2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Dolapta pahalı satıyorlar mama sandalyesi. Bakıyorum. Hala temiz Bitane yok
Bende 2 haftadır bakıyorum temiz bitane bulamadım mama sandalyesi ya kucağımda oturtup yediriyorum ama isyan bayrağını çekicek yakında kendini atıp duruyor sağ sola

Kızlar doktorumuz dişler kabarmış dedi ben göremedim ama her neyse tetagil kullan dedi geceleri uykuları çok kötü kullansam rahatlar mı acaba salyalar, elini ağzına götürmeler çok var

Reactions: The
Masalah. Gittikce aldiklari kilo azaliyo. Zaten kilosu da ii masalah. Hic kafana takma

Reactions: The
Masalah. Gittikce aldiklari kilo azaliyo. Zaten kilosu da ii masalah. Hic kafana takma
Sağol canım , ya kafama takmak değil de insan birden yarıya düşünce afalliyor yoksa çocuğum çok kilolu diye madalya takacak değiller elbette.

Kızlar doktorumuz dişler kabarmış dedi ben göremedim ama her neyse tetagil kullan dedi geceleri uykuları çok kötü kullansam rahatlar mı acaba salyalar, elini ağzına götürmeler çok var
Tetagili ben de geçen burda yazdım ama olumsuz dönüşler aldım. Kullanan ve memnun olan çok var ama ben de kararsız kaldım canım

Kızlar ben hastaneden beri anne sütü + mama veriyorum biliyorsunuz belki. Şu anda günde toplam 330-390 ml arası mama veriyorum, kalanı anne sütü. Benim gibi mama verenler, memelerinizi sağıyor musunuz? (Konuştuğum bir emzirme danışmanı mama verdiğim için her mamadan sonra sağmam gerektiğini söylemişti, ama çoook zor geliyor)

Ne kadarlık bebeğiniz ne zaman başladınız vermeye
5 aylık şuan, 4 ay 3 haftalıkken başladım galiba.
Bilgilendirirmisiniz kaçıncı ayda toplam kaç doz. Kesin yaptırmamız gereken aşılar değilmi bunlsr
Menenjit aşıları canım bunlar. Zorunlu değil özel aşılar. Devlet karşılamıyor, yaptırmak sana kalmış. Doktoruna sorarsan hangi aylar yaptırman gerektiğini söyler. Her doktor farklı öneriyor çünkü.

Kızlar maske zorunluluğu kalkmış. Bebişi kanguruya koyup ara sıra markete filan gidiyordum hava almaya, yürüyüş olsun diye. Artık onu da yapamayacağım, eve tıkılıp kaldık . Rahattık herkeste maske var , bebekte olmasa da sorun olmuyordu. Şimdi maske takmayan insanlar olacak, nasıl toplum içine karışırız rahatça bebekle bilmiyorum

Bizde öyleyiz ya ilk oğlumda kullanmıştım bi kaç kez ama fayda etmemisti

Kedilervekitaplar canım bu arada bizim doktora covid geçirdiğimizi söyledim aşılar için 1 ay ara verin dedi, rota menenjit yaptırmıyorum ben ama 4. Ay aşıları için sordum rota menenjit için de geçerli midir bilmiyorum

Ben de sinir oldum, kendim zaten takmaya devam ederim de, bebiş için sürekli kavga ediyordum maskenizi takın diye, artık hiç laf geçiremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…