Kimyon , rezene denedin mi canım? Gaz masajları da çok işe yarıyor. Bir de ben ayak altına sıcak su torbası koymuştum bir defa, gerçekten iyi gelmiştiİyi akşamlar arkadaşlar benim kızda şişkinlik var gazını ne yaptıysam çıkaramadı bunun yüzünden kusuyor ne yapayım nasıl geçer önerisi olan var mı
Ben bunu çok düşündüm canım. Uyku eğitmenleri sayfalarında paylaşıyor . Şu aylık bebek şu kadar uyumalı diye. Benim kızım 4.5 aylık oldu. Eğitmenlere göre 4.5 saat uyumalı ama asla uyumuyor. Yarım saatten 4 uyku yapıyor maksimum sizin gibi, çoğu zaman 3 uyku. Bu günkü gibi şansımız yaver giderse 1 saatten fazla uyuduğu da oluyor, canı nasıl isterse. Gece uykusunu yeterli uyursa mutlu oluyor gündüzleri. Bende artık gündüz 4.5 saat uyusun diye uğraşmıyorum pek açıkçası. Uyku araları çok açıldığı zaman tekrar uykuya döndürmeye çalışıyorum o kadar. Onu uyutmaya çalışıp uyutamadıkça geriliyorum, bu da bebeğe yansıyor daha çok huysuzlanıyorKızlar oğlum genelde günde 3 defa 40-45 dklik uykular uyuyor. Toplamda 2saat ediyor ya bunu sorun etmeli miyim sizce?
Canım sıcak duş, karnına yakmayacak şekilde kıyafet üstünden sıcak havlu, ayaklarına sıcak su torbası denedin mi?İyi akşamlar arkadaşlar benim kızda şişkinlik var gazını ne yaptıysam çıkaramadı bunun yüzünden kusuyor ne yapayım nasıl geçer önerisi olan var mı
Kimyonu verdim hatta sever kızım içmek istedi ama çok az fayda etti. Rezene denemedim ama masaj falan yaptımKimyon , rezene denedin mi canım? Gaz masajları da çok işe yarıyor. Bir de ben ayak altına sıcak su torbası koymuştum bir defa, gerçekten iyi gelmişti
Denemedim onları deneyeyim hemen. Çok teşekkür ederimCanım sıcak duş, karnına yakmayacak şekilde kıyafet üstünden sıcak havlu, ayaklarına sıcak su torbası denedin mi?
Ben de senin gibiyim dahasına ugrastikca ve bebeğim uyumadikca geriliyorum. Bu defa ikimiz de mutsuz oluyoruzBen bunu çok düşündüm canım. Uyku eğitmenleri sayfalarında paylaşıyor . Şu aylık bebek şu kadar uyumalı diye. Benim kızım 4.5 aylık oldu. Eğitmenlere göre 4.5 saat uyumalı ama asla uyumuyor. Yarım saatten 4 uyku yapıyor maksimum sizin gibi, çoğu zaman 3 uyku. Bu günkü gibi şansımız yaver giderse 1 saatten fazla uyuduğu da oluyor, canı nasıl isterse. Gece uykusunu yeterli uyursa mutlu oluyor gündüzleri. Bende artık gündüz 4.5 saat uyusun diye uğraşmıyorum pek açıkçası. Uyku araları çok açıldığı zaman tekrar uykuya döndürmeye çalışıyorum o kadar. Onu uyutmaya çalışıp uyutamadıkça geriliyorum, bu da bebeğe yansıyor daha çok huysuzlanıyor
Canım prednol 40mg iğne yazdı 4 tane. Kortizon seviyesini yükseltir yazıyor internette. Doktor mecbur kullanacaksın, pek birşey olmaz dedi. Bilgim var mı bu konuda? İlk defa başıma böyle birşey geliyor ya. Geçecek gibi olsa asla kullanmam ama çok ağrılı ve şiştiler.
Masajı ılık zeytinyağı ile yapabilirsin üzerine ılık ter bezi formunda bir şeyle sarabilirsşn.Kimyonu verdim hatta sever kızım içmek istedi ama çok az fayda etti. Rezene denemedim ama masaj falan yaptım
Tamam yapacağım şimdi sanırım benden geçti çocuğa bende de bi şişkinlik var inşallah düzelirMasajı ılık zeytinyağı ile yapabilirsin üzerine ılık ter bezi formunda bir şeyle sarabilirsşn.
Evde papatya çayı varsa bir kaç çay kaşığı rahatlatır.
Doğumdan sonra bende antibiyotik çok kullandım canım enfeksiyon yüzünden. Hiç içime sinmiyor ama mecbur kullanacağım.Mecbur kullanacaksın canım.
Atak alerjilerde verilir neye alerji oldu ki öyle.
(sinir stres yorgunluk Bağışıklık sistemini maalesef zayıflatıyor, en olmayacak besin bile alerji yapıyor bunu da eşine bence söyle destek olması için belki bir fırsat olur)
Çok geçmiş olsun.
Ben genel anesteziden sonra bile doktor hemen emzirebilirsin dedi. Ben 8 saat bekledim sağıp attım.
Bir kaç doktorla görüştüm malum doğumdan sonra iki hafta öncesine kadar hep ilaç içmek zorunda kaldım. Hepsi de aslında o denli zarar vermediğini söylediler.
Kar zarar hesabı yapılarak veriliyor emziren annelere. Atak başka türlü kesilmez mecburen müdahale etmek durumundalar.
Hap ne verdi bu arada.
Bana da az geliyor ama uyumamakta öyle direniyor ki iyice uykudan uzaklaşıyor. Bir defasında tam 1 saat salladım, uykusu da var, sakin ama uyumuyordu. Hatta o ara ben uyuklamışım bileBen de senin gibiyim dahasına ugrastikca ve bebeğim uyumadikca geriliyorum. Bu defa ikimiz de mutsuz oluyoruzama yarım saat 40 dk falan da gerçekten çok az. Sanki hiç uyumamış gibi geliyor bana hiçbir işime yetişemiyorum. Akşam uyuduktan sonra yapıyorum, ondan da sıkıldım bebek uyudu, dinleneyim olmuyor bu defa da iş güçle geçiyor.
Biz bugün doktora gittik genel kontrole, aynı soruyu sordum doktorumuza, o da her bebek şu kadar uyuyacak diye bir şey yok, demekki sizinki bu kadar uyumak istiyor dedi. Öğlen uykusu önemli değil mi diye sordum, o çok daha sonra, öğünler oturduğu zaman dedi, öğlen yemeğini yiyecek yatacak dedi.Kızlar oğlum genelde günde 3 defa 40-45 dklik uykular uyuyor. Toplamda 2saat ediyor ya bunu sorun etmeli miyim sizce?
Yediğiniz bir şey gaz yapmış belli ki.Tamam yapacağım şimdi sanırım benden geçti çocuğa bende de bi şişkinlik var inşallah düzelirteşekkür ederim
Cetryn şurup formunda bebeklerde bile kullanılır.Doğumdan sonra bende antibiyotik çok kullandım canım enfeksiyon yüzünden. Hiç içime sinmiyor ama mecbur kullanacağım.
Pizza söylemişti dışardan eşim. Bu sefer üstünde barbekü ve ballı hardallı sos vardı. Daha önce ikisi de tükettiğim şeylerdi. Hardalı sade yemiştim, balla karışınca mı alerji oldu bilemiyorum. Ya da içinde bilmediğim alerjik olan başka birşey vardı. Müthiş derecede kaşınıyor. Gece uyku arasında filan kaşıyıp durmuşum hep. Morarmaya başladı şimdi de. Bacaklarımda ve kalçamda çok,sırtım,göğüslerim ve karnımda nokta nokta şekilde.
Beni öyle görünce endişelenmiş herhalde. Çocuğu indirmedi kucağından.birde covid şüphesi olunca çay filan demleyip getiriyor. İlla hasta mı olmak lazım anlamadım ki
Lansor mide koruyucu ve cetryn diye bir hap verdi canım. Sabah aç mide koruyucu, akşam tok cetryn yazmış eczacı.
Teşekkür ederim hemen deneyeceğim papatyaYediğiniz bir şey gaz yapmış belli ki.
Geçmi olsun.
Anason, papatya onları sizde içerseniz bebeğe de geçebilir, iyi gelir. :)
Benım kızımda minikBirde benim hamileyken bebek kilo almıyor diye bir sıkıntım vardı hatırlar mısınız bu çocuk hala kilo almıyor bağırta bağırta veriyoruz biraz geçen ay 230 gram aldı bu ay almadı çocuk kaldı 5 kilo oldu 4 buçuk aylık denemediğim mama kalmadı içmiyor sağdığım sütü de içmiyor sadece emiyor deliriyorum yA büyütemicem galiba hiç hep bir sorun valla çok zor bi tane daha böylesini bilmiyorum nasıl olur ama bu sefer bir çok konuda çok akıllandım asla meme diye diretmemek lazımmış sonradan böyle oluyormuş bu çocuk ilk ay çok güzel mama yiyordu ben böyle yaptım illa emecek diye
Kucukken cok cektirenler buyuyunce annesini hic uzmezmis diyolar belki dogru cikar
Solgar cok iyi tavsiye ederm cnmEvet biliyorum solgar mı alsam bundan mı bilemedim
Bilmiyorum ya sanki xani çekiyor gibi geliyor bana tabi canım doktorlar nasıl uygun görürse öyle oluyor kaldı bi bucuk ay artık oda yiycek bende şu strese girmiycemBizimki de biz yerken deli gibi bakıyor ama cani çekecek değil ya :)) ne olduğunu, tadını bile bilmiyorlar nasıl canları çeksin sadece izleyip heyecanlaniyorlar işte. Dört ay falan bana çok erken geliyor bir sebebi olmadığı müddet ama tabi doktorları daha iyi bilir
Canım tuvaletini yaptı mı acaba bi kaç gündür yapmadiysa yapsa rahatlar tabi çok böyle ağlayıp bağırıyorsa cikartabilirsin masajla arkadaşların önerdiği caylarda çok eti ediyor ama bizim ki en son öyle oldu tabi kabız da olmuş fark etmedim çok ağlarsa böyle bence bi fitil yap rahatlasin gazı da çıkıyor öyleDenemedim onları deneyeyim hemen. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım , bunu bir doktordan duymak hoşuma gittiBiz bugün doktora gittik genel kontrole, aynı soruyu sordum doktorumuza, o da her bebek şu kadar uyuyacak diye bir şey yok, demekki sizinki bu kadar uyumak istiyor dedi. Öğlen uykusu önemli değil mi diye sordum, o çok daha sonra, öğünler oturduğu zaman dedi, öğlen yemeğini yiyecek yatacak dedi.
Uyku eğitimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz dedim, hayır diyorum dedi, ben bebekleri ağlatamam dedi, ben de ağlatamam dedim. Tabi geçen gün çiçekaileme üye olmuştum, onu napıcam bilmembir dinleyeyim bakalım videoları
Yok ya sanmıyorum. .gecikme olabiliyor insallah oyledir..ya aslinda dis icin antibiyotik kullandım ya onan sonra boyle oldu ...det gunlerim gelince terleme vs basliyor ama gelen yok baya da karnim şiş inseydi biraz iyi olurdu. ..Öhömm, acaba test mi yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?