Eczane kanalı ya yarın sorum artık . Doktoruda degiscem bakalim
İlk başlarda bende dokunmıyordum ama alıştım artık
Çok teşekkür ederim canım bakayım hemen . İlacı da tekrar içmeye başladım. Psikolojik mi bilemedim ama kaşınmaya başladım yine
1.5 gün filan sürdü canım. Yarım gün boyunca 39dan aşağı hiç düşmemişti. Ateşten ağlıyordum artık.Kedilervekitaplar canim senin atesin kac gun surmustu
İnşallah inşallahEn mantıklısı o şekilde olur. İnşallah ağrısı sızısı olmaz.
Ayy ne guzelll ne tatti minik kiizzYok kaşınıyorsundur :)
Alerjik kaşıntı öyle hemen geçmez ki
Ama sebebini iyi bulmak lazım.
Yıllar önce beni bir kaşıntı aldı iş yerinde bile tutamıyorum kendimi yöneticinin yanına gitmeden karnımı iyice kaşıyıp öyle gidiyorum, bu sefer kolum bacağım kaşınmaya başladı uyuz gibi
Bir sürü krem verdiler birden çok doktora gittim defalarca kortizon iğne oldum serum oldum. Tam o sırada saçma bir bağırsak enfeksiyonu oldu bağısaklsrım iç organlarım bile kaşınıyordu resmenmeğerse stresten olmuş. Akapunktur yaptırdım mis gibi kesildi. Biraz da gluten diyeti yaptırdı doktor.
Bu arada biz ek gıdaya başladık :)
Parol vs kullanmismiydin ?1.5 gün filan sürdü canım. Yarım gün boyunca 39dan aşağı hiç düşmemişti. Ateşten ağlıyordum artık.
Şu hastalık durumları bir düzelsin bi alerji testi yaptırmak istiyorum bakalım. Neymiş sebebi anlaşılır inşallahYok kaşınıyorsundur :)
Alerjik kaşıntı öyle hemen geçmez ki
Ama sebebini iyi bulmak lazım.
Yıllar önce beni bir kaşıntı aldı iş yerinde bile tutamıyorum kendimi yöneticinin yanına gitmeden karnımı iyice kaşıyıp öyle gidiyorum, bu sefer kolum bacağım kaşınmaya başladı uyuz gibi
Bir sürü krem verdiler birden çok doktora gittim defalarca kortizon iğne oldum serum oldum. Tam o sırada saçma bir bağırsak enfeksiyonu oldu bağısaklsrım iç organlarım bile kaşınıyordu resmenmeğerse stresten olmuş. Akapunktur yaptırdım mis gibi kesildi. Biraz da gluten diyeti yaptırdı doktor.
Bu arada biz ek gıdaya başladık :)
Bir tane parol içmiştim gece yatmadan ama pek etki etmedi canım. Kış çayı içmiştim, o rahatlatmıştı vücudumu birkaç saat.Parol vs kullanmismiydin ?
YoğurtAyy ne guzelll ne tatti minik kiizz
Şu hastalık durumları bir düzelsin bi alerji testi yaptırmak istiyorum bakalım. Neymiş sebebi anlaşılır inşallah
Ay ay aynasıl heyecanlı mı ek gıda ? Ben aptamili kaşıkla içirmeye çalışırken böyle dilini falan ittiriyor, şapur şupur yemeye çalışıyor çok hoşuma gidiyor. Ek gıdaya geçince nasıl olur hiç bilmiyorum. Çok heyecanlıyım o yüzden
Ben hiç bilmiyorum ek gıdaya nerden, nasıl başlanır. Kaç kere süt, kaç kere mama,kaç kere ek gıda verilirBenim bir sürü alerjim var hiç bir zaman çıkmadı testlerde
Boş yere kendine çılgınlarca iğne yaptırma çok acıklı deri testi, tüp tüp kan
Ben de bugün 3.dozu oldum. İnşallah rahat geçiririm.
Kaşıkla içiyor mu mamayı iyi bari ya çok şükür :)
Benimki de daha önce kaşıkla mama veriyordu annemler ben de sağdığım sütleri verdim. Dediğin gibi şapırdıyordu.
Sanıyorum ki ne versem yiyecek.
Ama nerdee
Çok komikti ilk halimiz.
Patatesle havucu başladım blenderden azıcık geçirdim bir bızt yaptım sadece baya pürüzlü taneli bıraktm.
Doktorların dediği gibi yapayım dedim.
Anneme de soruyorum sanki dediğimi yapacak mısın kendin dene gör yemez o çocuk onu dedi
Gerçekten yemedi
Sonra artık annemin dediği gibi un çorbası yaptım içine sebzeyi attım. Öyle içti.
Yoğurt, peynir onları da parmağımla tattırdım öyle kaşıkla vermedim. Çünkü eli ayağı durmuyorinşallah yemek seçmeyen sağlıklı besleyebileceğimiz bebelerimiz olur.
Alerjik bebekler de erken başlıyormuş bakalim bize ne diyecek yarin doktorYoğurt
Patates+Havuç
Peynir
Yumurta sarısı test ediyoruz şimdi bir de.
Azıcık tarhana denettirdim.
Reflü olan bebeklerde erken başlıyorlarmış. Benim zaten niyetim hep 4,5 5 ayda tadıma başlamaktır. Doktorumuz da 4.ayda bile başlanabilirdi ama erken doğum hadi 5.ayda başlayın dedi. Ben de 5 aya 1 hafta kala başladım. Verdiği demir ilacını da meyve püresi yada muhallebiye koymamızı istedi.
Değişiyor kaç cc olayı aslında 60 çıktığı da oluyor 160 çıktığı da ama sonuç 1 ayda hiç kilo almayışı yani denedim hiç birşey fark etmedi bende neler neler denedim yaniBol kuruyemis yagli et gibi urunler denedin mi canim ? Illa denemissindirde.sagdiginda kac cc cikiyor ? Insallah kuzu bol bol yararli sekilde sutunden icer. Gecici bir durumdur da gecmis olsun insallah
5200Kac kg canim
Valla canım ne buluyosan onu ver eline vermeye çalış korkma ben ilkinde çok pimprikliydim şimdi çocuğum iştahsız yemeyen cocuk oldu bunda öyle yapmicam herşey vercemBen hiç bilmiyorum ek gıdaya nerden, nasıl başlanır. Kaç kere süt, kaç kere mama,kaç kere ek gıda verilir
O pütürlü beslenme olayı blw mi ne diyorlar sanırım. Ellerini daldırıp yiyorlar böyle
Ay iyi ya yesin de nasıl yerde yesinmaşallah bol bol iştahı olsun şifa olsun inşallah.
Valla 30ml içti kaşıkla, üstüne de emzirdim doydu tık diye
Resimde çok anlasilmazki canım bana kalırsa aile hekimi yada cocuk doktoru görsün için rahatlar o zman . Bazen çevredekiler sırf biisy demek için konuşurlarKızlar size çok ilginç bir dertle geldimya bugün görümcemlere gittik, bebeğimin pipisinin küçük olduğunu ve doktora sormamız gerektiğini söylüyorlar. Napmaliyim bilmiyorum, hiç 3 aylık bebek pipisi hatırlamıyorum açıkçası Belki çok anormal olacak biliyorum ve mahrem bir şey ama bebeği erkek olan birine özelden atsam anormal olup olmadığına bakabilir mi? Doktora gidene kadar içimde doner durur malesef ya çok canım sıkıldı
Aile hekimi anlar mı ki kaç tane çocuk pipisi gormustur ki ya çocuk doktoru mu görmeli acaba. Ay ne bileyim kendi çocuğu 16 aylık onunkiyle kiyasliyorResimde çok anlasilmazki canım bana kalırsa aile hekimi yada cocuk doktoru görsün için rahatlar o zman . Bazen çevredekiler sırf biisy demek için konuşurlar
Ben hiç bilmiyorum ek gıdaya nerden, nasıl başlanır. Kaç kere süt, kaç kere mama,kaç kere ek gıda verilir
O pütürlü beslenme olayı blw mi ne diyorlar sanırım. Ellerini daldırıp yiyorlar böyle
Ay iyi ya yesin de nasıl yerde yesinmaşallah bol bol iştahı olsun şifa olsun inşallah.
Valla 30ml içti kaşıkla, üstüne de emzirdim doydu tık diye
Aile hekimi anlar mı ki kaç tane çocuk pipisi gormustur ki ya çocuk doktoru mu görmeli acaba. Ay ne bileyim kendi çocuğu 16 aylık onunkiyle kiyasliyorşöyle bir şey var ki benim bebeğim kilolu. E haliyle kilolu olunca pipisinin üst bölgesindeki et kısmı da tombul duruyor. O tombul yeri bastirdigimda pipisi daha büyük duruyor. Şimdi tombul yerden dolayı haliyle pipisi daha içeride doğru duruyor, oraya biraz daha gömülü. Umarım anlatabilmisimdir. Ne bileyim hiç anormal olabileceğini düşünmedim doğrusu ama bugün canım sıkıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?