Rica ederimTeşekkürlerr
Rica ederim ..teşekkürler.
Maşallah senin bebişe deAyy maşallah ne güzel
Çılgın çocuklar
benimki de sabah bi uyandım üzerindeki tulumu çıkarmış gülüyor
Salopet tulum vardı üzerinde askılarını indirip yatırıyordum uyanınca da yelek niyetine giydiriyordum. Bugün yatağa tekme atmış, muhtemelen dönmüşçıplak çıplak kadife battaniyeye bacaklarını sürüyordu.
Kundağı ben de çok seviyorum. Bir süredir kendi istemediği için kundaksız yatırıyorum. Uykuya dalması daha zor oluyor amauyuduktan sonra üşümesin diye çok gevşek bir kundak yapıyorum. Yada direk polar battaniye ile örtüyorum sıcak dursun diye.
Refleksler azaldı canım evet ama benimki de tam tersi sıkışık uyumayı çok seviyor. Bazen sabahları yanıma koyuyorum, koltuk altıma kafasını sokup öyle uyuyor. 2 hafta annemlerde kalıcam hem kundak olayını hem de ayakta sallama işini hallederiz inşallahInstagram'da bir kadın yavaş yavaş yaptığını söylemişti canım. Önce gündüz uykularında, sonra gece bir kolunu sonra diğer kolunu vs gibi. Ama bence artık refleksleri azalmış olabilir, ben bazen kundak yapıyorum bazen hiç yapmıyorum, pek de farketmiyor açıkçası. Hatta kundakla çok daralıyor :)
Evet haklısın sanırım daha iyi beslenmeliyim ama bazen o kadar fırsat bulamıyorum ki ne bulursam onu yiyorum tuvalet ihtiyacımı gidermeye gidince bile nasıl bağırıyor
Ahh bu bebişler ahh büyüyecekler ama bizide baya büyütecekler belli çok fenalar şuna bak sen bide sert yapıyobildiğin sinir oluyolar ufacık şeyler ya
Haklısın canım daha fazla dikkat edicem artıkBulduğun ilk boşlukta iki yumurta koy hemen haşlansın.
Eşin ile gitmeden bebekle hasret giderirken kendi kahvaltını hazırla.
Sonra bebeğin yanında iken ye hem konuş hem karnını doyur.
Öyle kendimize bakmazsak bebeğe bakamayız ki.
Sallamaya alıştırmak mi istiyorsun bırakmak miMaşallah senin bebişe deBunlar büyüdükçe daha fena oluyorlar İnşallah benimki de kendi istememeye başlar diye umuyorum. Dün sadece birkaç kere dönmüştü bugünse tüm gün bas bas bağırarak yuvarlandı, bir yerden sonra kafam şişti artık yaa Tek iyi yanı çok yorulduğu için hemen uyudu
Refleksler azaldı canım evet ama benimki de tam tersi sıkışık uyumayı çok seviyor. Bazen sabahları yanıma koyuyorum, koltuk altıma kafasını sokup öyle uyuyor. 2 hafta annemlerde kalıcam hem kundak olayını hem de ayakta sallama işini hallederiz inşallah
AlıştırmakSallamaya alıştırmak mi istiyorsun bırakmak mi
Günaydın böyle sözlere de benimde çok ihtiyacım vardı gerçekten ilaç gibi geldi çok çok teşekkür ederimBende de oluyor canim hepimizde oluyor bence. Bir kacis aramak gibi belki. Nedenini tam olarak bilemesem de eski rahat gunlerimizi ariyoruz sanirim. Ve biz gergin oldukca bebek daha stresli oluyor. Ah kuzum bizden baska kimsesi yokki. Sevgi ve sefkate aclar aslinda. Biz nasil bilmem kac yasinda hala sevgi ilgiye muhtacsak onlarda oyle. Allah hepimize sabir versin insallah ki bol bol sevgimizi verebilelim. Biliyorum hele de kucakta gezmek isteyen bir bebekse daha zor oluyor. Ama bu gunler gecicek biz stresli gecirdigimiz icin pisman olacagiz. Guzel dusun sakin ol herseyin gecicegini dusun. Sanirim az kafa dinlemek istedigimiz icin de oluyor. Ama biz nasil anne babamiza gittigimizde bizimle ilgilenmesi hosumuza gidiyorsa ayni olay aslinda. Allah hepimize bol bol merhamet versin hic zor gelmesin bebiskolara bakmak insallah. Bir kac sefer denedikten sonra alisir canim. Hangi mamayi aldin buarada ? Bazi bebekler aptamil i sevmiyormus sanirim
Gece falan sıkıntı yaratmiyorsa sorun yok canım. Valla şu an oturdum ağlıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Gece 4 kere emzirdim, 6.30da kalktı. Deli gibi esniyor, niye uyandı bilmiyorum. Ben mi çok tahammülsüzümAlıştırmakKucağımda sallayarak uyutuyorum, çabuk dalıyor çok şükür ama belim ellerim sırtım her yerim çok ağrıyor artık Ben o uyku eğitimlerine çok olumlu bakmıyorum, bir yerden sonra zaten kendi kendilerine uyumaya başlıyorlar, o yüzden acelem yok onun için. Beni daha fazla göçertmeden uyusun da nasıl uyursa uyusun kafasındayım şu an
1,5 saatte bir kalkan analar derneği :)Gece falan sıkıntı yaratmiyorsa sorun yok canım. Valla şu an oturdum ağlıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Gece 4 kere emzirdim, 6.30da kalktı. Deli gibi esniyor, niye uyandı bilmiyorum. Ben mi çok tahammülsüzüm
Peki sen kendini iyi hissediyor musun ya ? Tek ben miyim böyle şikayet eden , mutsuz olan1,5 saatte bir kalkan analar derneği :)
Peki sen kendini iyi hissediyor musun ya ? Tek ben miyim böyle şikayet eden , mutsuz olan
Bende delircek gibi oluyorum gece 10 kere kalkinca. Ama bebekler iste adapte olmaya çalışıyorlarGece falan sıkıntı yaratmiyorsa sorun yok canım. Valla şu an oturdum ağlıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Gece 4 kere emzirdim, 6.30da kalktı. Deli gibi esniyor, niye uyandı bilmiyorum. Ben mi çok tahammülsüzüm
Cok kan yoktu ama 3 noktada vardi. Cekemedim fotosunu da cocuk aglayinca. Size alerji testi yapmislardi yanlis hatirlamiyosam ne cikti nasil yaptilar?Bizde ayni durumdayiz canim cok mu kan var. Kaka hangi renk. Fotoğrafını cekseydin
Blender tamamen parçalıyor. Pütürlü yemeye alismasi icin önermiyolar
Kan aldilar 4tup bağışıklık sistemi hormonlarinada bakti doktorumuz alerji çıkmadi ama cikmamasi yok demek degil dedi.Cok kan yoktu ama 3 noktada vardi. Cekemedim fotosunu da cocuk aglayinca. Size alerji testi yapmislardi yanlis hatirlamiyosam ne cikti nasil yaptilar?
O zman niye yaptilar testi ben anlamiyorum yaa cok sacma geliyo. Benim oldugum ilcede hastane yok dogru duzgun burda test fln da yok tabi. Baska ilceye gitmemiz gerek. Haftaya ayarlayabilirsem bakalim. O kadar yol cekcek cocuk perisan olcak yine. Ins bi sonuca ulasabilirizKan aldilar 4tup bağışıklık sistemi hormonlarinada bakti doktorumuz alerji çıkmadi ama cikmamasi yok demek degil dedi.
Canim yaGünaydın böyle sözlere de benimde çok ihtiyacım vardı gerçekten ilaç gibi geldi çok çok teşekkür ederimsorun yasayan arkadasımıza yakın benimde var bende gurbetteyim ve hiç kimsem yok burda eşimde 24 24 çalışıyor kendimi çok yalnız hissediyorum o arkadaşımızı iliklerime kadar anlıyorum yasadıklarıkı. Rabbim bu serüvende hepimize yardım etsin .
Benimde bebiş biraz yoruyor beni hastane sürecimiz olduğu için mecbur her ağladığında kucaga aldık şuan da alıstı. Çok zor oluyor.
Ekran alıyorum her bunaldığımda okuyacagım
Benim oğlum da iki haftadır sürekli uyanıyo geceleri, 6 da güne başlıyoruz bazen. 10 dakika da bir de uyandığı oluyodu bi iki gündür yok çok şükür 2 saat uyumasına razıyım artık. Tahammülsüzlük ben de çok var bi iki kere kızdım hatta hiçbi şey anlamadığını bile bile yavrumun. Robot değiliz maalesef bizim de uykuya dinlenmeye ihtiyacımız var, inşallah bi an önce düzene girer uykularıPeki sen kendini iyi hissediyor musun ya ? Tek ben miyim böyle şikayet eden , mutsuz olan
Valla ne diyim bilmiyorum canim kelin ilaci olsa başına surerdi. Bu alerji isi cok cetrefilliO zman niye yaptilar testi ben anlamiyorum yaa cok sacma geliyo. Benim oldugum ilcede hastane yok dogru duzgun burda test fln da yok tabi. Baska ilceye gitmemiz gerek. Haftaya ayarlayabilirsem bakalim. O kadar yol cekcek cocuk perisan olcak yine. Ins bi sonuca ulasabiliriz
Benim de inanılmaz iniş çıkışlarım var. Bır diyorum o bir bebek, nasıl bir performans bekliyorsun. Bir de diyorum herkes böyle mi büyütmüş bebeğini? Nasıl millet üç beş doğurmuş anlamıyorum, dediğin gibi sanki eskiden çok özgürmusum de şimdi kapana kısılmış gibiyim. Elbette varlığına bin şükür ama gece uyuyamadigimda bu his çok daha fazla geliyor..Yok ben de mutsuz oluyorum.
Bazense nasılsa geçecek şu an buna ihtiyacı var diyorum.
Kendi kendime iniş çıkışlarım var.
Son bir kaç gündür havalar güzeldi.
Avmye götürdük. Orada bir park vardı çocuk parkını görünce çok heyecanlandı, öyle algıları da aşırı açık bir çocuk değil.
Dün doktora götürdük.
Biraz yoruldu gece daha az kalktı.
Bir de ek gıdaya başladık. Sanırım onun da etkisiyle daha az kalktı.
Yazın bence daha rahat geçecek. Dişimi sıkıyorum.
Büyüdükçe değişiyor.
Bazen bi bakıyorum çıldıracağım diye oturup ağlıyorum. Elimden hayatımı almışlar gibi.
Bir bakıyorum geçecek hayatın en güzel hediyesi kucağındaki diye teselli ediyorum.
Özellikle uykusuzluk, sürekli evde olma hali, bir de eşlerin desteğini çektiği zamanlar denk geldiyse... Çok daha kötü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?