2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla o kadar çok ağladım ki. Bayadir biriktirmisim sanırım.

Benim de yavruma kızdığım oluyor. Yani ona göstermesem bile dişlerimi sıktığım oluyor sabır diye, öyle daralıyorum bazen. Halbuki dediğin gibi ne anlayacaklar ki bugün ağlıyorum mesela boş boş yüzüme bakıyor. Hafif tebessüm ettim o da bana güldü. Çok masumlar.. ama bazen insan gerçekten çok yoruluyor

Eşinin mesai saatleri nasıl bilmiyorum ama şöyle az bir uyusan yada sevdiğin bir yere bir saatliğine bile çıksan o hissiyat azalıyor.

Reactions: The
kızlar bu Demir ilacını kullanıyorduk tozunu görmemişiz öylece çocuğa veriyorduk bi arkadaşıma dedim oda bizim gibi veriyormuş dikkat edin tozu içine dökmeniz lazım

Eklentiler

• 4049756C-F8AF-4CE4-90A9-1F20C7D3ED68.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 33
Öyle gerçekten hele de gurbette olunca daha kötü oluyor bi eşi vat o da bir gün dğl birgün evde. Hayırlısı ne diyelim.
Ben göğsümü gererdim kres öğretmenliği yaptım ben tecrübem var derdim amaa hiiiiç öyle dğlmiiş.
Benim bir ara psikolojim diplerdeydi bebeğin hastalığı ayağı problemliyfi doktorlar bize neler söyledi nasıl korktuk onlar neyi gördüyse söyledi kızmıyorum onlara doktor bana dolaylı hep diken üzerinde ol dedi sütüm yok emmiyor yalnızım anaaaa nasıl günlerdi onlar deprem olmuştu sanki tozlu dumanlı bir savas içerisündeydim hem lohusa hem o sağlık problemleri bir dönem kendimi kontrol edemiyordum sesim yükseliyordu bebek dğlde yetişkin biri varmıs gibi olmuştu birgün çok vicdan yaptım oturup hüngür hüngür ağladım o gündür bu gündür kontrol edebildim çok şükür hala tam düzelebilmiş dğlm buna da şükür gitsün o günler bir daha gelmesin.

Bakım yaptım saç rengime kadar değiştirdim biraz iyi geldi kendime dğlde kıza alısveriş yapınca çok mutlu oluyorım gerektikçe alıyorum Rabbim sabır versin annelere hele o lohusa dönemi Yarabbi neydi o öyle

kızlar bu Demir ilacını kullanıyorduk tozunu görmemişiz öylece çocuğa veriyorduk bi arkadaşıma dedim oda bizim gibi veriyormuş dikkat edin tozu içine dökmeniz lazım
Biz aldık reçetesini okumadan ilaç kullanmam bende bilmiyordum Allah'tan okudum ilave ettim tozu

Ahhh bende bendee ne çok ağladım hıçkıra hıçkıra. Aynen dişler kalmadı sıka sıka yüzüme masum baktı mı kendime çok kızıyorum. Kurban olurum o bos bakıslara çok masumlar

Hemen

Dosyayı kopyalayamadım ekran fotosu çektim paylasıyorum
Teşekkürler canım sağolasın
Kızlar bu çocuk aç, acıkınca yer vs bu kitapların PDF i mevcut ben de alamıcak veya o kadar para vermek istemeyen varsa atabilirim
Mail adresimi atsam bana yollar mısın canım? Daha bu gün sepete ekledim, indirime girerse alırım diye

Benimde 4 aylık bebeğim bende yavaş yavaş başlamak istiyorum.bugün ilk defa kaşık maması verdim 5 kaşık çok mutlu olarak yedi

Günaydın kızlar aranızda erkem ek gıdaya geçen var mı. Kızım hiç anne sütü almadı 25 gündür yoğurda basladık hamd olsun bir sorun çıkmadı
Ne kadarlıkken başladınız bizdr 4 ay olduk bende tattırmak istiyorum.bugün kaşık mama aldım 5 kaşık yedirdim.ben anne sütü +mama gidiyordum.4 gün ateşli hastalandı beslenmesi azaldığı için bugün mecbur kaşık mama verdim

Eşim geldikten 45 dk sonra bebeği uyutuyorum canım. O 45 dkda hep onda tabiki ama 24 saatte 45 dknin lafı olur mu

Ben de geçen pazar günü önce dışarı çıktım gezdim.
Gezdim dediğimde eşimin işlerini hallettim :)
Gelince de yarım saat uyudum.
Çok nadir de olsa böyle şeyler yapmak belki yalnız kalmak yeniliyor ruhumuzu.

Reactions: The
Bebeğimiz kaç aylık ne zaman başladınız ek gıdaya
4 ay 20 yada 23 günlük idi :) reflü sorunu vardı o yüzden doktor önerisiyle başladık.
Diğer yorumlarda da gördüm kaşık mamalar yerine yoğurt, peynir, sebze, yumurta sarısı, çorba, daha sonra meyveler şeklinde ilerlemek daha sağlıklı diye düşünüyorum.
Daha doğrusu doktorların önerisi de o şekilde, eskiden ailelerimiz de hep o şekilde büyütmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…