2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ne gibi bakımlar yapıyorsunuz canım?

Anladım canım. Bazen uyuturken akşam çok zorlanıyorum, bir saati bulduğu oluyor. Diyorum acaba arasını az mı tutuyorum ya da çok mu emin olamadım

Anladım canım yani iki üç saat falan arası sanırım. Benim de aşağı yukarı öyle ama akşam uykusuna bazen çok zor yatırıyorum da onun için sordum.
Çok çok geçmiş olsun bu arada. İnşallah bir an önce toparlarsin kendine çok dikkat et canım takviye manasında. İnşallah sarsmadan geçer.

Bazen bizde vaktinde başlasak bile krize giriyor çok zor uyuyor. Keyifleri nasıl isterse öyle heralde anlamadım ki

Çok sağol canım. Şimdilik iyi gibiyiz, kış çayı içmiştik dün o toparladı biraz.

Benimki çok kısa süre önce uyumuş olsa bile uykuya dalardı normalde, bu gece ise 2 saattir cebelleşiyoruz. Hiç belli olmuyor sanki

Reactions: The
İnşallah yoktur. Kalca ultrasonunda mi bir sey çıktı

Kedilervekitaplar

Ya bizim ihmalimiz oldu biraz. Tam çekilmesi gereken zamanda yoğun bakımda idik. Havalar çok soğuk seyretti aile hekimliğimizdeki hemşire de zaten prematüre 4 ayda da çekilir dedi. Bi gittik normal ayına göre kilosu vs çekilmez dedi çocuk doktoru. Her ihtimale karşı ortapediye bi gidin dedi bacak boğumlarının birinde çok hafif farklılık varmış çok ihtimal vermiyorum ama içimiz rahat etsin dedi.

Çok geçmiş olsun. Bol su iç. D vitamini, c vitamini.

30 ml ılık suya 1 ölçek şeklinde olacak. Aptamili genelde seviyorlar. Çok aç değilse 90 çok açsa 120 ml şeklinde hazırlıyorum. Sevr inşallah. Mamadan sonra sen yine emzir biraz. Son doygunluğu sen de hissetsin.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bol c vitamini, yoğurt kefir soğan sarımsak ye bolca su çok iç. İnşallah kolayca atlatırsın 32 haftada geçirmiştim bunlar çok iyi geldi he bide kuşburnu marmelatı ve çayı.

Ayy hiç deme ben bugün uyutamadım saatlerdir ağlıyor. Memeyinde ağzına alıyor dişini kaçıyor emmeden bırakıyor. En son kucağımda hem gezdim hem zıplattım o şekilde emdi biraz şakinledi

Anladım canım. Bazen uyuturken akşam çok zorlanıyorum, bir saati bulduğu oluyor. Diyorum acaba arasını az mı tutuyorum ya da çok mu emin olamadım

Yok yok keyifleri neye yeterse.
Bugün akşam beş buçuktan beri uykum var diye ııı deyip duruyor ama asla uyumadı. Ağlaya ağlaya perişan olduk. Dişi çıkmadı ama kaşıntıdan duramıyor. Emmek de istemiyor memede durup diş kaşıyor ama memede duruken aynı anda gezmek istiyormuş. Zıplata zıplata gezdirdim bir taraftan emzirdim yeni sakinledi. yarım saat önce yarım çay kaşığı da calpol verdim ateşi yok ama acısı çoktu. Belki o tesir etti sakinleştirir bilmiyorum. Baya çıldırası olmuştum.

Canım kontrol amaçlı yönlendirmişte olabilir. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Çok ileri seviyede değilse ki inşallah varsa da değildir, çift bez takarak filan düzeltiyorlar sanırım, öyle biliyorum.

Mamayı hazırladım ama ilk başta biraz döke saça içti, sonra biberonu da ittirmeye başladı. Mamayı mı sevmedi, biberondan mı rahatsız oldu anlamadım. Kaşıkla içirdim biraz ama çok huysuz. En son memede doyurmaya çalıştım uyuya kaldı doymuştur inşallah

Çok teşekkür ederim canım, var bir çoğu evde. Tüketelim inşallah.
Ayy hiç deme ben bugün uyutamadım saatlerdir ağlıyor. Memeyinde ağzına alıyor dişini kaçıyor emmeden bırakıyor. En son kucağımda hem gezdim hem zıplattım o şekilde emdi biraz şakinledi
Bizimki evde ağladı zırladı, markete mama almaya çıkınca kucağımda uyuyakaldı. Bu çocukları anlamak çok zor. Evde tık sesime uyanıyor, sokakta gürültüde uyanmadı.

Birde açık mama kutusunu nerde saklamalıyım kızlar ? Oda sıcaklığı mı yoksa buzdolabı mı? Mutfağım çok sıcak oluyor, dolaba filan koysam nemde var. Bozulur mu mama? Yoksa direk buzdolabında mı muhafaza etmeliyim?

Canım kendi sütüne ya da mamaya bandırıp versen, belki öyle tutar. Denedin mi hiç?

Onu da denedim.
Yani baya baya emzik sevmiyor çocuk. Ama ısrarla deniyorum hala

Bizde öyle düşünüyoruz. Çünkü çocuk doktoru bir arkadaşım var bebek ziyaretine geldi yenice. O da baktı. Görüntüde bir şey yok. Doktor hanım riske atmamak için yönlendirmiş muhtemelen dedi. Ama yine de biri bir senelik diğeri 15 senelik hekim. Öyle olunca çekindim.

İlk kez kullanıyorsa biberonla çok normal.
Sürekli olmasa da gece uykusundan hemen önce verirsen uykuya da rahat geçer. Aç olsa zaten uyuyamaz.

İçin rahat olsun. Sen şimdi kendine bak. İyi beslen. Eşinde biraz yükünü alsın lütfen artık karantina sürecinde.

Oda sıcaklığında,güneş görmeyen bir yerde. Bozdolabını hiç tavsiye etmiyorlar. Mutfak çok sıcaksa nispeten serin olan bir odana koyabilirsin.

tetajil granül yada osanit rahatlatıyor.bitkisel.4.aydan itibaren kullanıyor

3 damla canım

Evet erken cok canım sıkıldı. Kafa cevresi büyüyorsa bizim için sıkıntı yok doktorunada sor tabi dedi ama taktim kafama
Canim tam konu ustune okudum.

Instgtramda birnuhendisbirpediatris kullanici adi ile eşi cocuk yogun bakimda doktor diye biliyorum. Bingildak sorulmuş 3 ay ile 18 ay arasi diye cevap vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…