Ya benim bebişin popo arasında böyle küçük küçük bayaaa dolu sivilceler var mantar mıdır sence pişik mi ya
zeynones dün gece 1damla kan ilacı verdim. Bu sabah kakasinda pütürlü kan renginde parcalar vardi. Demir ilaci yapmistir değil mi ya Çünkü bayadir kan gormuyordum
Yok kuzu agrisi çok şükür. Ama kakayi boyamasindan ziyade parça parça gorunce korktum vallaTabi demir ilacı yapmıştır. Demir ilacının kendi çıkışı yetişkşmde bile öyle oluyor. Bir hafta birer damla ver bence duruma göre doktorla konuşursun. Ağrısı var mıydı bebişin
Ağrısı yoksa bir kaç gün daha gözlemlemek de fayda var.Yok kuzu agrisi çok şükür. Ama kakayi boyamasindan ziyade parça parça gorunce korktum valla
Sağlık ocağının verdiği vegafronu verdim. Ama daha temiz iceriklisini alirim bi araştırıpAğrısı yoksa bir kaç gün daha gözlemlemek de fayda var.
Vücudunun ilk kez tanıştığı bir şey alışması lazım. Eğer ki ağrı huzursuzluk yaparsa o ayrı. O şekilde dedi doktor. Hangisini veriyorsun.
Ay inan bizde öyle bende 8 damla veriyorum . Normalde bizim doktor günde 20 damla vermişti ne hakla hizmet onuda dedi anlamadım şimdilik bende 3 düşürimBende 7 ile baslamistim iki gundur kivrabiyor yavrum belkide ondan en iyisi oyle yapayim 3 damla seklinde
Sağlık ocağının verdiği vegafronu verdim. Ama daha temiz iceriklisini alirim bi araştırıp
Valla açıkçası okadar korktum ki vermeyi düşünmüyorum hicbir sey simdilikYa ben bestiron denedim, ocean(pancar şekeri var) denedim temiz diyeağrı yaptı. Doktor başka bir tane şase yazdı. Daha kullanmadım. Ama daha az ağrı yağıyor bu dedi. İçeriği de leş gibi :/
Valla açıkçası okadar korktum ki vermeyi düşünmüyorum hicbir sey simdilik
Merhabalar bizde bestiron kullanıyoruz. Bestiron kaç. Damla veriyorsunuz birde kakada kılcal damar gibi kan yaptı mı sizdeYa ben bestiron denedim, ocean(pancar şekeri var) denedim temiz diyeağrı yaptı. Doktor başka bir tane şase yazdı. Daha kullanmadım. Ama daha az ağrı yağıyor bu dedi. İçeriği de leş gibi :/
Merhabalar bizde bestiron kullanıyoruz. Bestiron kaç. Damla veriyorsunuz birde kakada kılcal damar gibi kan yaptı mı sizde
Kızlar aranızda uyku eğitimini deneyen var mı, olumlu veya olumsuz deneyimleri olan falan? Daha benimki 4 aylık olmadı, min. 4 ay deniliyor ama çoğunuzunki olmuştur. Ne düşünüyorsunuz
TeşekkürlerKan yapmadı çok fazla ağrı yaptı.
Öyle böyle değil.
Kilo başı 1 damla şeklindeymiş.
Yine de eczaneye sormanızı önerirm.
Ya benim oğlum da ayaktan indirirsek yarım saat uyuyo, sürekli ayakta olursa 40-45 dk falan uyuyo. Bide hep ağlayarak uykuya geçiyo ayağıma koyduğum an basıyo çığlığı Allahım atak mıdır artık nedir bilmiyorum ama bizlere sabır versin RabbimUyku eğitiminden kastımız saatleri ise onu bir düzene getirmeye çalıştım.
Belli rutinleri var uykuya geçişte.
Saati kaçtığı zaman nasıl bir felakete dönüşüyor.
Ama desteksiz uyku olmuyor. Ya kucağımda ya ayağımda... Dişi çok kaşınırsa emerek.
Gündüz uykusunda desteği çektiğim anda uyanıyor.
Gece uykusunda da karnı acıktıkça kalkıyor emzirip beşiğe fırlatıyorum
Gündüz uykusunda destek değiştirip azaltmaya çalışıyorum. Ciddi anlamda gündüz ayağımda kaldı çocuk.
1 yaşına kadar biraz zor olur dedi etrafımdaki tecrübeler.
Ben çiçekaileme üye oldum, ama kız hiç uyumadığı için bir türlü videolarını seyredemedimKızlar aranızda uyku eğitimini deneyen var mı, olumlu veya olumsuz deneyimleri olan falan? Daha benimki 4 aylık olmadı, min. 4 ay deniliyor ama çoğunuzunki olmuştur. Ne düşünüyorsunuz
Ya benim oğlum da ayaktan indirirsek yarım saat uyuyo, sürekli ayakta olursa 40-45 dk falan uyuyo. Bide hep ağlayarak uykuya geçiyo ayağıma koyduğum an basıyo çığlığı Allahım atak mıdır artık nedir bilmiyorum ama bizlere sabır versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?