Valla o kadar çok ağladım ki. Bayadir biriktirmisim sanırım.Bende delircek gibi oluyorum gece 10 kere kalkinca. Ama bebekler iste adapte olmaya çalışıyorlarAnne karnindan bambaska bir dunyaya geldiler diyorum kendi kendime. Agla rahatlarsin. Tahammülsüz değilsin. Hepimiz aynı durumdayız. Hepimiz cokk guzel anneleriz
Benim de yavruma kızdığım oluyor. Yani ona göstermesem bile dişlerimi sıktığım oluyor sabır diye, öyle daralıyorum bazen. Halbuki dediğin gibi ne anlayacaklar kiBenim oğlum da iki haftadır sürekli uyanıyo geceleri, 6 da güne başlıyoruz bazen. 10 dakika da bir de uyandığı oluyodu bi iki gündür yok çok şükür 2 saat uyumasına razıyım artık. Tahammülsüzlük ben de çok var bi iki kere kızdım hatta hiçbi şey anlamadığını bile bile yavrumun. Robot değiliz maalesef bizim de uykuya dinlenmeye ihtiyacımız var, inşallah bi an önce düzene girer uykuları
İyi yapmışsın. Bazen lazim boyle ağlamakValla o kadar çok ağladım ki. Bayadir biriktirmisim sanırım.
Benim de inanılmaz iniş çıkışlarım var. Bır diyorum o bir bebek, nasıl bir performans bekliyorsun. Bir de diyorum herkes böyle mi büyütmüş bebeğini? Nasıl millet üç beş doğurmuş anlamıyorum, dediğin gibi sanki eskiden çok özgürmusum de şimdi kapana kısılmış gibiyim. Elbette varlığına bin şükür ama gece uyuyamadigimda bu his çok daha fazla geliyor..
Eşim geldikten 45 dk sonra bebeği uyutuyorum canım. O 45 dkda hep onda tabiki ama 24 saatte 45 dknin lafı olur muEşinin mesai saatleri nasıl bilmiyorum ama şöyle az bir uyusan yada sevdiğin bir yere bir saatliğine bile çıksan o hissiyat azalıyor.
Allah yardimcimiz olsunValla ne diyim bilmiyorum canim kelin ilaci olsa başına surerdi. Bu alerji isi cok cetrefilli
Amin canım amin arada YazisalimAllah yardimcimiz olsun
Öyle gerçekten hele de gurbette olunca daha kötü oluyor bi eşi vat o da bir gün dğl birgün evde. Hayırlısı ne diyelim.Canim yabizimde oyle tum gun kucakta malesef. Yakinda olsa bile ayni evin icerisinde degilse kisi malesef evine döndügünde yine aynisi. Havalarin da biraz etkisi var havalar guzellessin arada miniklerle disariya ciktigimizda bizimde havamiz degisir. Bebek bakimi zormus ama iste bebiskolarin ne sucu var. Onlar bizi oyle gergin gormek istemezki. Birde eger kendine 5 dk zaman ayirip makyajini sacini yapip o gunu gecirirsen daha pozitif oluyorsun.
Biz aldık reçetesini okumadan ilaç kullanmam bende bilmiyordum Allah'tan okudum ilave ettim tozukızlar bu Demir ilacını kullanıyorduk tozunu görmemişiz öylece çocuğa veriyorduk bi arkadaşıma dedim oda bizim gibi veriyormuş dikkat edin tozu içine dökmeniz lazım
Ahhh bende bendeeBenim de yavruma kızdığım oluyor. Yani ona göstermesem bile dişlerimi sıktığım oluyor sabır diye, öyle daralıyorum bazen. Halbuki dediğin gibi ne anlayacaklar kibugün ağlıyorum mesela boş boş yüzüme bakıyor. Hafif tebessüm ettim o da bana güldü. Çok masumlar.. ama bazen insan gerçekten çok yoruluyor
Walla bende öyleyim ama klasik bi ilaç diye herhalde hiç bakmadım arkadaş da aynı yanılgıya düşmüşBiz aldık reçetesini okumadan ilaç kullanmam bende bilmiyordum Allah'tan okudum ilave ettim tozu
Teşekkürler canım sağolasınHemen
Dosyayı kopyalayamadım ekran fotosu çektim paylasıyorum
Mail adresimi atsam bana yollar mısın canım? Daha bu gün sepete ekledim, indirime girerse alırım diyeKızlar bu çocuk aç, acıkınca yer vs bu kitapların PDF i mevcut ben de alamıcak veya o kadar para vermek istemeyen varsa atabilirim
Bebeğimiz kaç aylık ne zaman başladınız ek gıdayaRica ederimBlendır muhallebi kıvamına getiriyor bebeğin damağı ona alısıyor sonra katı besin tüketemiyor doktor çatalla ezmemi önerdi biraz pütürlü olması daha iyi dedi
Benimde 4 aylık bebeğim bende yavaş yavaş başlamak istiyorum.bugün ilk defa kaşık maması verdim 5 kaşık çok mutlu olarak yedi4 ay 27 günlük oldu artık, kocaman sıpa yaniben yoğurtla başladım valla. Ayın 1inde randevumuz var. Covid sonrası kontrole götürücem. Hem kilosuna bakar, hem muayene eder. Hemde aşıları soracağım. Covid sonrası erteleniyor ya aşılar. Belki. Bizim doktor da erteler. Menenjitlerde çok ateş yapıyormuş, erteleme şansımız var mı diye soracağım. Bu virüsün üstüne birde menenjit ateşi çekmek istemiyorum.
Bende yoğurdu probiyotik maya ve içim organik sütle yaptım. Dediğin gibi kaka ve gaz çıkarmasında çok etkili oldu. Pıtır pıtır koca insanlar gibi gaz çıkarıyor kızım, bağırsakları rahatladı resmen
Bizim de yemek yerken elimize bakıyor, ağzını şapırdatıyordu. Uzatıyordum kaşıkla ağzını açıp bekliyordu, heyecanlanıyordu.Canı çekiyordu yavrumun yemeklerden ben kendim başlamış oldum ek gıdaya, bakalım doktor ne diyecek. Başlama derse söylemicem başladım diye
Ne kadarlıkken başladınız bizdr 4 ay olduk bende tattırmak istiyorum.bugün kaşık mama aldım 5 kaşık yedirdim.ben anne sütü +mama gidiyordum.4 gün ateşli hastalandı beslenmesi azaldığı için bugün mecbur kaşık mama verdimGünaydın kızlar aranızda erkem ek gıdaya geçen var mı. Kızım hiç anne sütü almadı 25 gündür yoğurda basladık hamd olsun bir sorun çıkmadı
Cok iyi olur cnmAmin canım amin arada Yazisalim
Eşim geldikten 45 dk sonra bebeği uyutuyorum canım. O 45 dkda hep onda tabiki ama 24 saatte 45 dknin lafı olur mu
4 ay 20 yada 23 günlük idi :) reflü sorunu vardı o yüzden doktor önerisiyle başladık.Bebeğimiz kaç aylık ne zaman başladınız ek gıdaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?