Aynen canım ben de bunu düşündüm ben de öyle yapacağım muslin ortup emzireyim. Çünkü gece normal emiyor uyandığında, gündüzleri sıkıntıBenimki de geçen ay öyleydi canım. Doktor emme süresini uzatmak için emzirme önlüğüyle emzir demişti, bende biraz işe yaradı gibi. Ya üstümüze bez seriyorum ya da loş bi ortamda emziriyorum yoksa hemen sıkılıp bırakıyor. Çabuk uyanmaları da o yüzden oluyor, daha çabuk acıktıkları için sık sık uyanıyorlar.
Aynen canım buna da bakarım çok sağolSütü yağlandıran şeyler yemeyi de artırabilirsin canım. Düzelir ama sıkma canını.
3280 canımKız benim kızım 5 aylık 6300 Gr 62 cm senin minnoşa nasıl akranlarından küçük der anlamadım. Doğum kilosu kaçtı ?
Aynen öyle ya sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilO zaman bir yorum yapamayacağım canım. Benimki kilolu doğdu mesela haliyle şu an seninkinden bir kilo daha fazla . Ama dediğim gibi doğum kiloları önemli diye düşünüyorum
Ya benim de öyle, gündüzleri boğuşuyoruz emsin diye, örtü ben de deneyeyimAynen canım ben de bunu düşündüm ben de öyle yapacağım muslin ortup emzireyim. Çünkü gece normal emiyor uyandığında, gündüzleri sıkıntı
Kızlar bebeğim bu ay 500 600 Gr arası bir şey almış ya çok moralim bozuldu. Elhamdülillah sütüm de var halbuki ama güzel emmiyor, memeyi bitirmiyor
Hiiç canını sıkma benim bebiş de aynı öyle olduAynen canım çok şükür şu an az aldığı haliyle bile tombiş görünüyor ama bu tabi güzel kilo aldığını göstermiyor, önceki aylarda 1500 , 1200vs almıştı. Ama şaşırmadım çünkü gerçekten güzel emmiyor. Bir çıt sesine direk dönüyor ve geri almıyor asla. Ayağa kalkıyorum emsin diyeanca öyle biraz daha emiyor ama yine de yeterli emmiyor ya nedense. Noldu anlamıyorum. Meme reddi falan gibi değil 2 saatte bir emmek istiyor ama kısacık kısacık.
Seninkanguruna baktim guzel gorunuyor. Sifir Urunler baya pahaliBence makinanda değil aparatında sıkıntı var. Benim aparatın üst kısmındaki o sağım esnasında esneyen kısım bozuldu iki kere.
Ben tuniko marka neko switch bebek kangusuru aldım. Biraz araştırdım bebeğin bacak arası mesafesi ayarlanabilir olmalıymış omurga sağlığı için. Bunda çıt çıtlar var bebeğinin kilosuna göre ayarlayabiliyorsun. Böylece yenidoğandan itibaren kullanılabilior. Bebeğin yüzü dışarı bakınca omurgası olumsuz etkileniyor. Önermiyorlar öyle kanguruları. Dolap uygulamasındn 280 e almıştım. Youtube linkini paylaşıyorum araştırman için.
Kanguru videosu
Kuzu benimkide son kontrolünde 500gram almis artik yavaslar normal demistiKızlar bebeğim bu ay 500 600 Gr arası bir şey almış ya çok moralim bozuldu. Elhamdülillah sütüm de var halbuki ama güzel emmiyor, memeyi bitirmiyor
Benimki 2875g dogdu. 4 ayda 7500g olmus masalah. Sabahlari kavurma yiyodum sutum yagli olsun diye onun etkili oldugunu dusunuyorum. Bi de genetik de etkili. Seninki bence ii ama sen daha cok kilo almasini istiyosan kavurmayi dene. Ben biraktim artik arada yiyorum. Memeyi de gece iyi aliyo gunduz yarim yamalak ama 2 saatte bi iciyoKızlar bebeğim bu ay 500 600 Gr arası bir şey almış ya çok moralim bozuldu. Elhamdülillah sütüm de var halbuki ama güzel emmiyor, memeyi bitirmiyor
Maşallah canım. Benimki de 7800 ama erkek ve 3700 doğdu, minik değildi yani. Eşim de ben de çok zayıfizBenimki 2875g dogdu. 4 ayda 7500g olmus masalah. Sabahlari kavurma yiyodum sutum yagli olsun diye onun etkili oldugunu dusunuyorum. Bi de genetik de etkili. Seninki bence ii ama sen daha cok kilo almasini istiyosan kavurmayi dene. Ben biraktim artik arada yiyorum. Memeyi de gece iyi aliyo gunduz yarim yamalak ama 2 saatte bi iciyo
Aslında ben de öyle düşünüyorum canım ya her ay 1 kg alsa obez olur bu bebislerKuzu benimkide son kontrolünde 500gram almis artik yavaslar normal demisti
Aynen aynen. Yani eskisinin yarı alımına düşmesi canımı sıktı. Normaldir herhalde bakalım. Daha 4 aylık bugün, o yüzden ek gıda durumumuz henüz yokHiiç canını sıkma benim bebiş de aynı öyle oldu
1.ay 1200
2.ay 1300
3.ay 900
4.ay 600 aldı
5.ay kovid oldu, ishal oldu , iştahsızdı kilo verdi 300 almış
Doktor ilerleyişi çok normal buldu. Kilo alımı yavaşlayacak zaten, algılarıda açılacak bormal dedi. 4. Ay için tam alması gereken 600 zaten dedi bende ona çok üzülmüştüm.
5. Ay ölçümü sonrası tadımlara başladık. Eğer iştahı açılırsa tadım yap, açılmazsa bi tık fazla ver kilo alsın dedi. Açıldı çok şükür sadece tadım yaptırıyorum şuanda.
İnsan bebişi çok çok kilo almasına alışınca birden hazmedemiyor galiba. Bende öyle oldu, gurur meselesi yapmıştım resmen
Benimki kilo bile vermis 2 gündür hastaydı. Dün pcr verdik bu yolla bakilan bütün viruslere bakmislar. Covid negatif ama Bocavirüs diye bir virüs pozitif çıkmış.Aslında ben de öyle düşünüyorum canım ya her ay 1 kg alsa obez olur bu bebisler
Kucak seven bi bebekse bence durur. Benimki kanguruda çok mutlu. Bebeğin yüzünün dışarı bakması omurgası için iyi değil, bence kullanma.Seninkanguruna baktim guzel gorunuyor. Sifir Urunler baya pahalidisa dogru bakmazsa muhtemelen bebisko girmez ztn iceri
Ne kadarlık bebeğiniz ne zaman başladınız vermeyeBir sabah ya da öğlen birde akşama doğru veriyorum canım. Yoğurdu bitirip havuca geçtik. İlk gün sadece havuç verdim. İkinci gün havucun miktarını artırıp yanında yoğurtta verdim mesela.
O ne virusuymus canımBenimki kilo bile vermis 2 gündür hastaydı. Dün pcr verdik bu yolla bakilan bütün viruslere bakmislar. Covid negatif ama Bocavirüs diye bir virüs pozitif çıkmış.
Bilgilendirirmisiniz kaçıncı ayda toplam kaç doz. Kesin yaptırmamız gereken aşılar değilmi bunlsrMalesef tek doz 722 TL şaka gibi1 yaştan sonraki hatırlatma dozları 1000 TL olur heralde
Evet canım hemşire söyledi, rota da 500 TL olmuş.
Dolapta pahalı satıyorlar mama sandalyesi. Bakıyorum. Hala temiz Bitane yokKucak seven bi bebekse bence durur. Benimki kanguruda çok mutlu. Bebeğin yüzünün dışarı bakması omurgası için iyi değil, bence kullanma.
İkinci el düşünebilirsin. Ay ben neler aldım neler dolap uygulamasındann.
Kanguru
Bebek arabası ana kucağı
Oyun halısı
Oyun matı
Bebeyatmaz koltuk
Tummy time aleti
El ayak çıngırakları
Kıyafetler kardeşimden geldi. Eğer gelmesiydi onu da kesinlikle ikinci el alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?