Açmadım canım duruyor. Bu gün iyi gibiydi ama anlamadım ya. Memeyi mi reddediyor, süt yok ondan mı istemiyorbir bakayım canım çok sağol. Balık kokusu olunca içmiyor, bi araştırayım
Bende sıkıntı var o zaman ya, burnum değişik koku alıyor galiba kovid sonrası. Tam olarak hangisini kullanıyorsun canım hipp, memnun musun? Kabızlık yapıyor mu?
Covidle ilgili koku yanılsaması yaşıyor olabilir misin? Eşime sordum şimdi balık kokmuyor dedi. Gerçi o da covid sonrası kokudan hiç emin olamıyor. :) Ben koku almıyorum çünkü, alsam da bozuk meyve kokusu geliyor en taze yemekten bile.İkisinde de balık yağı var canım. Balık yağsız devam sütü yok sanırım
Sizlama war bende. En son 30 gunlukken gitmistim sorun yok demisti de aklima takildi simdi
Ben netten okudum balgami.hatta burda da yazan olmustu ama doktora soyleyince oyle sacma sey mi olur dedi. Dedigim gibi her biri farkli bisey soyluyo zaten anlam veremiyorum
Tamam teşekkür ederim bana da az kalmış gibi geldi valla ya. Salı gideceğim bende aşıya ona göre doktora götüreceğimBenimki 4ay 1gunluk canim Çarşamba günü ebe kapanmis gibi dedi. Canim sıkıldı erken diye. Pazartesi doktorumuza soracağım inşallah sana da yazarim
Kafası büyüyorsa sıkıntı yok kapanmasinda diyorlar. En erken 3.ayda kapanirmis ama insanin canı sıkılıyor yinedeTamam teşekkür ederim bana da az kalmış gibi geldi valla ya. Salı gideceğim bende aşıya ona göre doktora götüreceğim
Aynen valla çok gerginim bende bi baksınlar bakayım da aşı günü ona göre götüreyim doktorunaKafası büyüyorsa sıkıntı yok kapanmasinda diyorlar. En erken 3.ayda kapanirmis ama insanin canı sıkılıyor yinede
Ben kokusundan tiksindiğim için çocukta öyle oldu sanıyorum, diliyle biberonu ittiriyor. Bir kaç kez daha vermeyi deneyeyim kaşıkla belki içerBence meme reddi zamanları ondan canım. Kızım da obur bir bebek olmasına rağmen çok zor emiyor bu ara. Göğsüm açık bir şekilde etrafı izliyor bazen kafa atıyor, bazen diş kaşıyor ama öyle aman aman emmiyor. İlgileri etrafa dağılıyor. Bir de şimdi rahatsız ya.
Ben koku almıyorum ya öyle olunca nasıl kokuyor inan bilmiyorum ama en sevdiği mama aptamil bizim sıpanın da
Büyük ihtimal koku duyumda bir sıkıntı oluştu. Eşimde balık kokusu almıyorum diyor. Ablam Aptamil kullandı, o da balık kokmuyordu diyor. Belki içindeki balık yağını benim burnum aşırı alıyor bilemiyorum. Bana da şimdi tük ev balık kokuyor gibi geliyor, bir kere huylandım ya herşey öyle kokar artık burnuma.Covidle ilgili koku yanılsaması yaşıyor olabilir misin? Eşime sordum şimdi balık kokmuyor dedi. Gerçi o da covid sonrası kokudan hiç emin olamıyor. :) Ben koku almıyorum çünkü, alsam da bozuk meyve kokusu geliyor en taze yemekten bile.
Canım tamamen mi kapanmış? Mesajlarını kaçırdım sanırım hatırlamıyorum. Benim kızın da açıklığı büyük ölçüde kapanmış ama kemikler hâlâ tek bir parça olmamış, elimle kontrol edince hissedebiliyorum. Bu şekilde mi acaba sizinkide?Kafası büyüyorsa sıkıntı yok kapanmasinda diyorlar. En erken 3.ayda kapanirmis ama insanin canı sıkılıyor yinede
Ben kokusundan tiksindiğim için çocukta öyle oldu sanıyorum, diliyle biberonu ittiriyor. Bir kaç kez daha vermeyi deneyeyim kaşıkla belki içerbenim hayalim mamayı şapur şupur içmesiydi, beğenmedi hanımefendi
Benimki meme ağzında etrafı izlemek istiyor. Çekiştiriyor, meme ağzından çıkınca bağırıyor. Yani istiyor ki meme ağzına olacak, o kafayı geriye atıp oraları izleyecek30-40 cm sünse memem yeter
Büyük ihtimal koku duyumda bir sıkıntı oluştu. Eşimde balık kokusu almıyorum diyor. Ablam Aptamil kullandı, o da balık kokmuyordu diyor. Belki içindeki balık yağını benim burnum aşırı alıyor bilemiyorum. Bana da şimdi tük ev balık kokuyor gibi geliyor, bir kere huylandım ya herşey öyle kokar artık burnuma.
Evet canim bende küçük bir boşluk hissediyorum sanki ama ebe kapanmis gibi dedi. Anlam veremedimCanım tamamen mi kapanmış? Mesajlarını kaçırdım sanırım hatırlamıyorum. Benim kızın da açıklığı büyük ölçüde kapanmış ama kemikler hâlâ tek bir parça olmamış, elimle kontrol edince hissedebiliyorum. Bu şekilde mi acaba sizinkide?
Canım 4.ay kontrolünde benim kızın bıngıldağı da öyleydi. Doktor eliyle kontrol etti geçti. Kapandı vs birşey demedi. Kapanma dedikleri şey kemiklerin tamamen birleşmesi olabilir mi? Ben bu konuda ebeye değil de doktora daha çok itibar ederdim sanırım. Bence doktora gözükene kadar takma kafana. Bakalım o ne diyecek.Evet canim bende küçük bir boşluk hissediyorum sanki ama ebe kapanmis gibi dedi. Anlam veremedim
İlk emzirdiğim zamanlar gibi göğüs uçlarım, öyle acıyor, sızlıyorO zaman kesin covidden
Ya meme meselesi öyle cidden. Ananın canı umurlarında değil gittiği yere kadar sündürüyor
Enjektör var mı evde o şekilde belki içer.
Aç olsa ağlar bence kendini mama konusunda çok sıkma.
Emzirmeye çalış.
Loş ortamda hem gezip hem zıplatıp hem de emzirmeyi denesen işe yarayabilir.
Senin alerjin nasıl oldu
Pazartesi gostericem kuzu bakalim ne diycekCanım 4.ay kontrolünde benim kızın bıngıldağı da öyleydi. Doktor eliyle kontrol etti geçti. Kapandı vs birşey demedi. Kapanma dedikleri şey kemiklerin tamamen birleşmesi olabilir mi? Ben bu konuda ebeye değil de doktora daha çok itibar ederdim sanırım. Bence doktora gözükene kadar takma kafana. Bakalım o ne diyecek.
İlk emzirdiğim zamanlar gibi göğüs uçlarım, öyle acıyor, sızlıyorzalımeey anaya acımıyor hiç
Var canım birde enjektörle deneyeyim bakayım. Ağzına mama gelince püskürtmeyi öğrendi, püskürtüp gülüyor birde.
Büyük ölçüde söndü alerjim çok şükür. Bende iğneler bitince ilaçları da bıraktım daha fazla sütü etkilemesin diye. Kremi kullanıyorum sadece. Birazcık morluklar kaldı işte, o da geçer herhalde. Filyasyondan arayan sağlıkçı döküntüler kovid kaynaklı olabilir dedi.
Kız allah seni ben bakmaya korkuyom sen nasıl elledinCanım tamamen mi kapanmış? Mesajlarını kaçırdım sanırım hatırlamıyorum. Benim kızın da açıklığı büyük ölçüde kapanmış ama kemikler hâlâ tek bir parça olmamış, elimle kontrol edince hissedebiliyorum. Bu şekilde mi acaba sizinkide?
Hipp organic combiotic 1 numara kullanıyorum canım, memnunum. Her mama içişinde kaka yapıyor kızım, bağırsaklarını çalıştırtıyor bence.Bende sıkıntı var o zaman ya, burnum değişik koku alıyor galiba kovid sonrası. Tam olarak hangisini kullanıyorsun canım hipp, memnun musun? Kabızlık yapıyor mu?
Kizlar demir ilaci günde kaç damla veriyorsunuz. Bizim doktor sabah akşam 10 damla dedide bana biraz fazla geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?