Allah yardımcın olsunBeyaz şişmişler 1 haftaya patlar bakalım .soguk havuç kaşıyorum şuanlık
Evet kuU sudocrem sürüyorum ama iyi gelmiyor pişik olsa iyi.gelirdi.heralde
Canım ben kendim yaptığım yoğurtla başladım. 3 gün kuralı uyguladım. İlk gün bir çay kaşığı, ikinci gün biraz fazla, üçüncü gün daha fazla verdim. Miktarı artırarak veriyorsun. Herhangi bir ishal, kabızlık,alerji , gaz durumunda kesmek gerekiyor gıdayı. Biz evelsi gün patates tarmıştık, kabız yaptı mesela. Okumaktan kızarıyordu çocuk, ara verdik. Yoğurttan sonra Mevsim sebzelerinden başlayıp meyvelere geçiş yapabilirsin. Deneyip sıkıntı yaşamadığın yiyeceği yeni denediğin şeylerin yanında da verebilirsin. Ben bu şekilde gidiyorum canım. Her ek gıdadan sonra azcıkta su veriyorum. Emzirdikten bir saat sonra tadım yaptırıyorum.
Bizimkinin şuan favorisi yoğurtbıraksam tüm kavanozu yer, öyle çok sevdi. Havuç denedik sıkıntı yok. Patates kabız yaptı ara verdik, zeytinyağı da damlatmıştık ama. Şimdi avakado deneyeceğiz bakalım. Babası tropik meyvelere pek meraklı sever belki benimki
Canım ağrısı varsa belki ondan uyanıyor olabilir.Kızlar bebeğim 8den beri sürekli uyanıyor 15-20 dkda bir. Bugün 4. Ay aşılarını oldu ondan olabilir mi sizce ya ? Bir ateşi falan yok, şimdiye kadar huysuzlugu da olmadı noldu şimdi bilmiyorum
Çoook uykusuzumgün içinde uyusa sorun değil, ben de yanına yatar uyurum.
Bizde de patates kabız yaptı, ara verdik. İkınmaktan domates gibi kızardı çocuğum resmenYa ben meyve vermeye başladım ara öğün olarak :) muz denedim o gün biraz kabız oldu.
Bende toparlasin diye
armut ve elmayı pişirdim. Yoğurtla birlikte verdim. Çok iyi geldi. :) kendimi annem gibi hissediyorum
Kızlar bebeğim 8den beri sürekli uyanıyor 15-20 dkda bir. Bugün 4. Ay aşılarını oldu ondan olabilir mi sizce ya ? Bir ateşi falan yok, şimdiye kadar huysuzlugu da olmadı noldu şimdi bilmiyorum
Ben de cok heyecanliyim ek gida içinYa ben meyve vermeye başladım ara öğün olarak :) muz denedim o gün biraz kabız oldu.
Bende toparlasin diye
armut ve elmayı pişirdim. Yoğurtla birlikte verdim. Çok iyi geldi. :) kendimi annem gibi hissediyorum
Biz 4.5 aylıkken geçirdik canım, devlet aşıları da 6da ya belki ondan ertelemedi. Menenjit içinde mahsur görse söylerdi sanırım.Kedilervekitaplar canım bu arada bizim doktora covid geçirdiğimizi söyledim aşılar için 1 ay ara verin dedi, rota menenjit yaptırmıyorum ben ama 4. Ay aşıları için sordum rota menenjit için de geçerli midir bilmiyorum
Çok canım sıkıldı valla. Tek aktivitem markete gitmekti, ondan da mahrum kalacağım artık. Zorunluyken takmıyorlardı, şimdi hiç takmazlar.Ben de sinir oldum, kendim zaten takmaya devam ederim de, bebiş için sürekli kavga ediyordum maskenizi takın diye, artık hiç laf geçiremem
Bizde de patates kabız yaptı, ara verdik. İkınmaktan domates gibi kızardı çocuğum resmen
Avakadomuz hâlâ olgunlaşması, bizde armut yedik bu gün. Bir öğün de yoğurt. Çok güzel bağırsak çalıştırıyor valla, bayıldımbir an önce herşeyi tatsında çorba falan yesin istiyorum
Üf başlıcam aşısına falan artıkCanım ağrısı varsa belki ondan uyanıyor olabilir.
Ben de cok heyecanliyim ek gida içinCocuklarim bi iyilessinde hayırlısıyla
Gece nasıldı canımAşıdan olabilir. Benim kızımda da ateş yükselmedi ama aşırı huzursuzluk yaptı karma aşıları. Yarına toparlarsınız inşallah. Şifa olsun.
Valla herşeyi bırakıp böyle dağ başında yaşayasım var . O zaman virüsten de uzak oluruz, aşılara da gerek kalmaz .Üf başlıcam aşısına falan artık
Üf başlıcam aşısına falan artık
Aynısından istiyorumValla herşeyi bırakıp böyle dağ başında yaşayasım var . O zaman virüsten de uzak oluruz, aşılara da gerek kalmaz .
Ben daha korkumdan iki üç kez içebildim mercimek çorbası. Çok severim, her gün içebilirim ama gaz yapar diye korkuyordum. O içtiklerimi de bol kimyonlu içtim hep. Bu ara denemeyi düşünüyorum, gaz sorunu azaldı gibi ama cesaret edemedim hâlâ.Bizde öyle ıkınma değil de direk katı yapmaya başladı. Ben de hemen değiştirdim. Zorlamaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Aylar sonra daha doğrusu hamileliğimden sonra ağız tadıyla bir mercimek çorbası yapıp içeyim dedim. Çok severdim. Aşırı ağrı yaptı kızıma
Gece nasıldı canı
Oglum ust solunum yolu enfeksiyonu geciriyormus. Kızım da bocavirüs diye bir virüs alt solunum yolu enfeksiyonuymus. Burun tıkanıklığı ve akıntısı ates ve hafif öksürüğü var. Virüs oldugu icin antibiyotik etki etmiyormus bu virüse. 4-24ay arasi goruluyormus. Getirmene gerek yok atesini dusuremez, öksürüğü artar,iyilesmeye degil kötülemeye giderse getir dedi doktor.Allah acil şifalar versin. Neleri varmış
Güzel bir süreç inşallah alerjisiz ve iştahlı bir şekilde geçirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?