2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Bizimkiler obur cidden :) 4,5'a kadar ancak sabrettik sofrada sürekli bir atraksiyon yaşıyorduk. En son verdim. Şimdi ana kucağında oturuyor yanımızda. Daha sakin belki veririz diye bekliyor.

Allah yardımcımız olsun cidden inşallah cabucak alışır vücutları.

Kızlar 39 derece ateşim var, tüm vücudum ağrıyor. Eşime diyorum ki çocuğa baksana bi duşa gireyim, yarım saat daha uyuyayım da öyle gir diyip arkasını dönüyor. Ağlıyorum resmen vücudumun ağrısından umrunda değil. Bırakıp çocuğu hastaneye gidemiyorum gözüm arkada kalıyor

Yaa canım benim Keşke yakin olsak ben bakardim cocuga. Annen ayni sehirde segil di mi bildiğim kadarıyla

Canım gözünün arkada kalacağı bir şey yok. Sen annesiysen o da babası. Ben hastaneye gidiyorum bak bebeğe de. Gerekirse emrivaki yap.

Allah şifa versin.
Belki coviddir. Dün de diyordun ağrıların çoktu.
Bir an önce git hastaneye.

Kızlar yardimmm cildiracam sonunda tek başimayim kimsem yok burda bi de ustune meme reddi basladi ilginc emzigide reddediyo midesini bulandiriyo almiyo biberonde gunde 1 veriyodum onuda kestim biberonuda mamayida almak istemiyo memede ciglik cigliga ve gece uyanmiyo 6 saat falan ben uyandiriyom memeye daha 3 ay 17 gunluk kafayi yicam zaten işlerim yetişmiyo simdi tum gun bunla ugrasiyorum psikolojim pert oldu artik gece tam 1 saat ugrastim artik mahvoldum biraktim napacam boyle gece uyanmasi normalmi birakayim uyusunmu kilo alimi gelisimi yavaslarmi offf kii ne offf bi daha cocuk asla o kadar illlallah ettim

Ah kiyamam bebeginizin Kilo alimi iyiyse 5 saatte uyanmasi normal. Bana uyandirmami soyledi doktorum kilo alimi guzeldi. Anne sutunu sagip biberonla verdiniz mi ? Daha once de mama kullaniyordu sanirim. Mamayi yavas yavas kesmeyi oneriyorlar. Stres yapmamaya calis o daha cok yipranma Isler birak yetismesin ilerde cok zamanin olcak yaparsin, uyuduginda sende uyu ki en azindan bebege dayanabilirsin. Emzigi oglumda 3.5 aylikken birakti midesi bulandi sanirim bu aylarda normal bende israr etmiyorum.

Yaa canım benim Keşke yakin olsak ben bakardim cocuga. Annen ayni sehirde segil di mi bildiğim kadarıyla
Yok canım değiliz, 5 saat uzakta onlar
Yok bakamıyorum, bende durmuyor, altını değiştiremem falan diyip duruyor. Gösterdim bak böyle değiştiriliyor diye. Dolapta bir tane sütüm vardı çıkardım, gitmeden de emzirip süt bırakıp gidicem. Serum falan takarsa uzun sürer belki.

Kaşıntılar da çok fena , ateş gibi yanıyor heryerim. Test yapar mutlaka birşey çıkmaz inşallah. Uyutup gideceğim az sonra.

Çok geçmiş olsun. İnşallah kolayca iyileşir gelirsin. Muhtemelen kortizon yaparlar kaşıntı için. Doktor söyler ama 5-8 saat emziremezsin eğer ki sütün varsa çıkar yoksa gelirken mama al bence.
Bez dediği ne olacak sanki saat başı değiştiriyoruz. Üstüne iş kalmasın diye eşinin yaptığı resmen.

Çok çok geçmiş olsun canım İnşallah önemli bir şey çıkmaz ve bir an önce toparlarsin.
Allah eşine de merhamet versin ne diyeyim.

Memeyi bırakması cok sorun şu an mamayi kestim biberonuda ama yok emmiyo

Canım ver çocuğu çık denildiği gibi covid de olabilir. Mecbur kalınca çok güzel bakar sen merak etme.

Şu eşlerle ilgili şeyleri okuyunca benim burada tepem atıyor ya. Anneleri onları küçük prens gibi yetiştirmiş olabilir ama bunlarda merhamet ve empati yoksunluğu da var. Allah şu yardımcı olmayan tüm eşlerinize biraz vicdan versin ne diyeyim.

Canım çok geçmiş olsun. Gözün arkada kalmasın mecbur kalınca öyle bir bakiyolarki oda alissin bi zahmet

Tamamen katılıyorum. Ayrıc kehribar denen şeyin içeriğinin ne olduğu da bilinmiyor. Bunun analizini yapıp satan bir firma olduğunu sanmıyorum. Deriden yavaş yavaş emilen bu madden doğal fakat her doğal şey yararlı değil. Örneğin arsenik de doğal

Ay valla benim eşim tutturdu illa alcam aldı ama henüz gelmedi bakalım deneyek

Çok çok geçmiş olsun canım İnşallah önemli bir şey çıkmaz ve bir an önce toparlarsin.
Allah eşine de merhamet versin ne diyeyim.

Canım çok geçmiş olsun. Gözün arkada kalmasın mecbur kalınca öyle bir bakiyolarki oda alissin bi zahmet
Çok sağolun kızlar. Zaman geçtikçe artıyor iyice alerji, şişmeye başladı.

Covid testi yaptılar, oradan cildiyeye yönlendirdi. Besin alerjisi dedi, iğne, hap ve krem yazdı. Emzirirken içebilir miyim dedim çokta birşey olmaz mecbur kullanmak zorundasın dedi . Geçecek gibi olsa içmezdim ama çok kötü oldu kızarıklar. Mecbur kullanacağım hepsini.

Ben gittikten sonra kızım uyanmış. Tarif ettiğim şekilde tekrar uyutmuş eşim. Çocuk bir uyudu 2.5 saat.işine gelince çok güzel bakıyor valla.

Canım prednol 40mg iğne yazdı 4 tane. Kortizon seviyesini yükseltir yazıyor internette. Doktor mecbur kullanacaksın, pek birşey olmaz dedi. Bilgim var mı bu konuda? İlk defa başıma böyle birşey geliyor ya. Geçecek gibi olsa asla kullanmam ama çok ağrılı ve şiştiler.

Çok geçmiş olsun canım , inşallah bir an önce toparlarsin.
Bana da tarif etsene kız ben de uyutayim 2.5 saat

İyi akşamlar arkadaşlar benim kızda şişkinlik var gazını ne yaptıysam çıkaramadı bunun yüzünden kusuyor ne yapayım nasıl geçer önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…