2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya bende şimdilik bunu günde 9 damla verim. Zaten doktoru degiscem gelecek ay başka doktora gidicez onun dediklerine göre hareket edicem

Yengemin bebeği çok tombuldu. Pipisinin sadece ucu görünüyordu sünnet düşündüler doktor asla olmaz, eğer sünnet olursa pipisi tamamen içeri gömülür demişti. Şuanda 4 yaşında normal artık pipisi.
Sen sünnet yaptırmış mıydın?
Ay inan bizde öyle bende 8 damla veriyorum . Normalde bizim doktor günde 20 damla vermişti ne hakla hizmet onuda dedi anlamadım şimdilik bende 3 düşürim
demir damlalarının üzerinde +1 +2 gibi ibareler var. Mesela newvit +2 ve doktor kilosu kdar damla önerdi. +1 değerlikli damlaysa ondan çok damla söylemiş olabilir

Reactions: The
Kızlar aranızda uyku eğitimini deneyen var mı, olumlu veya olumsuz deneyimleri olan falan? Daha benimki 4 aylık olmadı, min. 4 ay deniliyor ama çoğunuzunki olmuştur. Ne düşünüyorsunuz
Benim kız gece doğumdan sonra belli durumlardan dolayı ayakta sallanarak uyuyordu onu bıraktık 2.ay olmadan şuan sadece gündüz uykusu geldiğinde ya emerken uyuya kalıyor ya da sallıyorum

Yok ya +1 falan yazmıyor ya ben bu ay gene kilosu kadar verimde sadece akşam yeni doktor ne derse ona göre hareket edim

Benimki o kadar değil canım yaptırdık sünnet 18 günlükken

Havucu haşladım, az suyundan koyup bir de zeytinyğı ekledim. Çatalla ezdim ama baya taneli bıraktım püre gibi değil.
Doktor 1 çay kaşığı dedi ama benim minnoş biraz daha fazlasını yedi galiba

Size bi hissimden bahsetmek istiyorum. Bebek büyüdükçe bana bağımlılığı azalıyor haliyle. Yürüyecek benden uzaklaşacak. Yemek yiyecek beslenmek için bana mecburiyeti kalmayacak. Ve bu durum beni çok mutlu ettiği gibi saçma bir şekilde çok da üzüyor.
Resmen benden hiç ayrılmasın, hep kucağımda olsun istiyorum. Büyümesinden aşırı keyif alıyorum, hele bugün havuç yedi su içti nasıl mutluyum. Ama biyandan da ağlıyorum saçma olduğunu bile bile

Ay bu saçmalığı yalnız yaşamamışım ne güzel
Ben de ilk ek gıda verdiğimde aynı şeyi hissettim.
Sanki yeni yemekleri sevdikçe beni bırakacakmış hissiyatı...
Ama çok şükür daha iyi hissediyorum.
Çünkü bırakmıyor :)
Bana bağımlı değil bağlı bir bebek olsun mottom :)

Bende covidken mama verince içmese bile çok üzülmüştüm. Acaba benden vazgeçer mi, benden uzaklaşır mı diye. Birde emmek istemeyince iyice duygusallaşmıştım. Ama büyümesi, yeni şeyler öğrenmesi, bana olan bağımlılığının biraz olsun azalması beni rahatlatmıyor değil. Karmakarışık duygular içindeyim yani

Bende bu gün sabah iki çay kaşığı yoğurt yedirdim, bayıla bayıla yedi valla. Doktora 1 Mart'ta gideceğiz ama ben ufak ufak tadımlara başlamak istiyorum. Hem damak tadı alışır, hemde takviye olur diye düşünüyorum. Doktor da onay verirse ek gıdaya geçelim diyorum bakalım

Senin minnoşa da maşallah herşeyi çok severek yer inşallah. Şifa olsun can olsun günde kaç kez veriyorsun ek gıdayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…