Cezarette Banada verdi dr ama almadım emzirirken içebilirsin dedi 40 çıkınca kontrole gidince.Benim eşim korkmuyor bile işin kötüsü. Ben de bir araştırayım onu bakalım
Aşırı aşırı huzursuz bebişim. Huyu suyu değişti. Kucakta bile durmadı dün mız mız. Belki de ağrısı vardı bilemiyor da insan. Sen vücut olarak güçlü olmalısın. C vitamini kullanmıyorsan hemen başla. Ginlük 5.000 lik vitamin al. D vitamini inşallah içiyorsundur uzun süredir.Ben de hiç karantinaya almadım kendimi sizin ki gibi oldu bizde de durum canım, bebişe bulaşmasın diye çok çabalıyorum ama biraz da kaçınılmaz gibi sanki zaten çok huzursuz bi de öyle nolur acaba
Hormonlarınla oynamasan aslında. Keşke eşin korunsaEvet Zeyno doğum kontrol hapı. İnan bende de öyle ya hani birliktelik oluyor ama korkuyorum her defasında. Eşim de bir o kadar rahat, onun rahatlığı da beni ayrı rahatsız ediyorBir çözüm bulmam lazım ama bilmiyorum hâlâ. Alacağım bu ilacı dedim ama şimdi de hormonlarimla bu denli oynamak ne kadar mantıklı ona emin olamadım. Ah ah
Bizimkide 3 haftadır huyu suyu değişti cocuk hiç durmuyo atak haftasindanmi anlamadım gitti daha 9 gün var bitmesineAşırı aşırı huzursuz bebişim. Huyu suyu değişti. Kucakta bile durmadı dün mız mız. Belki de ağrısı vardı bilemiyor da insan. Sen vücut olarak güçlü olmalısın. C vitamini kullanmıyorsan hemen başla. Ginlük 5.000 lik vitamin al. D vitamini inşallah içiyorsundur uzun süredir.
Bi de tavsiyem çelit çeşit yemek yap at buzdolabina. Ben iyi hissetmeme rağmen bebişle ilgilenmekten yemek yapamadım. Tek hatam o oldu.
Hormonlarınla oynamasan aslında. Keşke eşin korunsa
Geçmiş olsun kuzumEvet canim biraz yüksekti tutmaya çalıştım ama tutamadim. Felâket kötüyüm hala cok korkuyorum Allahım bir şey olmasin lutfen bebegime
Şimdi nasıl kuzucuk?Evet kuzu bebek arabasinda takiliydi hemdeOkula gidecektim oglani almaya hava güneşli guzeldi kızımda hava alsin dedim ne ruzgarligi ne kemeri takmamistim daha
Böyle böyle büyüyecekleer evet ama yeminle ömrümden ömür gitti. Hala bekliyorum yavrumun basini su 24saati saglikla atlatsaydik hayırlısıyla
Canım gitmeseniz yaKızlar covid kaç günde negatife dönüyor? Görümcem geçen hafta pozitif çıkmıştı, aielecek karantinadaydılar. Yarın da eşim onlara gidelim diyor, 8-9 gün geçmiş olacak üzerinden. Tekrar test yaptırmayacakmış, o yüzden bebek için tedirginim, kesin alıp sevecekler çünkü. “Test mi yaptırsa?” desem de eşim o güne bir şey kalmayacağını söylüyor, ne yapsam?
SevmiyormusHormonlarınla oynamasan aslında. Keşke eşin korunsa
Benim eşim korkmuyor bile işin kötüsü. Ben de bir araştırayım onu bakalım
İyiyiz cok şükür kuzumGeçmiş olsun kuzum
Şimdi nasıl kuzucuk?
Bndr oğlumu dusurmüştüm pusetin tasıma kolu tam oturmamıs
Puseti kaldrmamla oğlum yerdeydıçok şükür bi sorun olmadı Rabbım koruyo hakıkaten
Canım gitmeseniz ya
Valla hıc gerek yok
Bebekler cok hırpalanıyo
Evet evet biliyorum. Yani ben nispeten elhamdülillah çok zorlanmadım hamileliğimde. Yalnızca iki birkaç ay mide bulantısı yaşadım, prilam kullandım. Sonlarında da mide yanması yaşadım, rennie duo kullandımBenimki de bulantım, kusmam doğurana kadar sürmeseydi böyle korkmadı. Bizim bütün hayat düzenimiz alt üst oldu. İkinci çocuk düşüncemiz bile hayal olarak kalacak gibi bu şartlar altında.
Evet evet biliyorum. Yani ben nispeten elhamdülillah çok zorlanmadım hamileliğimde. Yalnızca iki birkaç ay mide bulantısı yaşadım, prilam kullandım. Sonlarında da mide yanması yaşadım, rennie duo kullandımdüşününce bile bir duygulandım, özlemişim hamileliğimi. Ama tabiki kolay hamilelik geçirmiş olmak yeniden bebek istemekle hiç bağlantılı değil. Allah nasip ederse yavrumu güzel şartlarda yetiştirmek istiyorum herkes gibi. İki minik çocukla bu biraz zor gibi geliyor bana
Ay canım ben ilkinde bulanti 6 ay çektim ikinciyi asla düşünmüyordum ama 5 yaşına gelmeye yakın bu sefer tek kalmasın dedim bi umut dedim belki bulantı olmaz dedim allahım ikinci gebelik ilkinden dahada zor geçtiBenimki de bulantım, kusmam doğurana kadar sürmeseydi böyle korkmadı. Bizim bütün hayat düzenimiz alt üst oldu. İkinci çocuk düşüncemiz bile hayal olarak kalacak gibi bu şartlar altında.
Yemek yapmak bana da o kadar zor geliyo ki bu aralar, eşim de ateşlendi çok bi yandan onunla bi yandan bebeğimle uğraşıyorum ya çok yoruldum artık. D vitaminini kullanmadım hiçAşırı aşırı huzursuz bebişim. Huyu suyu değişti. Kucakta bile durmadı dün mız mız. Belki de ağrısı vardı bilemiyor da insan. Sen vücut olarak güçlü olmalısın. C vitamini kullanmıyorsan hemen başla. Ginlük 5.000 lik vitamin al. D vitamini inşallah içiyorsundur uzun süredir.
Bi de tavsiyem çelit çeşit yemek yap at buzdolabina. Ben iyi hissetmeme rağmen bebişle ilgilenmekten yemek yapamadım. Tek hatam o oldu.
Hormonlarınla oynamasan aslında. Keşke eşin korunsa
Ay canım ben ilkinde bulanti 6 ay çektim ikinciyi asla düşünmüyordum ama 5 yaşına gelmeye yakın bu sefer tek kalmasın dedim bi umut dedim belki bulantı olmaz dedim allahım ikinci gebelik ilkinden dahada zor geçti
Yemek yapmak bana da o kadar zor geliyo ki bu aralar, eşim de ateşlendi çok bi yandan onunla bi yandan bebeğimle uğraşıyorum ya çok yoruldum artık. D vitaminini kullanmadım hiçbu bizim bebişlere verdiklerinden içsem olur mu oğluma ocean veriyorum bi tanesi boşta şuan
Karar değişiyor merak etme. Ama şunu söylim tek cocuk hiç çocukmuş.Ahaha çok sağol :)) kararımın pekişmesinde katkın olacak
Analık çok zormuş.
Annem de çok zor geçirir ne demeye 4 çocuk yaptı hiç bilmiyorum, insan unutuyor zaman geçince o bulantı başa çıkılır zannediyor yada bu sefer olmaz diye düşünüyorsun demişti
Tamam zeyno çok sağolOlur tabi.
Sağlık ocağı bana d vitamini verirken bebeğe 3 damla, kendine 9 damla demişti.
O mantıkla 3 fıs kendine sıkabilirsin diye düşünüyorum.
O ne demek yaKarar değişiyor merak etme. Ama şunu söylim tek cocuk hiç çocukmuş.
Ikinci cocuk olunca tek cocuk diyosun hic yokmuş gibi oluyoO ne demek ya
Ya bana kadın doğum doktoru d vitaminini bıraktırmıştı, kime sorsam devam ediyormuş. Çocuk doktoru kış bebeği olduğu için 5 damla kullandırıyor bize, yeterlidir herhalde.Olur tabi.
Sağlık ocağı bana d vitamini verirken bebeğe 3 damla, kendine 9 damla demişti.
O mantıkla 3 fıs kendine sıkabilirsin diye düşünüyorum.
Bizim belediyede bir arkadaş vardı, doğum izni ve sonrasındaki ücretsiz (2 yıl) bittikçe çocuk doğuruyorduCok da dert etme diyebileceğim bir şey değil canım ya. Doğum iznindeyim ben , bitince ise başlayacağım. Memurum bir de. Adamlar çocuk doğurmak için mi atandın diyecekler artıkçünkü hamileyken atandım, 3 ay çalışıp izne çıktım
Ay onatak haftası ne zorduuu. Ben bitirdim onu bebişim çiçek gibi oldu sonra hastalandı. Önünüz aydınlık sabredin.Bizimkide 3 haftadır huyu suyu değişti cocuk hiç durmuyo atak haftasindanmi anlamadım gitti daha 9 gün var bitmesine
Ay haspammmSevmiyormus
Şöyle küçük çocuklardaki 400 iu yazıyor ğzerinde. Yetişkinlerde 1.000iu yazıyor. Kilona göre almalısın. Örneğin 50 kiloysan 1.000 den 5 damla alıcaksın. Ama kovid döneminde iki katı almalısın. Bebişinkini içiceksen dök çay kaşığına direk iç. Ben yetişkinlr için olanı öyle içtim. İki kere kovid oldum ateş bile yapmadı bende. D vitamininin etkisi kanıtlandı.Yemek yapmak bana da o kadar zor geliyo ki bu aralar, eşim de ateşlendi çok bi yandan onunla bi yandan bebeğimle uğraşıyorum ya çok yoruldum artık. D vitaminini kullanmadım hiçbu bizim bebişlere verdiklerinden içsem olur mu oğluma ocean veriyorum bi tanesi boşta şuan
Benim de isteğim aynı böyleYa bana kadın doğum doktoru d vitaminini bıraktırmıştı, kime sorsam devam ediyormuş. Çocuk doktoru kış bebeği olduğu için 5 damla kullandırıyor bize, yeterlidir herhalde.
Bizim belediyede bir arkadaş vardı, doğum izni ve sonrasındaki ücretsiz (2 yıl) bittikçe çocuk doğuruyorduKız ilk bebede bir gitti bir daha gören olmadı aklıma o geldi sen böyle yazınca
Ben de belediyede çalışıyorum, bu ben işteYa bana kadın doğum doktoru d vitaminini bıraktırmıştı, kime sorsam devam ediyormuş. Çocuk doktoru kış bebeği olduğu için 5 damla kullandırıyor bize, yeterlidir herhalde.
Bizim belediyede bir arkadaş vardı, doğum izni ve sonrasındaki ücretsiz (2 yıl) bittikçe çocuk doğuruyorduKız ilk bebede bir gitti bir daha gören olmadı aklıma o geldi sen böyle yazınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?