Bizden birkaç gün sonra çıktı canım. Önce ailecek hepimiz ateşlendik. Benim ateşim çoktu, eşimle bebeğin orta derecedeydi. Sonra düzeldik hepimiz. Birkaç gün sonra da bebeğim çok ateşlendi. Huysuzlandı, emmek istemedi, çişi azaldı, ishali ve pişiği oldu.Kizlar korona olanlar bebeklerinizde belirti ne zaman ortaya cikti acaba
Çok gecmiş olsn canımKızlar benim cadoloz aptamili içmiyor.Birde gidip büyük kutu aldırdı eşim içer diye. Öylece duruyor
Sma mı alsam yoksa hipp mi? Böyle Aptamil gibi balık kokmasın yeter. Ondan içmiyor sanırım ya.
Bu arada evvelsi gece çok ateşliydi. 39dan hiç düşmedi. 4 saat arayla calpol verdim, duş aldırdım, soğuk kompres yaptım sabaha zor düştü ateşi. Tüm gece inleyip durdu, sürekli uyandı. Çok kötü bir geceydi, atlattık sanırım çok şükür.
İnternette koku şikayeti olan çok yorum okudum da bilemedim ya. Benim bile midem bulandı, çocuk içmemekte haklıCanım ilk ay ben de aptamil kullandım ama hiç öyle kokmuyordu, sizin kutuda mı bir şey var acaba merak ettim
Kıyamam ya ama zor kısmı atlattınız bence de, inşallah bundan sonra daha da iyi olur küçük kuzu. Çok geçmiş olsun canım
Daha iyiyiz canım, atlattık galiba çok şükür. Bebişko da atlattı şükür.Çok gecmiş olsn canım
Şimdi nasılsn,umay kuzusu nasıl
Gecip gitmiştir inşaAllah
Smayı bebeklerın cok sevdiğini duymustm bende
Benım kızım hipp combiotic ve golden goatı tek damla kalmayana kadar kustu
Şimdi aptamil kullanıyoruz ama bızım kutu bayatlamaya yakın balık kokusuna dönüyo ki mama acılalı 1 ay falan olunca o da
6+ diyor canımKızlar ben sma dedim, eşimin iş arkadaşı bundan almış bulamadım diyekendi bebekleri de bundan yiyormuşta kaşık mama diyor , briaz sulu kıvamda versem bir sakıncası olur mu ?
Aynısını söyledim de bu çok iyiymiş öyle diyormuş arkadaşı6+ diyor canım
Sütun iyiyse gerek yok bence kuzum ya emzir bol bolAynısını söyledim de bu çok iyiymiş öyle diyormuş arkadaşı5 aylık oldu sayılır, bişey olmaz diyor. Kaşık mama yazdığı için bilemedim, duruyor öylece. Sütüm iyi gibi bu gün ama ek olarak vermek istedim yine de. Aptamili de içmiyor, öğürüyor. İçinde balık yağı olmayan devam sütü arıyorum ya.
Kızlar ben sma dedim, eşimin iş arkadaşı bundan almış bulamadım diyekendi bebekleri de bundan yiyormuşta kaşık mama diyor , briaz sulu kıvamda versem bir sakıncası olur mu ?
Kiz inan.benim sütüm azda olsa ben mama vermiyorumAynısını söyledim de bu çok iyiymiş öyle diyormuş arkadaşı5 aylık oldu sayılır, bişey olmaz diyor. Kaşık mama yazdığı için bilemedim, duruyor öylece. Sütüm iyi gibi bu gün ama ek olarak vermek istedim yine de. Aptamili de içmiyor, öğürüyor. İçinde balık yağı olmayan devam sütü arıyorum ya.
Sütun iyiyse gerek yok bence kuzum ya emzir bol bol
Aç kalmış gibi geliyor birkaç gündür kızlar ya. Çişli bezi azaldı, çabuk çabuk dolmuyor. Sık emziriyorum ama bu gün iyi biraz daha. Sık sık emziriyorum bakalımKiz inan.benim sütüm azda olsa ben mama vermiyorum
Benimki 4ay 1gunluk canim Çarşamba günü ebe kapanmis gibi dedi. Canim sıkıldı erken diye. Pazartesi doktorumuza soracağım inşallah sana da yazarimMerhaba arkadaşlar bebeklerinizde bıngıldakları ne durumda kapanmaya yakın olan var mı? İlk bebeğim olunca bilemedim tam ne zaman kapanıyor sanki kapanacakmış gibi geldi salıda aşımız var o zamanda soracağım ama aklıma takıldı
Benimki bildigin sizliyo cnm kasinti fln gibi dgl
Iki farkli marka var. Rotateq 3 doz oluyo. Ilkini 2. Ay ikincisini 4. Ay yaptirdik. 3. Sunu 5. Ayda yapcaz dedi aile hekimi
Bende de ayni sorun var. Gaita testi yapildi temiz cikti. Enfeksiyon ya da alerji kaynakli oluyomus. Idrar tahlili yapilcakti vi turlu veremedik tahlili poseti bi yanlis taktilar bi yapmadi derken pazartesiye kaldi. Doktor paketli gidalari kuruyemusi ve baharati kestirdi bana
Kizlar balgamdan dolayi kakada mukus olmaz dedi doktor. Ama hepsi farkli bisey soyledigi icin emin dglm
Ne cahilligi cnm olur mu oyle sey. Instagramdan bolumunun sayfalarina bakin orda her bolum icin notlar kitaplar satiliyo
Kızlar ben sma dedim, eşimin iş arkadaşı bundan almış bulamadım diyekendi bebekleri de bundan yiyormuşta kaşık mama diyor , briaz sulu kıvamda versem bir sakıncası olur mu ?
Açmadım canım duruyor. Bu gün iyi gibiydi ama anlamadım ya. Memeyi mi reddediyor, süt yok ondan mı istemiyorBu ek gıda zamanı veriliyor. Eğer mama vereceksen formül mama uygun olanı.
Sütün çok mu azaldı
Her şehirde migros sanal market var. Orada hipp var sma var. Bence oradan sipariş verebilirsin. Hipp de güzel
İkisinde de balık yağı var canım. Balık yağsız devam sütü yok sanırımBu ek gıda zamanı veriliyor. Eğer mama vereceksen formül mama uygun olanı.
Sütün çok mu azaldı
Her şehirde migros sanal market var. Orada hipp var sma var. Bence oradan sipariş verebilirsin. Hipp de güzel
Ben hipp kullanıyorum, hiç balık kokusu almadımİkisinde de balık yağı var canım. Balık yağsız devam sütü yok sanırım
Sizlama war bende. En son 30 gunlukken gitmistim sorun yok demisti de aklima takildi simdiEğer sızlanma varsa bence doktora git.
Bir de balgam kakadan çıkıyor. Yoğun bakımda kalırken kontrol ettiler kakadan çıkıyor mu diye.
Bende sıkıntı var o zaman ya, burnum değişik koku alıyor galiba kovid sonrası. Tam olarak hangisini kullanıyorsun canım hipp, memnun musun? Kabızlık yapıyor mu?Ben hipp kullanıyorum, hiç balık kokusu almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?