Deri testi 2yas alti dogru sonuc vermiyomus genelde. Yoksa hemen yaptırmak istiyorum
Ayakta sallamak veya uyutmaya çalışmaktan daha kolay geliyor desem
Çok haklısın ama uykusu çok gelince başkalarında da uyur diye düşünüyorum aç değilse. Geçen anneme bıraktık, az keyif yaptık. Kardeşimin kucağında geze geze uyumuşBenim ki çift destekli gidiyor
Küçük hanımı sütle bayıp ayakta keyif yaptıracakmışım. Acayip keyfine düşkün halası kılıklı
Ya ben de ola ki iş güç olursa annemlere bıraktığımda zorluk çıkarmasın istiyorum, eşim uyuturken beni gelip bulmasınlar diye memeyle uyutmak istemiyorum
Hadi yaaBence hiç bir zaman net sonuç vermiyorbenim bala ve çiğ kuruyemişlere alerjim var üniversitedeyken başladı. Ancak ne çocukken ne de sonradan yaptırdığım deri testinde çıkmadı
Benimki hep oyle cnm daha kolay diger uyutma sekillerindenKızımın yeni buluşu memede uyumak. Diş kaşıyor dedim, şu dedim, bu dedim derken.... Memeyi uyku öncesi bayılma aracı olarak kullanmaya başladıkendinden geçiyor.
Ben yokken de uyumalı hiç öğretmek istemiyorum.
Benim kızım doğduğundan beri öyleKızımın yeni buluşu memede uyumak. Diş kaşıyor dedim, şu dedim, bu dedim derken.... Memeyi uyku öncesi bayılma aracı olarak kullanmaya başladıkendinden geçiyor.
Ben yokken de uyumalı hiç öğretmek istemiyorum.
Öhömm, acaba test mi yapsanGünaydın kizlar. .ya ben birsey farkettim 40 tan sonra 1 kere regl oldum .bir kere de ya lkeleydi ya da ben regl sandim ama devami olmadi oyle 2 kez okmus diyelim ama bebek 4 ayini bitirdi hala birsey yok ...acaba normal mi ?yani 2 aydan fazladir gecikme var
Ben taç markanın sünger yatağını aldım canım. Pamuk visko falan çok önerilmiyor bebeklerdePark besik kullanan arkadaslar beşinin içine yatak alcam sizce nasıl biisy almaliyim
Ben de alacağım Canim , orjinalini bulmak istiyorum, araştırıyorumKizlar diş için kehribar kolye veya bileklik alan varmi
Normal diye düşünüyorum, düzenli bir adet beklemek pek doğru değil emzirirken canım. Ben de adet oldum, ardına 15 gün sonra tekrar oldum mesela. Düzensiz olabilir yaniGünaydın kizlar. .ya ben birsey farkettim 40 tan sonra 1 kere regl oldum .bir kere de ya lkeleydi ya da ben regl sandim ama devami olmadi oyle 2 kez okmus diyelim ama bebek 4 ayini bitirdi hala birsey yok ...acaba normal mi ?yani 2 aydan fazladir gecikme var
Ya Ewt orjinali bulmak zor dedim kızlardan alan varsa bende ondan alimBen de alacağım Canim , orjinalini bulmak istiyorum, araştırıyorum
Bestironda da portakal aromasi var. Hepsinde bisey var bunlarinAy deme yaaaaaa. Yazmıyordu içerik kısmında. Bende yeni satın aldırdım bakamadım içeriğine. Off üzüldüm şimdi keşke bestiron alsaymışım
Keçiboynuzu pekmezi uzun süreli kullanımda erken ergenliğe yol açıyormuş. Bu kutuyu bitirir yeniden newvit almam ozaman
Çok haklısın ama uykusu çok gelince başkalarında da uyur diye düşünüyorum aç değilse. Geçen anneme bıraktık, az keyif yaptık. Kardeşimin kucağında geze geze uyumuşama süt bırakmadım yakınız hemen geliriz diye. Acıkınca feryat etmeye başlamış , canavar gibi yapıştı bana gelince
Benim eşim artık uyutamiyor oğlanı. Eskiden benden daha güzel uyuturdu, artık uyumuyor , eşim üzülüyor
Hadi yaaBen birde sütü kesmek istiyorum kuzu bi ara. Çünkü sikayetlerimiz azaldi ama tamamen gecmedi kuruyemiş yemedigim zaman. Onu kestigimde yesil kaka ve mukus kesilecek mi cok merak ediyorum
Benim kızım doğduğundan beri öylebaşka nasıl uyutulur bilmiyorum.
ben çok seviyorum, bir ara yapmadı, çok üzüldüm.
Böyle böyle alışacak bunyeleri sanirim. Bebek kapali bir kutu gibiOnu da bi dene canım 3 gün nihayetinde. Ama kendine eziyet etmeden yapmak lazım.
Proteini yetersiz alınca da mukus olabiliyormuş.
Ben de Bayadır çikolatayı minimuma çekmiştim. Dün tadıbu var ya hem fındık oranı yüksek hem kakaou baya kaliteli onu ekmeğine sürdüm azıcık. Bugün mukuslu bir beze uyandık
Böyle böyle alışacak bunyeleri sanirim. Bebek kapali bir kutu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?