2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aile hekimi tabiki anlar 2 aylıkken hatta bebeğin pipisine bakıyorlar elle muane ediyolar bilir . Kız ben seni anladım inan tosbigin pipisinde birşey yok rahat ol

Çocuk doktoruna git canım ama kendini üzecek bir şey yok. Şu an bacakları karnı hep boğum boğum zaten. Fotoğraftan çok anlaşılacağını zannetmiyorum elle muayene gerektirir muhtemelen.
Evet ben de öyle düşünüyorum ve dediğim gibi benim bebeğim kilolu masallah. O yüzden öyle göründüğünü düşünüyorum ama yine de moralimi bozmaya yetti açıkçası

Aile hekimi tabiki anlar 2 aylıkken hatta bebeğin pipisine bakıyorlar elle muane ediyolar bilir . Kız ben seni anladım inan tosbigin pipisinde birşey yok rahat ol
Sağolasın canım 4 ay kontrolünde özellikle soracağım inşallah

Evet ben de öyle düşünüyorum ve dediğim gibi benim bebeğim kilolu masallah. O yüzden öyle göründüğünü düşünüyorum ama yine de moralimi bozmaya yetti açıkçası

Aman herkes herşeyi der.
Bana da yok çocuk vakitsiz doğdu, yok eliyle bir şey tutuyor mu, duyuyor mu, zayıf mı falan filan...
Maşallah bir sıkıntı olmadığını biliyorum, hissediyorum,öğreniyorum. Ancak moralim bozuluyor ister istemez. O yüzden çok iyi anlıyorum.

Ah ah bu patavassizlar yokmu . Ilk oğlumda neler dediler neler daha oğlum 2 yaşında bu konuşmuyor bunun çocuğu otizm kesin arkamdan hep konuşup duruyorlardi ne kadar hastalandım zeyno ah bi bilsen gecem gündüzum yoktu. Rabbime bin şükür evlâdım sağlığı sıhhati yerinde beni mahvettiler

Ya öyle gerçekten insanlar çok kötü. Bir insanın en hassas döneminde hemcinslerimiz tarafından yerden yere vuruluyorux.
Benim bi yakın arkadaş grubum var. Onların hepsi benden önce hamilelik sürecini geçirdi o yüzden, bu saçma tecrübeleri geçirdikleri için hamileliğim boyunca ve lohusalık boyunca dışarıdaki insanların söylemelerine kendimi kapatmam için telkin ettikler hep.

Valla canım ne buluyosan onu ver eline vermeye çalış korkma ben ilkinde çok pimprikliydim şimdi çocuğum iştahsız yemeyen cocuk oldu bunda öyle yapmicam herşey vercem
Ay benim hayalim böyle değişik tarifler falan yapmak, mini minnoş yedirmek hep ben çok yemek seçerdim, yavrum seçmesin istiyorum

Kulagini tıkıcan valla o yüzden diyom iyiki bu grubumuz var

Hadi bakalım canım çok güzel ilerler inşallah tadım süreciniz bende 5.ayds götüreceğim doktora, normalde 6da çağırdı ama. Covid geçirdik bi muayene etsin. Uygun görürse tadım ve ek gıdayı da soracağım tekrar.

Canim benim oglum cok zayif yegenim cok kilolu sünnette kıyaslayıp durdular ve cocuk doktoru ikisininde normal oldugunu soyledi. Bir yaşında yegenim var onunda çok küçük pipi onada cok normal dedi urolog ozamana kadar cok pipi inceledik ablamla at ben bakayim istersen

Reactions: The
InsAllah hiç birimizinki secmez iştahlı ölüyolar. Kız yemeyen cocuk çok zor cinnet gecircem durki
Ben kendimden biliyorum, canım anam neler yapardı yedirmek için şimdi de boğazım açıldı işte. Küçükken yemiyordun şimdi doymuyorsun diyorlar

Heh bak bunu okudugum iyi oldu :) bastirdiginda daha iri duruyorsa kesinlikle kilodan kuzum icin ferah olsun. Yemin ederim aylarca arastirdik ici rahat etmiyor ablamin doye (oz ablam degil bu arada oz gibi severim :)) ve sunnetten sonra masajla bastirin dedi doktor bir ayin sonunda normal pipi oldu cocugun ki. Hic korkma hicc

Ay ne meraklı bu akraba kısmı bebek eleştirmeye ya. Zannedersin 40 yıllık ürolog. Tutmuşlar daha el kadar bebenin pipisini eleştiriyorlar. Muhtemelen hiçbir şey yoktur canım. Herkesin organları aynı mı sanki, bebeğin de aynı olmayacak elbette. Kiminin büyük, kiminin etli olur. Ablamın oğlu da 2 yaşında galiba. O da etli butlu, kilolu bir çocuk ama pipisi küçük. Yapısal birşey bence. Konuşmak için konuşmuşlar, illa moral bozacaklar ya çok bilmişler. Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama kontrolde yine sorar söylersin. Oğlumun pipisi normalmiş, rahat ettiniz mi dersin

Bence de çok iyi olur covid sonrası kontrol.
İnşallah bir şey olmamıştır. Keyfi yerinde mi? Anne sütü alıyor ya daha hızlı atıyordur.
Bazı doktorlar çok karşı 6.ay öncesine bazısı destekliyor.
Reflü ve alerji öyküsünde genelde erken başlatıyorlar.
Ara ara ben yoğurtla peynir tattırmıştım zaten doktor demeden
Bir de bebeğin hazırbulunuşluğu ile de ilgili.
Osman gönülalım ek gıdayla alakalı uzun bir yayını olmuştu. Kendi çocuğunu 5 aydan sonra başlatmış mesela.

Kızlar Siz her ay çocuk doktoruna gidiyor musunuz? Biz 1 ay 2 ay ve 4.ay da sağlık ocağına gittik 6 ay da gelin dediler bize aşı için onun dışında doktora gitmiyoruz hasta olmadıkça

Ek gıda ya abimiz de 5 bucuk aylıkken başla demişti dr yoğurtla başlamıştım yine öyle başlarız inşallah.. Tek hatam peyniri ve yumurtayı yesin diye . Karışım için de vermek oldu bu kez aynı hatayı yapmıcam inşallah tek tek tadını alıp yesin.. oğlum 6 yaşında daha yeni anaokulunda peynir yiyor oda top peynir normal değil tek yesin de diyorum artık...

Tamam canım yarın ben sana bir atayım olur mu şimdi uyuyor da. Bir bak ya. Benim çevremde hiç yok malesef bilmiyorum bu aylarda bebeklerin pipisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…