Erken canım 1 yaşa doğru kapanıyor diye biliyorum kaç damla d vitamini veriyorsunSağol canım. Bıngıldağı kapanmış gibi dedi. Çok aklim takıldı. Doktora soracağım tabide çok erken degil mi ya
Biz ilk zamanlar aptamil kullanıyorduk canım memnundumKızlar bebeğim dünden beri doğru düzgün emmiyor. Meme reddi mi bilmiyorum. Hastalıktan dolayı sürümde çok az. Sağmaya kalktım zar zor 40 CC anca çıktı iki göğüsten. Acıta acıta o da.Makineye az geliyordur diye emzireyim diyorum biraz emip bırakıyor. Aç ama belli, emziği cup cup emiyor.
Mama almaya gideceğim. Ne almalıyım, ne önerirsiniz? Kabız yapmayan, besleyen mama hangisi?
Sağol canım. Bıngıldağı kapanmış gibi dedi. Çok aklim takıldı. Doktora soracağım tabide çok erken degil mi ya
Kızlar bebeğim dünden beri doğru düzgün emmiyor. Meme reddi mi bilmiyorum. Hastalıktan dolayı sürümde çok az. Sağmaya kalktım zar zor 40 CC anca çıktı iki göğüsten. Acıta acıta o da.Makineye az geliyordur diye emzireyim diyorum biraz emip bırakıyor. Aç ama belli, emziği cup cup emiyor.
Mama almaya gideceğim. Ne almalıyım, ne önerirsiniz? Kabız yapmayan, besleyen mama hangisi?
Bebekte eger bir sikinti yoksa diger muayeneleri normalse sikinti degil diye okumustumSağol canım. Bıngıldağı kapanmış gibi dedi. Çok aklim takıldı. Doktora soracağım tabide çok erken degil mi ya
3 damla canımErken canım 1 yaşa doğru kapanıyor diye biliyorum kaç damla d vitamini veriyorsun
Evet erken cok canım sıkıldı. Kafa cevresi büyüyorsa bizim için sıkıntı yok doktorunada sor tabi dedi ama taktim kafamaArka bıngıldak kapanıyor ama ön için erken sanki.Bilgi sahibi değilim hiç. Bir şey demedi mi?
Yok dedi canim çok şükür. Kafasi buyuyorsa normal dedi.Bebekte eger bir sikinti yoksa diger muayeneleri normalse sikinti degil diye okumustum
O zaman dert etme kendine gidince sorarsın. Yakın zamanda gitmeyeceksen de Osman Gönülal, Hikmet Çilli gibi bir doktora sor onlar genelde cevap veriyorlar soru cevaplarında.3 damla canım
Evet erken cok canım sıkıldı. Kafa cevresi büyüyorsa bizim için sıkıntı yok doktorunada sor tabi dedi ama taktim kafama
21inde gidicem canım ama yinede sorayimO zaman dert etme kendine gidince sorarsın. Yakın zamanda gitmeyeceksen de Osman Gönülal, Hikmet Çilli gibi bir doktora sor onlar genelde cevap veriyorlar soru cevaplarında.
Normal derece bence sen cocuk doktoruyla konuş kesin odur sana detaylı söyleyen .3 damla canım
Evet erken cok canım sıkıldı. Kafa cevresi büyüyorsa bizim için sıkıntı yok doktorunada sor tabi dedi ama taktim kafama
21inde gidicem canım ama yinede sorayim
Kızlar gece uykusuna yatırma vaktinizle son gündüz uykunuz arasında kaç saat oluyor?
İnşallah yoktur. Kalca ultrasonunda mi bir sey çıktıÇok yokmuş Allah'tan. Biz de haftaya kalça çıkıklığı şüphesiyle ortapediye gideceğiz. İnşallah bir şey yoktur.
İnşallah bişey yoktur canım ya. Ultrasonda mı sıkıntı çıktı? Bazen tam ölçemediklerinde de yanlış çıkıyormuş.Çok yokmuş Allah'tan. Biz de haftaya kalça çıkıklığı şüphesiyle ortapediye gideceğiz. İnşallah bir şey yoktur.
Benimki genelde en geç 17.30da son uykuya yatıyor. 6.30 gibi uyanıyor en geçKızlar gece uykusuna yatırma vaktinizle son gündüz uykunuz arasında kaç saat oluyor?
Üstünde yazar canımKızlar covid pozitif çıktım. Mama almaya gittiğimizde markette öğrendim telefondan. Hemen hızlıca alışveriş yapıp eve kaçtık mecburen. Sütüm iki gündür bu yüzden azaldı demek, aşıdan sonra da böyle olmuştu. Belki döküntü kaşıntı da covid yüzünden diye aklıma geldi.Eşimde yarın test verecek. Geçen günde bebeğim çok ateşliydi, ilaçsız düşürdük. O günde o geçirdi galiba. Hâlâ huysuzluğu üstünde ama.
Aç aç uyudu yavrum, uyansın da mama vereyim diye bekliyorum. Aptamil aldım mama olarak. Hiç hazırlamadım nasıl olur bilmiyorum. Üstünde yazıyor ama. Kızımda ilk kez içecek. Ne oranda hazırlamam gerekir?
Böyle uyuyası geldiği zaman ver, benimki alıyor o zaman, hatta istiyor. Diğer zamanlarda almıyorHer gün deneyeceğim.. umudum yok ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?