Bizimde atak bitti 2 gün iyidi 3 gün kudurdumatmazel34 Kedilervekitaplar kızlar sizin bebekler atağını bitirmiştir herhalde artık, gece uykularında iyileşme oldu mu
Hey maşallah9 kiloya yakın canım kilo başı zaten bir damla demişti
Kuzum neye göre düşük dıyolar anlamıyorm vallahıBebeğim 4 ay 20 günlük şu anda 6.700gr dr az buluyor. Sizde durumlar nasıl
Sorma canım yaEmziğe döktüğümüz paralara yazıkbizim de öyle. Yine de her yola çıktığımda cebime atıyorum. Evde zaten mümkün değil aldırmıyoruz da.
Yapma beBizimde atak bitti 2 gün iyidi 3 gün kudurdu
Ne yaşan söyliyim yalnız olmadığıma çok sevindimAy bu saçmalığı yalnız yaşamamışım ne güzel
Ben de ilk ek gıda verdiğimde aynı şeyi hissettim.
Sanki yeni yemekleri sevdikçe beni bırakacakmış hissiyatı...
Ama çok şükür daha iyi hissediyorum.
Çünkü bırakmıyor :)
Bana bağımlı değil bağlı bir bebek olsun mottom :)
Bugün ilk defa verdimBende covidken mama verince içmese bile çok üzülmüştüm. Acaba benden vazgeçer mi, benden uzaklaşır mı diye. Birde emmek istemeyince iyice duygusallaşmıştım. Ama büyümesi, yeni şeyler öğrenmesi, bana olan bağımlılığının biraz olsun azalması beni rahatlatmıyor değil. Karmakarışık duygular içindeyim yani
Bende bu gün sabah iki çay kaşığı yoğurt yedirdim, bayıla bayıla yedi valla.Doktora 1 Mart'ta gideceğiz ama ben ufak ufak tadımlara başlamak istiyorum. Hem damak tadı alışır, hemde takviye olur diye düşünüyorum. Doktor da onay verirse ek gıdaya geçelim diyorum bakalım
Senin minnoşa da maşallahherşeyi çok severek yer inşallah. Şifa olsun can olsun günde kaç kez veriyorsun ek gıdayı?
Arak minnoşu en çok gündüz etkilemişti. Offf o neydi ya kabus gibi hatırlamak bile istemiyorummatmazel34 Kedilervekitaplar kızlar sizin bebekler atağını bitirmiştir herhalde artık, gece uykularında iyileşme oldu mu
Bir tık iyileşti gibi canımmatmazel34 Kedilervekitaplar kızlar sizin bebekler atağını bitirmiştir herhalde artık, gece uykularında iyileşme oldu mu
Canim merhaba doktora gittin mi? Merak ettim. Yani oncelikle bu bir insanin elinin kulaginin buyuk kucuk olmasi gibi bir sey yani yapısal diye dusunuyorum. Bir de benim yeğenim sünnet olduğundan beri (5 yasinda simdi) pipisi ara ara içine kaçıyor. Bebekken sunnet oldu. Yani yok gibi oluyor. Geçenlerde altina kacirdi ve ben ilgilenmek zorunda kalmistim üşüdü her halde havuzdan cikmistik yine o içe kaçma durumu oldu ve o bolgesi düzlesiyor pipi yok gibi oluyor. Sonra meğer bazen olurmuş diye duydum.Kızlar size çok ilginç bir dertle geldimya bugün görümcemlere gittik, bebeğimin pipisinin küçük olduğunu ve doktora sormamız gerektiğini söylüyorlar. Napmaliyim bilmiyorum, hiç 3 aylık bebek pipisi hatırlamıyorum açıkçası Belki çok anormal olacak biliyorum ve mahrem bir şey ama bebeği erkek olan birine özelden atsam anormal olup olmadığına bakabilir mi? Doktora gidene kadar içimde doner durur malesef ya çok canım sıkıldı
Oncelikle gecmis olsun canim. Ben de aralıkta kovid oldum bi de gecen hafta. 2 ay aralikla yani oldum ben ve etrafimdakiler saskiniz antikorluyim rahat 6 ay olmam hasta diye dusunuyodum. Her neyse yazdiklarindan anladigim kadariyla kovidken sutunde azalma mi oldu?İyiyiz canım çok şükür atlattık, bebişim de keyfi yerinde. Sütüm de düzeldi gibi ama iştahsız yine pek emmek istemiyor.
İyiyiz canım çok şükür atlattık, bebişim de keyfi yerinde. Sütüm de düzeldi gibi ama iştahsız yine pek emmek istemiyor.
Sorma canım yahele bibsi bi hevesle almıstm ki sorma olmayınca olmuyo
Arada wee emzık alıyo her gece bı umut verıyorm işte
Ne yaşan söyliyim
Kaç aylıkken basladiniz ek gidaya?Çok şükür canım.
Ya emmek istememesi aylarıyla da ilgili geçen konuştuk ya kafasını çevire çevire keyfi yettiğince emiyor. Düzeliyormuş sonra hatta bağımlı oluyormuş :)
Ahaha wee emziği benimki de sevmişti. O da her yıkamada, kaynatmada içine su alınca eşim pis bu atalım dedi
Mamajoo, nuk, avent...
Gitti paracıklar en azından güzel Bi kıyafet alırdık
Bir kaç gün sonra çok şükür bebeğim büyüyor diyor insan. Özellikle yumurtaya, peynire, yoğurda geçince güzel oldu. Emin ol daha keyifli yiyecek. Ben de meyve konusunu geciktiriyorum. Bakalım ne zaman başlarız, doktor başlayabilirsin dedi ama :)
Zira babası kılıklı kızım sebzeyi normal formda çok sevmedi. Un kavurup sebzeleri içine attım, çorbaya çevirdim. :)
Ben de dediğin gibi oldukça pütürlü bıraktım.
Biberon la veriyorum. Ben her ögun veriyorum gun icerisinde emiyor birde 90 veya 105cc.Kızlar acil bişey sormak istiyorum.. Bebişini hem emzirip hem mama ile besleyen anneler mamayı ne ile veriyorsunuz ya da günde ne kadar 4 aylık oldu oğlum ilk kez vericem kilo almı çok azdı bu ay hasta oldu emmek istemiyo akşamları kriz yaşıyoruz en azından sadece akşamları versem siz nasıl yapıyosunuz aynı durumda olanlar ?
Bence her bebegin gelisimi farkli 1 2 hafta sarkma olabilir belki. Siz onu pratiklestirecek hareketler yapiyor musunuz ? Belki yardimci olur.Herkese yine ve yeniden merhaba :) kızlar bebişim 4.5 aylık. 5 martta 5 aylık olacak insallah. Ama hala dönmüyor. Yani sağa sola kafasını döndürme yattigi yerken kafasini öne dogru cekip dogrulma istekleri var. Ya da yarim yamalak yarım dönüyor gibi oluyor. Ama karin üstündeyken sırt üstüne ya da aksini yapmiyor. Ben yardim etsem de yapmiyor henuz. Endise etmeli miyim
4 ay 23 günlükken.Kaç aylıkken basladiniz ek gidaya?
Kızlar acil bişey sormak istiyorum.. Bebişini hem emzirip hem mama ile besleyen anneler mamayı ne ile veriyorsunuz ya da günde ne kadar 4 aylık oldu oğlum ilk kez vericem kilo almı çok azdı bu ay hasta oldu emmek istemiyo akşamları kriz yaşıyoruz en azından sadece akşamları versem siz nasıl yapıyosunuz aynı durumda olanlar ?
Sabah aksam mama verıyormKızlar acil bişey sormak istiyorum.. Bebişini hem emzirip hem mama ile besleyen anneler mamayı ne ile veriyorsunuz ya da günde ne kadar 4 aylık oldu oğlum ilk kez vericem kilo almı çok azdı bu ay hasta oldu emmek istemiyo akşamları kriz yaşıyoruz en azından sadece akşamları versem siz nasıl yapıyosunuz aynı durumda olanlar ?
Herkese yine ve yeniden merhaba :) kızlar bebişim 4.5 aylık. 5 martta 5 aylık olacak insallah. Ama hala dönmüyor. Yani sağa sola kafasını döndürme yattigi yerken kafasini öne dogru cekip dogrulma istekleri var. Ya da yarim yamalak yarım dönüyor gibi oluyor. Ama karin üstündeyken sırt üstüne ya da aksini yapmiyor. Ben yardim etsem de yapmiyor henuz. Endise etmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?