2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ne gerek var cidden canım, ne olur ne olmaz. Riske atmaya değer mi ?

Cok şükür daha iyiyim kuzu. Uyumadigim ve asiri agladigim icin basim ağrıyo sadece. Kizimda iyi çok şükür

Karantina lar şimdi 7 gün ama ben asla negatife döndüğüne inanmıyorum. 14 günden sonra bile 1 haftaya yakın gönüllü karantina uyguladım(doktora gitmem gerekti sadece) 14 günden aşağı görüşmemek gerekiyor bence. Ne acelesi var ki sonra görüşürsünüz herkes iyice bir iyileşsin. Normal grip, bronşit vs bile hemen iyileşmiyor ki.

Cezarette mi her neyse ondan alayım yarın ben bu korkuyla seyapamam

Doğum kontrol ilacı mı canım o. Ben konuya çok ortasından dahil olacağım ama :)
Cinsel isteksizlik sebeplerimden biri belki de kafamdaki korunma yönteminin tam oturmamasıdır.
Bir de ben hala adet olmadım ya adet zamanlarım geldiğinde hala midem bulanıyor, ödem toplayıp kasık ağrım oluyor ama asla adet olmuyor

Ben de hiç karantinaya almadım kendimi sizin ki gibi oldu bizde de durum canım, bebişe bulaşmasın diye çok çabalıyorum ama biraz da kaçınılmaz gibi sanki zaten çok huzursuz bi de öyle nolur acaba

Evet canım tek yapabildiğim onlar şuan ya inşallah bulaşmaz yavruma

15 gun gecsin en az cnm. Riske atmaya degmez zaten boswer gitme bence

Bende henüz adet olmadım ya o yüzden hep bir şüphe oluyor içimde korkarak yanasiyorum

Sorma ya bitkisel bişiyler içtim egzersis yaptım ama yok olamiyorum. Insana stres bile yaptiriyo

Ben ada ayı falan içiyorum ama adet olmak için değildi ama dediğin gibi tesir etmedi onlar da hiç.
Emzirdiğimiz sürece olmaması çok normalmiş ama yine de işte.

Evet Zeyno doğum kontrol hapı. İnan bende de öyle ya hani birliktelik oluyor ama korkuyorum her defasında. Eşim de bir o kadar rahat, onun rahatlığı da beni ayrı rahatsız ediyor Bir çözüm bulmam lazım ama bilmiyorum hâlâ. Alacağım bu ilacı dedim ama şimdi de hormonlarimla bu denli oynamak ne kadar mantıklı ona emin olamadım. Ah ah

Esin rahatsa iki kat daha kork . Ama senin zaten ikinci olur kalirsanda çokta dert etme ben 3 asla düşünemiyorum

Esin rahatsa iki kat daha kork . Ama senin zaten ikinci olur kalirsanda çokta dert etme ben 3 asla düşünemiyorum
Cok da dert etme diyebileceğim bir şey değil canım ya. Doğum iznindeyim ben , bitince ise başlayacağım. Memurum bir de. Adamlar çocuk doğurmak için mi atandın diyecekler artık çünkü hamileyken atandım, 3 ay çalışıp izne çıktım

Merhaba kızlar geçen kanamam olmuştu adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi adet olacak hissi karın bel ağırım var ama artmadı kanama. İlk adetler böyle mi oluyor acaba?? Sezeryan doğum yaptım. İlkinde normal doğumdu 6 aylıkken olmuştum..

O da sen emziriyorsun hormonların oynama korunurum dedi. Erkeklerin en büyük yalanı bu bence :/ ki hamile kalmamdan en çok korkan ikinci insan o. Bu deri altı implant en mantıklı gelen olmuştu. Böyle giderse yaptıracağım.

Reactions: The
Benim eşim korkmuyor bile işin kötüsü. Ben de bir araştırayım onu bakalım

Aboo doğru sen öğretmendin dimi . Valla dikkatli ol cezarettiye baslicanmi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…