2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
4.ay aşısı yaptirdik 2 gun once ve 2 gundur uyumuyor resmen ...agri ile uyanıyor yatirinca ...agri kesici veriyorum insallah uzun surmez. ..aşı gaz yapar mi acaba cok gazi olmaya basladi anlamadim gitti

İğneden beri çok uykuluyum ondan belkide. Ama minnoş rahat vermiyor işte, uyusam bi ah kullanmaya başladım inşallah geçer bir an önce

İğneden beri çok uykuluyum ondan belkide. Ama minnoş rahat vermiyor işte, uyusam bi ah kullanmaya başladım inşallah geçer bir an önce

Ondan tabi. Uff bebeğim olmadan önce çok severdim. Alerji ataklarım gelince bir serum sonra eve gelip mis gibi burum akıntısı kaşıntı nefes darlığı olmadan uyku çekmeyi. :) eskidendi eskiden...
Allaj muhtaç etmesin de sağlık çocuklarımızın yanı alında durabilelelim.

Kızlar ya bebeğimi son bi haftadır falan uyuturken aşırı zorlanıyorum, ayakta sallayarak uyumaya alıştı ama çok ağlıyo uyutmaya başladığım an, uyutmazsam sonra daha kötü oluyo uyku saati geçiyo diye, niye bu kadar ağlıyo ki ataktan mıdır acaba? Bide gündüz uykularımız 30 dk, 4. Ay atağı başladı mı acaba bizde de ? yeni yeni covid atlattım zaten hala vücudum ağrıyo bu haliyle çok yoruyo beni

Yok yapmada sıkıntı yok akşam hafifledi az içtim çaylardan çok huysuz değil şükür İnşaAllah düzelir tamamen

Ters anlaşılmak istemem ama fitil veya anüs bölgesine yapılan masajlar gibi dış uyarmalara alışırsa kabız olmasa bile tuvaletini normal aralıklarla yapmasına engel oluyor.
Yapılacak masajlar genel olarak bebeğin rahatlamasını esas alıyor.
Böyle durumlarda karnına bile çok baskı yapmamak gerekiyor. Ilık zeytin yağı ile hafifçe karnına, sırtına, özellikle bacaklarını hareket ettirecek şekilde yapmakta fayda var. Nasıl bizler stresliyken bütün vücudumuz kaskatı kesiliyor. Onların da gazını çıkarmamız için temel bir rahatlama sağlamak gerekiyor.

Geçmiş olsun öncelikle. Bol c vitamini alın d vitaminini ihmal etmeyin en kısa zamanda toparlanırsınız umarım.
Atak zamanınız gibi görünüyor.
Sonu aydınlık :)
Bizde de hala tam geçmiş değil ama 2-3 hafta önceki gibi de değil çok şükür.
Kolaylıkla atlatmanızı diliyorum.
Gözünü kırpmadan gün boyu, gece boyu oturduğu günler oldu.
Ataklar çok çileli ama sonrasında yeni bir sürü güncelleme geliyor. O keyifli anları düşününce daha katlanılabilir kılıyor.

Kızlar ben yine hüsran.... Gitti paraciklarimiz servet degerindeki avent emziği de tutmadı oğlum ben nerelere gidem
sonumuz aynı olmuş. Ben çantasına koyuyorum bir tanesini ancak yolda ihtiyaç olursa diye. Diğerini de baş ucumuza koydum her gün vermeye çalış çok kriz anında arada alıyor.

Reactions: The
sonumuz aynı olmuş. Ben çantasına koyuyorum bir tanesini ancak yolda ihtiyaç olursa diye. Diğerini de baş ucumuza koydum her gün vermeye çalış çok kriz anında arada alıyor.
Her gün deneyeceğim.. umudum yok ama olsun

Her gün deneyeceğim.. umudum yok ama olsun

Benim de umudum yok. Ama bir kaç dakika alması özellikle yolda alması cidden anı kurtarıyor.
Bu arada benim sıpam ayağımda çorap patik hiç birini tutmuyor. Ne yapacağım bıraksam çıplak duracak öyle seviyor

Kızlar ben yine hüsran.... Gitti paraciklarimiz servet degerindeki avent emziği de tutmadı oğlum ben nerelere gidem
Canım bips deneseydin onu alacağına onu kesin tutuyor diyor arkadaşım . Bide şekere batırsan azcik bizimki öyle arada tutuyor

Arkadaşlar kızım ne zaman dönmeye başladı gece uykusu bozuldu.aslinda uykusu var ama ağlıyarak uyanıyor .dönmeye çalışırken uyanıyor .bebeğinin durumu benim gibi olan var mi.

Arkadaşlar kızım ne zaman dönmeye başladı gece uykusu bozuldu.aslinda uykusu var ama ağlıyarak uyanıyor .dönmeye çalışırken uyanıyor .bebeğinin durumu benim gibi olan var mi.

Benimki dönmeyi tam anlamıyla bilmiyor. Azıcık yarım dönüşler yapıyor onu da arada.
Ana geçen gece dönmek için uyandı. 2 saate yakın yatağa aldım dönme çabasıyla oturdum başını bekledm.

Kızlar bebeğim dünden beri doğru düzgün emmiyor. Meme reddi mi bilmiyorum. Hastalıktan dolayı sürümde çok az. Sağmaya kalktım zar zor 40 CC anca çıktı iki göğüsten. Acıta acıta o da. Makineye az geliyordur diye emzireyim diyorum biraz emip bırakıyor. Aç ama belli, emziği cup cup emiyor.

Mama almaya gideceğim. Ne almalıyım, ne önerirsiniz? Kabız yapmayan, besleyen mama hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…