Denedım canım yaCanım memede dalarken emzik vermeyi denedin mi? Benimki dün akşam sürekli memedeydi, ama bir türlü tam uyumuyor, memeden alınca uyanıyordu. O yarı uyur halinde emzik verdim, kucağımda çok az sallayıp beşiğe yatırdım, direkt uyudu. Yani benimki emziğe ihtiyaç duyuyor bazen tam uykuya geçmek için, belki seninki de öyledir
Aynen öyle hıssedıyo insan…Ben de kıyamadım canım yayani gözümün içine bakıyor , ağlıyor bunu bana neden yapıyorsun der gibi içli içli. İnsan dayanamıyor ki kucağıma aldığım an boynuma sokuluyor. E bizden başka sığınakları yok çok üzülüyorum ya. Ama böyle de uyutmasi zor, azcik uyuyor vs.. ne bileyim ya arada derede saçma sapan kaldım böyle.
8 aya kadar desteksiz uyutan arkadaşım çocuğun diş dönemiyle covid aynı anda denk geldi.Ağlatmadan yapılacağını sanmıyorum çok direniyorlarçünkü alıştılar artık destekle uyumaya.
Bebeğim 4 ay 20 günlük şu anda 6.700gr dr az buluyor. Sizde durumlar nasıl
Denedım canım ya
Emzık tutmuyo
Kac tane emzık denedık bırını bıle tutturamadık yine de her gece bı umut denıyorm ama kanmıyo
Geçenlerde öylesine bi deneyim dedim beşiğine dönence almıştık bayağı bi izledi onu emziği düştükçe ağzına koydum biraz ağlar gibi oldu sakinleştirir yatırdım tam 1 saat 50 dk da dönenceye baka baka uyudu. Şuan kararsızım eğitim versem mi vermesem miBen de senin gibi bir ton şey araştırdım ve hala araştırıyorum. Denedim de açıkçası birkaç kez. Ağlatmadan uyku eğitimine olan inancımı tamamıyla yitirdim. Benim bebeğim maşallah çok güler yüzlü bir bebek, nadir ağlar. Çok çok sıkılması veya bir derdi olması lazım ağlaması için , en fazla mirildanir yani. Kız yatakta pis pis pat pat yöntemini denedim, inan bana öyle bir ağlama yok ya gözünden yaşlar boşaldı. Doğduğundan beri öyle görmedim çocuğumu, dayanamadım tabiki aldım geri. Ya napacagimi bilemiyorumAlır almaz gülmeye başladı ona da ayrı bir içim gitti zaten. Yatır kaldır yöntemini denedim onda da aynı. Tabi bunlar istikrar gerektiriyor ama yine de böyle bir alıştırma şekli olur mu ya bilmiyorum. Yapamıyorum ve bu şekilde yapamam.
Benimkisi de 40-45 dk uyuyor bir uyuyusta. Ayakta birkac gün uyudu ama yapamadık, çünkü huzursuz uyuyor onda da. Uyku arasında sürekli sıçrıyor uyanmasa bile, demek ki korkuyor diyorum yani bir anormallik oluyor. 45 dk uykuda 5-6 kez sıçranir mi. Haliyle tekrar kucağımda uyutmaya dönmek zorunda kaldım. Bir iki gezince uyuyor , çok zorlanmıyorum ama böyle de olmasi canımı sıkıyor. 50 dk uyumuslugu nerdeyse yoktur yani, 40-45. Uyku geçişinde uyanıyor işte biliyorsunuzdur siz de bu muhabbetizeynones
Demir ilacı benim bile boşaltım sistemimi değiştirirdi hamileykenKızlar benim oğlan bugün 3 kez kakasini yaptı normalde haftada 1 kez yapardı acaba demir ilacindan dolayi böyle olmuş olabilirmi
Ben sakinleştiremiyorum işte, illa kalk ordan gidelim diyorGeçenlerde öylesine bi deneyim dedim beşiğine dönence almıştık bayağı bi izledi onu emziği düştükçe ağzına koydum biraz ağlar gibi oldu sakinleştirir yatırdım tam 1 saat 50 dk da dönenceye baka baka uyudu. Şuan kararsızım eğitim versem mi vermesem mi
3200 gr dogan bir bebek.Kiz bebek.boyu 65 cmDoğum kilosuna göre bakıyorlar.
O yüzden direk şu kilo demek doğru olmaz.
Kız mı erkek mi, boyu kaç herşey önemli.
3200 gr dogan bir bebek.Kiz bebek.boyu 65 cm
Kızlar benim oğlan bugün 3 kez kakasini yaptı normalde haftada 1 kez yapardı acaba demir ilacindan dolayi böyle olmuş olabilirmi
Başladığımızdan beri cocuk şancı içindeDemir ilacındandır.
Ben de ishal olmuştum doğum sonrası kullanırken. (kronik kabızlığı var oysaki)
Kızım da çok kakası yaptı demiri verdiğimde, karın ağrısı da cabası.
Bizimde haftada bir yapıyor demir ilacı pek birsey degistirmediKızlar benim oğlan bugün 3 kez kakasini yaptı normalde haftada 1 kez yapardı acaba demir ilacindan dolayi böyle olmuş olabilirmi
Ya bizim doktor belirtti bu kabızlık yapmaz diyeBizimde haftada bir yapıyor demir ilacı pek birsey degistirmedi
Başladığımızdan beri cocuk şancı içinde
Doktor demişti bu demir ilacı kabiz yapmaz
Laktofe yazan canım valla ilk oğlumda sağlık ocaginin verdiğini kullanıyordum oda felaket kabız yaptiriyodu bunlar gerçekten ağır ilaçlar yaHangisini veriyorsun.
Ya demir ilacı resmen alt üst etti gerçekten çocuklarımızı
Laktofe yazan canım valla ilk oğlumda sağlık ocaginin verdiğini kullanıyordum oda felaket kabız yaptiriyodu bunlar gerçekten ağır ilaçlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?