2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen canım çok şükür şu an az aldığı haliyle bile tombiş görünüyor ama bu tabi güzel kilo aldığını göstermiyor, önceki aylarda 1500 , 1200vs almıştı. Ama şaşırmadım çünkü gerçekten güzel emmiyor. Bir çıt sesine direk dönüyor ve geri almıyor asla. Ayağa kalkıyorum emsin diye anca öyle biraz daha emiyor ama yine de yeterli emmiyor ya nedense. Noldu anlamıyorum. Meme reddi falan gibi değil 2 saatte bir emmek istiyor ama kısacık kısacık.

Ne kadar alması gerektiğini bilmiyorum canım ama şimdiye kadar hiç bu kadar az almadı
Biz de bugün gittik kontrole 650 gr almış 6780 kg şuan bi tık altı dedi akranlarından moralim bozuldu benim de ya

Kızlar bebeğim bu ay 500 600 Gr arası bir şey almış ya çok moralim bozuldu. Elhamdülillah sütüm de var halbuki ama güzel emmiyor, memeyi bitirmiyor
Canım 4 ay kontrolünde. Bizimki 350 gram almıştı doktor bu ayda çok normal dedi

Canım 4 ay kontrolünde. Bizimki 350 gram almıştı doktor bu ayda çok normal dedi
Hadi ya öyle mi. Benimki cok bı yorum yapmadı. Algıları çok açıldı bu ay falan dedi

O zaman tek açıklaması var canım. Dediğim gibi algıları açıldığı için dikkatleri çok çabuk dağılıyor. Belki iki saatten az aralıklarla emzirmeyi deneyebilirsin.

O zaman tek açıklaması var canım. Dediğim gibi algıları açıldığı için dikkatleri çok çabuk dağılıyor. Belki iki saatten az aralıklarla emzirmeyi deneyebilirsin.
Aynen canım bakalım bu ay daha çok uğraşacağım galiba. Belki de sütun yağlı kısmını alamıyor sonuna kadar emmeyince. Bir de söylemiştim sutumde tazyik sorunum var , sıkılıp bırakıyor olma ihtimali de var

Sütü yağlandıran şeyler yemeyi de artırabilirsin canım. Düzelir ama sıkma canını.

Reactions: The
Kızlar bebeğim bu ay 500 600 Gr arası bir şey almış ya çok moralim bozuldu. Elhamdülillah sütüm de var halbuki ama güzel emmiyor, memeyi bitirmiyor
Benimki de geçen ay öyleydi canım. Doktor emme süresini uzatmak için emzirme önlüğüyle emzir demişti, bende biraz işe yaradı gibi. Ya üstümüze bez seriyorum ya da loş bi ortamda emziriyorum yoksa hemen sıkılıp bırakıyor. Çabuk uyanmaları da o yüzden oluyor, daha çabuk acıktıkları için sık sık uyanıyorlar.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…