tetajil granül yada osanit rahatlatıyor.bitkisel.4.aydan itibaren kullanıyor
Ayaktan zor çıkan patik var canım ben onu kulalnıyorum. Ella bonna markası. Bilek kısmı lastikli, 3 tane de çıtçılı.Benim de umudum yok. Ama bir kaç dakika alması özellikle yolda alması cidden anı kurtarıyor.
Bu arada benim sıpam ayağımda çorap patik hiç birini tutmuyor. Ne yapacağım bıraksam çıplak duracak öyle seviyor
ben instagramda bi çocuk doktoru var onu takip ediyorum.kendi bebeği var.4. aydan sonra demişti.her konuda detaylı bilgi veriyor.direk ordan balıyorum herşeye.öne çıkanlarda aradığımız herşey mevcutBende öyle biliyordum. Eczacımız 6.aydan önce kullanmanızı tavsiye etmem dedi
Soğuk havuç, seyreltilmiş karanfil yağı kullanarak hafifletiyoruz.
Bende öyle biliyordum. Eczacımız 6.aydan önce kullanmanızı tavsiye etmem dedi
Soğuk havuç, seyreltilmiş karanfil yağı kullanarak hafifletiyoruz.
Hic sanmıyorum kuzu Allah'ın izniyleKedilervekitaplar
Ya bizim ihmalimiz oldu biraz. Tam çekilmesi gereken zamanda yoğun bakımda idik. Havalar çok soğuk seyretti aile hekimliğimizdeki hemşire de zaten prematüre 4 ayda da çekilir dedi. Bi gittik normal ayına göre kilosu vs çekilmez dedi çocuk doktoru. Her ihtimale karşı ortapediye bi gidin dedi bacak boğumlarının birinde çok hafif farklılık varmışçok ihtimal vermiyorum ama içimiz rahat etsin dedi.
Çok geçmiş olsun. Bol su iç. D vitamini, c vitamini.
30 ml ılık suya 1 ölçek şeklinde olacak. Aptamili genelde seviyorlar. Çok aç değilse 90 çok açsa 120 ml şeklinde hazırlıyorum. Sevr inşallah. Mamadan sonra sen yine emzir biraz. Son doygunluğu sen de hissetsin.
Cok sağol canim benim Allah razi olsun.Canim tam konu ustune okudum.
Instgtramda birnuhendisbirpediatris kullanici adi ile eşi cocuk yogun bakimda doktor diye biliyorum. Bingildak sorulmuş 3 ay ile 18 ay arasi diye cevap vermiş.
İçin rahat eder en azından canım götürmekte fayda var. Rahatsızlık varsa da erkenden tanı almış olur, tedavisine başlanır. İki üç yaşına girip farkedilmeyen, ay bu çocuk niye yürümüyor, niye topal yürüyor diye farkedilmeyen olaylar var. Biz yine bilinçliyiz çok şükür.Onu da denedim.
Yani baya baya emzik sevmiyor çocuk. Ama ısrarla deniyorum hala
Bizde öyle düşünüyoruz. Çünkü çocuk doktoru bir arkadaşım var bebek ziyaretine geldi yenice. O da baktı. Görüntüde bir şey yok. Doktor hanım riske atmamak için yönlendirmiş muhtemelen dedi. Ama yine de biri bir senelik diğeri 15 senelik hekim. Öyle olunca çekindim.
İlk kez kullanıyorsa biberonla çok normal.
Sürekli olmasa da gece uykusundan hemen önce verirsen uykuya da rahat geçer. Aç olsa zaten uyuyamaz.
İçin rahat olsun. Sen şimdi kendine bak. İyi beslen. Eşinde biraz yükünü alsın lütfen artık karantina sürecinde.
Oda sıcaklığında,güneş görmeyen bir yerde. Bozdolabını hiç tavsiye etmiyorlar. Mutfak çok sıcaksa nispeten serin olan bir odana koyabilirsin.
Doğru diyorsunuz kızlar. Boş odamız var çocuk odası olacak, oraya koyayım . Dolaba göre nispeten sıcak.Hic sanmıyorum kuzu Allah'ın izniyleİnşallah bir şey cikmayacak
Cok sağol canim benim Allah razi olsun.
Kedilervekitaplar kuzu cam balkon varsa mamayi orayada koyabilirsin gibi geldi bana sanki
Teşekkür ederim. Bakıyım ona. Annem her fotoğrafta çocuğa patik giydir deyip duruyor. Fırlatıyor yaşına ayına bakmadan küçük hanım. Eline şunu al desem o yok amaAyaktan zor çıkan patik var canım ben onu kulalnıyorum. Ella bonna markası. Bilek kısmı lastikli, 3 tane de çıtçılı.
Evet 4. Ay diyorlar genelde ama eczacı idare edebildiğiniz yere kadar idare edin. Kendi kızımda da aynı şekilde 4.ayda kullanmayı önermem dedi. En dayanamayacağı noktada verelim dedi. Adamdan ürün alacağız ona rağmen böyle deyince haklıdır dedik :)ben instagramda bi çocuk doktoru var onu takip ediyorum.kendi bebeği var.4. aydan sonra demişti.her konuda detaylı bilgi veriyor.direk ordan balıyorum herşeye.öne çıkanlarda aradığımız herşey mevcut
Hic sanmıyorum kuzu Allah'ın izniyleİnşallah bir şey cikmayacak
İçin rahat eder en azından canım götürmekte fayda var. Rahatsızlık varsa da erkenden tanı almış olur, tedavisine başlanır. İki üç yaşına girip farkedilmeyen, ay bu çocuk niye yürümüyor, niye topal yürüyor diye farkedilmeyen olaylar var. Biz yine bilinçliyiz çok şükür
Kızlar covid pozitif çıktım. Mama almaya gittiğimizde markette öğrendim telefondan. Hemen hızlıca alışveriş yapıp eve kaçtık mecburen. Sütüm iki gündür bu yüzden azaldı demek, aşıdan sonra da böyle olmuştu. Belki döküntü kaşıntı da covid yüzünden diye aklıma geldi.Eşimde yarın test verecek. Geçen günde bebeğim çok ateşliydi, ilaçsız düşürdük. O günde o geçirdi galiba. Hâlâ huysuzluğu üstünde ama.
Aç aç uyudu yavrum, uyansın da mama vereyim diye bekliyorum. Aptamil aldım mama olarak. Hiç hazırlamadım nasıl olur bilmiyorum. Üstünde yazıyor ama. Kızımda ilk kez içecek. Ne oranda hazırlamam gerekir?
Ben 15 gün kucakta zıplayarak emzirdim. Bi süre sonra o da fayda etmedi aspratör sesiyle birlikte bunlrı yaptım emzirdimAyy hiç deme ben bugün uyutamadım saatlerdir ağlıyor. Memeyinde ağzına alıyor dişini kaçıyor emmeden bırakıyor. En son kucağımda hem gezdim hem zıplattım o şekilde emdi biraz şakinledi
Emziği ısıtma yöntemiyle tutturanları gördüm. Yılmadan devam edin diyordu. Hatta birisinin postu vardı paylaşıyım tekrardan.zeynones @Maya- kızlar emziği sıcak suyla ısıtıp vermeyi denediniz mi? matmazel34 söylemişti sanırım yanlış hatırlamıyosam, ayy benim oğlan emzik tutmasa napardım ben acaba
Sende öyle olsun istemezdin canım kendini suçlama. Karda kışta çıkarsan hasta olsa da çok üzülürdün,korumak için iptal ettin sonuçta. İnşallah birşey çıkmaz, dualarımız seninle canımTeşekkür ederim. Bakıyım ona. Annem her fotoğrafta çocuğa patik giydir deyip duruyor. Fırlatıyor yaşına ayına bakmadan küçük hanım. Eline şunu al desem o yok ama
Evet 4. Ay diyorlar genelde ama eczacı idare edebildiğiniz yere kadar idare edin. Kendi kızımda da aynı şekilde 4.ayda kullanmayı önermem dedi. En dayanamayacağı noktada verelim dedi. Adamdan ürün alacağız ona rağmen böyle deyince haklıdır dedik :)
İnşallah ya. Dua edin. Bende öyle hissediyorum. Çünkü o gün gösterdiği farklılık yok gibi. Yine de tedirgin oluyorum iştearkadaşım da baktı ama ya ortapedi var derse diye.
Tabi varsa erken tanı çok önemli çift bezle falan düzelebiliyormuş. Bem biraz kendimize de kızdım. Çocuğun sağlığı işte. Bir taraftan tekrar zatürre olacak korkusuyla çıkarmadık ne zamanrandevu alsam kar yağdı ayaz oldu iptal ettim.. bir taraftan da ihmal yüzünden varsa tedavi zor olursa diye işte içten içe üzülüyorum.
Birkaç gündür iştahsızdı, ateşlendiği gün de doğru düzgün emmedi. Bu günde ağlamasa iki mızırdansa bile gözleri yaş doluyor hemen, yanaklarına akıyor. Kıpkırmızı pişik olmuş, 3-4 kezde kaka yaptı bu gün. Muhtemelen o da kovid oldu, Bu yüzden hepsi.Ben hem hamileyken hem de 2 hafta önce kovid geçirdim
Biliyorum çok mümkün olmuyor ama mümkün olduğunda uyumaya çalışmalısın. Benim sütüm pek azalmadı allaha şükür ama bebiş emmez oldu. İştahı kesildi kilo kaybetti ishal oldu. Hala çok iştahsız 10 gün geçmesine rağmen. Zorla emziriyorum ama yok yutkunamıyor. Boğazı kızarmış dedi doktor belkşde ondan.
Kovid döküntü yapabiliyor yetişkinlerde. Bebeklerde gözda sıkıntı yapabiliyor. Minnoşun bi gözünden sürekli gözyaşı akıyordu. En son damlayla düzeltebildik.
Ben 15 gün kucakta zıplayarak emzirdim. Bi süre sonra o da fayda etmedi aspratör sesiyle birlikte bunlrı yaptım emzirdimatak haftası bitince bırmale dönmeye başladı ama.
Emziği ısıtma yöntemiyle tutturanları gördüm. Yılmadan devam edin diyordu. Hatta birisinin postu vardı paylaşıyım tekrardan.
Login • Instagram
Ben 15 gün kucakta zıplayarak emzirdim. Bi süre sonra o da fayda etmedi aspratör sesiyle birlikte bunlrı yaptım emzirdimatak haftası bitince bırmale dönmeye başladı ama.
Sabah 7den bu yana ayaktayım. Sabah kahvaltısı ile duruyorum. Öğlen birkaç bisküvi atıştırdım işte. Daha yeni iki dilim tostu alıp zor oturdum.Onu da denedim.
Yani baya baya emzik sevmiyor çocuk. Ama ısrarla deniyorum hala
Bizde öyle düşünüyoruz. Çünkü çocuk doktoru bir arkadaşım var bebek ziyaretine geldi yenice. O da baktı. Görüntüde bir şey yok. Doktor hanım riske atmamak için yönlendirmiş muhtemelen dedi. Ama yine de biri bir senelik diğeri 15 senelik hekim. Öyle olunca çekindim.
İlk kez kullanıyorsa biberonla çok normal.
Sürekli olmasa da gece uykusundan hemen önce verirsen uykuya da rahat geçer. Aç olsa zaten uyuyamaz.
İçin rahat olsun. Sen şimdi kendine bak. İyi beslen. Eşinde biraz yükünü alsın lütfen artık karantina sürecinde.
Sabah 7den bu yana ayaktayım. Sabah kahvaltısı ile duruyorum. Öğlen birkaç bisküvi atıştırdım işte. Daha yeni iki dilim tostu alıp zor oturdum.
Ben çığlık kıyamet çocuğa mama içirmeye çalışıyorum, mutfakta mama hazırlıyorum falan. Beyefendi bilgisayar başında. Dur kızım geliyorum diye sesleniyor. Çocuk ağzını açıp tamam babacım susayım diyecek sanki. Çocuk mamayı içmiyor ağlıyor, ben ağlayacağım nerdeyse üzüntüden. O hâlâ bilgisayarda. Çocuğu uyuttum tost yapıyorum, içerden sesleniyor yemek ne zaman hazır olur oyuna başlayacağım da diyor. Sanki ara verdiği var. Marketten aldığımız ekmekler küflü çıktı, geç olmasaydı yapacağımı biliyordum diyor. Hemen binanın altında bakkal var, 12ye kadar açık. İnip ekmek almak zor çünkü. Sabahtan kalan ekmeklerle tost yaptık, tabağı resmen fırlattım önüne. Ne trip atıyorsun diyor bana.
Ben bu adamı yakında boşarım ama ne zaman bilmiyorum canım. Bir çocuğa bir kediye mutfağa koştur başım döndü, her yerim zaten ağlıyor. Tansiyonum düştü resmen.
Bu gün biraz iyiydim. Test sonucunu gördükten sonra psikolojik mi bilmiyorum tüm belirtilerin geri geldi. Herhalde hâlâ iyi sanıyor beni. Ne trip atıyorsun ne istiyorsun diyor. İlgi, yardım, şefkat diyince yapmıyor muyum bunları diyor.Allah şifa versin.
Eşine de akıl fikir.
Arkadaşım kocamı çocuk ilk doğduğu zamanlarda boşamadım ya bundan sonra boşamam derdihaklıymış. Evdeki yeni düzene adapte olmaya çalışan sadece biz kadınlar oluyoruz. Onlar ben yoruldum, ben gerildim, benim şu işim var... Ya biz
Tostu sen yap ben açım çocukla ilgilenmem gerek zaten hastayım bu kadar mı insafsızsın desen ne yapar
Bu virüs evcil hayvanlara bulaşıyor mu kızlar ya? Bebeğim uyuyunca kediyle öpüşüp koklaşıyoruz, birşey olur mu ?
Bu gün biraz iyiydim. Test sonucunu gördükten sonra psikolojik mi bilmiyorum tüm belirtilerin geri geldi. Herhalde hâlâ iyi sanıyor beni. Ne trip atıyorsun ne istiyorsun diyor. İlgi, yardım, şefkat diyince yapmıyor muyum bunları diyor.
Söylediğini aynen söylüyorum. Dur beş dakikaya oyun bitecek, dur şimdi bakcam, dur gelcem diye diye yarım saat oyalıyor. O ara ben acıkıyorum , işler birikiyor, çocuk ağlıyor. Ne varsa şu Allah'ın belası oyunda kopamıyor. 15 yaşında ergen sanki ayrılmıyor başından. Sinirlenip tavır yapınca vay neden böylesin. Çekip gidesim geliyor bazen, sohbet edesim bile gelmiyor.
Hastasın ya yarın temizlik yapalım, bende sana biraz yardım ederim diyor. BİRAZ ama. Ne diyeceğim bilmiyorum hiç.
Cnm naptiniz vazgeçirebildiniz mi
Seni öyle iyi anlıyorum kiii.Bu gün biraz iyiydim. Test sonucunu gördükten sonra psikolojik mi bilmiyorum tüm belirtilerin geri geldi. Herhalde hâlâ iyi sanıyor beni. Ne trip atıyorsun ne istiyorsun diyor. İlgi, yardım, şefkat diyince yapmıyor muyum bunları diyor.
Söylediğini aynen söylüyorum. Dur beş dakikaya oyun bitecek, dur şimdi bakcam, dur gelcem diye diye yarım saat oyalıyor. O ara ben acıkıyorum , işler birikiyor, çocuk ağlıyor. Ne varsa şu Allah'ın belası oyunda kopamıyor. 15 yaşında ergen sanki ayrılmıyor başından. Sinirlenip tavır yapınca vay neden böylesin. Çekip gidesim geliyor bazen, sohbet edesim bile gelmiyor.
Hastasın ya yarın temizlik yapalım, bende sana biraz yardım ederim diyor. BİRAZ ama. Ne diyeceğim bilmiyorum hiç.
Birkaç gündür iştahsızdı, ateşlendiği gün de doğru düzgün emmedi. Bu günde ağlamasa iki mızırdansa bile gözleri yaş doluyor hemen, yanaklarına akıyor. Kıpkırmızı pişik olmuş, 3-4 kezde kaka yaptı bu gün. Muhtemelen o da kovid oldu, Bu yüzden hepsi.
Büyük ihtimal benim döküntüler de kovid kaynaklı canım. Kızaran yerler morarmaya başladı, çok garip oldu kangren gibi duruyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?