2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kız Allah seni nasıl guluyom oğlum diyoki anne neye güluyon sabah bende eşime bağırırken gelmiş 14 subayımı kutluyo bunlar hep numunelik . Bu arada çok geçmiş olsun canim

Kız Allah seni nasıl guluyom oğlum diyoki anne neye güluyon sabah bende eşime bağırırken gelmiş 14 subayımı kutluyo bunlar hep numunelik . Bu arada çok geçmiş olsun canim
Ağlanacak halimize gülüyorum yavrum deseydin

Çok sağol canım

Kizlar hepinize merhabalar ya kızım kakasini resmen yeşil yaptı afedersiniz sizin böyle bi durumunuz oldu mu ya bazen böyle çorba tadımlık verdim açıkçası onun zararı olmuşumdur ama azıcık parmakla ya çok pişmanım bide dedim acaba demir ilanından olabilirmi lütfen yardım edin çok uzldum ya

Canım sakin ol mukus ve kan yoksa yeşil kaka normal kategorisinde. Tattirdigin çorbada yapmis olabilir cok normal. Vücut anne sutu dışında bir seyle tanıştı çünkü. Biraz usutmuste olabilir. Sakin ol Takip et kakayi mukus kan.olmadigi surece sıkıntı yok diyolar doktorlar. Benim kızım alerjisine bagli olarak yaklaşık 1aydir yeşil kaka yapiyor. Bir daha yaparsa fotoğrafını cekip doktorunuza at bakalım

Süt arttırmak için içtiğiniz bi şey var mı kızlar bu aralar stresten ve yorgunluktan sütüm azaldı
Solgar bira mayası takviyesi. Şişe bitti yenisini alıcam okadar memnunum. Eczanede fiyatı daha uygun. Solgar.com dan hangi eczanelerde satıldığını bulabilirsin.
Humana çay içiyorum bide. O da çok işe yarıyor

Demir ilacindan canım endiselenme

Sağol canim ya çok korktum bi an bi ara alarmı falan bahsettiniz ya burda ondan dedim kesin ama işte bazen Elimle yatırıyordum daha küçük bende dedim belki birsey olmuştur bir daha bakalım takip etmem insalalj olmaz birsey
Demir ilacindan canım endiselenme
Ay inşallah Vala içimi rahatlatin ya canım çünkü önceden olmuyordu ondan önce de Elimle veriyordum az taktırmak için sonra dedim acaba ondan olabilir mi diye Vala içimi rahatlatiniz

Ama ek gıda veriyorsan az az önce yoğurt ver

Ama ek gıda veriyorsan az az önce yoğurt ver
Anneme de dedim yoğurt vereyim hayur dei süt emiyor verme ya mecbur canım bazen yemek yiyorum yanında aslında hep ve sanki canı çekiyor bende uzlup veriyorum bi kaç yerde de okudum insanlar çok cahil bebeklerine yazık ediyorlar demisler yani bana o videodan sonra cocum kaka yeşil oldu

Bende 2015 ekim annesiyim terazi burcu tatli mi tatlis kizim var
Konuyu gorunce eski gunlerim geldi aklima. Hepiniz saglicakla buyutun yavrularinizi. Simdide 2021 mart annesiyim.
Allah bagislasin yawrularinizi 6 yil gecmis bile o gunleri gorebilecek miyiz acaba o kadar uzak geliyoki
Gecmis olsun cnm1

Bebeklere tuzlu şeyler verilmiyor, eğer kendinize yaptığın çorbadan veriyorsan, o bebek için uygun olmayabilir tuz olduğu için

Oğlum 15 yaşında lise 2 öğrencisi okulu bırakıp açıktan okumak istiyor bugün kesin kararını vermiş çok üzgünüm
Ayy Allah sabır versin, ergen oğlan çok zor. Sözünü dinleyeceği birileri varsa, konuşsa belki ikna edebilir. 15 yaşında insan hayatıyla ilgili kararları alabilecek olgunlukta ve görmüşlükte değilki. Bırakmayın mücadeleyi, ileride pişman olacak

Süt arttırmak için içtiğiniz bi şey var mı kızlar bu aralar stresten ve yorgunluktan sütüm azaldı
Instagramda emzirme danismani var dilruba diye aratirsan momstok anne cayi ve maya tablet satiyor ben memnjn kaldim. Tahin cok kullandim bademle muzla yedim sutum yaglandi brbek kilo aldi isterseniz bir deneyin.

Ondan değil muhtemelen ama niye böyle işlere girisiyorsun :)) ömrü boyunca Allah'ın izniyle yemek yiyecek zaten, bu acele niye
Aceleden değil bende istemiyorum ki çok böyle aşırı birsey vermedim sadece bakıyor bazen sanki herseyi anlıyor gibi geliyor bana üzülüp azıcık tatirdim bazı bebekler dört aylık bile ek gıdaya başlıyor diye de biliyorum ama tabi yapmam gerekiyordu

Geçmiş olsun. Normalde olan bir şey değilse acile git sakinleştiren bir serum verilir. Eğer bakarım dediyse cildiyeden al randevu arabada onlar bekler bebek girmemiş olur acile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…