2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayaktan zor çıkan patik var canım ben onu kulalnıyorum. Ella bonna markası. Bilek kısmı lastikli, 3 tane de çıtçılı.

Bende öyle biliyordum. Eczacımız 6.aydan önce kullanmanızı tavsiye etmem dedi
Soğuk havuç, seyreltilmiş karanfil yağı kullanarak hafifletiyoruz.
ben instagramda bi çocuk doktoru var onu takip ediyorum.kendi bebeği var.4. aydan sonra demişti.her konuda detaylı bilgi veriyor.direk ordan balıyorum herşeye.öne çıkanlarda aradığımız herşey mevcut

Hic sanmıyorum kuzu Allah'ın izniyle İnşallah bir şey cikmayacak
Canim tam konu ustune okudum.

Instgtramda birnuhendisbirpediatris kullanici adi ile eşi cocuk yogun bakimda doktor diye biliyorum. Bingildak sorulmuş 3 ay ile 18 ay arasi diye cevap vermiş.
Cok sağol canim benim Allah razi olsun.

Kedilervekitaplar kuzu cam balkon varsa mamayi orayada koyabilirsin gibi geldi bana sanki

İçin rahat eder en azından canım götürmekte fayda var. Rahatsızlık varsa da erkenden tanı almış olur, tedavisine başlanır. İki üç yaşına girip farkedilmeyen, ay bu çocuk niye yürümüyor, niye topal yürüyor diye farkedilmeyen olaylar var. Biz yine bilinçliyiz çok şükür.
Oda sıcaklığında,güneş görmeyen bir yerde. Bozdolabını hiç tavsiye etmiyorlar. Mutfak çok sıcaksa nispeten serin olan bir odana koyabilirsin.

Cok sağol canim benim Allah razi olsun.

Kedilervekitaplar kuzu cam balkon varsa mamayi orayada koyabilirsin gibi geldi bana sanki
Doğru diyorsunuz kızlar. Boş odamız var çocuk odası olacak, oraya koyayım . Dolaba göre nispeten sıcak.

Ayaktan zor çıkan patik var canım ben onu kulalnıyorum. Ella bonna markası. Bilek kısmı lastikli, 3 tane de çıtçılı.
Teşekkür ederim. Bakıyım ona. Annem her fotoğrafta çocuğa patik giydir deyip duruyor. Fırlatıyor yaşına ayına bakmadan küçük hanım. Eline şunu al desem o yok ama
ben instagramda bi çocuk doktoru var onu takip ediyorum.kendi bebeği var.4. aydan sonra demişti.her konuda detaylı bilgi veriyor.direk ordan balıyorum herşeye.öne çıkanlarda aradığımız herşey mevcut
Evet 4. Ay diyorlar genelde ama eczacı idare edebildiğiniz yere kadar idare edin. Kendi kızımda da aynı şekilde 4.ayda kullanmayı önermem dedi. En dayanamayacağı noktada verelim dedi. Adamdan ürün alacağız ona rağmen böyle deyince haklıdır dedik :)

İnşallah ya. Dua edin. Bende öyle hissediyorum. Çünkü o gün gösterdiği farklılık yok gibi. Yine de tedirgin oluyorum işte arkadaşım da baktı ama ya ortapedi var derse diye.
Tabi varsa erken tanı çok önemli çift bezle falan düzelebiliyormuş. Bem biraz kendimize de kızdım. Çocuğun sağlığı işte. Bir taraftan tekrar zatürre olacak korkusuyla çıkarmadık ne zamanrandevu alsam kar yağdı ayaz oldu iptal ettim.. bir taraftan da ihmal yüzünden varsa tedavi zor olursa diye işte içten içe üzülüyorum.

Ben hem hamileyken hem de 2 hafta önce kovid geçirdim
Biliyorum çok mümkün olmuyor ama mümkün olduğunda uyumaya çalışmalısın. Benim sütüm pek azalmadı allaha şükür ama bebiş emmez oldu. İştahı kesildi kilo kaybetti ishal oldu. Hala çok iştahsız 10 gün geçmesine rağmen. Zorla emziriyorum ama yok yutkunamıyor. Boğazı kızarmış dedi doktor belkşde ondan.
Kovid döküntü yapabiliyor yetişkinlerde. Bebeklerde gözda sıkıntı yapabiliyor. Minnoşun bi gözünden sürekli gözyaşı akıyordu. En son damlayla düzeltebildik.
Ayy hiç deme ben bugün uyutamadım saatlerdir ağlıyor. Memeyinde ağzına alıyor dişini kaçıyor emmeden bırakıyor. En son kucağımda hem gezdim hem zıplattım o şekilde emdi biraz şakinledi
Ben 15 gün kucakta zıplayarak emzirdim. Bi süre sonra o da fayda etmedi aspratör sesiyle birlikte bunlrı yaptım emzirdim atak haftası bitince bırmale dönmeye başladı ama.

zeynones @Maya- kızlar emziği sıcak suyla ısıtıp vermeyi denediniz mi? matmazel34 söylemişti sanırım yanlış hatırlamıyosam, ayy benim oğlan emzik tutmasa napardım ben acaba
Emziği ısıtma yöntemiyle tutturanları gördüm. Yılmadan devam edin diyordu. Hatta birisinin postu vardı paylaşıyım tekrardan.

Login • Instagram

Sende öyle olsun istemezdin canım kendini suçlama. Karda kışta çıkarsan hasta olsa da çok üzülürdün,korumak için iptal ettin sonuçta. İnşallah birşey çıkmaz, dualarımız seninle canım

Birkaç gündür iştahsızdı, ateşlendiği gün de doğru düzgün emmedi. Bu günde ağlamasa iki mızırdansa bile gözleri yaş doluyor hemen, yanaklarına akıyor. Kıpkırmızı pişik olmuş, 3-4 kezde kaka yaptı bu gün. Muhtemelen o da kovid oldu, Bu yüzden hepsi.

Büyük ihtimal benim döküntüler de kovid kaynaklı canım. Kızaran yerler morarmaya başladı, çok garip oldu kangren gibi duruyor resmen

Sabah 7den bu yana ayaktayım. Sabah kahvaltısı ile duruyorum. Öğlen birkaç bisküvi atıştırdım işte. Daha yeni iki dilim tostu alıp zor oturdum.

Ben çığlık kıyamet çocuğa mama içirmeye çalışıyorum, mutfakta mama hazırlıyorum falan. Beyefendi bilgisayar başında. Dur kızım geliyorum diye sesleniyor. Çocuk ağzını açıp tamam babacım susayım diyecek sanki. Çocuk mamayı içmiyor ağlıyor, ben ağlayacağım nerdeyse üzüntüden. O hâlâ bilgisayarda. Çocuğu uyuttum tost yapıyorum, içerden sesleniyor yemek ne zaman hazır olur oyuna başlayacağım da diyor. Sanki ara verdiği var. Marketten aldığımız ekmekler küflü çıktı, geç olmasaydı yapacağımı biliyordum diyor. Hemen binanın altında bakkal var, 12ye kadar açık. İnip ekmek almak zor çünkü. Sabahtan kalan ekmeklerle tost yaptık, tabağı resmen fırlattım önüne. Ne trip atıyorsun diyor bana.

Ben bu adamı yakında boşarım ama ne zaman bilmiyorum canım. Bir çocuğa bir kediye mutfağa koştur başım döndü, her yerim zaten ağlıyor. Tansiyonum düştü resmen.

Allah şifa versin.
Eşine de akıl fikir.
Arkadaşım kocamı çocuk ilk doğduğu zamanlarda boşamadım ya bundan sonra boşamam derdi haklıymış. Evdeki yeni düzene adapte olmaya çalışan sadece biz kadınlar oluyoruz. Onlar ben yoruldum, ben gerildim, benim şu işim var... Ya biz
Tostu sen yap ben açım çocukla ilgilenmem gerek zaten hastayım bu kadar mı insafsızsın desen ne yapar

Bu gün biraz iyiydim. Test sonucunu gördükten sonra psikolojik mi bilmiyorum tüm belirtilerin geri geldi. Herhalde hâlâ iyi sanıyor beni. Ne trip atıyorsun ne istiyorsun diyor. İlgi, yardım, şefkat diyince yapmıyor muyum bunları diyor.

Söylediğini aynen söylüyorum. Dur beş dakikaya oyun bitecek, dur şimdi bakcam, dur gelcem diye diye yarım saat oyalıyor. O ara ben acıkıyorum , işler birikiyor, çocuk ağlıyor. Ne varsa şu Allah'ın belası oyunda kopamıyor. 15 yaşında ergen sanki ayrılmıyor başından. Sinirlenip tavır yapınca vay neden böylesin. Çekip gidesim geliyor bazen, sohbet edesim bile gelmiyor.

Hastasın ya yarın temizlik yapalım, bende sana biraz yardım ederim diyor. BİRAZ ama. Ne diyeceğim bilmiyorum hiç.

Bu virüs evcil hayvanlara bulaşıyor mu kızlar ya? Bebeğim uyuyunca kediyle öpüşüp koklaşıyoruz, birşey olur mu ?

Bu virüs evcil hayvanlara bulaşıyor mu kızlar ya? Bebeğim uyuyunca kediyle öpüşüp koklaşıyoruz, birşey olur mu ?

Bizim kediye bir şey olmadı ama bilmiyorum tabi.

Oyun bağımlılığı için psikolojik tedavi önereceksin. Önerin kabul etmezse aile danışmanına gidelim o zaman ben iyi hissetmiyorum. O zaman ben derdimi anlatayım objektif bir bakış açısı bize ne diyecek diyeceksin.
Bu kadarı da olmaz gerçekten. Hasta kadın dinlensin demek yerine temizlik yap diyor resmen.

Seni öyle iyi anlıyorum kiii.
Bi keresinde domuz gribi olmuştum. Ama nasıl hastayım yatak döşek yatıyorum. 18 saat uyuyorum gün içinde öyle kötü. Kahvaltıyı öğlende verdi bana doğru düzgün değil. Ben yattım uyudum oturdu bilgisayara. Akşama doğru Açım diye mesaj attım tamam diyor devam ediyor. Kendisi bişiler yemiş meyve yemiş bana su bile vermedi. Bi kuru tavuk aldı getirdi bana ağlaya ağlaya yedirdi zehir etti. Peşine kendisi hadta oldu, insan gibi baktım gözüne de somtum zehir ettim her lokmasını. Ama asla unutmam o günü aslaaa. Busefer kovid olduğumda da aynısının benzerini yaptı.
Çözümü yok bu işin, kendine evde bir hayat kurup yaşamana bakıcaksın.

Ben temiz içerikli pişik kremi kullandım iyileşmedi. Sonra 3 değişik krem daha kullandım içeriğine bakmadan 10 gün sonra yeni iyileşmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…