Bana çiçek sepeti den hediye gelmişti bileğine takıyorum salyası akıyordu takmaya basladıktan sonra daha az akmaya başladıKizlar diş için kehribar kolye veya bileklik alan varmi
Teşekkür ederimBenim kızımın 3,5 aydan beri aynı sıkıntısı var.
Jeller içerik olarak temiz değil ve çok ileri bir aşamada olmadığı sürece tavsiye etmiyorlar. Bizim eczacımız kendi kızıma kullanmadığım şeyi size de öneremem dedi.
1.diş kaşıyıcıyı kendim ağzına tutup kaşıyorum.
2.havucu yatay bir şekilde kesip onunla kaşıyorum. (hem doktorumuz hem eczacımız bunu önerdi)
3. Daha zor durumlarda karanfil yağından 1e 10 şeklinde suyla seyreltip serçe parmağımla hem kaşıyor hem sürüyorum ona bayılıyor. (diş hekimi önerisi)
4. Çok zorda kalınırsa tetagil granül var temiz içerik ınu kullanabilirsiniz dedi yine diş hekimi de eczacı da.
Allahım aynı aynı benimkide çay istiyor bilgisayar başındaBenimki de oyun oynuyorçay istiyo bide. Bi gün bardağı vurcam kafasına o olacak
Benim de tam eşime baktıracağım zamanlarda çocuk bana düşkün oldubaba kız anlaşmışlar beni kızdırmaya
Ben yemek yaparken çocuk ağlıyor bakıyorum, oradan çamaşıra dönüyorum, sonra bulaşığa. Karmakarışık oluyor aklım. Ne yapıyordum, nerde kaldım hepsi yarım yamalak oluyor.
Ömür törpüsüAllahım aynı aynı benimkide çay istiyor bilgisayar başında
Dün sabahtan bebişle uğraş ev işi yap yemeğe başla öğlene kadar aşırı yoruldum. Paşam 14.00 da kalktı kahvaltı istedi. Sonra dışarı çıkalım dedi.
Bebek dışarıda emmedi eve girdim direk bebekle uğraşmaya başladım meme reddi var aşırı. Eşime de yorgun değilsen tavuğu tavaya koyup altını yakarmısın dedim. Çok yorgunum sen işin bitince yap dediyataktan kalkıp gezmeye gittik geldik tava ocağa koyamıcak kadar yorgun.
Gece oldu bebişi uyutucam adla bırakmıyor beni odadan dışarı. Paşam içerde çay bekliyor. Sonra kuruyemiş istiyor. Sonra mutfaktaki çikolatayı istedi.
Bulaşık çamaşır giriştim. Mutfaktayım diye patlamış mısır istedi yapamam dedim ama nasıl kuduruyorum sinirden.
Peşine ütüye başladım gece 01.00. Ütülenecekler bilgisayar odasındaymış. Odaya girdim bana masaj yapmaya geldin dimi diyor. Ya ben alırı yorgunum dedim onun bana dediği gibi. Ne yaptın öyle yorulcak karıcım, dışarı çıkmak mı yordu seni diyo
Allahımm neydi günahım
Anacım, git kendin al çayını yemişini desen olmuyor mu? Fazla mı kibarsın acaba diye düşünüyorumAllahım aynı aynı benimkide çay istiyor bilgisayar başında
Dün sabahtan bebişle uğraş ev işi yap yemeğe başla öğlene kadar aşırı yoruldum. Paşam 14.00 da kalktı kahvaltı istedi. Sonra dışarı çıkalım dedi.
Bebek dışarıda emmedi eve girdim direk bebekle uğraşmaya başladım meme reddi var aşırı. Eşime de yorgun değilsen tavuğu tavaya koyup altını yakarmısın dedim. Çok yorgunum sen işin bitince yap dediyataktan kalkıp gezmeye gittik geldik tava ocağa koyamıcak kadar yorgun.
Gece oldu bebişi uyutucam adla bırakmıyor beni odadan dışarı. Paşam içerde çay bekliyor. Sonra kuruyemiş istiyor. Sonra mutfaktaki çikolatayı istedi.
Bulaşık çamaşır giriştim. Mutfaktayım diye patlamış mısır istedi yapamam dedim ama nasıl kuduruyorum sinirden.
Peşine ütüye başladım gece 01.00. Ütülenecekler bilgisayar odasındaymış. Odaya girdim bana masaj yapmaya geldin dimi diyor. Ya ben alırı yorgunum dedim onun bana dediği gibi. Ne yaptın öyle yorulcak karıcım, dışarı çıkmak mı yordu seni diyo
Allahımm neydi günahım
Aynı vallahi , eşlerimiz ruh eşi olabilir bence. Benimki veremem diyince trip atıyor birdeAllahım aynı aynı benimkide çay istiyor bilgisayar başında
Allahımm neydi günahım
Of seninkide ayrı bi tantana allah yardimcin olsun . Ben sabah en son büyük oğlan okuldayken bagirdim yeter ya dedim biraz izaya geldiAllahım aynı aynı benimkide çay istiyor bilgisayar başında
Allahımm neydi günahım
Hep bunların beli kolu agriyo bizim hiç değil. Benimkide dün akşam 2 saat keyif uykusu yapmış geliyo salona of çok yorgunum yeminle bogacaktimAynı vallahi , eşlerimiz ruh eşi olabilir bence. Benimki veremem diyince trip atıyor birdetüm gün çocukla ben uğraşıyorum, toplasan yarım saat kucağında tutuyordur ama ayakları, beli falan kopmuş öyle diyor. Arazide sırtında 60 kilo taşıyan adam 6 kilo bebeği taşıyamıyor gece kaç kez kalktım çocuğa saymadım. Sabahta 6da uyandı. Diyor ki kahvaltıda çok uykum var ya çatalı batırasım geldi valla gözüm dönüyor artık yüzsüzlüğüne
Bana kalırsa matmazel biraz sakin fazla güler yüzlü yumuşakAnacım, git kendin al çayını yemişini desen olmuyor mu? Fazla mı kibarsın acaba diye düşünüyorum
Burcun ne senin bacim nasil bu kadar sabirlisin valla maşallahAllahım aynı aynı benimkide çay istiyor bilgisayar başında
Allahımm neydi günahım
Yok ya değilim. Böyle büyümüş yetişmiş. Anası bardak kaldırtmamış. Yengesi dün diyor. Eşim erkek kardeşini karısı gibi hizmetlenmiş. Benim kocam öyle hizmetlenmedi diyor.Anacım, git kendin al çayını yemişini desen olmuyor mu? Fazla mı kibarsın acaba diye düşünüyorum
Aynı aynı. İçimden salavat çekip duruyorum sürekli.Aynı vallahi , eşlerimiz ruh eşi olabilir bence. Benimki veremem diyince trip atıyor birdetüm gün çocukla ben uğraşıyorum, toplasan yarım saat kucağında tutuyordur ama ayakları, beli falan kopmuş öyle diyor. Arazide sırtında 60 kilo taşıyan adam 6 kilo bebeği taşıyamıyor gece kaç kez kalktım çocuğa saymadım. Sabahta 6da uyandı. Diyor ki kahvaltıda çok uykum var ya çatalı batırasım geldi valla gözüm dönüyor artık yüzsüzlüğüne
Asla değilim biliyo musun. Aşırı agresif bi tipim. Öğretmenim elimde olmadan tüm öğrencileri ilk başta aşırı korkutan bi tipim. Çocuklar tanıdıkça severler beni, allahtan bilgisayar öğretmeniyim de hepsi aşık oluyor sonrasındaBana kalırsa matmazel biraz sakin fazla güler yüzlü yumuşak
Tam bit başağım. Takıntılı titizBurcun ne senin bacim nasil bu kadar sabirlisin valla maşallah
Kötü örnekSize bombayı söyliyim bide dün bana diyorki oğlumuzu güzel yetiştirelim. Ev işi de yapmayı bilsin, yemek de yapsın. Ben örnek olurum ona, alışsın benim gibi olmasın.
Desim başkasına bağımlı olmamalı. Kendi ayakları üzerinde durabilmeli. İçimden diyorum nasıl örnek olucaksın acaba
Allah seni dalga geçmiş bildiğin senleSize bombayı söyliyim bide dün bana diyorki oğlumuzu güzel yetiştirelim. Ev işi de yapmayı bilsin, yemek de yapsın. Ben örnek olurum ona, alışsın benim gibi olmasın.
Desim başkasına bağımlı olmamalı. Kendi ayakları üzerinde durabilmeli. İçimden diyorum nasıl örnek olucaksın acaba
Hep bunların beli kolu agriyo bizim hiç değil. Benimkide dün akşam 2 saat keyif uykusu yapmış geliyo salona of çok yorgunum yeminle bogacaktim
Size bombayı söyliyim bide dün bana diyorki oğlumuzu güzel yetiştirelim. Ev işi de yapmayı bilsin, yemek de yapsın. Ben örnek olurum ona, alışsın benim gibi olmasın.
Ya valla gece gündüz bende hep çıkardım 9 ay bende hiç uyumadım. Valla erkekler çok anlayissiz bunları değiştirmek mümkün değilUyudum diye gözüne mi battı diyor bir de. Hamileyken gündüz full uyudun işte diyor. Be adam gece boyu oturdum, gündüz de serumlar baydı uyumadım.
Keşke dalga geçiyor olsa öyle ciddi kiAllah seni dalga geçmiş bildiğin senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?