- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Ne gibi bakımlar yapıyorsunuz canım?Özellikle saatlere bakmıyorum bebeğimin sinyallerine göre hareket ediyorum. Genelde yedi gibi yarım saat kestiriyor.
Sonra bizimle oturup vakit geçiriyor sekiz buçuk gibi bakımlarını yapıyoruz dokuz gibi de emzirip sallamaya başlıyorum.
Anladım canım. Bazen uyuturken akşam çok zorlanıyorum, bir saati bulduğu oluyor. Diyorum acaba arasını az mı tutuyorum ya da çok mu emin olamadımÖzellikle saatlere bakmıyorum bebeğimin sinyallerine göre hareket ediyorum. Genelde yedi gibi yarım saat kestiriyor.
Sonra bizimle oturup vakit geçiriyor sekiz buçuk gibi bakımlarını yapıyoruz dokuz gibi de emzirip sallamaya başlıyorum.
Anladım canım yani iki üç saat falan arası sanırım. Benim de aşağı yukarı öyle ama akşam uykusuna bazen çok zor yatırıyorum da onun için sordum.Benimki genelde en geç 17.30da son uykuya yatıyor. 6.30 gibi uyanıyor en geçondan sonra emzir, oyna, alt değiştir, oyalan derken 8, 8.30 gibi yatma hazırlıkları başlıyoruz. 9 gibi uyuyor şansımız yaver giderse bu gün mesela şans eseri öğlen 1 saat 50 dakika uyudu, akşam uykuya dışarda markette daldı 19.00da. gece de ayaktayız bu gidişle
Benim uyuyasi geldiğinde emmek dışında bir şey yapmak istemiyorBöyle uyuyası geldiği zaman ver, benimki alıyor o zaman, hatta istiyor. Diğer zamanlarda almıyor
Bazen bizde vaktinde başlasak bile krize giriyor çok zor uyuyor. Keyifleri nasıl isterse öyle heralde anlamadım kiAnladım canım yani iki üç saat falan arası sanırım. Benim de aşağı yukarı öyle ama akşam uykusuna bazen çok zor yatırıyorum da onun için sordum.
Çok çok geçmiş olsun bu arada. İnşallah bir an önce toparlarsinkendine çok dikkat et canım takviye manasında. İnşallah sarsmadan geçer.
Benimki çok kısa süre önce uyumuş olsa bile uykuya dalardı normalde, bu gece ise 2 saattir cebelleşiyoruz. Hiç belli olmuyor sankiAnladım canım yani iki üç saat falan arası sanırım. Benim de aşağı yukarı öyle ama akşam uykusuna bazen çok zor yatırıyorum da onun için sordum.
Çok çok geçmiş olsun bu arada. İnşallah bir an önce toparlarsinkendine çok dikkat et canım takviye manasında. İnşallah sarsmadan geçer.
İnşallah yoktur. Kalca ultrasonunda mi bir sey çıktı
Kızlar covid pozitif çıktım. Mama almaya gittiğimizde markette öğrendim telefondan. Hemen hızlıca alışveriş yapıp eve kaçtık mecburen. Sütüm iki gündür bu yüzden azaldı demek, aşıdan sonra da böyle olmuştu. Belki döküntü kaşıntı da covid yüzünden diye aklıma geldi.Eşimde yarın test verecek. Geçen günde bebeğim çok ateşliydi, ilaçsız düşürdük. O günde o geçirdi galiba. Hâlâ huysuzluğu üstünde ama.
Aç aç uyudu yavrum, uyansın da mama vereyim diye bekliyorum. Aptamil aldım mama olarak. Hiç hazırlamadım nasıl olur bilmiyorum. Üstünde yazıyor ama. Kızımda ilk kez içecek. Ne oranda hazırlamam gerekir?
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahKızlar covid pozitif çıktım. Mama almaya gittiğimizde markette öğrendim telefondan. Hemen hızlıca alışveriş yapıp eve kaçtık mecburen. Sütüm iki gündür bu yüzden azaldı demek, aşıdan sonra da böyle olmuştu. Belki döküntü kaşıntı da covid yüzünden diye aklıma geldi.Eşimde yarın test verecek. Geçen günde bebeğim çok ateşliydi, ilaçsız düşürdük. O günde o geçirdi galiba. Hâlâ huysuzluğu üstünde ama.
Aç aç uyudu yavrum, uyansın da mama vereyim diye bekliyorum. Aptamil aldım mama olarak. Hiç hazırlamadım nasıl olur bilmiyorum. Üstünde yazıyor ama. Kızımda ilk kez içecek. Ne oranda hazırlamam gerekir?
Benimki genelde en geç 17.30da son uykuya yatıyor. 6.30 gibi uyanıyor en geçondan sonra emzir, oyna, alt değiştir, oyalan derken 8, 8.30 gibi yatma hazırlıkları başlıyoruz. 9 gibi uyuyor şansımız yaver giderse bu gün mesela şans eseri öğlen 1 saat 50 dakika uyudu, akşam uykuya dışarda markette daldı 19.00da. gece de ayaktayız bu gidişle
Ne gibi bakımlar yapıyorsunuz canım?
zeynones The kızlar emziği sıcak suyla ısıtıp vermeyi denediniz mi? matmazel34 söylemişti sanırım yanlış hatırlamıyosam, ayy benim oğlan emzik tutmasa napardım ben acaba
Anladım canım. Bazen uyuturken akşam çok zorlanıyorum, bir saati bulduğu oluyor. Diyorum acaba arasını az mı tutuyorum ya da çok mu emin olamadım
Canım kontrol amaçlı yönlendirmişte olabilir. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Çok ileri seviyede değilse ki inşallah varsa da değildir, çift bez takarak filan düzeltiyorlar sanırım, öyle biliyorum.Kedilervekitaplar
Ya bizim ihmalimiz oldu biraz. Tam çekilmesi gereken zamanda yoğun bakımda idik. Havalar çok soğuk seyretti aile hekimliğimizdeki hemşire de zaten prematüre 4 ayda da çekilir dedi. Bi gittik normal ayına göre kilosu vs çekilmez dedi çocuk doktoru. Her ihtimale karşı ortapediye bi gidin dedi bacak boğumlarının birinde çok hafif farklılık varmışçok ihtimal vermiyorum ama içimiz rahat etsin dedi.
Çok geçmiş olsun. Bol su iç. D vitamini, c vitamini.
30 ml ılık suya 1 ölçek şeklinde olacak. Aptamili genelde seviyorlar. Çok aç değilse 90 çok açsa 120 ml şeklinde hazırlıyorum. Sevr inşallah. Mamadan sonra sen yine emzir biraz. Son doygunluğu sen de hissetsin.
Çok teşekkür ederim canım, var bir çoğu evde. Tüketelim inşallah.Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahbol c vitamini, yoğurt kefir soğan sarımsak ye bolca su çok iç. İnşallah kolayca atlatırsın 32 haftada geçirmiştim bunlar çok iyi geldi he bide kuşburnu marmelatı ve çayı.
Bizimki evde ağladı zırladı, markete mama almaya çıkınca kucağımda uyuyakaldı. Bu çocukları anlamak çok zor. Evde tık sesime uyanıyor, sokakta gürültüde uyanmadı.Ayy hiç deme ben bugün uyutamadım saatlerdir ağlıyor. Memeyinde ağzına alıyor dişini kaçıyor emmeden bırakıyor. En son kucağımda hem gezdim hem zıplattım o şekilde emdi biraz şakinledi
Canım kendi sütüne ya da mamaya bandırıp versen, belki öyle tutar. Denedin mi hiç?Ya onu denedim o da olmadıtükürüyor. Hatta ıslak olunca daha da sevmedi.
Canım kendi sütüne ya da mamaya bandırıp versen, belki öyle tutar. Denedin mi hiç?
Canım kontrol amaçlı yönlendirmişte olabilir. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Çok ileri seviyede değilse ki inşallah varsa da değildir, çift bez takarak filan düzeltiyorlar sanırım, öyle biliyorum.
Mamayı hazırladım ama ilk başta biraz döke saça içti, sonra biberonu da ittirmeye başladı. Mamayı mı sevmedi, biberondan mı rahatsız oldu anlamadım. Kaşıkla içirdim biraz ama çok huysuz. En son memede doyurmaya çalıştım uyuya kaldıdoymuştur inşallah
Çok teşekkür ederim canım, var bir çoğu evde. Tüketelim inşallah.
Bizimki evde ağladı zırladı, markete mama almaya çıkınca kucağımda uyuyakaldı. Bu çocukları anlamak çok zor. Evde tık sesime uyanıyor, sokakta gürültüde uyanmadı.
Oda sıcaklığında,güneş görmeyen bir yerde. Bozdolabını hiç tavsiye etmiyorlar. Mutfak çok sıcaksa nispeten serin olan bir odana koyabilirsin.Birde açık mama kutusunu nerde saklamalıyım kızlar ? Oda sıcaklığı mı yoksa buzdolabı mı? Mutfağım çok sıcak oluyor, dolaba filan koysam nemde var. Bozulur mu mama? Yoksa direk buzdolabında mı muhafaza etmeliyim?
tetajil granül yada osanit rahatlatıyor.bitkisel.4.aydan itibaren kullanıyorArkadaşlar kızım 4 ay 12 günlük ağzını suyu inanılmaz akıyor. Sizde de diş belirtileri başladımı. Dişlik aldım tam tutamıyor sinirleniyor.ne kullanmak lazım rahatlatmak için.jel kullanmıştık büyük kizimda...
Canim tam konu ustune okudum.3 damla canım
Evet erken cok canım sıkıldı. Kafa cevresi büyüyorsa bizim için sıkıntı yok doktorunada sor tabi dedi ama taktim kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?