2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Açmadım canım duruyor. Bu gün iyi gibiydi ama anlamadım ya. Memeyi mi reddediyor, süt yok ondan mı istemiyor bir bakayım canım çok sağol. Balık kokusu olunca içmiyor, bi araştırayım

Bence meme reddi zamanları ondan canım. Kızım da obur bir bebek olmasına rağmen çok zor emiyor bu ara. Göğsüm açık bir şekilde etrafı izliyor bazen kafa atıyor, bazen diş kaşıyor ama öyle aman aman emmiyor. İlgileri etrafa dağılıyor. Bir de şimdi rahatsız ya.
Ben koku almıyorum ya öyle olunca nasıl kokuyor inan bilmiyorum ama en sevdiği mama aptamil bizim sıpanın da

Bende sıkıntı var o zaman ya, burnum değişik koku alıyor galiba kovid sonrası. Tam olarak hangisini kullanıyorsun canım hipp, memnun musun? Kabızlık yapıyor mu?

Hipp kabızlık yapmıyor bir kutu kullandım ben içinde hipp combiotic alırsan özellikle bağırsak düzenleyici özelliği var. Muhtemelen prebiyotik destekli içeriği.

İkisinde de balık yağı var canım. Balık yağsız devam sütü yok sanırım
Covidle ilgili koku yanılsaması yaşıyor olabilir misin? Eşime sordum şimdi balık kokmuyor dedi. Gerçi o da covid sonrası kokudan hiç emin olamıyor. :) Ben koku almıyorum çünkü, alsam da bozuk meyve kokusu geliyor en taze yemekten bile.

Son düzenleme:

Şöyle anlatayım.
Biz hastanede yatarken ciddi oranda balgam söktürücü kullandık. Kakasımda mukus gördüm. Hemşireye söyledim. Alerji sandım. Doktorda tam o sırada oradaydı. Bakıyım balgam bu rahat ol dedi. Gaita testi yaptı enfeksiyon var mı bakalım istersen dedi.
Biraz daha büyük olan çocuklarda kusarak çıkarmış balgam. Bebeklerde ise öksürürken gemizlerine gelen balgam yutup bağırsaklarından atılıyormuş.
Uzun uzadıya anlattı doktor, hatta balgam söktürücü verdikleri çocuklarda böyle bir bez görüntüsünde çok memnun olduklarını söyledi.

Benimki 4ay 1gunluk canim Çarşamba günü ebe kapanmis gibi dedi. Canim sıkıldı erken diye. Pazartesi doktorumuza soracağım inşallah sana da yazarim
Tamam teşekkür ederim bana da az kalmış gibi geldi valla ya. Salı gideceğim bende aşıya ona göre doktora götüreceğim

Tamam teşekkür ederim bana da az kalmış gibi geldi valla ya. Salı gideceğim bende aşıya ona göre doktora götüreceğim
Kafası büyüyorsa sıkıntı yok kapanmasinda diyorlar. En erken 3.ayda kapanirmis ama insanin canı sıkılıyor yinede

Ben kokusundan tiksindiğim için çocukta öyle oldu sanıyorum, diliyle biberonu ittiriyor. Bir kaç kez daha vermeyi deneyeyim kaşıkla belki içer benim hayalim mamayı şapur şupur içmesiydi, beğenmedi hanımefendi

Benimki meme ağzında etrafı izlemek istiyor. Çekiştiriyor, meme ağzından çıkınca bağırıyor. Yani istiyor ki meme ağzına olacak, o kafayı geriye atıp oraları izleyecek 30-40 cm sünse memem yeter
Büyük ihtimal koku duyumda bir sıkıntı oluştu. Eşimde balık kokusu almıyorum diyor. Ablam Aptamil kullandı, o da balık kokmuyordu diyor. Belki içindeki balık yağını benim burnum aşırı alıyor bilemiyorum. Bana da şimdi tük ev balık kokuyor gibi geliyor, bir kere huylandım ya herşey öyle kokar artık burnuma.

Kafası büyüyorsa sıkıntı yok kapanmasinda diyorlar. En erken 3.ayda kapanirmis ama insanin canı sıkılıyor yinede
Canım tamamen mi kapanmış? Mesajlarını kaçırdım sanırım hatırlamıyorum. Benim kızın da açıklığı büyük ölçüde kapanmış ama kemikler hâlâ tek bir parça olmamış, elimle kontrol edince hissedebiliyorum. Bu şekilde mi acaba sizinkide?

O zaman kesin covidden

Ya meme meselesi öyle cidden. Ananın canı umurlarında değil gittiği yere kadar sündürüyor

Enjektör var mı evde o şekilde belki içer.
Aç olsa ağlar bence kendini mama konusunda çok sıkma.
Emzirmeye çalış.
Loş ortamda hem gezip hem zıplatıp hem de emzirmeyi denesen işe yarayabilir.

Senin alerjin nasıl oldu

Evet canim bende küçük bir boşluk hissediyorum sanki ama ebe kapanmis gibi dedi. Anlam veremedim

Evet canim bende küçük bir boşluk hissediyorum sanki ama ebe kapanmis gibi dedi. Anlam veremedim
Canım 4.ay kontrolünde benim kızın bıngıldağı da öyleydi. Doktor eliyle kontrol etti geçti. Kapandı vs birşey demedi. Kapanma dedikleri şey kemiklerin tamamen birleşmesi olabilir mi? Ben bu konuda ebeye değil de doktora daha çok itibar ederdim sanırım. Bence doktora gözükene kadar takma kafana. Bakalım o ne diyecek.

İlk emzirdiğim zamanlar gibi göğüs uçlarım, öyle acıyor, sızlıyor zalımeey anaya acımıyor hiç

Var canım birde enjektörle deneyeyim bakayım. Ağzına mama gelince püskürtmeyi öğrendi, püskürtüp gülüyor birde.

Büyük ölçüde söndü alerjim çok şükür. Bende iğneler bitince ilaçları da bıraktım daha fazla sütü etkilemesin diye. Kremi kullanıyorum sadece. Birazcık morluklar kaldı işte, o da geçer herhalde. Filyasyondan arayan sağlıkçı döküntüler kovid kaynaklı olabilir dedi.

Pazartesi gostericem kuzu bakalim ne diycek

Bence ilaçlara devam et. Alerji ilaçları kısa süreli kullanımdan ziyade bağışıklık sistemini toplayana kadar en azından 10 gün kadar kullanımında fayda görürsün. Sütünün etkileneceği bir durum yok. Onlar zaten emziren gruba göre yazmışlar.lansor mide ağrın olursa diye. Hadi onu kullanmadın ama cetry zaten bebeklerde de kullanılan bir ilaç.

Bizimki de tükürüklerini püskürtüyor
Gaz damlasıyla d vitaminini püskürtüyor
Biraz daldığında emzirirsen de mi almıyor.

Kız allah seni ben bakmaya korkuyom sen nasıl elledin

Bende sıkıntı var o zaman ya, burnum değişik koku alıyor galiba kovid sonrası. Tam olarak hangisini kullanıyorsun canım hipp, memnun musun? Kabızlık yapıyor mu?
Hipp organic combiotic 1 numara kullanıyorum canım, memnunum. Her mama içişinde kaka yapıyor kızım, bağırsaklarını çalıştırtıyor bence.

Kizlar demir ilaci günde kaç damla veriyorsunuz. Bizim doktor sabah akşam 10 damla dedide bana biraz fazla geldi

10 kilo mu bebeğin.

Kilo başı 1 damla diyorlar. Ancak ben 6 damla verdim çocuk çok kötü oldu, ağır geldi ağrıdan duramadı şimdi ara verdim. Yeniden başlayacağımda birer damla vererek alıştırarak vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…