2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim oğlumda sadece oyun oynarken mutluymuş çok üzücü
Ben bilgisayar öğretmeniyim
Eşim bilgisayar mühendisi
Evimizde çok sayıda bilgisayar var, oyun bilgisayarı var. elektronik eşya, tablet, kulaklık felan çok fazla. Ve bende oyun oynamayı çok seven bi insanım. Üniversitede yıllarca sabahlara kadar rpc oyun ( rappelz adında knight-metin2 benzeri bi oyun) oynadığımı biliyorum.
En büyük korkum şimdi minnoşu nasıl bağımlı olmadan yetiştireceğim. Ki babası bir bağımlı.

Of kızlar benim bebe birkaç gündüz gece 3 te uyuyor. Yatağa koyunca uyanıyor geri zor uyutuyorum. Merak ettim atak haftası falan olmasın diye ki normalde saçma buluyordum atak haftası olayını sonuçta her bebeğin gelişimi farklı. Aaa bi baktım ki 19. Hafta atağı diye bir şey var. Bir saydım ki 19. Haftadayız gerçekten şok oldum şu an

Bez değişimi, burun temizliği, gıdısı da çok kirleniyor onu siliyorum, azıcık da hindistancevizi yağı sürüp emziriyorum. :)
Gece uyurken bezini açıyor musunuz?
Hiç açmadığımda sabah çoook çiş oluyor, o yüzden gece 3 gibi uyusa bile bezini değiştiriyorum (o sırada uyanıyor tabi), siz nasıl yapıyorsunuz?

Cnm cok gecmis olsun. Allah acil sifalar wersin.
Bu virüs evcil hayvanlara bulaşıyor mu kızlar ya? Bebeğim uyuyunca kediyle öpüşüp koklaşıyoruz, birşey olur mu ?
Koronanin ilk zamanlari bnm kedim korona oldu. Biz olmadik o da nasi oldu anlamadik zaten. O zaman veteriner insandan hayvana gecebilir ama hayvandan insana gecmez demisti cnm
Maalesef sabah okul kaydını sildirmeye gidicem çok üzgünüm eylülde açık liseye kaydedicem
Allah yardimciniz olsun ins

Hiç açmadığımda sabah çoook çiş oluyor, o yüzden gece 3 gibi uyusa bile bezini değiştiriyorum (o sırada uyanıyor tabi), siz nasıl yapıyorsunuz?
Genel olarak değiştirmiyorum bezini.
Kampanyada prima yakalayıp geceleri onu takıyorum gerçi molfix de gece sızdırma yapmadı hiç. Sabah yediye kadar çoğu çoğu idare ediyor. Çok çiş yapıyor hatta bazen kaka da yapıyor. Ama emiciliği fazla olunca rahatsız etmiyor. Ki benim kızım iki çiş yapsa hemen bacaklarını kaldırıyor sleepyde o kadar sevmiyor ıslak kalmayı.

Yok estağfurullah niye ters anlayayim aksine doğru diyorsunuz zaten bende en son ona yönelme taraftariyim artık yani hiç birsey ise yaramıyorsa çok huysuzsa diye dedim zaten en son okumusnuzdur belki bende öyle birsey yaşadım ve bebegim gunduz huysuzdu masaj falan da denedim tabi hep kimyon rezene içiyordum bi kaç gündü icemdim tabi aksam çok ama çok agaldi masaj yaptim bu daha çok canını yaktı geç kaldım yani bunun için kimyon cayi falan da fayda etmedi patliyordu resmenn hastaneye götürdük tuvaletini yapınca rahatladı aşırı gaz sıkışması dedi doktor o yüzden dedim aşırı ağlıyorsa tabi rahatlamasi için bide kabız olma durumu varsa bizim gibi onun için yoksa gerçekten alıyorlarmış mesela benim kızım o doktor ilacindan sonra tuvaletini bi kaç hafta yapmakta çok zorlandı hep kabız oluyordu çok şükür şu an gecti

Çok geçmiş olsun. Bazen gerçekten elimiz kolumuz bağlı olup istemediğimiz yollara başvuruyoruz. Allah muhtaç etmesin hepimiz sağlıkla ağlamadan büyütebilelim bebeklerimizi inşallah

Çok geçmiş olsun. Bazen gerçekten elimiz kolumuz bağlı olup istemediğimiz yollara başvuruyoruz. Allah muhtaç etmesin hepimiz sağlıkla ağlamadan büyütebilelim bebeklerimizi inşallah
Çok tesekur ederim amin inşallah gerçekten çaresiz kalınca başka şeylere yönelmek zorunda kalıyor insan o zaman çok iyi anlamıştım bunu çünkü hiç birsey işte yaramıyor ve mecbur kalıyorsun amin insalalh hepimizin bebeislerine rabik dert keder göstermesin

Ben her emzirme öncesi alt değiştiriyorum. Emzirme hemşiresi öyle demişti. Gece uyandığından değişmiyorum altını elimle yokluyorum ama bi genelde yapmamış oluyor.

Sleepy nin ıslak bırsktığını bilmiyordum. Ben de indirimde prima depoluyorum beden beden.

Kızlar valla bende hep sağlıklı olsun kilosu önemli değil falan dedim de öyle olmuyormuş beslenme azlığından dolayı çocuğum ürosepsis olmuş idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı kan zehirlenmesi böbreklerde hırpalanmış 14 ü yatışımız yapıldı 2 hafta yatacağız gün geçmiyor ki burnum boktan kurtulsun ben hayata pozitif baktıkça herşey böyle oluyor ben rahat davrandıkça stres yapmadıkça hayat bana sen hala mı mutlusun nasıl mutlu olursun diyor resmen.

Oyy kıyamam canım çok geçmiş olsun ya ne diyeceğim bilemedim inan. Her şerde bir hayır vardır. İnşallah hastanede çabuk toparlar. Beslenmesine de faydası olur inşallah. Çok geçmiş olsun tekrardan.

Kızlar bebeğim mamayı içmek istemiyor ya. Tadını mı beğenmedi, ilk kez içtiği için mi reddediyor anlamadım. Aptamil almıştım, balık yağı gibi kokuyor. Ondan mı içmiyor acaba?

Reactions: The
Kızlar bebeğim mamayı içmek istemiyor ya. Tadını mı beğenmedi, ilk kez içtiği için mi reddediyor anlamadım. Aptamil almıştım, balık yağı gibi kokuyor. Ondan mı içmiyor acaba?
Bazı bebekler mamayı kabul etmeyebiliyor galiba , yani hemen etmiyor diyeyim. Ben de oğlum 3 günlükken doktor kullan demişti çok kilo vermiş diye, iki kere verebilmistim zorla hipp ti benimki de. İnşallah içer kuzum ya

Çok üzüldüm canım ama öyle düşünme lütfen, sen pozitif kalmaya devam et. İnançlı bir insandan bunlari imtihan gözüyle gör, geçecek inşallah bir şekilde büyüyecek bu bebekler. İnşallah hastanede çok güzel toparlar annesi, canını sıkma

Ben de bebelac gold vermeye başladım canım covid olduğumu öğrendiğim gün 4-5 gün önce midesi bulanır gibi yapıyodu içmedi başlarda hele ki biberondan asla içmiyo itiyo öğürüyo diliyle, kaşıkla verdim ben de sabırla artık alıştı gibi sanki ama şimdi de sanki memeyi emmek istemiyor gibi geliyo bana da kaşıkla vermeme rağmen niye böyle oldu anlamadım

Sleepy nin ıslak bırsktığını bilmiyordum. Ben de indirimde prima depoluyorum beden beden.

Öyle kötü değil ama prima yada molfix ilk tercihim indirim de. Migros online da güzel düşüyor.
Aslında arkadaşım sleepy verdi kızından kalmış ilk serilerden. Çok aşırı kaliteli. Ama yeniler öyle değil ver fiyatı da uçmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…