Ayak tada olur . Eşim çok istedi kullanıyo bakalımYa kullananlar fayda gördüğünü söylüyor, herkes yanilmiyordur diye düşünüyorum ya ne bileyim. Ben de alıp ayak bileğine takmayı düşünüyorum, elinden koparır falan diye
Kızlar valla bende hep sağlıklı olsun kilosu önemli değil falan dedim de öyle olmuyormuş beslenme azlığından dolayı çocuğum ürosepsis olmuş idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı kan zehirlenmesi böbreklerde hırpalanmış 14 ü yatışımız yapıldı 2 hafta yatacağız gün geçmiyor ki burnum boktan kurtulsun ben hayata pozitif baktıkça herşey böyle oluyor ben rahat davrandıkça stres yapmadıkça hayat bana sen hala mı mutlusun nasıl mutlu olursun diyor resmen.
Ya kullananlar fayda gördüğünü söylüyor, herkes yanilmiyordur diye düşünüyorum ya ne bileyim. Ben de alıp ayak bileğine takmayı düşünüyorum, elinden koparır falan diye
Valla canım büyük küçük her şeyi denedim de benimki yine beceriyor, hatta bugün yine yaptı sırtınaBayağı ıkınarak yapıyor filan ondan mı öyle anlamadım. Bir de çok hareketli, sürekli kuş gibi çırpınıyor yerinde. Yaptığı anda alıp altını değiştirmezsem geçmiş olsun artık, illa kıyafetine kadar yayıyor pisliği.
Sertifikali geldi canım benimki . Valla herkes salya kesti yazıyordu yorumlarda denemekte fayda varBen de bir türlü alamadım. Ayağına hal hal düşündüm. Diş ağrısı salyası mahvetti çocuğumu. Açıkçası doğal taşların faydasını hep gördüm kendimde. O yüzden inanıyorum. Tek sıkıntım gerçek kehribar değil piyasadakilerin çoğu o yüzden almadım zaten.
Yok kuzum yokCanım bips deneseydin onu alacağına onu kesin tutuyor diyor arkadaşım . Bide şekere batırsan azcik bizimki öyle arada tutuyor
Üzülme kuzum yaSağol canım. Bıngıldağı kapanmış gibi dedi. Çok aklim takıldı. Doktora soracağım tabide çok erken degil mi ya
Ay +borsa olacak bızımde sebebımız@Kedilervekitaplar ayy valla şimdi karşıma çıkana bak
Valla çalışan annelere helal olsun diyorum zira calismadigim halde yetişemiyorumKızlar harap ve bıtik durumdaym
İşe baslamak ayrı yordu bırde oğlum hasta oldu kardesıne gecti kızım 2 gun ateslıydı
Berbat uykusuz geceler
Gunduz sürekli aglayan bı kuzu
Ne yapsam sakınlesmıyo
Kendımı cok caresız ve tavanı ya da halıyı izlerken buluyorm
Mental sağlıgım yerlerde
Sertifikali geldi canım benimki . Valla herkes salya kesti yazıyordu yorumlarda denemekte fayda varbenim meraklı koca aldı
Daha şimdiden benimki telefona heycanlanıyor ses çıkartıyor işimiz zorBen bilgisayar öğretmeniyim
Eşim bilgisayar mühendisi
Evimizde çok sayıda bilgisayar var, oyun bilgisayarı var. elektronik eşya, tablet, kulaklık felan çok fazla. Ve bende oyun oynamayı çok seven bi insanım. Üniversitede yıllarca sabahlara kadar rpc oyun ( rappelz adında knight-metin2 benzeri bi oyun) oynadığımı biliyorum.
En büyük korkum şimdi minnoşu nasıl bağımlı olmadan yetiştireceğim. Ki babası bir bağımlı.
Okulda öğrenci işleri 1 gün okul 4 gün iş olan bir sisteme yönlendirdi bunun içinde usta öğretici belgesi olan bir işletmede çalışması gerekiyormuş şuana kadar bulamadım İstanbul da elektrik bölümü tanıdığınız varsa kızlar çırak arayan bilginiz olsunBu seneyi tamamla öyle alayım desen...
Ne iş yapacak evde boş mu oturacak açık liseye gidince
Canım çok geçmiş olsun Rabbim inşallah tekrarını yasatmasın sağlıkla evinize dönünKızlar valla bende hep sağlıklı olsun kilosu önemli değil falan dedim de öyle olmuyormuş beslenme azlığından dolayı çocuğum ürosepsis olmuş idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı kan zehirlenmesi böbreklerde hırpalanmış 14 ü yatışımız yapıldı 2 hafta yatacağız gün geçmiyor ki burnum boktan kurtulsun ben hayata pozitif baktıkça herşey böyle oluyor ben rahat davrandıkça stres yapmadıkça hayat bana sen hala mı mutlusun nasıl mutlu olursun diyor resmen.
Allah yardımcın olsun canım, meme reddi mi yaşıyorsunuz? Hep mi böyleydi sonradan mı olduKızlar bebeğim uyumuyor-uyutmuyor. 1 saat içinde uyanıyo sürekli o kadar zor emziriyorum ki kendini ordan oraya atıyo resmen. Zar zor iki üç yudum giderse işte o da tok tutmuyor haliyle uyanıyor hemen. Bugün 3. Gecemiz böyle olan, ben uykusuzluktan ve ağlamaktan artık çok yoruldum. Ne zaman uyudum ne zaman uyandım inanın bilmiyorum, mama hazırladım içer de belki biraz uyur ben de azıcık kendime gelirim dedim ama yook mama da içmiyor deliriyo biberonu ağzına sokunca hepten uykusu kaçıcak gibi oluyo bu sefer de. Gündüzleri huzursuzluğundan bahsetmiyorum bile. Psikolojim hiç iyi değil, gerçekten çöktüm napıcağımı bilmiyorum kızlar akıl verin
Canım karnı aç olabilir mi? Kilo alımı nasıl? Bir şekilde mamayı verdirmeye çalış bence. Bir de gece uykusuna erken yatır, 7-8 gibiKızlar bebeğim uyumuyor-uyutmuyor. 1 saat içinde uyanıyo sürekli o kadar zor emziriyorum ki kendini ordan oraya atıyo resmen. Zar zor iki üç yudum giderse işte o da tok tutmuyor haliyle uyanıyor hemen. Bugün 3. Gecemiz böyle olan, ben uykusuzluktan ve ağlamaktan artık çok yoruldum. Ne zaman uyudum ne zaman uyandım inanın bilmiyorum, mama hazırladım içer de belki biraz uyur ben de azıcık kendime gelirim dedim ama yook mama da içmiyor deliriyo biberonu ağzına sokunca hepten uykusu kaçıcak gibi oluyo bu sefer de. Gündüzleri huzursuzluğundan bahsetmiyorum bile. Psikolojim hiç iyi değil, gerçekten çöktüm napıcağımı bilmiyorum kızlar akıl verin
Canım 3 ayda bizde öyle idik yatak odasında karanlikta ayakta sallyarak zorla emziriyordm 4 aylik olunca geçti şükür bizimkininKızlar bebeğim uyumuyor-uyutmuyor. 1 saat içinde uyanıyo sürekli o kadar zor emziriyorum ki kendini ordan oraya atıyo resmen. Zar zor iki üç yudum giderse işte o da tok tutmuyor haliyle uyanıyor hemen. Bugün 3. Gecemiz böyle olan, ben uykusuzluktan ve ağlamaktan artık çok yoruldum. Ne zaman uyudum ne zaman uyandım inanın bilmiyorum, mama hazırladım içer de belki biraz uyur ben de azıcık kendime gelirim dedim ama yook mama da içmiyor deliriyo biberonu ağzına sokunca hepten uykusu kaçıcak gibi oluyo bu sefer de. Gündüzleri huzursuzluğundan bahsetmiyorum bile. Psikolojim hiç iyi değil, gerçekten çöktüm napıcağımı bilmiyorum kızlar akıl verin
Yok canım böyle bişey yoktu ya, emerdi uyurdu hemen geri. Covidden sonra böyle oldu anlamıyorum ki bi yeri mi ağrıyor iyileşmiş duruyo ama sesi kısık boğazı falan ağrıyo olabilir mi acabaAllah yardımcın olsun canım, meme reddi mi yaşıyorsunuz? Hep mi böyleydi sonradan mı oldu
8 buçuk-9 gibi yatıyo her gün en son 700 gr almıştı bu ay bilmiyorum daha, emmiyor ki 3 gündür uyanıkken emiyo tam tersi olması gerekirkenCanım karnı aç olabilir mi? Kilo alımı nasıl? Bir şekilde mamayı verdirmeye çalış bence. Bir de gece uykusuna erken yatır, 7-8 gibi
İşte aynen canım ayakta sallayarak zar zor biraz emzirebiliyorum çok uzun süreli olmuyo amaCanım 3 ayda bizde öyle idik yatak odasında karanlikta ayakta sallyarak zorla emziriyordm 4 aylik olunca geçti şükür bizimkinin
Merak etme geçici biisy oldugunu sürekli düşün bebek sendeki stresi anlıyo bu sefer inat eder birazdaİşte aynen canım ayakta sallayarak zar zor biraz emzirebiliyorum çok uzun süreli olmuyo ama
Canım gündüzleri bişey yok işte ben onu çözemiyorum geceleri niye böyle huy değiştirdi bu çocukMerak etme geçici biisy oldugunu sürekli düşün bebek sendeki stresi anlıyo bu sefer inat eder birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?