Tükrmee refleksi geçmiştir die düşündüm ama belki sevmemiştir aslında ilk yoğurt ile başlamak en iyisi hem bağırsakları için de faydalı hem de yemesi kolay :)Kızlar ya büyük. Çoğunluk Ek gıdaya başlamış bende az az vermeye. Başladım bugün havuç. Patates. Verdim. Beyfendi. Tükürmeye.erkenmi basladım ya. 1 hafta var. 5 aylık olmasına
Kan hastalığım yoktu. Canım. İlk gebelikte. 0 değerle doğuma. Girdim şükür. Sorun olmadı ıkıncıde. Dusuktu. Ama tam olarak. Hatırlamıyorum. Bu gebelikten. Kaynaklı. Düşüyordu sorun teskıl etmez. Demıslerdi üniversıte. Hastanesinde. BanaMerhaba herhangi bir kan hastalığonız var mıydı ? Ve plt gebelikde nasıldı
Bi kac gündür yazmıyorum canim bende ya benimde sutym çok azdı ve yaklaşık bir aydır ara ara yoğurt falan verdim tabi mama da veriyorum nerdeyse herhangi birseyler az az yediriyorum ya mamayi da 7 ci aydan falan bırakmak istiyorum süt takviye edicem kemik gelişimi için iyi bence ya sizde az az verin ya benim bebeğim 7 gün var 5 aylık olmasına veriyorum açıkçası mamayi azalt öyle yap zaten mübarek mamalarda altınla yarismayaa başladıKızlar nolur cevap verin bana. Ek gıdaya geçen var mı benim bebeğim anne sütü alıyor ama günde 3-4 defa 60 ya da 90 cc mama veriyorum ama ödüm de kopuyor memeyi bırakır diye. Ek gıdaya 5. Ayı doldurunca geçsem olur mu?
Mamaya karşı değilim ama biberona alışırda memeyi bırakır korkum var ondan dedim keşke ikisi aynı anda gitseBi kac gündür yazmıyorum canim bende ya benimde sutym çok azdı ve yaklaşık bir aydır ara ara yoğurt falan verdim tabi mama da veriyorum nerdeyse herhangi birseyler az az yediriyorum ya mamayi da 7 ci aydan falan bırakmak istiyorum süt takviye edicem kemik gelişimi için iyi bence ya sizde az az verin ya benim bebeğim 7 gün var 5 aylık olmasına veriyorum açıkçası mamayi azalt öyle yap zaten mübarek mamalarda altınla yarismayaa başladıfikrimi doğru bulamayanlar olabilir ama bence birazın hiçbir zararı yoktur sağlıklı verdikten sonra anne sütüm çok olsaydi bende asla vermezdim gercekten
Kızlar ya büyük. Çoğunluk Ek gıdaya başlamış bende az az vermeye. Başladım bugün havuç. Patates. Verdim. Beyfendi. Tükürmeye.erkenmi basladım ya. 1 hafta var. 5 aylık olmasına
Bizim doktor 5 aylık olunca tahılla başlatacağım ek gıdayı dedi, 4.5 aylık kızım, 15 gün sonraki doktor randevusunu bekliyorum, o zamana kadar anne sütü ve mama devam. Sonra da doktor ne derse onu vereceğim.Kızlar ya büyük. Çoğunluk Ek gıdaya başlamış bende az az vermeye. Başladım bugün havuç. Patates. Verdim. Beyfendi. Tükürmeye.erkenmi basladım ya. 1 hafta var. 5 aylık olmasına
Kızlar nolur cevap verin bana. Ek gıdaya geçen var mı benim bebeğim anne sütü alıyor ama günde 3-4 defa 60 ya da 90 cc mama veriyorum ama ödüm de kopuyor memeyi bırakır diye. Ek gıdaya 5. Ayı doldurunca geçsem olur mu?
Bi kac gündür yazmıyorum canim bende ya benimde sutym çok azdı ve yaklaşık bir aydır ara ara yoğurt falan verdim tabi mama da veriyorum nerdeyse herhangi birseyler az az yediriyorum ya mamayi da 7 ci aydan falan bırakmak istiyorum süt takviye edicem kemik gelişimi için iyi bence ya sizde az az verin ya benim bebeğim 7 gün var 5 aylık olmasına veriyorum açıkçası mamayi azalt öyle yap zaten mübarek mamalarda altınla yarismayaa başladıfikrimi doğru bulamayanlar olabilir ama bence birazın hiçbir zararı yoktur sağlıklı verdikten sonra anne sütüm çok olsaydi bende asla vermezdim gercekten
Bizim doktor 5 aylık olunca tahılla başlatacağım ek gıdayı dedi, 4.5 aylık kızım, 15 gün sonraki doktor randevusunu bekliyorum, o zamana kadar anne sütü ve mama devam. Sonra da doktor ne derse onu vereceğim.
Yulaf filan verecek heralde, ben de bilmiyorumMerak ediyorum. Tahılla nasıl başlatacak ki :) bizimki sebze dedi sevmedi. Anneanne yöntemlerini sevdi. Ben de anneannesinin dedikleriyle doktorun dediğiniz karıştırıp yapıyorum.
Yulaf filan verecek heralde, ben de bilmiyorumHem heyecanlıyım, hem endişeli ek gıda konusunda.
Ama artık zamanının geldiğini hissediyorum, ben yanında yemek yerken ağzıma bakıyor hep, ve ağzını oynatıyor
Canım bebeklere inek sütü verilmiyor, aşağıya bir yazının linkini kopyaladım, lütfen oku. Bu yazı 3 yaşa kadar vermeyin diyor, çoğu yerde 1 yaşına kadar vermeyin diyor, en azından 1 yaşa kadar vermeden dayanırsan iyi olur.Bi kac gündür yazmıyorum canim bende ya benimde sutym çok azdı ve yaklaşık bir aydır ara ara yoğurt falan verdim tabi mama da veriyorum nerdeyse herhangi birseyler az az yediriyorum ya mamayi da 7 ci aydan falan bırakmak istiyorum süt takviye edicem kemik gelişimi için iyi bence ya sizde az az verin ya benim bebeğim 7 gün var 5 aylık olmasına veriyorum açıkçası mamayi azalt öyle yap zaten mübarek mamalarda altınla yarismayaa başladıfikrimi doğru bulamayanlar olabilir ama bence birazın hiçbir zararı yoktur sağlıklı verdikten sonra anne sütüm çok olsaydi bende asla vermezdim gercekten
Gözümün içine bakıyor. Ver dıye Yumurta. Sarısı. Peynır. Sevdi. Ama. Patates havuç Tükürdü. Hep Ekmek. Verdım. Eline. Zor aldım. Gerı emmeyi. Çok. SevdiBebeğinin yemeklere ilgisi var mı mesela siz sofradayken...
Bir de benim kızım da hiç mi hiç sevmedi k şekilde patatesi, havucu. Çorbaya çevirdim öyle içti. Ama severek değil. Yurdum çocuğu tarhana içmeyi, yumurta-peynir yemeyi beklemiş :)
Mart. 10 çocuk. Doktoruna gidicem. Bakalım o neder sımdilik. Bende. Sadece. Tatdırırım . Ben bu. Bebekte bıraz daha. Tecrubeliyım blw yontemıule hareket. Edicem. Koycam önüne kendi yesın haşlanmış. Pancar. Patates havuç omlet. Pankek. Erişte. Çökelek. Hepsı. Daldırıp kendi. Yesın sadece. Dokuluceklerı. İlk. Zaman. Kendim. VercemBizim doktor 5 aylık olunca tahılla başlatacağım ek gıdayı dedi, 4.5 aylık kızım, 15 gün sonraki doktor randevusunu bekliyorum, o zamana kadar anne sütü ve mama devam. Sonra da doktor ne derse onu vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?