- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Sorma valla bizde öyle 9 gün kaldı bizimNe atak arkadas bunaldimm resmen
Bizim 23 dahaSorma valla bizde öyle 9 gün kaldı bizim
Kız ben 7 ekimde doğum yaptım sen ne zman yaptın dogumBizim 23 daha
zeynones kuzu 4gundur falan paketli özellikle kuruyemiş iceren hic bir sey tuketmiyordum kaka yesildi ama.mukus azalmisti. Bugun cok merak edip kuruyemiş bulunan bir sey yedim ve kaka yemyesil ve mukus cogalmis.
Çok şükür iyi kuzu. İnan benim kadar sevineceğini biliyordumVar ya çok sevindim bulmuş olmana. En azından herşeyi kesmeyeceksin. Bir kaç ay sonra tekrar bir dene bence. Huzursuzluğu nasıl peki?
Çok şükür iyi kuzu. İnan benim kadar sevineceğini biliyordumyogurt yumurta süt kaşar bunlari hic kesmedim bunlarin oldugunu dusunmedim o yuzden hep kuruyemis suphelendirdi beni. İnşallah cabuk toparlar kakasi. 21inde randevumuz var bakalim neler bekliyor bizi
Bakalım canım inşallah hepsi geçer gider zamanla kuruyemiş %90 kalici diyorlar amaEn doğru diyet yöntemi bu oldu. En azından brbişin bağırsakları zorlanmayacak böyle. Biraz ek gıdaya geçince sen yine yersin denersin bakalım geçmiş olacak mı o zamana.
Ayni sey onada alerji yapmis olabilir kuzuKızlar bende dün sucuklu pizza yemiştim. Her hafta yerim nerdeyse, hiç sıkıntı olmamıştı. Dünkü pizzaların üstünde barbekü ve ballı hardallı sos varmıştı. Bu gün sabah bi kalktım bacaklarım, sırtım, göğüslerim tüm vücudum kabarmış ve kaşınıyor. Uyuz gibi kaşınıyorum artık. Bebişinde yüzünde, yanaklarında, bacaklarında minik kırmızı noktacıklar olmuş. Benden geçti heralde.
Kuzum normale dönmüştür herşey. İyi değil mi?Evet kuzu bebek arabasinda takiliydi hemdeOkula gidecektim oglani almaya hava güneşli guzeldi kızımda hava alsin dedim ne ruzgarligi ne kemeri takmamistim daha
Böyle böyle büyüyecekleer evet ama yeminle ömrümden ömür gitti. Hala bekliyorum yavrumun basini su 24saati saglikla atlatsaydik hayırlısıyla
İnşallah canim bu hastalığın bulasiciligi 5 gün zaten. 5 gün içinde birşey olmazsa korkma. En kolay bebekler atlatiyir bunu 5 yaşındaki kızım daha zorlandı.Evet canım tek yapabildiğim onlar şuan ya inşallah bulaşmaz yavruma
Ben de iade etcem de paketi biraz bozuk gelmis ins iade alirlarAy deme yaaaaaa. Yazmıyordu içerik kısmında. Bende yeni satın aldırdım bakamadım içeriğine. Off üzüldüm şimdi keşke bestiron alsaymışım
Keçiboynuzu pekmezi uzun süreli kullanımda erken ergenliğe yol açıyormuş. Bu kutuyu bitirir yeniden newvit almam ozaman
Buna katılıyorum benim oğlum 4 yaşına kadar çok çektirdi meme emmiyordu ek gıda yemiyordu büyüdü gene yemedi hep ağlardı şimdi görün o kadar sakin güzel bir cocuk olduki
Yok yok öyle. Kayınvalidem bir gram uyku uyumadan işe giderdim diye anlatır eşim yemek yemezmiş, uyumazmış. TRTnin boş bi sayfası olurdu biz küçükken onu açıp sabaha kadar bakarlarmış.
Şimdi sanırım annesini üzmemek için en hassas davranan eşimdir :) bu arada şimdi ne yemekten ne uykudan alamıyoruz adamı
Bakalım canım inşallah hepsi geçer gider zamanla kuruyemiş %90 kalici diyorlar ama
Bu benim oğlanKızımın yeni buluşu memede uyumak. Diş kaşıyor dedim, şu dedim, bu dedim derken.... Memeyi uyku öncesi bayılma aracı olarak kullanmaya başladıkendinden geçiyor.
Ben yokken de uyumalı hiç öğretmek istemiyorum.
Evet kzuum iyiyiz çok şükürKuzum normale dönmüştür herşey. İyi değil mi?
İnşallah canim bu hastalığın bulasiciligi 5 gün zaten. 5 gün içinde birşey olmazsa korkma. En kolay bebekler atlatiyir bunu 5 yaşındaki kızım daha zorlandı.
Deri testi 2yas alti dogru sonuc vermiyomus genelde. Yoksa hemen yaptırmak istiyorumO bebeğin kendi yediğinde olan canım. Allah korusun inşallah olmaz.
Alerji tepkileri veren bazı şeyler aslında sadece hassasiyet dönem içinde tepkileri değişebiliyor. Ben şu 4 aylık süreçte aynısını yaşadım. 2.ayda badem yedim mukus, döküntü, konak. Hepsi aynı anda aşırı derecede oldu. Sakinleş tekrar denedim tekrar. Yakın zamanda yediğimde ise çok şükür bir şey olmadı.
Bu benim oğlanyaklaşık bir haftadır.
Ayakta sallamak veya uyutmaya çalışmaktan daha kolay geliyor desemNe yapacağız biz bu sıpaları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?