2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bestiron kullanıyoruz 3.gün kakada kılcal damar şeklinde nokta gibi kan oldu ilk kez yaşayan oldu mu 5 damla veriyorum

Yani anne olarak sanki zarar vermek mi niyetimiz.
Dediğin gibi hepimizin okuduğu, araştırdığı ve her çocuğun ihtiyacı farklı.
Kulak ardı etmek lazım.
Bazısı gerçekten gıcık etmekçin yapıyor bazısı densizliğinden.

zeynones selam kuzu alerjimiz daha iyiye gidiyor şimdilik. Ama bağışıklık sistemi hormonları sınırın altında dedi. Düşük yani. Onun icin kontrolde kalacagiz 3ayda bir. Kan ilacini tek damla olarak başla sıkıntı yok dedi. 5.ay girisinde ek gidaya gecelim 3gun.kuraliyla dedi. achoi Bıngıldak tam kapanmamis canim ama kapanmak üzereymis. Bu aylarda normal kafa buyudugu surece sıkıntı yok dedi haberin olsun.

O hormonları yükseltmek için ne yapmak gerekiyormuş peki?
Haydi inşallah şifa olur hem damla, hem dk gıda...

O hormonları yükseltmek için ne yapmak gerekiyormuş peki?
Haydi inşallah şifa olur hem damla, hem dk gıda...
Hic bir sey kuzu cocukluk cagi gecici pluyor genelde oglumunda boyleydi takip ettiler buyudukce normale dondu cok sukur ama normale donmezse takviye veriyorlar

Ayy rahatladım birazda olsa iyi bari çok stres yapıyorum takıntı oldu herşey teşekkür ederim haber verdiğin için

Ay valla benim kaynana 2 hafta kaldı bu cocuk üşüyor diyip duruyor sen ince giyiniyon bu cocuk karnı ağrı inan canım bunlardan kaçış yok tavrını başta koy yoksa hiç daha koyamazsın
Dedim ben böyle alıştırmak istiyorum diye ama işte..

Valla canım ne buluyosan onu ver eline vermeye çalış korkma ben ilkinde çok pimprikliydim şimdi çocuğum iştahsız yemeyen cocuk oldu bunda öyle yapmicam herşey vercem
Sanki bunu ben yazmışım gibi okudum resmen :)) 20 aylık kızım iştahsız gerçekten çok pimpirikliydim bu bebiş de ben de öyle yapıcam çok yıprandım. İnsanların bakışları söylemleri vs neyseki sağlığı yerinde . Kilo her zaman sağlıklı demek değil kabullendim artık 20 ay 10 kilo. 4 ay 10 günlük 7 kilo . Akışına bıraktım . Anne psikolojisi bebekleri çok etkiliyor gerçekten. Bebişler sağlıkla büyüsünler yesinler . Yemeyen çocuk çok zor allah hepimize kolaylık versin

Kızlaaar eşimin doğum günü yaklaşıyor, sizce ne almalıyım veya ne yapmalıyım bu sene bebiş var tabii özellikle benimki gibi oyuna düşkün eşi olanlardan fikir bekliyorum

Kızlaaar eşimin doğum günü yaklaşıyor, sizce ne almalıyım veya ne yapmalıyım bu sene bebiş var tabii özellikle benimki gibi oyuna düşkün eşi olanlardan fikir bekliyorum
Canım benimkinin de geçen haftaydı, direkt neye ihtiyacın varsa yolla linkini dedim bot aldım Ondan önceki 2 sene onun adına bağış yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…