2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bebeğimiz kaç aylık ne zaman başladınız ek gıdaya
5 bitiyor yarın 6'dan alacaz insaAllah. 25 günden faxla oldu yoğurt vereli. Alıstırmalarım oldu bayadır az az veriyordum bugün 3.gün etti artık öeyve sebze vermeye basladım

Çok geçmiş olsun. Evde mayalanmıs yoğurtla baslasanız azar azar o daha sağlıklı olur bence. Ama her bebek aynı olmuyor mesela kimine alerji oluyor kızıma inek sütünden yoğurt yapıyorum şükür bir aya yakın bsy olmadı acı hariç diğer şeylerden çay kasığıyla tattıeabilirsiniz yine de her bebek bir olmayabilir diyeyim. Mesela acı hariç hepsini çok azar azar tattırdım 4 aydan itibaren bikaç pirinç tanesini ezerdim ağzına koyardıö çorbayı çay kasığıyla verirdim peynir vs gb şeyler bir ay oldu neredeyse

Canım senin minnoş havuç yedikten sonra kakasında havuç parçacıkları oldu mu ? Benim kız havuca başladı bu gün. Kakasında havuç parçacıkları var. Sindirememiş sanırım . İlk kez yediği için normal mi yoksa havucu tattırmayı bırakmalı mıyım bilemedim.

Canim benim oldu bi kere disini kasisin diye tuttum agzina yutmus küçücük bir parca ve kakadan oldugu gibi cikmis. Cok normalmis sordum ben korkma. Hemen öğütemeyebilirmis.

Canim benim oldu bi kere disini kasisin diye tuttum agzina yutmus küçücük bir parca ve kakadan oldugu gibi cikmis. Cok normalmis sordum ben korkma. Hemen öğütemeyebilirmis.
Ay içim rahatladı valla bağırsaklara ağır falan geldi diye korkmuştum bende , çok sağol canım bizim bayağı yediği havucun yarısı geri çıkmış korktum bende

Ay içim rahatladı valla bağırsaklara ağır falan geldi diye korkmuştum bende , çok sağol canım bizim bayağı yediği havucun yarısı geri çıkmış korktum bende
Kan mukus falan yoksa hic korkma kuzu bağırsaklar agir gelen bir seyi huzursuzluk karin agrisi aglama krizi olarak belli ediyor korkma

Normal canım o.
Benimkinde de oldu parçacıklar.
Bir kaç gün sonrasında düzene oturuyor.
Merak etme :)

Valla o kadar çok ağladım ki. Bayadir biriktirmisim sanırım.
Snein gibiyim ağlıyorum yorgunum. Ben artık çalışmadığım sürekli evde olduğum içinzorlanıtorum biraz da.
Kızlar bu çocuk aç, acıkınca yer vs bu kitapların PDF i mevcut ben de alamıcak veya o kadar para vermek istemeyen varsa atabilirim
Bende isterim. Dolap uygulamasında pdf halini satıyolar şaka gibi
Baya baya tanecikler vardı. Kakası komple havuç kokuyordu banyoya girdim inanamadım kokuya sonrasında da

Çok yorgunum. Gece komple üzerimde kucağımdaydı. Çok yorgun uykusuzum. Sütüm yetmiyor gibi hareket ediyor, yarın misafir ağırlıcam diye de yordum kendimi azaldı sütüm misafir ağırlamak tam bir saçmalıkmış
Hani buzağılar ineğin memesine kafa atar ya, aynısını yapıyor bana. Mama hazırladım tükürüyor asla içmiyor. Kucağımda sarılmışken uyudu. Sütüm mü az iyiden mi kucağa alıştı ne oldu anlamadım. Ama bu dayanabileceğim bir tempo değil.

Ben bazen hatta çoğu zaman eşimin isteklerine, hizmetine dayanamıyorum. Misafir ağırlamak bebekle beraber çok zor olur ya.

Sağmayı denedin mi canım? Biberonla içer belki

Ben bazen hatta çoğu zaman eşimin isteklerine, hizmetine dayanamıyorum. Misafir ağırlamak bebekle beraber çok zor olur ya.

Sağmayı denedin mi canım? Biberonla içer belki
Galiba doymuş oyun oynuyormuş benimle göğsümde uyumak için. Anlamıyorum ki naptığını da ya. Meme reddi yaşıyorum hala, ama mama ve biberon da kabul etmiyor şuanda
Havuç versem kaşıkla memnun olucak bence

Hatırlarsanız havuç alerji yaptı bebeğime demiştim. Ek gıdaya haşlanmış havuçla başladım herhangi bişi olmadı ama bugün havuç yalattım kahvaltıda ve tüm yüzü, göz kapakları da dahil kırmızı döküntü oldu.
Benceee elime değen başka bi gıda alerjiye sebep oluyor. Dokunduklarım ekmek, turp, tahin ve yumurtaydı. Burada suçlu yumurta gibi

Kızlar bu çocuk aç, acıkınca yer vs bu kitapların PDF i mevcut ben de alamıcak veya o kadar para vermek istemeyen varsa atabilirim
Ben de isterim canım. Ne zaman okuyacaksam? bir sürü kitap almıştım bebek bakımı psikolojisi için, şimdilik sadece kapaklarına bakabildim

Son düzenleme:
Bu gece benim kızım da beni çok zorladı. Neden olduğunu hiç anlamadım, uyumadı. Gündüz de mamasının birazını zorla içti, birazını hiç içmedi, meme emmek hiç istemedi. Memeyi açınca bile bağırarak ağlamaya başladı nasıl teselli edeceğimi şaşırdım, memede uyunan o eski güzel günleri özledim
1 ay sonra işe başlayacağım, allahım o zaman napıcam acaba

Tahin de yumurta da alerjen bir gıda.
Turpu bilemiyorum ama o da çok hafif bir besin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…