4 beden canimKızlarr bebekleriniz kaç beden bez kullaniyor. 4.5 aylıkta?
Sarı değil sanırımDişi,gazı herhangi bir sorunu yoksa sebebi atmaktır ve bir kaç güne düzelir inşallah.
Atağı bitti tahmin ediyorum ama akşam oldu mu bi haller oluyor çocuğa. Dişten zannediyorum ki. Ağlaya zıplaya Emerek uyutmaya çalışıyorum.
Geçmişler olsun. Ya şu sarı olan dimi o
Onda hep öyle şeyler duydum. Düşünsene bir de iyice hareket ettiklerini oyun oynarken emeklerken kullandıklarını
Bez markasına göre değişir muhtemelen. Prima premium care de 3 de oluyor 4 de ama sleepy aktivite bezinde 3 küçük oluyor.Kızlarr bebekleriniz kaç beden bez kullaniyor. 4.5 aylıkta?
Oyle mi hangi marka. Ben 3 kullaniyorum da sleepy. Simdi yeni sipariş verecektim qcaba artik 3+ mi kullansam diyodum. Tahminen bebegim 6 kilonun ustunde epeydir de baktirmadim. Bi de daha 2 paket kullanacagim da simdiden bakiyodum fiyatlar daha da artmadan aliyim diye4 beden canim
Sleepy kullaniyorum 3 numara 2 aydır 3 kullaniyorum 9 kiloya kadar olur yazdigi icin uzun kullanirim saniyofum. Aslinda tam oluyor oğluma ama 2 paket bezimiz daha var. Sipariş verecegim 3+ mı alsam diye dusundumBez markasına göre değişir muhtemelen. Prima premium care de 3 de oluyor 4 de ama sleepy aktivite bezinde 3 küçük oluyor.
4 al bence 3 küçük gelir artık. Bende 3 de var 3+da , geçen baktım hiçbir fark yok ki boyutunda. Neye göre 3+ anlamadım, resmen aynı boylar. 4 al kesinlikleSleepy kullaniyorum 3 numara 2 aydır 3 kullaniyorum 9 kiloya kadar olur yazdigi icin uzun kullanirim saniyofum. Aslinda tam oluyor oğluma ama 2 paket bezimiz daha var. Sipariş verecegim 3+ mı alsam diye dusundum
A101 den soffya aliyorum canım ben çok memnunun ama benim bebeğim seninkinden birazdaha fazla kilosuOyle mi hangi marka. Ben 3 kullaniyorum da sleepy. Simdi yeni sipariş verecektim qcaba artik 3+ mi kullansam diyodum. Tahminen bebegim 6 kilonun ustunde epeydir de baktirmadim. Bi de daha 2 paket kullanacagim da simdiden bakiyodum fiyatlar daha da artmadan aliyim diye
Banada 1 ay arayla dendi.3. Ayda işk dozu yaptırdık 2.doz için 24 haftayı geçmemeli diye biliyorum.o yüzden bende 5. Ayda yaptırayım diyorumRota 3 dozmu . Ben ilk dozu 3 ayda ikinci için 5 ay dedi
Sarı değil sanırımçok fenaydı ya şok geçirdim. Tövbeler olsun
Kızlar cahilligimi mazur görüneşim açıktan üni okucak kitap almak istiyorum ona hangi kitaplar tercih ediliyor çalışmak için tecrübesi bilgisi olan yazabilirmi
Yok canım ilk . Bizimki kitapları almış almaktan vazgeçtimİkinci üniversite olarak mı okuyacak?
Yeniden mi hazırlanacak hangi bölümü kazanmak istiyor?
Oyy canım valla Allah esirgemiş çok geçmiş olsun ya. Bende sürekli bebekle düşen biri olarak seni çok iyi anlıyorumKızlar burada da paylaşmıştım, hamileyken 2 kere yere düşmüştüm. Dün de kanguruyla giderken yine yere düştük oğlanla, çocuğa bir şey olacak diye o an öyle ödüm koptu kiNasıl anında çocuğa yapıştım anlatamam, annelik refleksi çok değişik bir şeymiş gerçekten. Yalnız benim bebekte sıfır tepki, adamın hiç umrunda olmadı yaa ona sonra çok güldüm. Yere yapıştık yağmurda hala sağa sola bakınıyor Çok şükür bir şey olmadı, Allah esirgedi yavrumu diyorum artık.
Canım ilk ay ben de aptamil kullandım ama hiç öyle kokmuyordu, sizin kutuda mı bir şey var acaba merak ettimKızlar benim cadoloz aptamili içmiyor.Birde gidip büyük kutu aldırdı eşim içer diye. Öylece duruyor
Sma mı alsam yoksa hipp mi? Böyle Aptamil gibi balık kokmasın yeter. Ondan içmiyor sanırım ya.
Bu arada evvelsi gece çok ateşliydi. 39dan hiç düşmedi. 4 saat arayla calpol verdim, duş aldırdım, soğuk kompres yaptım sabaha zor düştü ateşi. Tüm gece inleyip durdu, sürekli uyandı. Çok kötü bir geceydi, atlattık sanırım çok şükür.
Allah esirgesin canım neden düştün ki ayağın mi kaydıKızlar burada da paylaşmıştım, hamileyken 2 kere yere düşmüştüm. Dün de kanguruyla giderken yine yere düştük oğlanla, çocuğa bir şey olacak diye o an öyle ödüm koptu kiNasıl anında çocuğa yapıştım anlatamam, annelik refleksi çok değişik bir şeymiş gerçekten. Yalnız benim bebekte sıfır tepki, adamın hiç umrunda olmadı yaa ona sonra çok güldüm. Yere yapıştık yağmurda hala sağa sola bakınıyor Çok şükür bir şey olmadı, Allah esirgedi yavrumu diyorum artık.
Benimki bildigin sizliyo cnm kasinti fln gibi dglBen pozitif çıktığımı telefondan öğrendim. Eşimi de hemen aradılar. Yarım saat içinde de eve gelip onun ilacını bıraktılar. Çok yoğun olduğu bir zamandı. Bence şu an biraz saldılar. İlaç olarak da normal soğuk algınlığı ilacı veriliyor zaten.
Sızlama değil de hani verem aşısı kaşınır ya onun gibi oluyor benim de.
Iki farkli marka var. Rotateq 3 doz oluyo. Ilkini 2. Ay ikincisini 4. Ay yaptirdik. 3. Sunu 5. Ayda yapcaz dedi aile hekimiKizlar rota aşısının ikinci dozlarini ne zman yaptircaksiniz
Bende de ayni sorun var. Gaita testi yapildi temiz cikti. Enfeksiyon ya da alerji kaynakli oluyomus. Idrar tahlili yapilcakti vi turlu veremedik tahlili poseti bi yanlis taktilar bi yapmadi derken pazartesiye kaldi. Doktor paketli gidalari kuruyemusi ve baharati kestirdi banaKızlar sadece mukuslu kaka alerji belirti mi son bir haftadır neredeyse böyle ama doktor kızarıklık, döküntü, kakada kan vs şeylerinde olması lazım dedi. Alerji değilse de neden böyle ki anlamıyorum
Balgamini yutuyor olabilir, hırıltılı var mi
Kizlar balgamdan dolayi kakada mukus olmaz dedi doktor. Ama hepsi farkli bisey soyledigi icin emin dglmHayır 2 doz. İlkini 3. Ayda yaptı. İkinciyi yaptırmaya gittik ama covidden sonra bir süre aşı yapılmaz dedi. 6. Ayda devlet aşıları var ve ağır biraz. 7. Ayda yapalım dedi.
Burnu akıyordur. Burnu tıkandı bebişimin bir hafta boyunca kakası sümük doluydu. Genzinden doğru akmış içine.
Ne cahilligi cnm olur mu oyle sey. Instagramdan bolumunun sayfalarina bakin orda her bolum icin notlar kitaplar satiliyoKızlar cahilligimi mazur görüneşim açıktan üni okucak kitap almak istiyorum ona hangi kitaplar tercih ediliyor çalışmak için tecrübesi bilgisi olan yazabilirmi
Ya şu kaldırımlara döşedikleri sarı renkli engelliler için olan kılavuz taşlarına bastım yanlışlıkla canım, biliyorsundur yağış olmasa da jilet gibi zaten onlar. Çalışırken de tasarımı bozuyor diye gıcık oluyordum bu taşlara, şimdi iyice kinliyimAllah esirgesin canım neden düştün ki ayağın mi kaydıNeyse ki bir şey olmamış. Benim oğlan çok korkak ya kesin ağlardı maşallah seninkine
Genelde hipp i seviyorlar canimKızlar benim cadoloz aptamili içmiyor.Birde gidip büyük kutu aldırdı eşim içer diye. Öylece duruyor
Sma mı alsam yoksa hipp mi? Böyle Aptamil gibi balık kokmasın yeter. Ondan içmiyor sanırım ya.
Bu arada evvelsi gece çok ateşliydi. 39dan hiç düşmedi. 4 saat arayla calpol verdim, duş aldırdım, soğuk kompres yaptım sabaha zor düştü ateşi. Tüm gece inleyip durdu, sürekli uyandı. Çok kötü bir geceydi, atlattık sanırım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?