Ya bende şimdilik bunu günde 9 damla verim. Zaten doktoru degiscem gelecek ay başka doktora gidicez onun dediklerine göre hareket edicemBen de ocean bestiron kullandım da.
Doktor fertamir kullan dedi. Şase imiş. Dörtte birini eritip meyve püresine yada muhallebiye döküp yedirebilirsin dedi.
Henüz onu denemedim.
Ek gıdaya yeni geçiyoruz zaten. Alerji yapıp yapmadığını denediğim süreçte bir de onu karıştırmak istemedim.
Zaten daha hiç meyve de vermedim.
Yengemin bebeği çok tombuldu. Pipisinin sadece ucu görünüyorduAile hekimi anlar mı ki kaç tane çocuk pipisi gormustur ki ya çocuk doktoru mu görmeli acaba. Ay ne bileyim kendi çocuğu 16 aylık onunkiyle kiyasliyorşöyle bir şey var ki benim bebeğim kilolu. E haliyle kilolu olunca pipisinin üst bölgesindeki et kısmı da tombul duruyor. O tombul yeri bastirdigimda pipisi daha büyük duruyor. Şimdi tombul yerden dolayı haliyle pipisi daha içeride doğru duruyor, oraya biraz daha gömülü. Umarım anlatabilmisimdir. Ne bileyim hiç anormal olabileceğini düşünmedim doğrusu ama bugün canım sıkıldı ya
demir damlalarının üzerinde +1 +2 gibi ibareler var. Mesela newvit +2 ve doktor kilosu kdar damla önerdi. +1 değerlikli damlaysa ondan çok damla söylemiş olabilirAy inan bizde öyle bende 8 damla veriyorum . Normalde bizim doktor günde 20 damla vermişti ne hakla hizmet onuda dedi anlamadım şimdilik bende 3 düşürim
Benim kız gece doğumdan sonra belli durumlardan dolayı ayakta sallanarak uyuyordu onu bıraktık 2.ay olmadan şuan sadece gündüz uykusu geldiğinde ya emerken uyuya kalıyor ya da sallıyorumKızlar aranızda uyku eğitimini deneyen var mı, olumlu veya olumsuz deneyimleri olan falan? Daha benimki 4 aylık olmadı, min. 4 ay deniliyor ama çoğunuzunki olmuştur. Ne düşünüyorsunuz
Ya bende şimdilik bunu günde 9 damla verim. Zaten doktoru degiscem gelecek ay başka doktora gidicez onun dediklerine göre hareket edicem
5. Ay kontrolüne gittik. Doktorum ileride alerji durumları gelişmemesi için ek gıdyaa başlamanın 5. Ayda daha doğru olacağını düşünüyor. Sadece çay kaşığı ile tadımlar öneriyor. Bugün havuç ile başlıcam aşırı heyecanlıyım
Yok ya +1 falan yazmıyor ya ben bu ay gene kilosu kadar verimde sadece akşam yeni doktor ne derse ona göre hareket edimYengemin bebeği çok tombuldu. Pipisinin sadece ucu görünüyordusünnet düşündüler doktor asla olmaz, eğer sünnet olursa pipisi tamamen içeri gömülür demişti. Şuanda 4 yaşında normal artık pipisi.
Sen sünnet yaptırmış mıydın?
demir damlalarının üzerinde +1 +2 gibi ibareler var. Mesela newvit +2 ve doktor kilosu kdar damla önerdi. +1 değerlikli damlaysa ondan çok damla söylemiş olabilir
9 kiloya yakın canım kilo başı zaten bir damla demiştiKaç kilo bebiş?
Çok değil mi 9 damla?
Benimki o kadar değil canımYengemin bebeği çok tombuldu. Pipisinin sadece ucu görünüyordusünnet düşündüler doktor asla olmaz, eğer sünnet olursa pipisi tamamen içeri gömülür demişti. Şuanda 4 yaşında normal artık pipisi.
Sen sünnet yaptırmış mıydın?
Hadi kolay gelsin.5. Ay kontrolüne gittik. Doktorum ileride alerji durumları gelişmemesi için ek gıdyaa başlamanın 5. Ayda daha doğru olacağını düşünüyor. Sadece çay kaşığı ile tadımlar öneriyor. Bugün havuç ile başlıcam aşırı heyecanlıyım
9 kiloya yakın canım kilo başı zaten bir damla demişti
Benimki o kadar değil canımyaptırdık sünnet 18 günlükken
Sıkıntı olsa o doktor söylemez miydi. Boşuna canını sıkmışlar senin. Hiç kafana takma sürekli konuşuyor çevredekilerBenimki o kadar değil canımyaptırdık sünnet 18 günlükken
Havucu haşladım, az suyundan koyup bir de zeytinyğı ekledim. Çatalla ezdim ama baya taneli bıraktım püre gibi değil.
Doktor 1 çay kaşığı dedi ama benim minnoş biraz daha fazlasını yedi galiba
Size bi hissimden bahsetmek istiyorum. Bebek büyüdükçe bana bağımlılığı azalıyor haliyle. Yürüyecek benden uzaklaşacak. Yemek yiyecek beslenmek için bana mecburiyeti kalmayacak. Ve bu durum beni çok mutlu ettiği gibi saçma bir şekilde çok da üzüyor.
Resmen benden hiç ayrılmasın, hep kucağımda olsun istiyorum. Büyümesinden aşırı keyif alıyorum, hele bugün havuç yedi su içti nasıl mutluyum. Ama biyandan da ağlıyorum saçma olduğunu bile bile
Bizim doktorda yukariya doğru yuvarladıAşağıya doğru yuvarlamak lazımmış.
Hemşire öyle söyledi.
8700 mesela, 8 damla vermeliymişiz.
İyiyiz canım çok şükür atlattık, bebişim de keyfi yerinde. Sütüm de düzeldi gibi ama iştahsız yine pek emmek istemiyor.Kedilervekitaplar nasılsınız, iyileştinşz mi canım
Bende covidken mama verince içmese bile çok üzülmüştüm. Acaba benden vazgeçer mi, benden uzaklaşır mı diye. Birde emmek istemeyince iyice duygusallaşmıştım. Ama büyümesi, yeni şeyler öğrenmesi, bana olan bağımlılığının biraz olsun azalması beni rahatlatmıyor değil. Karmakarışık duygular içindeyim yaniHavucu haşladım, az suyundan koyup bir de zeytinyğı ekledim. Çatalla ezdim ama baya taneli bıraktım püre gibi değil.
Doktor 1 çay kaşığı dedi ama benim minnoş biraz daha fazlasını yedi galiba
Size bi hissimden bahsetmek istiyorum. Bebek büyüdükçe bana bağımlılığı azalıyor haliyle. Yürüyecek benden uzaklaşacak. Yemek yiyecek beslenmek için bana mecburiyeti kalmayacak. Ve bu durum beni çok mutlu ettiği gibi saçma bir şekilde çok da üzüyor.
Resmen benden hiç ayrılmasın, hep kucağımda olsun istiyorum. Büyümesinden aşırı keyif alıyorum, hele bugün havuç yedi su içti nasıl mutluyum. Ama biyandan da ağlıyorum saçma olduğunu bile bile
E o zaman zaten bir anormallik olsa söylerlerdi ki :) görümce sırf gıcıklığına demiş valla. Kıyaslamak için başka bir şey bulamamış
Haklısınız kızlar, takmıyorum ben de artıkSıkıntı olsa o doktor söylemez miydi. Boşuna canını sıkmışlar senin. Hiç kafana takma sürekli konuşuyor çevredekiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?