İğneden beri çok uykuluyum ondan belkide. Ama minnoş rahat vermiyor işte, uyusam bi ahCetryn şurup formunda bebeklerde bile kullanılır.
Mide ilacı da bir şey yapmaz. Onu rahatlıkla içebilirsin.
Dert etme yani ne yapalım olacak.
Eşine söyle ama alerji ilaçlarının hepsi biraz uykuyu ağırlaştırır. Kulağı bebekte olsun.
Ya benim hayatımda bir kaç kez öyle deli kaşıntı oldu.
Birinde stres sebepli idi, bağırsak enfeksiyonu ile birlikte deli bir kaşıntı. Haftalarca geçmedi bir sürü kortizon rağmen... En son akapunktur yaptırdım. stres noktalarıma iğneleri yaptılar mis gibi oldum :)
Diğerinde hamileliğimin başında idim. Madecassol sürdüm sürdüm oturdum :/ haftalarca geçmedi. Sadece sakinledi kaşıntı.
İğneden beri çok uykuluyum ondan belkide. Ama minnoş rahat vermiyor işte, uyusam bi ahkullanmaya başladım inşallah geçer bir an önce
Yok yapmada sıkıntı yok akşam hafifledi az içtim çaylardan çok huysuz değil şükür İnşaAllah düzelir tamamenBilmiyorum ya sanki xani çekiyor gibi geliyor bana tabi canım doktorlar nasıl uygun görürse öyle oluyor kaldı bi bucuk ay artık oda yiycek bende şu strese girmiycem
Canım tuvaletini yaptı mı acaba bi kaç gündür yapmadiysa yapsa rahatlar tabi çok böyle ağlayıp bağırıyorsa cikartabilirsin masajla arkadaşların önerdiği caylarda çok eti ediyor ama bizim ki en son öyle oldu tabi kabız da olmuş fark etmedim çok ağlarsa böyle bence bi fitil yap rahatlasin gazı da çıkıyor öyle
Bilmiyorum ya sanki xani çekiyor gibi geliyor bana tabi canım doktorlar nasıl uygun görürse öyle oluyor kaldı bi bucuk ay artık oda yiycek bende şu strese girmiycem
Canım tuvaletini yaptı mı acaba bi kaç gündür yapmadiysa yapsa rahatlar tabi çok böyle ağlayıp bağırıyorsa cikartabilirsin masajla arkadaşların önerdiği caylarda çok eti ediyor ama bizim ki en son öyle oldu tabi kabız da olmuş fark etmedim çok ağlarsa böyle bence bi fitil yap rahatlasin gazı da çıkıyor öyle
Geçmiş olsun öncelikle. Bol c vitamini alın d vitaminini ihmal etmeyin en kısa zamanda toparlanırsınız umarım.Kızlar ya bebeğimi son bi haftadır falan uyuturken aşırı zorlanıyorum, ayakta sallayarak uyumaya alıştı ama çok ağlıyo uyutmaya başladığım an, uyutmazsam sonra daha kötü oluyo uyku saati geçiyo diye, niye bu kadar ağlıyo ki ataktan mıdır acaba? Bide gündüz uykularımız 30 dk, 4. Ay atağı başladı mı acaba bizde de ? yeni yeni covid atlattım zaten hala vücudum ağrıyo bu haliyle çok yoruyo beni
Çok geçmiş olsun. İnşallah rahatça ulaşırsınız yarınaSelam bebisler4.ay aşımızı olduk geldik inşallah kolayca gecer
Kızlar ben yine hüsran.... Gitti paraciklarimizservet degerindeki avent emziği de tutmadı oğlum ben nerelere gidem
Her gün deneyeceğim.. umudum yok ama olsunsonumuz aynı olmuş. Ben çantasına koyuyorum bir tanesini ancak yolda ihtiyaç olursa diye. Diğerini de baş ucumuza koydum her gün vermeye çalış çok kriz anında arada alıyor.
Cnm naptiniz vazgeçirebildiniz miOğlum 15 yaşında lise 2 öğrencisi okulu bırakıp açıktan okumak istiyor bugün kesin kararını vermiş çok üzgünüm
Her gün deneyeceğim.. umudum yok ama olsun
Canım bips deneseydin onu alacağına onu kesin tutuyor diyor arkadaşım . Bide şekere batırsan azcik bizimki öyle arada tutuyorKızlar ben yine hüsran.... Gitti paraciklarimizservet degerindeki avent emziği de tutmadı oğlum ben nerelere gidem
Arkadaşlar kızım ne zaman dönmeye başladı gece uykusu bozuldu.aslinda uykusu var ama ağlıyarak uyanıyor .dönmeye çalışırken uyanıyor .bebeğinin durumu benim gibi olan var mi.
Sağol canım. Bıngıldağı kapanmış gibi dedi. Çok aklim takıldı. Doktora soracağım tabide çok erken degil mi yaÇok geçmiş olsun. İnşallah rahatça ulaşırsınız yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?