2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
nillsn canim belki anlatmissindir ama bebiskon emmiyor mu ? Veya mama takviyesi nasil az beslenmeden olmus karnindaki gibi kilo almasi mi durdu ?

Yok canım böyle bişey yoktu ya, emerdi uyurdu hemen geri. Covidden sonra böyle oldu anlamıyorum ki bi yeri mi ağrıyor iyileşmiş duruyo ama sesi kısık boğazı falan ağrıyo olabilir mi acaba
Covidden sonra aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Benimki gündüz emmiyor gece emiyor. Bu ay sadece 300 gr almış. Aç gezdiği için böyle. Mama da aldım hiç içmedi öylece duruyor aptamil mama.
Boğazlarına bakmıştı doktor kızarık dedi. Covid iştahsızlık da yaparmış. Bildiğin kombo olmuş ya.
Ben yazmıştım aspiratör sesiyle emzirdim bikaç gün öyle kötüydü. Değişik şekillerde emzirmeyi denemelisin
Kizlar rota aşısının ikinci dozlarini ne zman yaptircaksiniz
Normalde 3. Ve 5. Aylarda yapılacaktı ama kovid geçirdiği için doktor yapmadı 5. Ayda.
3. Ve 7. Ay olarak karar verdik.

Kızlar elimde aptamil mama var. Sadece 2 kaşık aldım içinden tertemiz duruyor.
6 şubat tarihinde açıldı. İsteyen varsa karşılıklı kargoyla gönderebilirim. Herhangi bi ücret bişi istemiyorum kargoyu verin yeter, buda ziyan olmasın artık. 3 kutu attım daha önce çöpe bu 4. Olucak

Rota 3 dozmu . Ben ilk dozu 3 ayda ikinci için 5 ay dedi

Kızlar sadece mukuslu kaka alerji belirti mi son bir haftadır neredeyse böyle ama doktor kızarıklık, döküntü, kakada kan vs şeylerinde olması lazım dedi. Alerji değilse de neden böyle ki anlamıyorum

Kızlar sadece mukuslu kaka alerji belirti mi son bir haftadır neredeyse böyle ama doktor kızarıklık, döküntü, kakada kan vs şeylerinde olması lazım dedi. Alerji değilse de neden böyle ki anlamıyorum
Balgamini yutuyor olabilir, hırıltılı var mi

Dün Aktivite bezini denedim sleepy nin her yer kaka içinde kaldı çok sinirlendim gerçekten

Bizimki aylardır mukuslu alerji profuna gittik kan yoksa, kilo alımı iyiyse bişey yok dedi. Kan testi de yaptı negatif çıktı.

Rota 3 dozmu . Ben ilk dozu 3 ayda ikinci için 5 ay dedi
Hayır 2 doz. İlkini 3. Ayda yaptı. İkinciyi yaptırmaya gittik ama covidden sonra bir süre aşı yapılmaz dedi. 6. Ayda devlet aşıları var ve ağır biraz. 7. Ayda yapalım dedi.
Burnu akıyordur. Burnu tıkandı bebişimin bir hafta boyunca kakası sümük doluydu. Genzinden doğru akmış içine.

Bizim burnu dolduğu zman mukuslu oluyo

Doktor 5 ayda menenjit rotayı yaptirirsin dedide. Sen menenjite yaptırdın dimi

Nolur bana 4.ay atagi bitince sakin ve uyuyan bir bebek olacaklarini soyleyin.
Uyucak sakinleşecek kesinlikle. Çook daha tatlış insanla etkileşim kuran bi bebek olucak
Doktor 5 ayda menenjit rotayı yaptirirsin dedide. Sen menenjite yaptırdın dimi
Yok yaptırmadım istemiyorum da. Hiçbirini istemiyorum aslında ben

Dişi,gazı herhangi bir sorunu yoksa sebebi atmaktır ve bir kaç güne düzelir inşallah.
Atağı bitti tahmin ediyorum ama akşam oldu mu bi haller oluyor çocuğa. Dişten zannediyorum ki. Ağlaya zıplaya Emerek uyutmaya çalışıyorum.
Dün Aktivite bezini denedim sleepy nin her yer kaka içinde kaldı çok sinirlendim gerçekten

Geçmişler olsun. Ya şu sarı olan dimi o
Onda hep öyle şeyler duydum. Düşünsene bir de iyice hareket ettiklerini oyun oynarken emeklerken kullandıklarını

Valla ben de kaşıkla veriyorum zorla günde bi kere bakalım bu gece neyle karşılaşıcaz ne zaman düzelir ya sizin covidden baya geçti çünkü galiba boğazı ağrıyo galiba benim oğlanın da

Valla neyse artık bi an önce geçer inşallah, covidden sonra böyle olabiliyolarmış belki o yüzdendir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…