O kadar haklısın ki . Kimse kimsenin çocuğuna, nasıl büyüttüğüne vs karismamali ya. Sırf dün beni gıcık etmek için çocuğa bir şeyler tattirir gibi yapıyorlar vs. İstemiyorum kardeşim , net yanisen mesela erken başlamayı tercih etmişsin, bu senin kararın. Ben vermeyi düşünmüyorum bu da benim.
Çocuğu ben çok kalın giydirmeyi sevmiyorum mesela. Ay her defasında ' bak ben söyleyim bu çocuk üşüyor ' ay he he bir tek siz biliyorsunuz ben hiç düşünemiyorum kendi çocuğumu.
zeynones selam kuzu alerjimiz daha iyiye gidiyor şimdilik. Ama bağışıklık sistemi hormonları sınırın altında dedi. Düşük yani. Onun icin kontrolde kalacagiz 3ayda bir. Kan ilacini tek damla olarak başla sıkıntı yok dedi. 5.ay girisinde ek gidaya gecelim 3gun.kuraliyla dedi. achoi Bıngıldak tam kapanmamis canim ama kapanmak üzereymis. Bu aylarda normal kafa buyudugu surece sıkıntı yok dedi haberin olsun.
Hic bir sey kuzu cocukluk cagi gecici pluyor genelde oglumunda boyleydi takip ettiler buyudukce normale dondu cok sukur ama normale donmezse takviye veriyorlarO hormonları yükseltmek için ne yapmak gerekiyormuş peki?
Haydi inşallah şifa olur hem damla, hem dk gıda...
Ayy rahatladım birazda olsa iyi bari çok stres yapıyorum takıntı oldu herşeyzeynones selam kuzu alerjimiz daha iyiye gidiyor şimdilik. Ama bağışıklık sistemi hormonları sınırın altında dedi. Düşük yani. Onun icin kontrolde kalacagiz 3ayda bir. Kan ilacini tek damla olarak başla sıkıntı yok dedi. 5.ay girisinde ek gidaya gecelim 3gun.kuraliyla dedi. achoi Bıngıldak tam kapanmamis canim ama kapanmak üzereymis. Bu aylarda normal kafa buyudugu surece sıkıntı yok dedi haberin olsun.
Dedim ben böyle alıştırmak istiyorum diye ama işte..Ay valla benim kaynana 2 hafta kaldı bu cocuk üşüyor diyip duruyor sen ince giyiniyon bu cocuk karnı ağrı inan canım bunlardan kaçış yok tavrını başta koy yoksa hiç daha koyamazsın
Sanki bunu ben yazmışım gibi okudum resmen :)) 20 aylık kızım iştahsız gerçekten çok pimpirikliydim bu bebiş de ben de öyle yapıcam çok yıprandım. İnsanların bakışları söylemleri vs neyseki sağlığı yerinde . Kilo her zaman sağlıklı demek değil kabullendim artık 20 ay 10 kilo. 4 ay 10 günlük 7 kilo . Akışına bıraktım . Anne psikolojisi bebekleri çok etkiliyor gerçekten. Bebişler sağlıkla büyüsünler yesinler . Yemeyen çocuk çok zor allah hepimize kolaylık versinValla canım ne buluyosan onu ver eline vermeye çalış korkma ben ilkinde çok pimprikliydim şimdi çocuğum iştahsız yemeyen cocuk oldu bunda öyle yapmicam herşey vercem
Ne demek canım benimAyy rahatladım birazda olsa iyi bari çok stres yapıyorum takıntı oldu herşeyteşekkür ederim haber verdiğin için
Canım benimkinin de geçen haftaydı, direkt neye ihtiyacın varsa yolla linkini dedim bot aldımKızlaaar eşimin doğum günü yaklaşıyor, sizce ne almalıyım veya ne yapmalıyım bu sene bebiş var tabiiözellikle benimki gibi oyuna düşkün eşi olanlardan fikir bekliyorum
Ben sorsam hiçbi şey der eminimCanım benimkinin de geçen haftaydı, direkt neye ihtiyacın varsa yolla linkini dedim bot aldımOndan önceki 2 sene onun adına bağış yapmıştım.
zeynones zeyno pişik için hametan krem miydi mavi olan?
Ya benim bebişin popo arasında böyle küçük küçük bayaaa dolu sivilceler var mantar mıdır sence pişik mi yaEvet. Gayet güzel oluyor.
Güvendiğin bir markanın kantaron yağı da olur pişik için.
6 veriyorum canım. Birden başlayınca karın ağrısı yapabiliyor, 3den başlayıp artırmakta fayda var.Kizlar ocean marka demir ilaci alfim 7 damla veriyorm by marka kullananlar nekadar veriyor acaba
Bende 7 ile baslamistim iki gundur kivrabiyor yavrum belkide ondan en iyisi oyle yapayim 3 damla seklinde6 veriyorum canım. Birden başlayınca karın ağrısı yapabiliyor, 3den başlayıp artırmakta fayda var.
Ben 3le başladım, 6ya çıkarmıştım. Karın ağrısı yaptı tekrar 3e düşürdüm canım. Bir süre bağırsaklar alışana kadar ağrı yapıyor bebişlerde.Bende 7 ile baslamistim iki gundur kivrabiyor yavrum belkide ondan en iyisi oyle yapayim 3 damla seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?