2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
zeynones kuzu 4gundur falan paketli özellikle kuruyemiş iceren hic bir sey tuketmiyordum kaka yesildi ama.mukus azalmisti. Bugun cok merak edip kuruyemiş bulunan bir sey yedim ve kaka yemyesil ve mukus cogalmis.

zeynones kuzu 4gundur falan paketli özellikle kuruyemiş iceren hic bir sey tuketmiyordum kaka yesildi ama.mukus azalmisti. Bugun cok merak edip kuruyemiş bulunan bir sey yedim ve kaka yemyesil ve mukus cogalmis.

Var ya çok sevindim bulmuş olmana. En azından herşeyi kesmeyeceksin. Bir kaç ay sonra tekrar bir dene bence. Huzursuzluğu nasıl peki?

Var ya çok sevindim bulmuş olmana. En azından herşeyi kesmeyeceksin. Bir kaç ay sonra tekrar bir dene bence. Huzursuzluğu nasıl peki?
Çok şükür iyi kuzu. İnan benim kadar sevineceğini biliyordum yogurt yumurta süt kaşar bunlari hic kesmedim bunlarin oldugunu dusunmedim o yuzden hep kuruyemis suphelendirdi beni. İnşallah cabuk toparlar kakasi. 21inde randevumuz var bakalim neler bekliyor bizi

En doğru diyet yöntemi bu oldu. En azından brbişin bağırsakları zorlanmayacak böyle. Biraz ek gıdaya geçince sen yine yersin denersin bakalım geçmiş olacak mı o zamana.

En doğru diyet yöntemi bu oldu. En azından brbişin bağırsakları zorlanmayacak böyle. Biraz ek gıdaya geçince sen yine yersin denersin bakalım geçmiş olacak mı o zamana.
Bakalım canım inşallah hepsi geçer gider zamanla kuruyemiş %90 kalici diyorlar ama

Kızlar bende dün sucuklu pizza yemiştim. Her hafta yerim nerdeyse, hiç sıkıntı olmamıştı. Dünkü pizzaların üstünde barbekü ve ballı hardallı sos varmıştı. Bu gün sabah bi kalktım bacaklarım, sırtım, göğüslerim tüm vücudum kabarmış ve kaşınıyor. Uyuz gibi kaşınıyorum artık. Bebişinde yüzünde, yanaklarında, bacaklarında minik kırmızı noktacıklar olmuş. Benden geçti heralde.

Ayni sey onada alerji yapmis olabilir kuzu Ay bu alerji konusu beni aşırı geriyo ya

Kuzum normale dönmüştür herşey. İyi değil mi?
Evet canım tek yapabildiğim onlar şuan ya inşallah bulaşmaz yavruma
İnşallah canim bu hastalığın bulasiciligi 5 gün zaten. 5 gün içinde birşey olmazsa korkma. En kolay bebekler atlatiyir bunu 5 yaşındaki kızım daha zorlandı.

Ben de iade etcem de paketi biraz bozuk gelmis ins iade alirlar
Buna katılıyorum benim oğlum 4 yaşına kadar çok çektirdi meme emmiyordu ek gıda yemiyordu büyüdü gene yemedi hep ağlardı şimdi görün o kadar sakin güzel bir cocuk olduki

nillsn bak canli ornekleri de war. Yolun sonu aydinlik

Bakalım canım inşallah hepsi geçer gider zamanla kuruyemiş %90 kalici diyorlar ama

O bebeğin kendi yediğinde olan canım. Allah korusun inşallah olmaz.
Alerji tepkileri veren bazı şeyler aslında sadece hassasiyet dönem içinde tepkileri değişebiliyor. Ben şu 4 aylık süreçte aynısını yaşadım. 2.ayda badem yedim mukus, döküntü, konak. Hepsi aynı anda aşırı derecede oldu. Sakinleş tekrar denedim tekrar. Yakın zamanda yediğimde ise çok şükür bir şey olmadı.

Bu benim oğlan yaklaşık bir haftadır.

Evet kzuum iyiyiz çok şükür
Deri testi 2yas alti dogru sonuc vermiyomus genelde. Yoksa hemen yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…