2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Biz ilk zamanlar aptamil kullanıyorduk canım memnundum

Mamaların hemen hepsi güzel.
Aptamil ve Hipp combiotic güzel. Hem sevdi kızım hem de kabızlık yaşamadık hiç.
Evolviayı kullandım içerik olarak iyi diye doktor onu tavsiye etti ama kızım çok aşırı severek içmedi.
Mamayı az az verip üzerine emzirirsen memeden soğumaz sadece karnını doyurmuş olursun.

Erken canım 1 yaşa doğru kapanıyor diye biliyorum kaç damla d vitamini veriyorsun
3 damla canım
Arka bıngıldak kapanıyor ama ön için erken sanki. Bilgi sahibi değilim hiç. Bir şey demedi mi?
Evet erken cok canım sıkıldı. Kafa cevresi büyüyorsa bizim için sıkıntı yok doktorunada sor tabi dedi ama taktim kafama

3 damla canım

Evet erken cok canım sıkıldı. Kafa cevresi büyüyorsa bizim için sıkıntı yok doktorunada sor tabi dedi ama taktim kafama
O zaman dert etme kendine gidince sorarsın. Yakın zamanda gitmeyeceksen de Osman Gönülal, Hikmet Çilli gibi bir doktora sor onlar genelde cevap veriyorlar soru cevaplarında.

Yazılanlara bakıyorum da
uyumamayla ,huysuzlukla ,meme reddiyle alakalı çok yazan olmuş. Hepsini yaşamış biri olarak çok net söyleyebilirim ki atak haftası yüzünden. Bu nasıl bi atak allah aşkına perişan etti beni de. Tam düzelebilmiş değil minnoşum ama buna da kurban olurum ben.
Yavaş yavaş düzelecek bebişleriniz sizin de,önünüz aydınlık

Kızlar gece uykusuna yatırma vaktinizle son gündüz uykunuz arasında kaç saat oluyor?

Özellikle saatlere bakmıyorum bebeğimin sinyallerine göre hareket ediyorum. Genelde yedi gibi yarım saat kestiriyor.
Sonra bizimle oturup vakit geçiriyor sekiz buçuk gibi bakımlarını yapıyoruz dokuz gibi de emzirip sallamaya başlıyorum.

Reactions: The
Kızlar gece uykusuna yatırma vaktinizle son gündüz uykunuz arasında kaç saat oluyor?
Benimki genelde en geç 17.30da son uykuya yatıyor. 6.30 gibi uyanıyor en geç ondan sonra emzir, oyna, alt değiştir, oyalan derken 8, 8.30 gibi yatma hazırlıkları başlıyoruz. 9 gibi uyuyor şansımız yaver giderse bu gün mesela şans eseri öğlen 1 saat 50 dakika uyudu, akşam uykuya dışarda markette daldı 19.00da. gece de ayaktayız bu gidişle

Reactions: The
Kızlar covid pozitif çıktım. Mama almaya gittiğimizde markette öğrendim telefondan. Hemen hızlıca alışveriş yapıp eve kaçtık mecburen. Sütüm iki gündür bu yüzden azaldı demek, aşıdan sonra da böyle olmuştu. Belki döküntü kaşıntı da covid yüzünden diye aklıma geldi. Eşimde yarın test verecek. Geçen günde bebeğim çok ateşliydi, ilaçsız düşürdük. O günde o geçirdi galiba. Hâlâ huysuzluğu üstünde ama.

Aç aç uyudu yavrum, uyansın da mama vereyim diye bekliyorum. Aptamil aldım mama olarak. Hiç hazırlamadım nasıl olur bilmiyorum. Üstünde yazıyor ama. Kızımda ilk kez içecek. Ne oranda hazırlamam gerekir?

Üstünde yazar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…