2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah senin bebişe de Bunlar büyüdükçe daha fena oluyorlar İnşallah benimki de kendi istememeye başlar diye umuyorum. Dün sadece birkaç kere dönmüştü bugünse tüm gün bas bas bağırarak yuvarlandı, bir yerden sonra kafam şişti artık yaa Tek iyi yanı çok yorulduğu için hemen uyudu
Refleksler azaldı canım evet ama benimki de tam tersi sıkışık uyumayı çok seviyor. Bazen sabahları yanıma koyuyorum, koltuk altıma kafasını sokup öyle uyuyor. 2 hafta annemlerde kalıcam hem kundak olayını hem de ayakta sallama işini hallederiz inşallah

Bulduğun ilk boşlukta iki yumurta koy hemen haşlansın.
Eşin ile gitmeden bebekle hasret giderirken kendi kahvaltını hazırla.
Sonra bebeğin yanında iken ye hem konuş hem karnını doyur.
Öyle kendimize bakmazsak bebeğe bakamayız ki.

Haklısın canım daha fazla dikkat edicem artık

Sallamaya alıştırmak mi istiyorsun bırakmak mi

Sallamaya alıştırmak mi istiyorsun bırakmak mi
Alıştırmak Kucağımda sallayarak uyutuyorum, çabuk dalıyor çok şükür ama belim ellerim sırtım her yerim çok ağrıyor artık Ben o uyku eğitimlerine çok olumlu bakmıyorum, bir yerden sonra zaten kendi kendilerine uyumaya başlıyorlar, o yüzden acelem yok onun için. Beni daha fazla göçertmeden uyusun da nasıl uyursa uyusun kafasındayım şu an

Günaydın böyle sözlere de benimde çok ihtiyacım vardı gerçekten ilaç gibi geldi çok çok teşekkür ederim sorun yasayan arkadasımıza yakın benimde var bende gurbetteyim ve hiç kimsem yok burda eşimde 24 24 çalışıyor kendimi çok yalnız hissediyorum o arkadaşımızı iliklerime kadar anlıyorum yasadıklarıkı. Rabbim bu serüvende hepimize yardım etsin .
Benimde bebiş biraz yoruyor beni hastane sürecimiz olduğu için mecbur her ağladığında kucaga aldık şuan da alıstı. Çok zor oluyor.
Ekran alıyorum her bunaldığımda okuyacagım

Gece falan sıkıntı yaratmiyorsa sorun yok canım. Valla şu an oturdum ağlıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Gece 4 kere emzirdim, 6.30da kalktı. Deli gibi esniyor, niye uyandı bilmiyorum. Ben mi çok tahammülsüzüm

Peki sen kendini iyi hissediyor musun ya ? Tek ben miyim böyle şikayet eden , mutsuz olan

Yok ben de mutsuz oluyorum.
Bazense nasılsa geçecek şu an buna ihtiyacı var diyorum.
Kendi kendime iniş çıkışlarım var.
Son bir kaç gündür havalar güzeldi.
Avmye götürdük. Orada bir park vardı çocuk parkını görünce çok heyecanlandı, öyle algıları da aşırı açık bir çocuk değil.
Dün doktora götürdük.
Biraz yoruldu gece daha az kalktı.
Bir de ek gıdaya başladık. Sanırım onun da etkisiyle daha az kalktı.
Yazın bence daha rahat geçecek. Dişimi sıkıyorum.
Büyüdükçe değişiyor.
Bazen bi bakıyorum çıldıracağım diye oturup ağlıyorum. Elimden hayatımı almışlar gibi.
Bir bakıyorum geçecek hayatın en güzel hediyesi kucağındaki diye teselli ediyorum.
Özellikle uykusuzluk, sürekli evde olma hali, bir de eşlerin desteğini çektiği zamanlar denk geldiyse... Çok daha kötü oluyor.

Bende delircek gibi oluyorum gece 10 kere kalkinca. Ama bebekler iste adapte olmaya çalışıyorlar Anne karnindan bambaska bir dunyaya geldiler diyorum kendi kendime. Agla rahatlarsin. Tahammülsüz değilsin. Hepimiz aynı durumdayız. Hepimiz cokk guzel anneleriz

Bizde ayni durumdayiz canim cok mu kan var. Kaka hangi renk. Fotoğrafını cekseydin

Blender tamamen parçalıyor. Pütürlü yemeye alismasi icin önermiyolar
Cok kan yoktu ama 3 noktada vardi. Cekemedim fotosunu da cocuk aglayinca. Size alerji testi yapmislardi yanlis hatirlamiyosam ne cikti nasil yaptilar?

Cok kan yoktu ama 3 noktada vardi. Cekemedim fotosunu da cocuk aglayinca. Size alerji testi yapmislardi yanlis hatirlamiyosam ne cikti nasil yaptilar?
Kan aldilar 4tup bağışıklık sistemi hormonlarinada bakti doktorumuz alerji çıkmadi ama cikmamasi yok demek degil dedi.

Kan aldilar 4tup bağışıklık sistemi hormonlarinada bakti doktorumuz alerji çıkmadi ama cikmamasi yok demek degil dedi.
O zman niye yaptilar testi ben anlamiyorum yaa cok sacma geliyo. Benim oldugum ilcede hastane yok dogru duzgun burda test fln da yok tabi. Baska ilceye gitmemiz gerek. Haftaya ayarlayabilirsem bakalim. O kadar yol cekcek cocuk perisan olcak yine. Ins bi sonuca ulasabiliriz

Canim ya bizimde oyle tum gun kucakta malesef. Yakinda olsa bile ayni evin icerisinde degilse kisi malesef evine döndügünde yine aynisi. Havalarin da biraz etkisi var havalar guzellessin arada miniklerle disariya ciktigimizda bizimde havamiz degisir. Bebek bakimi zormus ama iste bebiskolarin ne sucu var. Onlar bizi oyle gergin gormek istemezki. Birde eger kendine 5 dk zaman ayirip makyajini sacini yapip o gunu gecirirsen daha pozitif oluyorsun.

Peki sen kendini iyi hissediyor musun ya ? Tek ben miyim böyle şikayet eden , mutsuz olan
Benim oğlum da iki haftadır sürekli uyanıyo geceleri, 6 da güne başlıyoruz bazen. 10 dakika da bir de uyandığı oluyodu bi iki gündür yok çok şükür 2 saat uyumasına razıyım artık. Tahammülsüzlük ben de çok var bi iki kere kızdım hatta hiçbi şey anlamadığını bile bile yavrumun. Robot değiliz maalesef bizim de uykuya dinlenmeye ihtiyacımız var, inşallah bi an önce düzene girer uykuları

Reactions: The
Valla ne diyim bilmiyorum canim kelin ilaci olsa başına surerdi. Bu alerji isi cok cetrefilli

Benim de inanılmaz iniş çıkışlarım var. Bır diyorum o bir bebek, nasıl bir performans bekliyorsun. Bir de diyorum herkes böyle mi büyütmüş bebeğini? Nasıl millet üç beş doğurmuş anlamıyorum, dediğin gibi sanki eskiden çok özgürmusum de şimdi kapana kısılmış gibiyim. Elbette varlığına bin şükür ama gece uyuyamadigimda bu his çok daha fazla geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…