2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İlk serilerden bende memnundum ama yenilenmiş hali çok kötü, azıcık şiş yapsa hemen şişip torbalanıyor.

Kızlar bebeğim mamayı içmek istemiyor ya. Tadını mı beğenmedi, ilk kez içtiği için mi reddediyor anlamadım. Aptamil almıştım, balık yağı gibi kokuyor. Ondan mı içmiyor acaba?
Ben 5 marka denedim içine vanilya şurubu koyup vermeyi denedim 2 aydır bir damla içiremedim kabul etmeyince etmiyor bence

Biberonla sağdığım sütü içerdi normalde dün onu da içmedi. Huysuzluktan yapıyor sanırım anlamadım pek canım
Bende biraz kaşık biraz biberon döke saça içirdim biraz. Karnı doymasa da en azından vitamin olur dedim. Benim kız normalde biberonla sağdığım sütü içerdi ama onu bile içmedi dün. Hastalanıyor sanırım yine
Ben 5 marka denedim içine vanilya şurubu koyup vermeyi denedim 2 aydır bir damla içiremedim kabul etmeyince etmiyor bence
Doğru diyorsun canım tadı farklı geliyor heralde reddediyor. Ya da huysuzluktan tam anlamadım.

İlk serilerden bende memnundum ama yenilenmiş hali çok kötü, azıcık şiş yapsa hemen şişip torbalanıyor.

Aynen öyle ya.
Kalite düştü fiyat yükseldi.
Bende ki daha da eski çok daha güzel.
Sen nasıl oldun dinlenebiliyor musun en azından bebekten başka bir şeyle ilgilenme ki daha hızlı toparlan

Kızlar bebeğim mamayı içmek istemiyor ya. Tadını mı beğenmedi, ilk kez içtiği için mi reddediyor anlamadım. Aptamil almıştım, balık yağı gibi kokuyor. Ondan mı içmiyor acaba?
Aldığın kokudan hiç emin olma :)
Covidden beri koku almıyorum alsam da acayip bir karmaşıklık var. Bozuk yemek bozuk meyve balık yanık gibi...
İlk kez için reddetmesi normal. Bir de o da rahatsız ise iştahsız olabilir. Çok zorlamadan küçük hedeflerle içir. 60 ml içsin üzerine emzir. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız.

Aynen öyle ya.
Kalite düştü fiyat yükseldi.
Bende ki daha da eski çok daha güzel.
Sen nasıl oldun dinlenebiliyor musun en azından bebekten başka bir şeyle ilgilenme ki daha hızlı toparlan
İyi gibiyim canım bilmiyorum. D c vitaminine başladım. Alerji de hafifletince biraz rahatladım. Sofrayı toplattım eşime, çocuğu uyuttum ama o da hasta. Ateşlendi yine inleye inleye uyudu.

Hiç böyle düşünmedim canım. Çok haklısın koku duyum da bozulmuş olabilir. Yoksa balık gibi kokuyor tüm ev. Tüm ev mama mı kokacak diye düşünüyorum bende bilemedim.

Az az veriyorum kaşıkla filan tiksinmesin, tadını öğrensin diye. Büyük ihtimal iştahsız olduğu için istemiyor. En son memede bırakıyorum.

İyi gibiyim canım bilmiyorum. D c vitaminine başladım. Alerji de hafifletince biraz rahatladım. Sofrayı toplattım eşime, çocuğu uyuttum ama o da hasta. Ateşlendi yine inleye inleye uyudu.

Sen alerji ilaçlarına da devam et.
Allah kolaylık versin.
Cetryn ciğerini korumaya fayda eder.
Olabildiğince emzir yanına yatır ilgisini çekiyorsa renkli kitaplar göster keyiflenirse daha hızlı iyileşme gösterir inşallah.
Bubarada aptamil Bağışıklık kuvvetlendirici özelliği var. Anne sütünden sonra tabi. O anlamda da belki iyi olur.

Gecmis olsun cnm. Bundan cocuk yemiyomus demekki. Soyle dusun cnm iilescek ve yemesi icmesi normale doncek. Kilosunu da toparlar. Olumlu olmaya dewan et nerden bilebilirsin ki bu hastaligi doktorlar bile hemen bilemiyo

Bu gün azalmış iyice kızarıklar çok şükür . Doktor da demişti zaten korona çıkarsan bile ilaçlara devam et diye.

Oyun filan oynuyoruz ama pek keyifsiz. Azcık kitap baktık, şarkı söyledik ama huzursuz . Bol meme azcık mama gidiyoruz bakalım, inşallah düzelir.

Gecmis olsun cnm. Bundan cocuk yemiyomus demekki. Soyle dusun cnm iilescek ve yemesi icmesi normale doncek. Kilosunu da toparlar. Olumlu olmaya dewan et nerden bilebilirsin ki bu hastaligi doktorlar bile hemen bilemiyo
Aslında tersi yemediği için oldu mama almıyor sağdığımı almıyor sadece emmek istiyor sütüm de yetmiyor

Ben Molfix Pure Soft’u Prima Premium Care’den daha iyi buldum ya da en azından bizde öyle. Prima’da çocuğun pipisinde, poposunda. yapışmış pamukçuk gibi şeyler görüyorum hep, hoşlanmıyorum o yüzden. Daha sızdırmayan bez bulamadım gerçi, gerçekten yıkamaktan fenalık geçiricem artık. Çocuk yapmıyo ateş ediyo sanki, yoğun yaparsa anında sırtında her şey

Sezaryen olanlar, dikiş yerinizde sızlama oluyor mu hiç? Benim ara ara sızlıyor da normal mi acaba merak ettim

Çok geçmiş olsun üzme kendini. Düzelir rabbimin izniyle inşallah

Ben hipp aptamil denedm benim minnoş da içmiyor. Aç bekliyor mamayı içmiyordu.
Ama şuanda iştah kaybı yaşıyor bebek. Belki boğazları acıyor.
Minnoş her ay beklenenden fazla kilo alırdı. Bu ay olması gerekenin yarısını almış. Doktor bile şaşırdı gerçekten iştahsız. Öğlen uykulrında emziriyorum yoksaki aç aç bekliyor. Sonra da açlıktan ağlıyor

Benimki de iştahsız canım,memeyi de istemiyor. Yoksa biberonu seviyordu. Zar zor 15ml falan içirdim, birazda memede oyalandı. Ateşi var şuan yanıyor. Calpol verdim inleye inleye uykuya daldı.

Benimki de iştahsız canım,memeyi de istemiyor. Yoksa biberonu seviyordu. Zar zor 15ml falan içirdim, birazda memede oyalandı. Ateşi var şuan yanıyor. Calpol verdim inleye inleye uykuya daldı.
Calpolle 24 saat 38.5 ateşi vardı minnoşun. Bezle alnını boğumlarını soğuttum. 4-5 kere ılık duş aldırdım daha da yükseldi.
Sonra 36 saat de calpolsüz ateşi 37.5 38 arası gezindi.
Burnunu temizle tıkanırsa kesinlikle. Üzerini incelt.

Üstünü inceltip uyuttum canım. Uyurken 38di , sıksık kontrol ediyorum. Uyanınca ılık duşa sokacağım bir. İlk defa böyle oldu, inleye inleye uyudu yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…