- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Bir sabah ya da öğlen birde akşama doğru veriyorum canım. Yoğurdu bitirip havuca geçtik. İlk gün sadece havuç verdim. İkinci gün havucun miktarını artırıp yanında yoğurtta verdim mesela.Günde kaç öğün veriyorsun canım
Aynen canım çok şükür şu an az aldığı haliyle bile tombiş görünüyor ama bu tabi güzel kilo aldığını göstermiyor, önceki aylarda 1500 , 1200vs almıştı. Ama şaşırmadım çünkü gerçekten güzel emmiyor. Bir çıt sesine direk dönüyor ve geri almıyor asla. Ayağa kalkıyorum emsin diyeCanım benim kızda 2.ayda 1000 Gr alıp 3.ayda nerdeyse yarıya düşmüştü. Çok üzüldüm buraya da yazmıştım hatta. Doğum kilosuna göre normal olduğunu söylemişti hemşire de doktor da. Persentildeyse eğer sıkıntı yapmıyorlar. Senin bebişin kilosu iyiydi diye hatırlıyorum maşallah. Bence üzme kendini. Artık kilo alımları yavaşlıyormuş çünkü.
Memeyi bitirme konusu bizde de öyle. İki üç dk emip kafayı çevirdikleri de doyduğunu düşünüp beslenmeyi bırakmamak lazımmış. Artık büyüyüp algıları açıldığı için beslenme esnasında etrafa bakmak, keşfetmek istiyorlarmış. Memeyi doyduğunu düşünene kadar sürekli tutturup emzirmek gerekmiş. Bir yerden sonra hiç almıyorlar zaten. Bende o zaman bitiriyorum emzirmeyi.
Biz de bugün gittik kontrole 650 gr almış 6780 kg şuan bi tık altı dedi akranlarından moralim bozuldu benim de yaNe kadar alması gerektiğini bilmiyorum canım ama şimdiye kadar hiç bu kadar az almadı
Canım 4 ay kontrolünde. Bizimki 350 gram almıştı doktor bu ayda çok normal dediKızlar bebeğim bu ay 500 600 Gr arası bir şey almış ya çok moralim bozuldu. Elhamdülillah sütüm de var halbuki ama güzel emmiyor, memeyi bitirmiyor
Kız miydi senin canım. Kızsa bence normal gibiBiz de bugün gittik kontrole 650 gr almış 6780 kg şuan bi tık altı dedi akranlarından moralim bozuldu benim de ya
O nasıl doktormuş masallah çok iyi boyu lkaçBiz de bugün gittik kontrole 650 gr almış 6780 kg şuan bi tık altı dedi akranlarından moralim bozuldu benim de ya
Yok erkek canımKız miydi senin canım. Kızsa bence normal gibi
Hadi ya öyle mi. Benimki cok bı yorum yapmadı. Algıları çok açıldı bu ay falan dediCanım 4 ay kontrolünde. Bizimki 350 gram almıştı doktor bu ayda çok normal dedi
Eşim de kızıyo saçmalıyo bu doktor diye bana da zayıf gelmiyodu hiç ama anlayamaıdm canım ya, 65 cm boyu daO nasıl doktormuş masallah çok iyi boyu lkaç
O zaman bir yorum yapamayacağım canım. Benimki kilolu doğdu mesela haliyle şu an seninkinden bir kilo daha fazla . Ama dediğim gibi doğum kiloları önemli diye düşünüyorumYok erkek canım
Evet aynen bizede öyle dedi boyu kaç dediHadi ya öyle mi. Benimki cok bı yorum yapmadı. Algıları çok açıldı bu ay falan dedi
Masallah canım. Çok iyi gayet normalEşim de kızıyo saçmalıyo bu doktor diye bana da zayıf gelmiyodu hiç ama anlayamaıdm canım ya, 65 cm boyu da
70 cm gibi görünüyor ama biz evde daha uzun ölçüyorduk bilmiyorum hangimizinki doğruEvet aynen bizede öyle dedi boyu kaç dedi
O zaman tek açıklaması var canım. Dediğim gibi algıları açıldığı için dikkatleri çok çabuk dağılıyor. Belki iki saatten az aralıklarla emzirmeyi deneyebilirsin.Aynen canım çok şükür şu an az aldığı haliyle bile tombiş görünüyor ama bu tabi güzel kilo aldığını göstermiyor, önceki aylarda 1500 , 1200vs almıştı. Ama şaşırmadım çünkü gerçekten güzel emmiyor. Bir çıt sesine direk dönüyor ve geri almıyor asla. Ayağa kalkıyorum emsin diyeanca öyle biraz daha emiyor ama yine de yeterli emmiyor ya nedense. Noldu anlamıyorum. Meme reddi falan gibi değil 2 saatte bir emmek istiyor ama kısacık kısacık.
Kız benim kızım 5 aylık 6300 Gr 62 cm senin minnoşa nasıl akranlarından küçük der anlamadım. Doğum kilosu kaçtı ?Biz de bugün gittik kontrole 650 gr almış 6780 kg şuan bi tık altı dedi akranlarından moralim bozuldu benim de ya
Aynen canım bakalım bu ay daha çok uğraşacağım galiba. Belki de sütun yağlı kısmını alamıyor sonuna kadar emmeyince. Bir de söylemiştim sutumde tazyik sorunum var , sıkılıp bırakıyor olma ihtimali de varO zaman tek açıklaması var canım. Dediğim gibi algıları açıldığı için dikkatleri çok çabuk dağılıyor. Belki iki saatten az aralıklarla emzirmeyi deneyebilirsin.
Sütü yağlandıran şeyler yemeyi de artırabilirsin canım. Düzelir ama sıkma canını.Aynen canım bakalım bu ay daha çok uğraşacağım galiba. Belki de sütun yağlı kısmını alamıyor sonuna kadar emmeyince. Bir de söylemiştim sutumde tazyik sorunum var , sıkılıp bırakıyor olma ihtimali de var
Masallah70 cm gibi görünüyor ama biz evde daha uzun ölçüyorduk bilmiyorum hangimizinki doğru
Benimki de geçen ay öyleydi canım. Doktor emme süresini uzatmak için emzirme önlüğüyle emzir demişti, bende biraz işe yaradı gibi. Ya üstümüze bez seriyorum ya da loş bi ortamda emziriyorum yoksa hemen sıkılıp bırakıyor. Çabuk uyanmaları da o yüzden oluyor, daha çabuk acıktıkları için sık sık uyanıyorlar.Kızlar bebeğim bu ay 500 600 Gr arası bir şey almış ya çok moralim bozuldu. Elhamdülillah sütüm de var halbuki ama güzel emmiyor, memeyi bitirmiyor
Biz de 72 olcmustuk çok fazla değil tabikiMasallahdoktor doğru ölçmüş fazlası anormal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?