2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cok haklısın canim. Ben ilk kan gördüğümde anneannemde duymuştu ordaydim ve ne.yedin bi gözden gecir bakiyim. Zorlanmis cocuk ondandir korkma dedi. 84 yasinda ne bilsin alerjiyi.
Yaz gelsin sereserpe gezdiririz inşallah. Ya bi soluklaniriz arabaya koyup soyle bi dolastiririz cevreyi görür bebekler insallah. Bh pandemi mahvetti hepimizi

Kizlar diş için kehribar kolye veya bileklik alan varmi
Kızlar, kehribarın hiç bir etkisi olmadığı bilimsel olarak ispatlandığı gibi, o takılan kolyelerden dolayı boğulan bebekler var (boynunu sıkıştırıyor). Ya da kolyeden bileklikten boncuk kopup yutulabilir. O yüzden yapmayın etmeyin diyorum sadece

Allahini valla korktum sipariş verdim trendyoldan napcam şimdi

Yaz gelse gerçekten.
Şimdi bir tek annemlere bir kaç kere gidebildim onda da kat kat gidiyoruz.
Yaz olsa bebek arabasına atıp babannesigile falan götürürüm :) onların evi soğuk kışın o yüzden götüremiyorum.
Bir de evim şehrin en gezilecek yerinde kafeler, parklar... Avmde açılacak yakında oh :) umutla bekliyorum havaların ısınmasını.

Ya bir kaç kere bizimde başımıza geldi bu gece de biraz zor geçebilir belki ama ertesi günü topluyor. İnşallah uzun sürmez. Eşine ver bi kendine gel yarım saat.
İki gündür böyle canım, gece de sık uyanıyor. Çok yorgunum valla.eşim on dakika kucağında gezdirse yoruldum kolum ağrıdı bacağım koptu diye dram yapıyor birde gerçekten bu ara anneci oldu çocuk, habire kucağımda gezmek istiyor. Babada on onbeş dakika anca oyalanıyor. Atak bitmiş gözüküyor ama daha yeni başlıyor gibi sanki

Benim eşimde hiç bakmıyor beni sınır hastası etti bende iş güç yapmıyorum bu sefer vir vir edip duruyo bak çocuğa bende yapım diyom

Arkadaşlar kızım 4 ay 12 günlük ağzını suyu inanılmaz akıyor. Sizde de diş belirtileri başladımı. Dişlik aldım tam tutamıyor sinirleniyor.ne kullanmak lazım rahatlatmak için.jel kullanmıştık büyük kizimda...

Ben de iade etcem de paketi biraz bozuk gelmis ins iade alirlar

nillsn bak canli ornekleri de war. Yolun sonu aydinlik
Paketinin fotoğrafını çek. İade sebebi olarak belirt bunu. Bazı gıcık firmalar kabul etmiyorlar.
Kizlar diş için kehribar kolye veya bileklik alan varmi
Çok tehlikeli asla önermemm.
Bestironda da portakal aromasi var. Hepsinde bisey var bunlarin
Tövbeee. Ben eski içeriklere mi baktım noldu ya yoktu bunlar.

Benim eşimde hiç bakmıyor beni sınır hastası etti bende iş güç yapmıyorum bu sefer vir vir edip duruyo bak çocuğa bende yapım diyom
Kız bende kavga gürültü baktırıyorum yoksa benimki de bakmaz. Valla ben dırdır etse de duymamayı öğrendim, hiç takmıyorum. Çocuk durmuyor, bende işlere yetişemiyorum görüyor. Mecbur bakıyor. Boşver sende. Ya çocuğa baksın ya dırdır etmesin.

Valla hem bakmıyo hem dırdır etmiyo evde bir tane daha cocuk olduğu için kavgada edemiyorum şuanda beyimiz uyuyor ben ise pert bi vaziyette cocuk bakiyorum

Vallahi bende Zeyno

Benim kızımın 3,5 aydan beri aynı sıkıntısı var.
Jeller içerik olarak temiz değil ve çok ileri bir aşamada olmadığı sürece tavsiye etmiyorlar. Bizim eczacımız kendi kızıma kullanmadığım şeyi size de öneremem dedi.

1.diş kaşıyıcıyı kendim ağzına tutup kaşıyorum.
2.havucu yatay bir şekilde kesip onunla kaşıyorum. (hem doktorumuz hem eczacımız bunu önerdi)
3. Daha zor durumlarda karanfil yağından 1e 10 şeklinde suyla seyreltip serçe parmağımla hem kaşıyor hem sürüyorum ona bayılıyor. (diş hekimi önerisi)
4. Çok zorda kalınırsa tetagil granül var temiz içerik ınu kullanabilirsiniz dedi yine diş hekimi de eczacı da.

Ben atak vaktini saatini takip etmiyorum ben de çok yoruluyorum. Eşime de kızdığım yerler oluyor ama asıl mesele bebem meme için bana düştü iyice. Annemlerde de durmuyor artık iki iş yapayım diyorum. Birisi bile bitmeden fıtı fıtı dönüyorum içeriye.

Paketinin fotoğrafını çek. İade sebebi olarak belirt bunu. Bazı gıcık firmalar kabul etmiyorlar.

Çok tehlikeli asla önermemm.

Tövbeee. Ben eski içeriklere mi baktım noldu ya yoktu bunlar.

Benim kızımda ocean da bestiron da aşırı ağrı yaptı.
Doktor içeriği leş bir demir ilacı verdi.(normalde çok içerik açısından değerlendşrmezdşm ama benim bile gözüme battı) Fertamir diye bir şase. Her gün 1/4ünü kullanacağız. Ağrı konusunda sıkıntı minimum düzeyde olur bunda dedi.

Valla hem bakmıyo hem dırdır etmiyo evde bir tane daha cocuk olduğu için kavgada edemiyorum şuanda beyimiz uyuyor ben ise pert bi vaziyette cocuk bakiyorum
Benimki de oyun oynuyor çay istiyo bide. Bi gün bardağı vurcam kafasına o olacak
Benim de tam eşime baktıracağım zamanlarda çocuk bana düşkün oldu baba kız anlaşmışlar beni kızdırmaya
Ben yemek yaparken çocuk ağlıyor bakıyorum, oradan çamaşıra dönüyorum, sonra bulaşığa. Karmakarışık oluyor aklım. Ne yapıyordum, nerde kaldım hepsi yarım yamalak oluyor.

Ben de iade etcem de paketi biraz bozuk gelmis ins iade alirlar

nillsn bak canli ornekleri de war. Yolun sonu aydinlik
İnşallah ya valla çok tatlı çok seviyorum da değişik bir bebek çapraz komşumun oğlu var bi buçuk yaşında bebekliğini beraber geçirdik pandemi de çocuğu 6 ay uyanık görmedim emip uyudu emip uyudu hep böyle rahat bir bebek yok bizimki de kök söktürüyor adam daha 4 buçuk aylık kalkıp oturmaya çalışıyor reflü yatağına yatırıyorum bazen kalıyo öne yuvarlanıyor diyorum ilerde çok kalkıcaksın hatta bıkacaksın vakit varken yat diye de işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…