Bilmiyorum ki annem bir tarhana yaptı bana gaz yapiyor haliyle bebegede yapar diye düşündümHer tarhana farklı oluyor ya. Kayınvalidem un tarhanası yaptırmış. İçinde acı falan yok. Bir de ben kızıma günlük sab simplex damla kullanıyorum. Belki o yüzden gaz yapmamıştır.
Paylaşın isterseniz. Hepimiz faydalanalım.
Bence hepimiz değişik tecrübelerden geçiyoruz. O yüzden paylaşmak çok iyi oluyor. Bir çok şeyi birbirimizden öğreniyoruz.
Meme ile muhabbetini sağlamak lazım.
Emzik emiyor mu belki emme ihtiyacını onunla gideriyordur.
Bilmiyorum ki annem bir tarhana yaptı bana gaz yapiyor haliyle bebegede yapar diye düşündüm
Teşekkür edeeim canım cevabın için :) mama aldık ama pek içmedi sadece gece yatmadan önce biraz vermeyi denicem sonrasında emziricem bakalım. evet artık hiç iyi hissetmiyorum hep yalnızım eşim işte oluyor mesleği gereğide uyuması gerekiyor şöfor ,sanki 24 saat yalnız gibiyim yine yardım ediyor ama vardiyalı olduğundan çok vakit geçiremiyoruz.. çok yoruyor beni şu 15 gündür bazen bakamıcak gibi hissediyorum artıkmeme de zaman gecirmek hosuna gidiyor sanirim. Bazen cok verimli emmiyorlar orda durmak hoslarina gidiyor. Hastanelerden de kiralanabiliyormus bu arada makina. Belki medical yerlerden de kiralanabilir.
Yine sen bilirsin eger denemek istersen mama yi dene.
Gerci bunalima girdim demissin sen saglikli olmalisin ki bebis de saglikli olsun. Sana rahat nefes aldiricaksa mama ile denemende senin sagligin icin fayda olacaktir.
Evet haklısın hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz iyi ki varsınız:) Emmiyor onun emziği benimHer tarhana farklı oluyor ya. Kayınvalidem un tarhanası yaptırmış. İçinde acı falan yok. Bir de ben kızıma günlük sab simplex damla kullanıyorum. Belki o yüzden gaz yapmamıştır.
Paylaşın isterseniz. Hepimiz faydalanalım.
Bence hepimiz değişik tecrübelerden geçiyoruz. O yüzden paylaşmak çok iyi oluyor. Bir çok şeyi birbirimizden öğreniyoruz.
Meme ile muhabbetini sağlamak lazım.
Emzik emiyor mu belki emme ihtiyacını onunla gideriyordur.
Bizde de reflü var ek gıdaya geçince rahatladınız mı. kusmamiz çok fazlaBizimki de yarın tam tamına 5 aylık olmuş olacak :)
Aynı şekilde canı çekiyordu e başını da tutuyor. Zaten öncesinde bir başka doktorla da konuşmuştuk. Erken geçirebiliriz ek gıdaya reflüden dolayı demişti. Mis gibi de oldu. :) afiyet olsun mis gibi büyüsünler
Çok teşekkürlerHemen
Dosyayı kopyalayamadım ekran fotosu çektim paylasıyorum
Pdf olarak paylasamadım ekran aldım paylasayımPaylaşın isterseniz. Hepimiz faydalanalım
Rica ederimÇok teşekkürlerblender neden yasak, biliyor musunuz?
Peki teşekkür ederimBildigim kadari ile yok sanirim.
Yanlış hatırlamıyorsam koltuk altına alarak emzirmen gerekiyor. Tezk sebebini bilmiyorum ama çözümü buyduKızlar bu sütteki tazyik neden olur ya ? Sürekli bebeğimin boğazına kaçıyor öksürüyor, sinirleniyor sürekli haliyle
TeşekkürlerrHemen
Dosyayı kopyalayamadım ekran fotosu çektim paylasıyorum
Çok teşekkürlerblender neden yasak, biliyor musunuz?
Evet haklısın hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz iyi ki varsınız:) Emmiyor onun emziği benimhem kızıyor hem memeden ayrılmak istemiyor yarım saatte emmek istiyor çözemiyorummm..
Bende de oluyor canim hepimizde oluyor bence. Bir kacis aramak gibi belki. Nedenini tam olarak bilemesem de eski rahat gunlerimizi ariyoruz sanirim. Ve biz gergin oldukca bebek daha stresli oluyor. Ah kuzum bizden baska kimsesi yokki. Sevgi ve sefkate aclar aslinda. Biz nasil bilmem kac yasinda hala sevgi ilgiye muhtacsak onlarda oyle. Allah hepimize sabir versin insallah ki bol bol sevgimizi verebilelim. Biliyorum hele de kucakta gezmek isteyen bir bebekse daha zor oluyor. Ama bu gunler gecicek biz stresli gecirdigimiz icin pisman olacagiz. Guzel dusun sakin ol herseyin gecicegini dusun. Sanirim az kafa dinlemek istedigimiz icin de oluyor. Ama biz nasil anne babamiza gittigimizde bizimle ilgilenmesi hosumuza gidiyorsa ayni olay aslinda. Allah hepimize bol bol merhamet versin hic zor gelmesin bebiskolara bakmak insallah. Bir kac sefer denedikten sonra alisir canim. Hangi mamayi aldin buarada ? Bazi bebekler aptamil i sevmiyormus sanirimTeşekkür edeeim canım cevabın için :) mama aldık ama pek içmedi sadece gece yatmadan önce biraz vermeyi denicem sonrasında emziricem bakalım. evet artık hiç iyi hissetmiyorum hep yalnızım eşim işte oluyor mesleği gereğide uyuması gerekiyor şöfor ,sanki 24 saat yalnız gibiyim yine yardım ediyor ama vardiyalı olduğundan çok vakit geçiremiyoruz.. çok yoruyor beni şu 15 gündür bazen bakamıcak gibi hissediyorum artıkgücüm yetmicek gibi sonra diyorum herkes nasıl bakmış bugünlerde geçer elbet
Kızlar bu sütteki tazyik neden olur ya ? Sürekli bebeğimin boğazına kaçıyor öksürüyor, sinirleniyor sürekli haliyle
Yazdıkların ne iyi geldi.Bende de oluyor canim hepimizde oluyor bence. Bir kacis aramak gibi belki. Nedenini tam olarak bilemesem de eski rahat gunlerimizi ariyoruz sanirim. Ve biz gergin oldukca bebek daha stresli oluyor. Ah kuzum bizden baska kimsesi yokki. Sevgi ve sefkate aclar aslinda. Biz nasil bilmem kac yasinda hala sevgi ilgiye muhtacsak onlarda oyle. Allah hepimize sabir versin insallah ki bol bol sevgimizi verebilelim. Biliyorum hele de kucakta gezmek isteyen bir bebekse daha zor oluyor. Ama bu gunler gecicek biz stresli gecirdigimiz icin pisman olacagiz. Guzel dusun sakin ol herseyin gecicegini dusun. Sanirim az kafa dinlemek istedigimiz icin de oluyor. Ama biz nasil anne babamiza gittigimizde bizimle ilgilenmesi hosumuza gidiyorsa ayni olay aslinda. Allah hepimize bol bol merhamet versin hic zor gelmesin bebiskolara bakmak insallah. Bir kac sefer denedikten sonra alisir canim. Hangi mamayi aldin buarada ? Bazi bebekler aptamil i sevmiyormus saniri
Bizde de reflü var ek gıdaya geçince rahatladınız mı. kusmamiz çok fazla
teşekkürler.Pdf olarak paylasamadım ekran aldım paylasayım
Ne güzel yazmışsın okudukça içim rahatladı vallahi sağol canım benimBende de oluyor canim hepimizde oluyor bence. Bir kacis aramak gibi belki. Nedenini tam olarak bilemesem de eski rahat gunlerimizi ariyoruz sanirim. Ve biz gergin oldukca bebek daha stresli oluyor. Ah kuzum bizden baska kimsesi yokki. Sevgi ve sefkate aclar aslinda. Biz nasil bilmem kac yasinda hala sevgi ilgiye muhtacsak onlarda oyle. Allah hepimize sabir versin insallah ki bol bol sevgimizi verebilelim. Biliyorum hele de kucakta gezmek isteyen bir bebekse daha zor oluyor. Ama bu gunler gecicek biz stresli gecirdigimiz icin pisman olacagiz. Guzel dusun sakin ol herseyin gecicegini dusun. Sanirim az kafa dinlemek istedigimiz icin de oluyor. Ama biz nasil anne babamiza gittigimizde bizimle ilgilenmesi hosumuza gidiyorsa ayni olay aslinda. Allah hepimize bol bol merhamet versin hic zor gelmesin bebiskolara bakmak insallah. Bir kac sefer denedikten sonra alisir canim. Hangi mamayi aldin buarada ? Bazi bebekler aptamil i sevmiyormus sanirim
Bizde ayni durumdayiz canim cok mu kan var. Kaka hangi renk. Fotoğrafını cekseydinKizlar kizimin kakasi mukusluydu gecen hafta yazmistim ya kan da wardi bugun. Idrar ve gaita temiz cikmisti. Gaitada gizli kan da bakildi o da cikmamisti. Alerji testi yaptirin dedi doktor da netteki arastirmalarim pek sonuc vermedigi yonunde. Cnm cok sikildi
Blender tamamen parçalıyor. Pütürlü yemeye alismasi icin önermiyolarÇok teşekkürlerblender neden yasak, biliyor musunuz?
Evet haklısın sanırım daha iyi beslenmeliyim ama bazen o kadar fırsat bulamıyorum ki ne bulursam onu yiyorum tuvalet ihtiyacımı gidermeye gidince bile nasıl bağırıyorBence kendi beslenmenize biraz ağırlık verin. O da istediğini alacaktır. Gerçi benimki de saat başı ağzını açıp bekliyor. Gerçi şimdi yakama yapışıyor büyüdükçe sert yapıyor "süt ver bana kadın"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?