzenli olurdum .
Evet Zeyno doğum kontrol hapı. İnan bende de öyle ya hani birliktelik oluyor ama korkuyorum her defasında. Eşim de bir o kadar rahat, onun rahatlığı da beni ayrı rahatsız ediyorBir çözüm bulmam lazım ama bilmiyorum hâlâ. Alacağım bu ilacı dedim ama şimdi de hormonlarimla bu denli oynamak ne kadar mantıklı ona emin olamadım. Ah ah
Benim eşim korkmuyor bile işin kötüsü. Ben de bir araştırayım onu bakalımO da sen emziriyorsun hormonların oynama korunurum dedi. Erkeklerin en büyük yalanı bu bence :/ ki hamile kalmamdan en çok korkan ikinci insan o. Bu deri altı implant en mantıklı gelen olmuştu. Böyle giderse yaptıracağım.
AbooCok da dert etme diyebileceğim bir şey değil canım ya. Doğum iznindeyim ben , bitince ise başlayacağım. Memurum bir de. Adamlar çocuk doğurmak için mi atandın diyecekler artıkçünkü hamileyken atandım, 3 ay çalışıp izne çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?