- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Hem sabah hem akşam 10 damla çok değil mi canım, günde 20 ediyor.Kizlar demir ilaci günde kaç damla veriyorsunuz. Bizim doktor sabah akşam 10 damla dedide bana biraz fazla geldi
Nasıl demirmis o kız 20 damlaKizlar demir ilaci günde kaç damla veriyorsunuz. Bizim doktor sabah akşam 10 damla dedide bana biraz fazla geldi
Bizim doktorumuz başlatmadı demiri, 6 aydan sonra dedi. Menenjiti de 5.aydaolacağız ilk defa. Burun aspiratörü de hiç kullanmadık, onun yönlendirmesiyle. Biraz daha farklı yaklaşıyor doktorumuzKizlar demir ilaci günde kaç damla veriyorsunuz. Bizim doktor sabah akşam 10 damla dedide bana biraz fazla geldi
Biz günde 7 damla veriyoruzKizlar demir ilaci günde kaç damla veriyorsunuz. Bizim doktor sabah akşam 10 damla dedide bana biraz fazla geldi
Tek bir sefermi 7 damla . Bu bize verdiği demir damlası en iyisi kabızlık yapmıyor ağır değil dedi .Biz günde 7 damla veriyoruz
Tek bir sefermi 7 damla . Bu bize verdiği demir damlası en iyisi kabızlık yapmıyor ağır değil dedi .
Hangi demir damlasiydi seninki canim. Gordum.canim simdi. PaylasmissinTek bir sefermi 7 damla . Bu bize verdiği demir damlası en iyisi kabızlık yapmıyor ağır değil dedi .
Sürekli sağman gerekiyor diye biliyorum canım, o zaman geliyormuş.Bebegimin emmedigi gogsumden saginca hic sut gelmiyor. Nasil artirabilirim acaba ? Fikri olan varmi
Ben daha cesaret edip bir damla bile veremedim. Yarin alerji doktoruna danışıp baslamak istiyorum inşallahDemir damlası benim kızımda ishal yaptı.
Bence başka bir doktordan/eczacıdan dozu ile ilgili öneri alabilirsin.
Eczane kanalı ya yarın sorum artık . Doktoruda degiscem bakalimDemir damlası benim kızımda ishal yaptı.
Bence başka bir doktordan/eczacıdan dozu ile ilgili öneri alabilirsin.
İlk başlarda bende dokunmıyordum ama alıştım artıkKız allah seni ben bakmaya korkuyom sen nasıl elledin
Çok teşekkür ederim canım bakayım hemen . İlacı da tekrar içmeye başladım. Psikolojik mi bilemedim ama kaşınmaya başladım yineKedilervekitaplar canım instagramda hastalanmayancocuj diye bir sayfaya rastladım. Covid sürecinde annenin sütü ile ilgili. İstersen odayı oku. Kendine süreci stres yapma. Stres çok etkili. (adrenalini dengeleyen bir şey alerji ilaçları) o sebeple kullanırsan rahat edersin ger anlamda.
Bestiron kullanıyoruz 2 kez verdim kilo başı bir damla 7 damla olacak ama az verdim yan etki yapmasın diyeKizlar demir ilaci günde kaç damla veriyorsunuz. Bizim doktor sabah akşam 10 damla dedide bana biraz fazla geldi
Emiyor çok güzel emiyor ama sütüm öyle kilo aldırmaya yetmiyor aynı kiloda kalıyor çişli bezler de az tabiki mamayı da kabul etmiyor içine vanilya şurubu koyup bile denedik vermeyi olmadınillsn canim belki anlatmissindir ama bebiskon emmiyor mu ? Veya mama takviyesi nasil az beslenmeden olmus karnindaki gibi kilo almasi mi durdu ?
Benim bebito hala sleepyde 2 prima da 1 kullanıyo 4 ay 20 günlükKızlarr bebekleriniz kaç beden bez kullaniyor. 4.5 aylıkta?
Bol kuruyemis yagli et gibi urunler denedin mi canim ? Illa denemissindirde.sagdiginda kac cc cikiyor ? Insallah kuzu bol bol yararli sekilde sutunden icer. Gecici bir durumdur da gecmis olsun insallahEmiyor çok güzel emiyor ama sütüm öyle kilo aldırmaya yetmiyor aynı kiloda kalıyor çişli bezler de az tabiki mamayı da kabul etmiyor içine vanilya şurubu koyup bile denedik vermeyi olmadı
Kac kg canimBenim bebito hala sleepyde 2 prima da 1 kullanıyo 4 ay 20 günlük
Ben daha cesaret edip bir damla bile veremedim. Yarin alerji doktoruna danışıp baslamak istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?