2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Ben de aynı ya. Her gün içsem içerim :)
Gaz sorunu azaldı diye cesaret etmiştim ama öyle değilmiş

Evet un çorbasının içine attım sebze püresini. Normal beyaz un yaptım. Sade yağ yapmıştım laktoza karşı dikkat etmek adına onu kullandım unu kavururken de.

Allah şifa versin. Yeni yeni şeyler duyuyoruz.

Zeyno artık belim tutmuyor gerçekten kucakta gezdirerek uyutmak çok kötü. Belim, kolum, omzum.. ben 53 kg insanım , kanlı canlı değilim inan çöktüm.

İnşallah uyur, dua bekliyorum

Zeyno artık belim tutmuyor gerçekten kucakta gezdirerek uyutmak çok kötü. Belim, kolum, omzum.. ben 53 kg insanım , kanlı canlı değilim inan çöktüm.

Ya ben de 53 kiloyum :)) annemler bana acıyıp yürüteç almışlar gündüz en azından elin kolun dinlensin diye düşünüp...
Benimki de artık ayakta uyumuyor :/
Hamak beşik almıştı kayınvalidem onunla uyuyor sadece. İstersen öyle bir şey al belki daha rahat uyur.

Reactions: The
Düşünmüyor değilim. Şu eğitimini bir deneyeceğim işte, olmazsa ben de düşünüyorum canım

Bende öyle yapıyım canım o zaman. Sebzeleri artıralım da biraz öyle artık

Kızlar bebeğim uyanınca yüzüstü dönüyor, sürünmeye çalışıyor yerde yatarken yaptığı gibi. Bu gün öğlen uyanmış, yüz üstü dönmüş, ilerleyemeyince emzik ağzında uyuya kalmış. Ben kontrole gelince farkettim. Allah'tan burnu açıkta kalmış hava alıyordu. Az önce de aynısını yaptı, yüz üstü bekledi sonra yan dönüp uyumaya başladı. Geri sırt üstü getirdim ama çok korktum. Acilen büyük beşiğe geçmemiz lazım ama hangisi iyidir, güvenlidir bilemiyorum. Fikri olan var mı ?

Kuzu sakin ol. Dönerek uyumayi tercih eden bir bebis Allahim korusun nefessiz kaldigindada donebilir Ama tabiki çok küçükler tedbiri elden bırakmamak gerek. Büyük beşikten kastın ne kuzu mobilya beşik mi istiyorsun

Yoykonun park beşiğini tavsiye ediyorlar.
Ben 60x120 ahşap beşik kullanıyorum.
Bizimki hala dönmüyor. Çabası var ama olmadı :) bir kaç kez döndü sadece

Evet bende de yoyko park beşik var memnunum canım. Benimki de hala dönmedi tam olarak.

Uyku eğitimi konusunda çok kararsızım bu konuda fikirler ikiye ayrılmış durumda. Bazı uzmanlar öğrenilmiş çaresizlik olduğunu söylüyor. Ağlatarak uyutma değil biliyorum ama bebeğin bu dönemde annenin kucağına ihtiyacı olduğunu uyku eğitimin ileri de bebekte stresli kaygılı bi kişilik oluşturacağını söylüyorlar sizin fikriniz ne ?

Evet bende de yoyko park beşik var memnunum canım. Benimki de hala dönmedi tam olarak.

Ben ilk başta panik yaptım ya eline bir şey alıp tutmadı dönmedi şöyle böyle. Hepsini sırayla öğreniyormuş. Şimdi çok güzel bir şekilde tutup oynuyor mesela :)
Doktora gitmiştik geçen ortopediye götürmüştük ya geçen doktor bir sıkıntı olmadığını yüzüstü etkinlik yaptırırsan kasları daha kuvvetlenir. Gelişimleri hepsinin farklı dedi. :)

Kuzu sakin ol. Dönerek uyumayi tercih eden bir bebis Allahim korusun nefessiz kaldigindada donebilir Ama tabiki çok küçükler tedbiri elden bırakmamak gerek. Büyük beşikten kastın ne kuzu mobilya beşik mi istiyorsun
Mobilya ya da park beşik hangisi iyidir hiç bilmiyorum canım. Güvenli olması tek tercihim. Şu büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorduk.
Ben patatesle havucu birlikte verdim. :)
Biri ishal biri kabız yapar diye.
Dün sofrada köfte içi verdim :) biz yerken çok heyecanlandı, istedi. Yumuşak kısmından parmağımla besledim :)
Oy maşallah ya, şifa olsun bizimki de yemek yerken elimizi takip ediyor, ağzını şapırdatıyor resmen uzatınca yemeği ağzını açıp bekliyor

Bir bakayım canım çok sağol. Benimki de bir anca dönüp sürünmeye başladı, şimdi durduramıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…