Ben daha korkumdan iki üç kez içebildim mercimek çorbası. Çok severim, her gün içebilirim ama gaz yapar diye korkuyordum. O içtiklerimi de bol kimyonlu içtim hep. Bu ara denemeyi düşünüyorum, gaz sorunu azaldı gibi ama cesaret edemedim hâlâ.
Un çorbası yapıp sebze pürelerini içine mi karıştırıyorsun canım sen? Beyaz un mu kullandın yoksa tam buğday falan mı?
Oglum ust solunum yolu enfeksiyonu geciriyormus. Kızım da bocavirüs diye bir virüs alt solunum yolu enfeksiyonuymus. Burun tıkanıklığı ve akıntısı ates ve hafif öksürüğü var. Virüs oldugu icin antibiyotik etki etmiyormus bu virüse. 4-24ay arasi goruluyormus. Getirmene gerek yok atesini dusuremez, öksürüğü artar,iyilesmeye degil kötülemeye giderse getir dedi doktor.The sende sormuştun neymis bu boca ddiyee
Zeyno artık belim tutmuyorNiye öyle diyorsun :)
En zaruri aşılar...
Özel aşıları ben de yaptırmadım ama bunlar çocukların sağlığı için şart.
Rabbim hepsini korusun hastalıktan.
1 günden sonra toparlıyorlar.
Bizde dişiyle aşı karışmıştı böyle böyle büyüyecekler.
Senin şu an en zor zamanların ama inşallah hafifleyecek.
İnşallah uyur, dua bekliyorumÇılgın kızım bütün gece dönmeye çalışmıştı acıyan bacağıylaherhalde canı sıkılmıştı bari gece boşa gitmesin dedin ateş yok ama huzursuzluğu vardı.
Uyumuştunda emmeye kalktıktan sonra zor dalıyor böyle aşı yada atak zamanlarında
Zeyno artık belim tutmuyorgerçekten kucakta gezdirerek uyutmak çok kötü. Belim, kolum, omzum.. ben 53 kg insanım , kanlı canlı değilim inan çöktüm.
İnşallah uyur, dua bekliyorum
Düşünmüyor değilim. Şu eğitimini bir deneyeceğim işte, olmazsa ben de düşünüyorum canımYa ben de 53 kiloyum :)) annemler bana acıyıp yürüteç almışlar gündüz en azından elin kolun dinlensin diye düşünüp...
Benimki de artık ayakta uyumuyor :/
Hamak beşik almıştı kayınvalidem onunla uyuyor sadece. İstersen öyle bir şey al belki daha rahat uyur.
Çok teşekkür ederizİnşallah huzurlu bir gece geçirirsiniz. İkinizde güzelce uyur dinlenirsiniz.
Düşünmüyor değilim. Şu eğitimini bir deneyeceğim işte, olmazsa ben de düşünüyorum canım
Bizim de geçen ay öyleydi doktor artık hareketlendi eskisi gibi 1 kilo falan almaz dedi için rahat olsunKızlar bebeğim bu ay 500 600 Gr arası bir şey almış ya çok moralim bozuldu. Elhamdülillah sütüm de var halbuki ama güzel emmiyor, memeyi bitirmiyor
Bende öyle yapıyım canım o zaman. Sebzeleri artıralım da biraz öyle artıkBen de aynı ya. Her gün içsem içerim :)
Gaz sorunu azaldı diye cesaret etmiştim ama öyle değilmiş
Evet un çorbasının içine attım sebze püresini. Normal beyaz un yaptım. Sade yağ yapmıştım laktoza karşı dikkat etmek adına onu kullandım unu kavururken de.
Örtüyü denedim, daha da sinirlendi, hiç emmediYa benim de öyle, gündüzleri boğuşuyoruz emsin diye, örtü ben de deneyeyim
Kuzu sakin ol. Dönerek uyumayi tercih eden bir bebis Allahim korusun nefessiz kaldigindada donebilirKızlar bebeğim uyanınca yüzüstü dönüyor, sürünmeye çalışıyor yerde yatarken yaptığı gibi. Bu gün öğlen uyanmış, yüz üstü dönmüş, ilerleyemeyince emzik ağzında uyuya kalmış. Ben kontrole gelince farkettim. Allah'tan burnu açıkta kalmış hava alıyordu. Az önce de aynısını yaptı, yüz üstü bekledi sonra yan dönüp uyumaya başladı. Geri sırt üstü getirdim ama çok korktum. Acilen büyük beşiğe geçmemiz lazım ama hangisi iyidir, güvenlidir bilemiyorum. Fikri olan var mı ?
Bende öyle yapıyım canım o zaman. Sebzeleri artıralım da biraz öyle artık
Kızlar bebeğim uyanınca yüzüstü dönüyor, sürünmeye çalışıyor yerde yatarken yaptığı gibi. Bu gün öğlen uyanmış, yüz üstü dönmüş, ilerleyemeyince emzik ağzında uyuya kalmış. Ben kontrole gelince farkettim. Allah'tan burnu açıkta kalmış hava alıyordu. Az önce de aynısını yaptı, yüz üstü bekledi sonra yan dönüp uyumaya başladı. Geri sırt üstü getirdim ama çok korktum. Acilen büyük beşiğe geçmemiz lazım ama hangisi iyidir, güvenlidir bilemiyorum. Fikri olan var mı ?
Evet bende de yoyko park beşik var memnunum canım. Benimki de hala dönmedi tam olarak.Yoykonun park beşiğini tavsiye ediyorlar.
Ben 60x120 ahşap beşik kullanıyorum.
Bizimki hala dönmüyor. Çabası var ama olmadı :) bir kaç kez döndü sadece
Evet bende de yoyko park beşik var memnunum canım. Benimki de hala dönmedi tam olarak.
Mobilya ya da park beşik hangisi iyidir hiç bilmiyorum canım. Güvenli olması tek tercihim. Şu büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorduk.Kuzu sakin ol. Dönerek uyumayi tercih eden bir bebis Allahim korusun nefessiz kaldigindada donebilirAma tabiki çok küçükler tedbiri elden bırakmamak gerek. Büyük beşikten kastın ne kuzu mobilya beşik mi istiyorsun
Oy maşallah ya, şifa olsunBen patatesle havucu birlikte verdim. :)
Biri ishal biri kabız yapar diye.
Dün sofrada köfte içi verdim :) biz yerken çok heyecanlandı, istedi. Yumuşak kısmından parmağımla besledim :)
Bir bakayım canım çok sağol. Benimki de bir anca dönüp sürünmeye başladı, şimdi durduramıyoruzYoykonun park beşiğini tavsiye ediyorlar.
Ben 60x120 ahşap beşik kullanıyorum.
Bizimki hala dönmüyor. Çabası var ama olmadı :) bir kaç kez döndü sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?