- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
İlaç kullanacağım için değil ama pozitif çıktıktan ne zaman sonra sizi filyasyon ekipleri aradı? Ya da aradılar mı? Dün akşamdan beri arayıp soran yok. Durumumuz ağır olsa ilaçsız evde ölüp kalacağız herhalde, sistem mükemmel işliyor ya.Calpolle 24 saat 38.5 ateşi vardı minnoşun. Bezle alnını boğumlarını soğuttum. 4-5 kere ılık duş aldırdım daha da yükseldi.
Sonra 36 saat de calpolsüz ateşi 37.5 38 arası gezindi.
Burnunu temizle tıkanırsa kesinlikle. Üzerini incelt.
Çok üzüldüm valla keşke mesajı görmeseydim insAllah çabucak atlatır miniğin. Inan herkesin böyle zor zamanı oluyoKızlar valla bende hep sağlıklı olsun kilosu önemli değil falan dedim de öyle olmuyormuş beslenme azlığından dolayı çocuğum ürosepsis olmuş idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı kan zehirlenmesi böbreklerde hırpalanmış 14 ü yatışımız yapıldı 2 hafta yatacağız gün geçmiyor ki burnum boktan kurtulsun ben hayata pozitif baktıkça herşey böyle oluyor ben rahat davrandıkça stres yapmadıkça hayat bana sen hala mı mutlusun nasıl mutlu olursun diyor resmen.
Kız bizim öyle hiç dolu bezimiz olmuyo ya 4 ayda sadece 350 gram almış valla yavaş yavaş bende dert etmeye başladım acaba sütum azaldimi bir an önce ek gıdaya gecsek hayırlisiylanBen Molfix Pure Soft’u Prima Premium Care’den daha iyi buldum ya da en azından bizde öyle. Prima’da çocuğun pipisinde, poposunda. yapışmış pamukçuk gibi şeyler görüyorum hep, hoşlanmıyorum o yüzden. Daha sızdırmayan bez bulamadım gerçi, gerçektenyıkamaktan fenalık geçiricem artık. Çocuk yapmıyo ateş ediyo sanki, yoğun yaparsa anında sırtında her şey
Ettesin hemen aramışlardı ilaç getirmek için senmi arasan acaba birdeİlaç kullanacağım için değil ama pozitif çıktıktan ne zaman sonra sizi filyasyon ekipleri aradı? Ya da aradılar mı? Dün akşamdan beri arayıp soran yok. Durumumuz ağır olsa ilaçsız evde ölüp kalacağız herhalde, sistem mükemmel işliyor ya.
Ben hala adet olamadım yaBende de oluyorhatta dün adet oldum ilk kez yine aynı yer sızladı
Artık saldım çayıra mevla kayıra seviyesine geldik heraldeİlaç kullanacağım için değil ama pozitif çıktıktan ne zaman sonra sizi filyasyon ekipleri aradı? Ya da aradılar mı? Dün akşamdan beri arayıp soran yok. Durumumuz ağır olsa ilaçsız evde ölüp kalacağız herhalde, sistem mükemmel işliyor ya.
Bu gün azalmış iyice kızarıklar çok şükür . Doktor da demişti zaten korona çıkarsan bile ilaçlara devam et diye.
Oyun filan oynuyoruz ama pek keyifsiz. Azcık kitap baktık, şarkı söyledik ama huzursuz . Bol meme azcık mama gidiyoruz bakalım, inşallah düzelir.
Ben Molfix Pure Soft’u Prima Premium Care’den daha iyi buldum ya da en azından bizde öyle. Prima’da çocuğun pipisinde, poposunda. yapışmış pamukçuk gibi şeyler görüyorum hep, hoşlanmıyorum o yüzden. Daha sızdırmayan bez bulamadım gerçi, gerçektenyıkamaktan fenalık geçiricem artık. Çocuk yapmıyo ateş ediyo sanki, yoğun yaparsa anında sırtında her şey
benim de oluyo cnm. 3 yasinda bebegi olan arkadasim war ara ara hala oluyomus. Normal demekkiSezaryen olanlar, dikiş yerinizde sızlama oluyor mu hiç? Benim ara ara sızlıyor da normal mi acaba merak ettim
İlaç kullanacağım için değil ama pozitif çıktıktan ne zaman sonra sizi filyasyon ekipleri aradı? Ya da aradılar mı? Dün akşamdan beri arayıp soran yok. Durumumuz ağır olsa ilaçsız evde ölüp kalacağız herhalde, sistem mükemmel işliyor ya.
Sızlama değil de hani verem aşısı kaşınır ya onun gibi oluyor benim de.benim de oluyo cnm. 3 yasinda bebegi olan arkadasim war ara ara hala oluyomus. Normal demekki
Kızlarrr bu 4 ay uyku gerilemesi kalıcı diye yazı okudum umarım doğru değildir. Çok canım sıkıldı. İlk oğlumda 4 ay sonrası gece uyanması bitmişti. umudum şimdi de 4 aydan sonra düzelmeydi ama yavaş yavaş kesintisiz uykuya başlamışken 4 ay 2 günlükken gece uyanmaları başladı birden . emerek uykuya geçiyoruz hep uyanınca illa emme iz laızminşallah düzelir ya. Bu nette dolanan uyku saatleri bize hiç uymuyor hayal ürünü gibi bıraksak bizim uyuduğumuz saatte uyur
İlaç kullanacağım için değil ama pozitif çıktıktan ne zaman sonra sizi filyasyon ekipleri aradı? Ya da aradılar mı? Dün akşamdan beri arayıp soran yok. Durumumuz ağır olsa ilaçsız evde ölüp kalacağız herhalde, sistem mükemmel işliyor ya.
Canım doktorun ne diyor? Bize günde 18 gr civarı ve altı kilo alımı olursa mamayla takviyeye başlattığını söylemişti. Daha sık emzirmeye çalış bence bu ay. Bir de ben doktorun dediği gibi emzirirken üstüme örtü atmaya başladım, öyle emme süresi daha da uzadı bu aralar. Adam sağa sola bakmaktan emmiyormuş resmen, ben de sütüm azaldı sanmıştım.Kız bizim öyle hiç dolu bezimiz olmuyo ya 4 ayda sadece 350 gram almış valla yavaş yavaş bende dert etmeye başladım acaba sütum azaldimi bir an önce ek gıdaya gecsek hayırlisiylan
Valla canım büyük küçük her şeyi denedim de benimki yine beceriyor, hatta bugün yine yaptı sırtınaİnşallah düzelir canım hemencecik toparlarsınız.
Bir beden büyük alsan da aynı mı oluyor?
Valla çok zor o da
Ben de kusmuk lekesi çıkarmaya çalışmaktan bitap düştüm.
Ben de genel itibariyle seviyorum molfixi.
Rabbim bir an önce şifa versin canım, geçmiş olsun. Hastanede toparlayacaktır minnoş, inşallah çıktıktan sonra da iştahı yerine gelir de daha bu konu canımızı sıkmazKızlar valla bende hep sağlıklı olsun kilosu önemli değil falan dedim de öyle olmuyormuş beslenme azlığından dolayı çocuğum ürosepsis olmuş idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı kan zehirlenmesi böbreklerde hırpalanmış 14 ü yatışımız yapıldı 2 hafta yatacağız gün geçmiyor ki burnum boktan kurtulsun ben hayata pozitif baktıkça herşey böyle oluyor ben rahat davrandıkça stres yapmadıkça hayat bana sen hala mı mutlusun nasıl mutlu olursun diyor resmen.
Ettesin hemen aramışlardı ilaç getirmek için senmi arasan acaba birde
Artık saldım çayıra mevla kayıra seviyesine geldik heraldebeni mesaj geldikten kısa süre sonra aramışlardı hamilesinz zaten ilaç alamazsınız gelsekte aynı şeyleri söylicez diyip telefonda ziyaret ettiler güya
Ben pozitif çıktığımı telefondan öğrendim. Eşimi de hemen aradılar. Yarım saat içinde de eve gelip onun ilacını bıraktılar. Çok yoğun olduğu bir zamandı. Bence şu an biraz saldılar. İlaç olarak da normal soğuk algınlığı ilacı veriliyor zaten.
Sızlama değil de hani verem aşısı kaşınır ya onun gibi oluyor benim de.
Eşim de pozitif çıktı. Bizi karantina bitince arayacak sanırım filyasyon ekipleri, bakalımBiz test vermedik hastaneye gidip. Evde kendimiz test yaptık pozitif çıktı. Daha öncede olduğumuz için en başta anlamıştık zaten kovid olduğumuzu.
Yarın 4 ay kontrolune götürcem cocuk doktoruna bakalim bende emzirirken müslin örtüyorumCanım doktorun ne diyor? Bize günde 18 gr civarı ve altı kilo alımı olursa mamayla takviyeye başlattığını söylemişti. Daha sık emzirmeye çalış bence bu ay. Bir de ben doktorun dediği gibi emzirirken üstüme örtü atmaya başladım, öyle emme süresi daha da uzadı bu aralar. Adam sağa sola bakmaktan emmiyormuş resmen, ben de sütüm azaldı sanmıştım.
Valla canım büyük küçük her şeyi denedim de benimki yine beceriyor, hatta bugün yine yaptı sırtınaBayağı ıkınarak yapıyor filan ondan mı öyle anlamadım. Bir de çok hareketli, sürekli kuş gibi çırpınıyor yerinde. Yaptığı anda alıp altını değiştirmezsem geçmiş olsun artık, illa kıyafetine kadar yayıyor pisliği.
Rabbim bir an önce şifa versin canım, geçmiş olsun. Hastanede toparlayacaktır minnoş, inşallah çıktıktan sonra da iştahı yerine gelir de daha bu konu canımızı sıkmaz
Canım yanlış anlama, sakinlemesinin kehribar kolye ile bir ilgisi olamaz. Belgeselini seyrettim, kehribarın içindeki maddenin salınması için bir kaç yüz derece ısınması gerekiyor, insan teni ısısıyla olamaz. Muhtemelen senin bebenin sakinleşesi varmışKızlar maşallah diyimdün kehribar kolyemiz geldi aslında ben hiç inanmiyordum eşim çok heveslendi diye aldı akşam taktım bileğine o 2 haftadır beni yiyen bebek sustu atak haftamizin bitmesine 3 gün kaldı ondanmi onuda bilemedim ama azcıkta olsa rahatladim
OlabilirCanım yanlış anlama, sakinlemesinin kehribar kolye ile bir ilgisi olamaz. Belgeselini seyrettim, kehribarın içindeki maddenin salınması için bir kaç yüz derece ısınması gerekiyor, insan teni ısısıyla olamaz. Muhtemelen senin bebenin sakinleşesi varmış
Ya kullananlar fayda gördüğünü söylüyor, herkes yanilmiyordur diye düşünüyorum ya ne bileyim. Ben de alıp ayak bileğine takmayı düşünüyorum, elinden koparır falan diyeKızlar maşallah diyimdün kehribar kolyemiz geldi aslında ben hiç inanmiyordum eşim çok heveslendi diye aldı akşam taktım bileğine o 2 haftadır beni yiyen bebek sustu atak haftamizin bitmesine 3 gün kaldı ondanmi onuda bilemedim ama azcıkta olsa rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?