2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sarı değil sanırım çok fenaydı ya şok geçirdim. Tövbeler olsun

Oyle mi hangi marka. Ben 3 kullaniyorum da sleepy. Simdi yeni sipariş verecektim qcaba artik 3+ mi kullansam diyodum. Tahminen bebegim 6 kilonun ustunde epeydir de baktirmadim. Bi de daha 2 paket kullanacagim da simdiden bakiyodum fiyatlar daha da artmadan aliyim diye

Bez markasına göre değişir muhtemelen. Prima premium care de 3 de oluyor 4 de ama sleepy aktivite bezinde 3 küçük oluyor.
Sleepy kullaniyorum 3 numara 2 aydır 3 kullaniyorum 9 kiloya kadar olur yazdigi icin uzun kullanirim saniyofum. Aslinda tam oluyor oğluma ama 2 paket bezimiz daha var. Sipariş verecegim 3+ mı alsam diye dusundum

Sleepy kullaniyorum 3 numara 2 aydır 3 kullaniyorum 9 kiloya kadar olur yazdigi icin uzun kullanirim saniyofum. Aslinda tam oluyor oğluma ama 2 paket bezimiz daha var. Sipariş verecegim 3+ mı alsam diye dusundum
4 al bence 3 küçük gelir artık. Bende 3 de var 3+da , geçen baktım hiçbir fark yok ki boyutunda. Neye göre 3+ anlamadım, resmen aynı boylar. 4 al kesinlikle

A101 den soffya aliyorum canım ben çok memnunun ama benim bebeğim seninkinden birazdaha fazla kilosu

Kızlar cahilligimi mazur görün eşim açıktan üni okucak kitap almak istiyorum ona hangi kitaplar tercih ediliyor çalışmak için tecrübesi bilgisi olan yazabilirmi

Kızlar cahilligimi mazur görün eşim açıktan üni okucak kitap almak istiyorum ona hangi kitaplar tercih ediliyor çalışmak için tecrübesi bilgisi olan yazabilirmi

İkinci üniversite olarak mı okuyacak?
Yeniden mi hazırlanacak hangi bölümü kazanmak istiyor?

Kızlar burada da paylaşmıştım, hamileyken 2 kere yere düşmüştüm. Dün de kanguruyla giderken yine yere düştük oğlanla, çocuğa bir şey olacak diye o an öyle ödüm koptu ki Nasıl anında çocuğa yapıştım anlatamam, annelik refleksi çok değişik bir şeymiş gerçekten. Yalnız benim bebekte sıfır tepki, adamın hiç umrunda olmadı yaa ona sonra çok güldüm. Yere yapıştık yağmurda hala sağa sola bakınıyor Çok şükür bir şey olmadı, Allah esirgedi yavrumu diyorum artık.

Oyy canım valla Allah esirgemiş çok geçmiş olsun ya. Bende sürekli bebekle düşen biri olarak seni çok iyi anlıyorum bende yataktan düşerken bebeğe öyle sıkı sarılmışım ki kayınvalidem zor almıştı kucağımdan. Ben o yüzden karlı kışlı yağmurlu havalardan korkuyorum hep

Kızlar benim cadoloz aptamili içmiyor. Birde gidip büyük kutu aldırdı eşim içer diye. Öylece duruyor

Sma mı alsam yoksa hipp mi? Böyle Aptamil gibi balık kokmasın yeter. Ondan içmiyor sanırım ya.

Bu arada evvelsi gece çok ateşliydi. 39dan hiç düşmedi. 4 saat arayla calpol verdim, duş aldırdım, soğuk kompres yaptım sabaha zor düştü ateşi. Tüm gece inleyip durdu, sürekli uyandı. Çok kötü bir geceydi, atlattık sanırım çok şükür.

Canım ilk ay ben de aptamil kullandım ama hiç öyle kokmuyordu, sizin kutuda mı bir şey var acaba merak ettim

Kıyamam ya ama zor kısmı atlattınız bence de, inşallah bundan sonra daha da iyi olur küçük kuzu. Çok geçmiş olsun canım

Allah esirgesin canım neden düştün ki ayağın mi kaydı Neyse ki bir şey olmamış. Benim oğlan çok korkak ya kesin ağlardı maşallah seninkine

Benimki bildigin sizliyo cnm kasinti fln gibi dgl
Kizlar rota aşısının ikinci dozlarini ne zman yaptircaksiniz
Iki farkli marka var. Rotateq 3 doz oluyo. Ilkini 2. Ay ikincisini 4. Ay yaptirdik. 3. Sunu 5. Ayda yapcaz dedi aile hekimi
Kızlar sadece mukuslu kaka alerji belirti mi son bir haftadır neredeyse böyle ama doktor kızarıklık, döküntü, kakada kan vs şeylerinde olması lazım dedi. Alerji değilse de neden böyle ki anlamıyorum
Bende de ayni sorun var. Gaita testi yapildi temiz cikti. Enfeksiyon ya da alerji kaynakli oluyomus. Idrar tahlili yapilcakti vi turlu veremedik tahlili poseti bi yanlis taktilar bi yapmadi derken pazartesiye kaldi. Doktor paketli gidalari kuruyemusi ve baharati kestirdi bana
Balgamini yutuyor olabilir, hırıltılı var mi

Kizlar balgamdan dolayi kakada mukus olmaz dedi doktor. Ama hepsi farkli bisey soyledigi icin emin dglm
Ne cahilligi cnm olur mu oyle sey. Instagramdan bolumunun sayfalarina bakin orda her bolum icin notlar kitaplar satiliyo

Allah esirgesin canım neden düştün ki ayağın mi kaydı Neyse ki bir şey olmamış. Benim oğlan çok korkak ya kesin ağlardı maşallah seninkine
Ya şu kaldırımlara döşedikleri sarı renkli engelliler için olan kılavuz taşlarına bastım yanlışlıkla canım, biliyorsundur yağış olmasa da jilet gibi zaten onlar. Çalışırken de tasarımı bozuyor diye gıcık oluyordum bu taşlara, şimdi iyice kinliyim Görme engelliler bile istemiyorken o uyduruk taşları kakalayan, yere göğe döşeten herkesi Allah bildiği gibi yapsın, siz de sakın basmayın onlara

Genelde hipp i seviyorlar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…