Benim ilki hep. Dönerdi her gördüğümde çığlık atardım ama bizimki halinden memnumdu:))Kızlar bebeğim uyanınca yüzüstü dönüyor, sürünmeye çalışıyor yerde yatarken yaptığı gibi. Bu gün öğlen uyanmış, yüz üstü dönmüş, ilerleyemeyince emzik ağzında uyuya kalmış. Ben kontrole gelince farkettim. Allah'tan burnu açıkta kalmış hava alıyordu. Az önce de aynısını yaptı, yüz üstü bekledi sonra yan dönüp uyumaya başladı. Geri sırt üstü getirdim ama çok korktum. Acilen büyük beşiğe geçmemiz lazım ama hangisi iyidir, güvenlidir bilemiyorum. Fikri olan var mı ?
Ay ben onun kundaklı versiyonunu yaşadım, yanıma almıştım sabah beraber uyuyalım diye. Bir baktım yüzüstü dönmüş, tırtıl gibi gibi hareketler yapıyor kafasını kaldırıyor filan ama gözler kapalı halaKızlar bebeğim uyanınca yüzüstü dönüyor, sürünmeye çalışıyor yerde yatarken yaptığı gibi. Bu gün öğlen uyanmış, yüz üstü dönmüş, ilerleyemeyince emzik ağzında uyuya kalmış. Ben kontrole gelince farkettim. Allah'tan burnu açıkta kalmış hava alıyordu. Az önce de aynısını yaptı, yüz üstü bekledi sonra yan dönüp uyumaya başladı. Geri sırt üstü getirdim ama çok korktum. Acilen büyük beşiğe geçmemiz lazım ama hangisi iyidir, güvenlidir bilemiyorum. Fikri olan var mı ?
Hangi model aldın peki?Letgo da uygun fiyatlı var ben oradan aldım
Benim minnoşuma da 4. Ay aşıları ağır geldi, ağrı yaptı. 2. Ayda hiçbişeyi yoktu ama 4. Ay zorladı.Kızlar bebeğim 8den beri sürekli uyanıyor 15-20 dkda bir. Bugün 4. Ay aşılarını oldu ondan olabilir mi sizce ya ? Bir ateşi falan yok, şimdiye kadar huysuzlugu da olmadı noldu şimdi bilmiyorum
Ayakta sallamaya alıştıralseydin keşke. Kardeşimde senin gibiydi, uyumadığı zamanlarda kardeşim dayanamazdı, yüzümüzü hiç göstermeden kucağımıza alıp sallamaya devam ederdik.Zeyno artık belim tutmuyorgerçekten kucakta gezdirerek uyutmak çok kötü. Belim, kolum, omzum.. ben 53 kg insanım , kanlı canlı değilim inan çöktüm.
Bebek nasil oldu cnm? Iyi misinizOglum ust solunum yolu enfeksiyonu geciriyormus. Kızım da bocavirüs diye bir virüs alt solunum yolu enfeksiyonuymus. Burun tıkanıklığı ve akıntısı ates ve hafif öksürüğü var. Virüs oldugu icin antibiyotik etki etmiyormus bu virüse. 4-24ay arasi goruluyormus. Getirmene gerek yok atesini dusuremez, öksürüğü artar,iyilesmeye degil kötülemeye giderse getir dedi doktor.The sende sormuştun neymis bu boca ddiyee
Alismadi, sevmediHangi model aldın peki?
Benim minnoşuma da 4. Ay aşıları ağır geldi, ağrı yaptı. 2. Ayda hiçbişeyi yoktu ama 4. Ay zorladı.
Ayakta sallamaya alıştıralseydin keşke. Kardeşimde senin gibiydi, uyumadığı zamanlarda kardeşim dayanamazdı, yüzümüzü hiç göstermeden kucağımıza alıp sallamaya devam ederdik.
Mobilya ya da park beşik hangisi iyidir hiç bilmiyorum canım. Güvenli olması tek tercihim. Şu büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorduk.
Oy maşallah ya, şifa olsunbizimki de yemek yerken elimizi takip ediyor, ağzını şapırdatıyor resmen uzatınca yemeği ağzını açıp bekliyor
Bir bakayım canım çok sağol. Benimki de bir anca dönüp sürünmeye başladı, şimdi durduramıyoruz
Çok şükür iyiyiz kuzum kotulemedik. Burnunu aciyorum bol bol emziriyorum. Azicik halsizligi var tabii. Teşekkür ederiz sordugun içinBebek nasil oldu cnm? Iyi misiniz
Markasi ne acaba kuzu beşiğinBiz de büyüyen beşik de var. Gayet memnunum. Eşimin yeğeni 3. Sınıfa gidiyor hala kullanıyor büyümüş halini.
Şifa olsun yedikleri
Hepsi buradadan garajhome diye bir yerden uygun fiyatlı takım halinde almıştık.Çok şükür iyiyiz kuzum kotulemedik. Burnunu aciyorum bol bol emziriyorum. Azicik halsizligi var tabii. Teşekkür ederiz sordugun için
Markasi ne acaba kuzu beşiğin
Goodbaby marka taşınan birisi satıyorduHangi model aldın peki?
Benim minnoşuma da 4. Ay aşıları ağır geldi, ağrı yaptı. 2. Ayda hiçbişeyi yoktu ama 4. Ay zorladı.
Ayakta sallamaya alıştıralseydin keşke. Kardeşimde senin gibiydi, uyumadığı zamanlarda kardeşim dayanamazdı, yüzümüzü hiç göstermeden kucağımıza alıp sallamaya devam ederdik.
Çok güzel görünüyor. Nekadara aldın pekiGoodbaby marka taşınan birisi satıyordu
Ben ilk kez karşılaştım çok korktum. Öyle bırakmaya cesaret edemedim ya nolur nolmaz diye.Benim ilki hep. Dönerdi her gördüğümde çığlık atardım ama bizimki halinden memnumdu:))
Aynen tırtıl solucan karışımı birşey, öyle ilerlemeye çalışıyorAy ben onun kundaklı versiyonunu yaşadım, yanıma almıştım sabah beraber uyuyalım diye. Bir baktım yüzüstü dönmüş, tırtıl gibi gibi hareketler yapıyor kafasını kaldırıyor filan ama gözler kapalı halaNefes almayınca bir iki mızırdandı, kafasını kaldırdı ve yana dönüp uyumaya devam etti ama ben de korktum. Ondan beri kundakla geniş bir yerde yatırmıyorum, kendi beşiğinde de dönecek yeri yok zaten. Yavaş yavaş da bırakmaya başladık bakalım. Artık küçük değiller aslında kurtarıyorlar kendilerini öyle durumda ama yine de temkinli olmak lazım.
Ay ne yapsam emmiyor gündüzleri, memeye yaklaştırınca ağlıyor, mama biberonunu görünce sevincinden zıplıyorçok mutsuzum
Ne çektik şu uykulardan bee...Benim ayakta sallamaya alıştığı için mutsuz olduğum yavrum şimdi de ayağa alınca çığlık atıyor
Evdeki hamağında uyuyor dün başka bir yerdeydim uyumakta çok zorluk çektim.
Hem emzirip hem gezdirerek bayıp öyle ayağıma aldım. Gündüz uykuları hala çok korkunçsallamayı yada kucağımdam bıraktığım anda uyanıyor
Ayakta hoplatarak bir denesenAy ne yapsam emmiyor gündüzleri, memeye yaklaştırınca ağlıyor, mama biberonunu görünce sevincinden zıplıyorçok mutsuzum
Ne çektik şu uykulardan bee...
Valla ben de ağlamak üzereyim, salla salla yatırdım, 15 dakika uyumadı. Nedir bu, psikoloji filan kalmaz böyleBenim ayakta sallamaya alıştığı için mutsuz olduğum yavrum şimdi de ayağa alınca çığlık atıyor
Evdeki hamağında uyuyor dün başka bir yerdeydim uyumakta çok zorluk çektim.
Hem emzirip hem gezdirerek bayıp öyle ayağıma aldım. Gündüz uykuları hala çok korkunçsallamayı yada kucağımdam bıraktığım anda uyanıyor
1 yaştan sonra da düzelmeyen çok çocuk var. Neye guvenecegimi neye sabredecegimi bilmiyorum. İnşallah 10gunumuz falan kaldı, şu atak bitsin hayırlısıyla başlayacağım. Hoş yani o eğitim de epey sabır gerektiriyor muhtemelen amaAnnem 1 yaştan önce bekleme diyorden uyku eğitiminden olumlu sonuç alırsan ben de deneyeceğim. Böyle çok oluyor salla salla salla
120 taşınıyorlardı ucuz verdi sanırımÇok güzel görünüyor. Nekadara aldın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?