Baby Boroosh marka canım benimkisihannel canim senin kanguru hangi markaydi
Bende 2 haftadır bakıyorum temiz bitane bulamadım mama sandalyesi yaDolapta pahalı satıyorlar mama sandalyesi. Bakıyorum. Hala temiz Bitane yok
Letgo da uygun fiyatlı var ben oradan aldımBende 2 haftadır bakıyorum temiz bitane bulamadım mama sandalyesi yakucağımda oturtup yediriyorum ama isyan bayrağını çekicek yakında kendini atıp duruyor sağ sola
Hiç bilmiyorum İnan bende geri dönüş bekliyorumO ne virusuymus canım
Masalah. Gittikce aldiklari kilo azaliyo. Zaten kilosu da ii masalah. Hic kafana takmaMaşallah canım. Benimki de 7800 ama erkek ve 3700 doğdu, minik değildi yani. Eşim de ben de çok zayıfizçok kilolu olacağiını sanmıyorum, genetigimizde kilolu kimse yok. Aslında ben de kıyma yiyorum ama sorun sütun yağlı olup olmaması değil, bebişim bu ay güzel emmiyor. Eskiden güzel emdiği için 1500 Gr falan alırdı, şu an 600alabilmis
Sağol canım , ya kafama takmak değil de insan birden yarıya düşünce afalliyor yoksa çocuğum çok kilolu diye madalya takacak değiller elbette.Masalah. Gittikce aldiklari kilo azaliyo. Zaten kilosu da ii masalah. Hic kafana takma
Tetagili ben de geçen burda yazdım ama olumsuz dönüşler aldım. Kullanan ve memnun olan çok var ama ben de kararsız kaldım canımKızlar doktorumuz dişler kabarmış dedi ben göremedim ama her neyse tetagil kullan dedi geceleri uykuları çok kötü kullansam rahatlar mı acaba salyalar, elini ağzına götürmeler çok var
Hadi ya içerik olarak mı yoksa etkisi konusunda mı pekiTetagili ben de geçen burda yazdım ama olumsuz dönüşler aldım. Kullanan ve memnun olan çok var ama ben de kararsız kaldım canım
Haklisin cnmSağol canım , ya kafama takmak değil de insan birden yarıya düşünce afalliyor yoksa çocuğum çok kilolu diye madalya takacak değiller
5 aylık şuan, 4 ay 3 haftalıkken başladım galiba.Ne kadarlık bebeğiniz ne zaman başladınız vermeye
Menenjit aşıları canım bunlar. Zorunlu değil özel aşılar. Devlet karşılamıyor, yaptırmak sana kalmış. Doktoruna sorarsan hangi aylar yaptırman gerektiğini söyler. Her doktor farklı öneriyor çünkü.Bilgilendirirmisiniz kaçıncı ayda toplam kaç doz. Kesin yaptırmamız gereken aşılar değilmi bunlsr
Bizde öyleyiz ya ilk oğlumda kullanmıştım bi kaç kez ama fayda etmemistiKızlar doktorumuz dişler kabarmış dedi ben göremedim ama her neyse tetagil kullan dedi geceleri uykuları çok kötü kullansam rahatlar mı acaba salyalar, elini ağzına götürmeler çok var
Yandık o zaman deseneBizde öyleyiz ya ilk oğlumda kullanmıştım bi kaç kez ama fayda etmemisti
Benim ilki çok. Zor gectı diş zamanı. Şimdi. Buda öyle. Kaç gündür neler cekiyorumYandık o zaman desene
Yaptığın bi şey var mı peki canım? Nasıl anlıyoruz dişin çıkıcağını çözemedim vallahi yaBenim ilki çok. Zor gectı diş zamanı. Şimdi. Buda öyle. Kaç gündür neler cekiyorum
Beyaz şişmişler 1 haftaya patlar bakalım .soguk havuç kaşıyorum şuanlıkYaptığın bi şey var mı peki canım? Nasıl anlıyoruz dişin çıkıcağını çözemedim vallahi ya
Kızlar maske zorunluluğu kalkmış. Bebişi kanguruya koyup ara sıra markete filan gidiyordum hava almaya, yürüyüş olsun diye. Artık onu da yapamayacağım, eve tıkılıp kaldık .Rahattık herkeste maske var , bebekte olmasa da sorun olmuyordu. Şimdi maske takmayan insanlar olacak, nasıl toplum içine karışırız rahatça bebekle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?