2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bebeğim 8den beri sürekli uyanıyor 15-20 dkda bir. Bugün 4. Ay aşılarını oldu ondan olabilir mi sizce ya ? Bir ateşi falan yok, şimdiye kadar huysuzlugu da olmadı noldu şimdi bilmiyorum

Ya ben meyve vermeye başladım ara öğün olarak :) muz denedim o gün biraz kabız oldu.
Bende toparlasin diye
armut ve elmayı pişirdim. Yoğurtla birlikte verdim. Çok iyi geldi. :) kendimi annem gibi hissediyorum

Kızlar bebeğim 8den beri sürekli uyanıyor 15-20 dkda bir. Bugün 4. Ay aşılarını oldu ondan olabilir mi sizce ya ? Bir ateşi falan yok, şimdiye kadar huysuzlugu da olmadı noldu şimdi bilmiyorum
Canım ağrısı varsa belki ondan uyanıyor olabilir.

Reactions: The
Ya ben meyve vermeye başladım ara öğün olarak :) muz denedim o gün biraz kabız oldu.
Bende toparlasin diye
armut ve elmayı pişirdim. Yoğurtla birlikte verdim. Çok iyi geldi. :) kendimi annem gibi hissediyorum
Bizde de patates kabız yaptı, ara verdik. İkınmaktan domates gibi kızardı çocuğum resmen

Avakadomuz hâlâ olgunlaşması, bizde armut yedik bu gün. Bir öğün de yoğurt. Çok güzel bağırsak çalıştırıyor valla, bayıldım bir an önce herşeyi tatsında çorba falan yesin istiyorum

Aşıdan olabilir. Benim kızımda da ateş yükselmedi ama aşırı huzursuzluk yaptı karma aşıları. Yarına toparlarsınız inşallah. Şifa olsun.

Bende toparlasin diye
Ben de cok heyecanliyim ek gida için Cocuklarim bi iyilessinde hayırlısıyla

Biz 4.5 aylıkken geçirdik canım, devlet aşıları da 6da ya belki ondan ertelemedi. Menenjit içinde mahsur görse söylerdi sanırım.
Ben de sinir oldum, kendim zaten takmaya devam ederim de, bebiş için sürekli kavga ediyordum maskenizi takın diye, artık hiç laf geçiremem
Çok canım sıkıldı valla. Tek aktivitem markete gitmekti, ondan da mahrum kalacağım artık. Zorunluyken takmıyorlardı, şimdi hiç takmazlar.

Bizde öyle ıkınma değil de direk katı yapmaya başladı. Ben de hemen değiştirdim. Zorlamaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Aylar sonra daha doğrusu hamileliğimden sonra ağız tadıyla bir mercimek çorbası yapıp içeyim dedim. Çok severdim. Aşırı ağrı yaptı kızıma

Üf başlıcam aşısına falan artık

Niye öyle diyorsun :)
En zaruri aşılar...
Özel aşıları ben de yaptırmadım ama bunlar çocukların sağlığı için şart.
Rabbim hepsini korusun hastalıktan.
1 günden sonra toparlıyorlar.
Bizde dişiyle aşı karışmıştı böyle böyle büyüyecekler.
Senin şu an en zor zamanların ama inşallah hafifleyecek.

Ben daha korkumdan iki üç kez içebildim mercimek çorbası. Çok severim, her gün içebilirim ama gaz yapar diye korkuyordum. O içtiklerimi de bol kimyonlu içtim hep. Bu ara denemeyi düşünüyorum, gaz sorunu azaldı gibi ama cesaret edemedim hâlâ.

Un çorbası yapıp sebze pürelerini içine mi karıştırıyorsun canım sen? Beyaz un mu kullandın yoksa tam buğday falan mı?

Gece nasıldı canı

Çılgın kızım bütün gece dönmeye çalışmıştı acıyan bacağıyla herhalde canı sıkılmıştı bari gece boşa gitmesin dedin ateş yok ama huzursuzluğu vardı.
Uyumuştunda emmeye kalktıktan sonra zor dalıyor böyle aşı yada atak zamanlarında

Allah acil şifalar versin. Neleri varmış

Güzel bir süreç inşallah alerjisiz ve iştahlı bir şekilde geçirirsiniz.
Oglum ust solunum yolu enfeksiyonu geciriyormus. Kızım da bocavirüs diye bir virüs alt solunum yolu enfeksiyonuymus. Burun tıkanıklığı ve akıntısı ates ve hafif öksürüğü var. Virüs oldugu icin antibiyotik etki etmiyormus bu virüse. 4-24ay arasi goruluyormus. Getirmene gerek yok atesini dusuremez, öksürüğü artar,iyilesmeye degil kötülemeye giderse getir dedi doktor. The sende sormuştun neymis bu boca ddiyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…