Umarım valla üzülüyorum gelişiminde sıkıntı olcak falan diye yoksa zayıf olması hiç sorun değil
Benimkinin saldirma huyu hep vardi simdi iyice artti. Ilk baslarda ayni odada takiliyoduk hep birlikte ama saldirma aninda bebek kucagindayken koruyamiyorum. Oyle olunca yatak odasina almaya cesaret edemiyorum. Salonda fln da saldirmaya baslayacigini anlayinca hemen yatak odasina kaciyorum cocugu alip. Bana cok kizgin eskisi gibi ilgilenemiyorum diye. Bebek kucagimda dglken cagiriyorum sevmeye calisiyorum o zman da o gelmiyo kucagimdan kaciyo
Neler denedim oda bişi mi biz soyunup duşa giriyoruz duşta emzirmeye çalışıyorum neymiş anne karnını hatırlarsa emmesi gerektiğini anlarmış neler yapmadım ki yani emiyor ama benim sütüm de öyle dolu dolu değil aralıkları da uzun emmesinin o yüzden çoğalamıyor daAyy masalah cok tatlilar. Bende tek kedi war.
Kilo konusunda da yanlis anlamdiysam sadece emmek istiyosa sutunu hic sagmadan hep memeden ver cnm. Benimki memeye asik ama ona ragmen bazen icmek istemiyo o zamanlar ac oldugunu da biliyosam agzi memede yatis pozisyonunda kucagimda gezdirerek o da olmazsa hem gezip hem hoplatarak veriyorum oyle iciyo bi dene istersen
Benimkinin saldirma huyu hep vardi simdi iyice artti. Ilk baslarda ayni odada takiliyoduk hep birlikte ama saldirma aninda bebek kucagindayken koruyamiyorum. Oyle olunca yatak odasina almaya cesaret edemiyorum. Salonda fln da saldirmaya baslayacigini anlayinca hemen yatak odasina kaciyorum cocugu alip. Bana cok kizgin eskisi gibi ilgilenemiyorum diye. Bebek kucagimda dglken cagiriyorum sevmeye calisiyorum o zman da o gelmiyo kucagimdan kaciyo. Illa bebek varken gelcek ona da guvenemiyorum
Bu üçüncü doktor ilk doktor 3. Ayda ek gıda başlayalım dedi kaçarak çıktım odadanİnşallah olmaz. Ek gıdaya geçtiğiniz zaman da vitamin oranına dikkat edersiniz. Kendinizi germeyin. İçinize sinmediği bir durumda da ikinci bir doktora götürürsünüz.
Bu üçüncü doktor ilk doktor 3. Ayda ek gıda başlayalım dedi kaçarak çıktım odadan
Kız allah seni hep aklimdaydin nerelere kayboldunBen bir ay kullandım sonra bir vajinal enfeksiyon geçirmişimki sormayın emziriyorum diye ilaçta doğru düzgün veremedi doktor iki ay tedavim sürdü acıdan zaten olamıyoruz diye gittim doktora enfeksiyondanmış o paketten snra bıraktım ben doktor tedavi olana kadar olmak yok diyince şimdi tekrar kullansam mı peşine çocuk mu yapsam kararsızım eşim ikinci çocuğu istiyo ben istemiyorum yapacaksakta yaşım ilerlemeden yapayım istiyorum sütü falan etkilemiyor o hap bu arada bende hiç bir yan etki de yapmadı
Aglayinca benimki de kaciyoBenimki saldıran bir kedi değil ama tepemize çıkarak kendini sevdiren bir manyakçocuğunda üstüne çıkmak istiyor.
Ben de şimdi emzirirken özellikle yanıma çağırıyorum dizlerime yatıyorum. Kızımda tüylerine dokunup korkuyor. En büyük heyecanı kuyruğunu yakalamak. Bazen kedim bebekle ilgilendik küsüp arkasını dönüyor ama asla farklı odada durmak istemiyor kıskançlığından. Odadan çıkması için tek sebebi bebeğimin hunharca ağlaması. Asla kafası kaldırmıyor
Eds yontemini denedin mi cnm? Emmeyi seviyosa mamayi emiyomus gibi oyle veriyolarya. Aklima baska da bisi gelmedi zaten sen arastirmisin yeterinceNeler denedim oda bişi mi biz soyunup duşa giriyoruz duşta emzirmeye çalışıyorum neymiş anne karnını hatırlarsa emmesi gerektiğini anlarmış neler yapmadım ki yani emiyor ama benim sütüm de öyle dolu dolu değil aralıkları da uzun emmesinin o yüzden çoğalamıyor da
Canım ya yazdıklarını okudum çok üzüldüm 3 ayda bu yana biz dede bu durum var kilo almiyo yani meme reddi doktor bize geçici bir durum olduğunu söylediUmarım valla üzülüyorum gelişiminde sıkıntı olcak falan diye yoksa zayıf olması hiç sorun değil
Eds de iki gün verdim öyle üçüncü gün mememi tutmamaya başladı Eds ile vermeye çalışınca sanki ağzına sirke dökmüşüm gibi davranıyorAglayinca benimki de kaciyocok tatlilar yaa keyiflerine duskunler
Eds yontemini denedin mi cnm? Emmeyi seviyosa mamayi emiyomus gibi oyle veriyolarya. Aklima baska da bisi gelmedi zaten sen arastirmisin yeterince
Kendimle uğraşıyordum resmen psikolojik bir savaşın içindeyim bakmak hiç zor gelmiyor uykusuzluk falan hiç zor gelmiyor ama beslenmemesi beni öldürüyor çok üzülüyorum üstüne bide vajinal enfeksiyon derken çöküşteyim yaniKız allah seni hep aklimdaydin nerelere kayboldun
Bizim iki ayda oldu ondan beri böyle napcam bilmiyorum bazen kafam atıyo eskiden basıyorlarmış şekerli pirinç ununu bascam alsın kilo diyeCanım ya yazdıklarını okudum çok üzüldüm 3 ayda bu yana biz dede bu durum var kilo almiyo yani meme reddi doktor bize geçici bir durum olduğunu söyledi
Seninki cok inatci cikti. Allah yardimcin olsun cnmEds de iki gün verdim öyle üçüncü gün mememi tutmamaya başladı Eds ile vermeye çalışınca sanki ağzına sirke dökmüşüm gibi davranıyor
Adını Noyan koyduk ondan kök söktürüyorSeninki cok inatci cikti. Allah yardimcin olsun cnm
Kucukken cok cektirenler buyuyunce annesini hic uzmezmis diyolar belki dogru cikarAdını Noyan koyduk ondan kök söktürüyor
Kendini avutmacalarKucukken cok cektirenler buyuyunce annesini hic uzmezmis diyolar belki dogru cikar
Ay deme yaaaaaa. Yazmıyordu içerik kısmında. Bende yeni satın aldırdım bakamadım içeriğine. Off üzüldüm şimdi keşke bestiron alsaymışımmatmazel34 cnm newvit demir aldim ben de icinde keciboynuzu pekmezi varmis. En temiz iceriklilerden biri aslinda. Pekmez de seker sonucta. Arastirmistim da ama pekmez olayini fark etmemisim. Hep tadi kotu fln yaziyodu yorumlarda icerigini mi degistirdiler acaba
Buna katılıyorum benim oğlum 4 yaşına kadar çok çektirdi meme emmiyordu ek gıda yemiyordu büyüdü gene yemedi hep ağlardı şimdi görün o kadar sakin güzel bir cocuk oldukiKucukken cok cektirenler buyuyunce annesini hic uzmezmis diyolar belki dogru cikar
Üzülme dicem düzelcek herşey ama annelik duygusu insan dayanamiyor ins gecici bir dönemdirBizim iki ayda oldu ondan beri böyle napcam bilmiyorum bazen kafam atıyo eskiden basıyorlarmış şekerli pirinç ununu bascam alsın kilo diye
Kendini avutmacalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?