2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen canım ben de bunu düşündüm ben de öyle yapacağım muslin ortup emzireyim. Çünkü gece normal emiyor uyandığında, gündüzleri sıkıntı

O zaman bir yorum yapamayacağım canım. Benimki kilolu doğdu mesela haliyle şu an seninkinden bir kilo daha fazla . Ama dediğim gibi doğum kiloları önemli diye düşünüyorum
Aynen öyle ya sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Reactions: The
Aynen canım ben de bunu düşündüm ben de öyle yapacağım muslin ortup emzireyim. Çünkü gece normal emiyor uyandığında, gündüzleri sıkıntı
Ya benim de öyle, gündüzleri boğuşuyoruz emsin diye, örtü ben de deneyeyim

Reactions: The
Kızlar bebeğim bu ay 500 600 Gr arası bir şey almış ya çok moralim bozuldu. Elhamdülillah sütüm de var halbuki ama güzel emmiyor, memeyi bitirmiyor

Hiiç canını sıkma benim bebiş de aynı öyle oldu
1.ay 1200
2.ay 1300
3.ay 900
4.ay 600 aldı
5.ay kovid oldu, ishal oldu , iştahsızdı kilo verdi 300 almış

Doktor ilerleyişi çok normal buldu. Kilo alımı yavaşlayacak zaten, algılarıda açılacak bormal dedi. 4. Ay için tam alması gereken 600 zaten dedi bende ona çok üzülmüştüm.
5. Ay ölçümü sonrası tadımlara başladık. Eğer iştahı açılırsa tadım yap, açılmazsa bi tık fazla ver kilo alsın dedi. Açıldı çok şükür sadece tadım yaptırıyorum şuanda.

İnsan bebişi çok çok kilo almasına alışınca birden hazmedemiyor galiba. Bende öyle oldu, gurur meselesi yapmıştım resmen

Seninkanguruna baktim guzel gorunuyor. Sifir Urunler baya pahali disa dogru bakmazsa muhtemelen bebisko girmez ztn iceri

Kızlar bebeğim bu ay 500 600 Gr arası bir şey almış ya çok moralim bozuldu. Elhamdülillah sütüm de var halbuki ama güzel emmiyor, memeyi bitirmiyor
Benimki 2875g dogdu. 4 ayda 7500g olmus masalah. Sabahlari kavurma yiyodum sutum yagli olsun diye onun etkili oldugunu dusunuyorum. Bi de genetik de etkili. Seninki bence ii ama sen daha cok kilo almasini istiyosan kavurmayi dene. Ben biraktim artik arada yiyorum. Memeyi de gece iyi aliyo gunduz yarim yamalak ama 2 saatte bi iciyo

Maşallah canım. Benimki de 7800 ama erkek ve 3700 doğdu, minik değildi yani. Eşim de ben de çok zayıfiz çok kilolu olacağını sanmıyorum, genetigimizde kilolu kimse yok. Aslında ben de kıyma yiyorum ama sorun sütun yağlı olup olmaması değil, bebişim bu ay güzel emmiyor. Eskiden güzel emdiği için 1500 Gr falan alırdı, şu an 600alabilmis

Aynen aynen. Yani eskisinin yarı alımına düşmesi canımı sıktı. Normaldir herhalde bakalım. Daha 4 aylık bugün, o yüzden ek gıda durumumuz henüz yok

Seninkanguruna baktim guzel gorunuyor. Sifir Urunler baya pahali disa dogru bakmazsa muhtemelen bebisko girmez ztn iceri
Kucak seven bi bebekse bence durur. Benimki kanguruda çok mutlu. Bebeğin yüzünün dışarı bakması omurgası için iyi değil, bence kullanma.

İkinci el düşünebilirsin. Ay ben neler aldım neler dolap uygulamasındann.
Kanguru
Bebek arabası ana kucağı
Oyun halısı
Oyun matı
Bebeyatmaz koltuk
Tummy time aleti
El ayak çıngırakları
Kıyafetler kardeşimden geldi. Eğer gelmesiydi onu da kesinlikle ikinci el alırdım

Dolapta pahalı satıyorlar mama sandalyesi. Bakıyorum. Hala temiz Bitane yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…