2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
zeynones dün gece 1damla kan ilacı verdim. Bu sabah kakasinda pütürlü kan renginde parcalar vardi. Demir ilaci yapmistir değil mi ya Çünkü bayadir kan gormuyordum

zeynones dün gece 1damla kan ilacı verdim. Bu sabah kakasinda pütürlü kan renginde parcalar vardi. Demir ilaci yapmistir değil mi ya Çünkü bayadir kan gormuyordum

Tabi demir ilacı yapmıştır. Demir ilacının kendi çıkışı yetişkşmde bile öyle oluyor. Bir hafta birer damla ver bence duruma göre doktorla konuşursun. Ağrısı var mıydı bebişin

Tabi demir ilacı yapmıştır. Demir ilacının kendi çıkışı yetişkşmde bile öyle oluyor. Bir hafta birer damla ver bence duruma göre doktorla konuşursun. Ağrısı var mıydı bebişin
Yok kuzu agrisi çok şükür. Ama kakayi boyamasindan ziyade parça parça gorunce korktum valla

Yok kuzu agrisi çok şükür. Ama kakayi boyamasindan ziyade parça parça gorunce korktum valla
Ağrısı yoksa bir kaç gün daha gözlemlemek de fayda var.
Vücudunun ilk kez tanıştığı bir şey alışması lazım. Eğer ki ağrı huzursuzluk yaparsa o ayrı. O şekilde dedi doktor. Hangisini veriyorsun.

Sağlık ocağının verdiği vegafronu verdim. Ama daha temiz iceriklisini alirim bi araştırıp

Günaydın arkadaşlar 4.ay aşımızı olduk bugün kan damlasıda verdiler ama iyi değil dediniz sanırım siz hangisini kullanıyorsunuz?

Bende 7 ile baslamistim iki gundur kivrabiyor yavrum belkide ondan en iyisi oyle yapayim 3 damla seklinde
Ay inan bizde öyle bende 8 damla veriyorum . Normalde bizim doktor günde 20 damla vermişti ne hakla hizmet onuda dedi anlamadım şimdilik bende 3 düşürim

Sağlık ocağının verdiği vegafronu verdim. Ama daha temiz iceriklisini alirim bi araştırıp

Ya ben bestiron denedim, ocean(pancar şekeri var) denedim temiz diye ağrı yaptı. Doktor başka bir tane şase yazdı. Daha kullanmadım. Ama daha az ağrı yağıyor bu dedi. İçeriği de leş gibi :/

Ya ben bestiron denedim, ocean(pancar şekeri var) denedim temiz diye ağrı yaptı. Doktor başka bir tane şase yazdı. Daha kullanmadım. Ama daha az ağrı yağıyor bu dedi. İçeriği de leş gibi :/
Valla açıkçası okadar korktum ki vermeyi düşünmüyorum hicbir sey simdilik

Valla açıkçası okadar korktum ki vermeyi düşünmüyorum hicbir sey simdilik

Sen bilirsin de ağrı yoksa bence biraz devam et.
Kan ilacının rengi bile öyle olur zaten.
Ben çok ağrısı olmasaydı verirdim.
Çocuğu asla susturamadık çığlık çığlığa gözlerinden yaş gelerek ağladı sesi kısıldı yarım saat daha ağlasaydı doktora götürecektik öyle korkuttu.

Merhabalar bizde bestiron kullanıyoruz. Bestiron kaç. Damla veriyorsunuz birde kakada kılcal damar gibi kan yaptı mı sizde

Kızlar aranızda uyku eğitimini deneyen var mı, olumlu veya olumsuz deneyimleri olan falan? Daha benimki 4 aylık olmadı, min. 4 ay deniliyor ama çoğunuzunki olmuştur. Ne düşünüyorsunuz

Kızlar aranızda uyku eğitimini deneyen var mı, olumlu veya olumsuz deneyimleri olan falan? Daha benimki 4 aylık olmadı, min. 4 ay deniliyor ama çoğunuzunki olmuştur. Ne düşünüyorsunuz

Uyku eğitiminden kastımız saatleri ise onu bir düzene getirmeye çalıştım.
Belli rutinleri var uykuya geçişte.
Saati kaçtığı zaman nasıl bir felakete dönüşüyor.
Ama desteksiz uyku olmuyor. Ya kucağımda ya ayağımda... Dişi çok kaşınırsa emerek.
Gündüz uykusunda desteği çektiğim anda uyanıyor.
Gece uykusunda da karnı acıktıkça kalkıyor emzirip beşiğe fırlatıyorum
Gündüz uykusunda destek değiştirip azaltmaya çalışıyorum. Ciddi anlamda gündüz ayağımda kaldı çocuk.
1 yaşına kadar biraz zor olur dedi etrafımdaki tecrübeler.

Ya benim oğlum da ayaktan indirirsek yarım saat uyuyo, sürekli ayakta olursa 40-45 dk falan uyuyo. Bide hep ağlayarak uykuya geçiyo ayağıma koyduğum an basıyo çığlığı Allahım atak mıdır artık nedir bilmiyorum ama bizlere sabır versin Rabbim

Ben çiçekaileme üye oldum, ama kız hiç uyumadığı için bir türlü videolarını seyredemedim

Benim kızım da sırtını koyduğumuz anda ağlıyor oyun oynatarak reflü yatağına alıyorum. Sonra sinyalleri alınca ayağıma geçiriyorum. Böyle olunca ağlamıyor ama söyleniyor :) Mesela şu an uyku sinyali verin koca yürekli kızım bacaklarıma tekme atarak uykuya geçmeye çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…