2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Umarım valla üzülüyorum gelişiminde sıkıntı olcak falan diye yoksa zayıf olması hiç sorun değil

İnşallah olmaz. Ek gıdaya geçtiğiniz zaman da vitamin oranına dikkat edersiniz. Kendinizi germeyin. İçinize sinmediği bir durumda da ikinci bir doktora götürürsünüz.

matmazel34 cnm newvit demir aldim ben de icinde keciboynuzu pekmezi varmis. En temiz iceriklilerden biri aslinda. Pekmez de seker sonucta. Arastirmistim da ama pekmez olayini fark etmemisim. Hep tadi kotu fln yaziyodu yorumlarda icerigini mi degistirdiler acaba

Benimki saldıran bir kedi değil ama tepemize çıkarak kendini sevdiren bir manyak çocuğunda üstüne çıkmak istiyor.
Ben de şimdi emzirirken özellikle yanıma çağırıyorum dizlerime yatıyorum. Kızımda tüylerine dokunup korkuyor. En büyük heyecanı kuyruğunu yakalamak. Bazen kedim bebekle ilgilendik küsüp arkasını dönüyor ama asla farklı odada durmak istemiyor kıskançlığından. Odadan çıkması için tek sebebi bebeğimin hunharca ağlaması. Asla kafası kaldırmıyor

Neler denedim oda bişi mi biz soyunup duşa giriyoruz duşta emzirmeye çalışıyorum neymiş anne karnını hatırlarsa emmesi gerektiğini anlarmış neler yapmadım ki yani emiyor ama benim sütüm de öyle dolu dolu değil aralıkları da uzun emmesinin o yüzden çoğalamıyor da

İnşallah olmaz. Ek gıdaya geçtiğiniz zaman da vitamin oranına dikkat edersiniz. Kendinizi germeyin. İçinize sinmediği bir durumda da ikinci bir doktora götürürsünüz.
Bu üçüncü doktor ilk doktor 3. Ayda ek gıda başlayalım dedi kaçarak çıktım odadan

Bu üçüncü doktor ilk doktor 3. Ayda ek gıda başlayalım dedi kaçarak çıktım odadan

O da çok erkenmiş. Ben doktorumuzla görüştüm 5 ay kontrolünde karar verelim ama tadımları o zaman yapar 5,5 da başlayabiliriz muhtemelen diye söyledi

Kız allah seni hep aklimdaydin nerelere kayboldun

Aglayinca benimki de kaciyo cok tatlilar yaa keyiflerine duskunler
Eds yontemini denedin mi cnm? Emmeyi seviyosa mamayi emiyomus gibi oyle veriyolarya. Aklima baska da bisi gelmedi zaten sen arastirmisin yeterince

Umarım valla üzülüyorum gelişiminde sıkıntı olcak falan diye yoksa zayıf olması hiç sorun değil
Canım ya yazdıklarını okudum çok üzüldüm 3 ayda bu yana biz dede bu durum var kilo almiyo yani meme reddi doktor bize geçici bir durum olduğunu söyledi

Aglayinca benimki de kaciyo cok tatlilar yaa keyiflerine duskunler

Eds yontemini denedin mi cnm? Emmeyi seviyosa mamayi emiyomus gibi oyle veriyolarya. Aklima baska da bisi gelmedi zaten sen arastirmisin yeterince
Eds de iki gün verdim öyle üçüncü gün mememi tutmamaya başladı Eds ile vermeye çalışınca sanki ağzına sirke dökmüşüm gibi davranıyor

Kız allah seni hep aklimdaydin nerelere kayboldun
Kendimle uğraşıyordum resmen psikolojik bir savaşın içindeyim bakmak hiç zor gelmiyor uykusuzluk falan hiç zor gelmiyor ama beslenmemesi beni öldürüyor çok üzülüyorum üstüne bide vajinal enfeksiyon derken çöküşteyim yani

Canım ya yazdıklarını okudum çok üzüldüm 3 ayda bu yana biz dede bu durum var kilo almiyo yani meme reddi doktor bize geçici bir durum olduğunu söyledi
Bizim iki ayda oldu ondan beri böyle napcam bilmiyorum bazen kafam atıyo eskiden basıyorlarmış şekerli pirinç ununu bascam alsın kilo diye

Ay deme yaaaaaa. Yazmıyordu içerik kısmında. Bende yeni satın aldırdım bakamadım içeriğine. Off üzüldüm şimdi keşke bestiron alsaymışım
Keçiboynuzu pekmezi uzun süreli kullanımda erken ergenliğe yol açıyormuş. Bu kutuyu bitirir yeniden newvit almam ozaman

Bizim iki ayda oldu ondan beri böyle napcam bilmiyorum bazen kafam atıyo eskiden basıyorlarmış şekerli pirinç ununu bascam alsın kilo diye
Üzülme dicem düzelcek herşey ama annelik duygusu insan dayanamiyor ins gecici bir dönemdir

Kendini avutmacalar

Yok yok öyle. Kayınvalidem bir gram uyku uyumadan işe giderdim diye anlatır eşim yemek yemezmiş, uyumazmış. TRTnin boş bi sayfası olurdu biz küçükken onu açıp sabaha kadar bakarlarmış.
Şimdi sanırım annesini üzmemek için en hassas davranan eşimdir :) bu arada şimdi ne yemekten ne uykudan alamıyoruz adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…