- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Yediğin içtiğin bir şey dokunuyor olabilir mi? Gaz filan?Canım gündüzleri bişey yok işte ben onu çözemiyorum geceleri niye böyle huy değiştirdi bu çocuk
Kızlar bebeğim uyumuyor-uyutmuyor. 1 saat içinde uyanıyo sürekli o kadar zor emziriyorum ki kendini ordan oraya atıyo resmen. Zar zor iki üç yudum giderse işte o da tok tutmuyor haliyle uyanıyor hemen. Bugün 3. Gecemiz böyle olan, ben uykusuzluktan ve ağlamaktan artık çok yoruldum. Ne zaman uyudum ne zaman uyandım inanın bilmiyorum, mama hazırladım içer de belki biraz uyur ben de azıcık kendime gelirim dedim ama yook mama da içmiyor deliriyo biberonu ağzına sokunca hepten uykusu kaçıcak gibi oluyo bu sefer de. Gündüzleri huzursuzluğundan bahsetmiyorum bile. Psikolojim hiç iyi değil, gerçekten çöktüm napıcağımı bilmiyorum kızlar akıl verin
Covidden sonra aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Benimki gündüz emmiyor gece emiyor. Bu ay sadece 300 gr almış. Aç gezdiği için böyle. Mama da aldım hiç içmedi öylece duruyor aptamil mama.Yok canım böyle bişey yoktu ya, emerdi uyurdu hemen geri. Covidden sonra böyle oldu anlamıyorum ki bi yeri mi ağrıyor iyileşmiş duruyo ama sesi kısık boğazı falan ağrıyo olabilir mi acaba
Normalde 3. Ve 5. Aylarda yapılacaktı ama kovid geçirdiği için doktor yapmadı 5. Ayda.Kizlar rota aşısının ikinci dozlarini ne zman yaptircaksiniz
Rota 3 dozmu . Ben ilk dozu 3 ayda ikinci için 5 ay dediCovidden sonra aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Benimki gündüz emmiyor gece emiyor. Bu ay sadece 300 gr almış. Aç gezdiği için böyle. Mama da aldım hiç içmedi öylece duruyor aptamil mama.
Boğazlarına bakmıştı doktor kızarık dedi. Covid iştahsızlık da yaparmış. Bildiğin kombo olmuş ya.
Ben yazmıştım aspiratör sesiyle emzirdim bikaç gün öyle kötüydü. Değişik şekillerde emzirmeyi denemelisin
Normalde 3. Ve 5. Aylarda yapılacaktı ama kovid geçirdiği için doktor yapmadı 5. Ayda.
3. Ve 7. Ay olarak karar verdik.
Balgamini yutuyor olabilir, hırıltılı var miKızlar sadece mukuslu kaka alerji belirti mi son bir haftadır neredeyse böyle ama doktor kızarıklık, döküntü, kakada kan vs şeylerinde olması lazım dedi. Alerji değilse de neden böyle ki anlamıyorum
Dün Aktivite bezini denedim sleepy nin her yer kaka içinde kaldıÖyle kötü değil ama prima yada molfix ilk tercihim indirim de. Migros online da güzel düşüyor.
Aslında arkadaşım sleepy verdi kızından kalmış ilk serilerden. Çok aşırı kaliteli. Ama yeniler öyle değil ver fiyatı da uçmuş.
Bizimki aylardır mukuslu alerji profuna gittik kan yoksa, kilo alımı iyiyse bişey yok dedi. Kan testi de yaptı negatif çıktı.Kızlar sadece mukuslu kaka alerji belirti mi son bir haftadır neredeyse böyle ama doktor kızarıklık, döküntü, kakada kan vs şeylerinde olması lazım dedi. Alerji değilse de neden böyle ki anlamıyorum
Hayır 2 doz. İlkini 3. Ayda yaptı. İkinciyi yaptırmaya gittik ama covidden sonra bir süre aşı yapılmaz dedi. 6. Ayda devlet aşıları var ve ağır biraz. 7. Ayda yapalım dedi.Rota 3 dozmu . Ben ilk dozu 3 ayda ikinci için 5 ay dedi
Burnu akıyordur. Burnu tıkandı bebişimin bir hafta boyunca kakası sümük doluydu. Genzinden doğru akmış içine.Kızlar sadece mukuslu kaka alerji belirti mi son bir haftadır neredeyse böyle ama doktor kızarıklık, döküntü, kakada kan vs şeylerinde olması lazım dedi. Alerji değilse de neden böyle ki anlamıyorum
Bizim 2 gün kaldı atak bitmesine şükürler olsun iyi olmaya başladıNolur bana 4.ay atagi bitince sakin ve uyuyan bir bebek olacaklarini soyleyin.
Bizim burnu dolduğu zman mukuslu oluyoKızlar sadece mukuslu kaka alerji belirti mi son bir haftadır neredeyse böyle ama doktor kızarıklık, döküntü, kakada kan vs şeylerinde olması lazım dedi. Alerji değilse de neden böyle ki anlamıyorum
Doktor 5 ayda menenjit rotayı yaptirirsin dedide. Sen menenjite yaptırdın dimiHayır 2 doz. İlkini 3. Ayda yaptı. İkinciyi yaptırmaya gittik ama covidden sonra bir süre aşı yapılmaz dedi. 6. Ayda devlet aşıları var ve ağır biraz. 7. Ayda yapalım dedi.
Burnu akıyordur. Burnu tıkandı bebişimin bir hafta boyunca kakası sümük doluydu. Genzinden doğru akmış içine.
Uyucak sakinleşecek kesinlikle. Çook daha tatlış insanla etkileşim kuran bi bebek olucakNolur bana 4.ay atagi bitince sakin ve uyuyan bir bebek olacaklarini soyleyin.
Yok yaptırmadım istemiyorum da. Hiçbirini istemiyorum aslında benDoktor 5 ayda menenjit rotayı yaptirirsin dedide. Sen menenjite yaptırdın dimi
Dişi,gazı herhangi bir sorunu yoksa sebebi atmaktır ve bir kaç güne düzelir inşallah.Kızlar bebeğim uyumuyor-uyutmuyor. 1 saat içinde uyanıyo sürekli o kadar zor emziriyorum ki kendini ordan oraya atıyo resmen. Zar zor iki üç yudum giderse işte o da tok tutmuyor haliyle uyanıyor hemen. Bugün 3. Gecemiz böyle olan, ben uykusuzluktan ve ağlamaktan artık çok yoruldum. Ne zaman uyudum ne zaman uyandım inanın bilmiyorum, mama hazırladım içer de belki biraz uyur ben de azıcık kendime gelirim dedim ama yook mama da içmiyor deliriyo biberonu ağzına sokunca hepten uykusu kaçıcak gibi oluyo bu sefer de. Gündüzleri huzursuzluğundan bahsetmiyorum bile. Psikolojim hiç iyi değil, gerçekten çöktüm napıcağımı bilmiyorum kızlar akıl verin
Dün Aktivite bezini denedim sleepy nin her yer kaka içinde kaldıçok sinirlendim gerçekten
Valla ben de kaşıkla veriyorum zorla günde bi kere bakalım bu gece neyle karşılaşıcazCovidden sonra aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Benimki gündüz emmiyor gece emiyor. Bu ay sadece 300 gr almış. Aç gezdiği için böyle. Mama da aldım hiç içmedi öylece duruyor aptamil mama.
Boğazlarına bakmıştı doktor kızarık dedi. Covid iştahsızlık da yaparmış. Bildiğin kombo olmuş ya.
Ben yazmıştım aspiratör sesiyle emzirdim bikaç gün öyle kötüydü. Değişik şekillerde emzirmeyi denemelisin
Normalde 3. Ve 5. Aylarda yapılacaktı ama kovid geçirdiği için doktor yapmadı 5. Ayda.
3. Ve 7. Ay olarak karar verdik.
Valla neyse artık bi an önce geçer inşallah, covidden sonra böyle olabiliyolarmış belki o yüzdendir bilemedimDişi,gazı herhangi bir sorunu yoksa sebebi atmaktır ve bir kaç güne düzelir inşallah.
Atağı bitti tahmin ediyorum ama akşam oldu mu bi haller oluyor çocuğa. Dişten zannediyorum ki. Ağlaya zıplaya Emerek uyutmaya çalışıyorum.
Geçmişler olsun. Ya şu sarı olan dimi o
Onda hep öyle şeyler duydum. Düşünsene bir de iyice hareket ettiklerini oyun oynarken emeklerken kullandıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?