Rica ederim ne demekTeşekkürler canım sağolasın
5 bitiyor yarın 6'dan alacaz insaAllah. 25 günden faxla oldu yoğurt vereli. Alıstırmalarım oldu bayadır az az veriyordum bugün 3.gün etti artık öeyve sebze vermeye basladımBebeğimiz kaç aylık ne zaman başladınız ek gıdaya
Çok geçmiş olsun. Evde mayalanmıs yoğurtla baslasanız azar azar o daha sağlıklı olur bence. Ama her bebek aynı olmuyor mesela kimine alerji oluyor kızıma inek sütünden yoğurt yapıyorum şükür bir aya yakın bsy olmadı acı hariç diğer şeylerden çay kasığıyla tattıeabilirsiniz yine de her bebek bir olmayabilir diyeyim. Mesela acı hariç hepsini çok azar azar tattırdım 4 aydan itibaren bikaç pirinç tanesini ezerdim ağzına koyardıö çorbayı çay kasığıyla verirdim peynir vs gb şeyler bir ay oldu neredeyseNe kadarlıkken başladınız bizdr 4 ay olduk bende tattırmak istiyorum.bugün kaşık mama aldım 5 kaşık yedirdim.ben anne sütü +mama gidiyordum.4 gün ateşli hastalandı beslenmesi azaldığı için bugün mecbur kaşık mama verdim
Tabii ki yollarım söyle canım senTeşekkürler canım sağolasın
Mail adresimi atsam bana yollar mısın canım? Daha bu gün sepete ekledim, indirime girerse alırım diye
Canım senin minnoş havuç yedikten sonra kakasında havuç parçacıkları oldu mu ? Benim kız havuca başladı bu gün. Kakasında havuç parçacıkları var. Sindirememiş sanırım . İlk kez yediği için normal mi yoksa havucu tattırmayı bırakmalı mıyım bilemedim.Havucu haşladım, az suyundan koyup bir de zeytinyğı ekledim. Çatalla ezdim ama baya taneli bıraktım püre gibi değil.
Doktor 1 çay kaşığı dedi ama benim minnoş biraz daha fazlasını yedi galiba
Size bi hissimden bahsetmek istiyorum. Bebek büyüdükçe bana bağımlılığı azalıyor haliyle. Yürüyecek benden uzaklaşacak. Yemek yiyecek beslenmek için bana mecburiyeti kalmayacak. Ve bu durum beni çok mutlu ettiği gibi saçma bir şekilde çok da üzüyor.
Resmen benden hiç ayrılmasın, hep kucağımda olsun istiyorum. Büyümesinden aşırı keyif alıyorum, hele bugün havuç yedi su içti nasıl mutluyum. Ama biyandan da ağlıyorum saçma olduğunu bile bile
Canim benim oldu bi kere disini kasisin diye tuttum agzina yutmus küçücük bir parca ve kakadan oldugu gibi cikmis. Cok normalmis sordum ben korkma. Hemen öğütemeyebilirmis.Canım senin minnoş havuç yedikten sonra kakasında havuç parçacıkları oldu mu ? Benim kız havuca başladı bu gün. Kakasında havuç parçacıkları var. Sindirememiş sanırım . İlk kez yediği için normal mi yoksa havucu tattırmayı bırakmalı mıyım bilemedim.
Ay içim rahatladı vallaCanim benim oldu bi kere disini kasisin diye tuttum agzina yutmus küçücük bir parca ve kakadan oldugu gibi cikmis. Cok normalmis sordum ben korkma. Hemen öğütemeyebilirmis.
Kan mukus falan yoksa hic korkma kuzuAy içim rahatladı vallabağırsaklara ağır falan geldi diye korkmuştum bende , çok sağol canım bizim bayağı yediği havucun yarısı geri çıkmış korktum bende
Canım senin minnoş havuç yedikten sonra kakasında havuç parçacıkları oldu mu ? Benim kız havuca başladı bu gün. Kakasında havuç parçacıkları var. Sindirememiş sanırım . İlk kez yediği için normal mi yoksa havucu tattırmayı bırakmalı mıyım bilemedim.
Ayy ben isterim valla canımKızlar bu çocuk aç, acıkınca yer vs bu kitapların PDF i mevcut ben de alamıcak veya o kadar para vermek istemeyen varsa atabilirim
Mailini yaz canım atıyım sana daAyy ben isterim valla canımçok sevinirim
Ben de isterim cnm cok saolKızlar bu çocuk aç, acıkınca yer vs bu kitapların PDF i mevcut ben de alamıcak veya o kadar para vermek istemeyen varsa atabilirim
Snein gibiyim ağlıyorum yorgunum. Ben artık çalışmadığım sürekli evde olduğum içinzorlanıtorum biraz da.Valla o kadar çok ağladım ki. Bayadir biriktirmisim sanırım.
Bende isterim. Dolap uygulamasında pdf halini satıyolar şaka gibiKızlar bu çocuk aç, acıkınca yer vs bu kitapların PDF i mevcut ben de alamıcak veya o kadar para vermek istemeyen varsa atabilirim
Baya baya tanecikler vardı. Kakası komple havuç kokuyorduCanım senin minnoş havuç yedikten sonra kakasında havuç parçacıkları oldu mu ? Benim kız havuca başladı bu gün. Kakasında havuç parçacıkları var. Sindirememiş sanırım . İlk kez yediği için normal mi yoksa havucu tattırmayı bırakmalı mıyım bilemedim.
Ben bazen hatta çoğu zaman eşimin isteklerine, hizmetine dayanamıyorum. Misafir ağırlamak bebekle beraber çok zor olur ya.Çok yorgunum. Gece komple üzerimde kucağımdaydı. Çok yorgun uykusuzum. Sütüm yetmiyor gibi hareket ediyor, yarın misafir ağırlıcam diye de yordum kendimi azaldı sütümmisafir ağırlamak tam bir saçmalıkmış
Hani buzağılar ineğin memesine kafa atar ya, aynısını yapıyor bana. Mama hazırladım tükürüyor asla içmiyor. Kucağımda sarılmışken uyudu. Sütüm mü az iyiden mi kucağa alıştı ne oldu anlamadım. Ama bu dayanabileceğim bir tempo değil.
Galiba doymuş oyun oynuyormuş benimle göğsümde uyumak için. Anlamıyorum ki naptığını da ya. Meme reddi yaşıyorum hala, ama mama ve biberon da kabul etmiyor şuandaBen bazen hatta çoğu zaman eşimin isteklerine, hizmetine dayanamıyorum. Misafir ağırlamak bebekle beraber çok zor olur ya.
Sağmayı denedin mi canım? Biberonla içer belki
Ben de isterim canım. Ne zaman okuyacaksam?Kızlar bu çocuk aç, acıkınca yer vs bu kitapların PDF i mevcut ben de alamıcak veya o kadar para vermek istemeyen varsa atabilirim
Bu gece benim kızım da beni çok zorladı. Neden olduğunu hiç anlamadım, uyumadı. Gündüz de mamasının birazını zorla içti, birazını hiç içmedi, meme emmek hiç istemedi. Memeyi açınca bile bağırarak ağlamaya başladıÇok yorgunum. Gece komple üzerimde kucağımdaydı. Çok yorgun uykusuzum. Sütüm yetmiyor gibi hareket ediyor, yarın misafir ağırlıcam diye de yordum kendimi azaldı sütümmisafir ağırlamak tam bir saçmalıkmış
Hani buzağılar ineğin memesine kafa atar ya, aynısını yapıyor bana. Mama hazırladım tükürüyor asla içmiyor. Kucağımda sarılmışken uyudu. Sütüm mü az iyiden mi kucağa alıştı ne oldu anlamadım. Ama bu dayanabileceğim bir tempo değil.
Hatırlarsanız havuç alerji yaptı bebeğime demiştim. Ek gıdaya haşlanmış havuçla başladım herhangi bişi olmadı ama bugün havuç yalattım kahvaltıda ve tüm yüzü, göz kapakları da dahil kırmızı döküntü oldu.
Benceee elime değen başka bi gıda alerjiye sebep oluyor. Dokunduklarım ekmek, turp, tahin ve yumurtaydı. Burada suçlu yumurta gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?