2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim ilki hep. Dönerdi her gördüğümde çığlık atardım ama bizimki halinden memnumdu:))

Ay ben onun kundaklı versiyonunu yaşadım, yanıma almıştım sabah beraber uyuyalım diye. Bir baktım yüzüstü dönmüş, tırtıl gibi gibi hareketler yapıyor kafasını kaldırıyor filan ama gözler kapalı hala Nefes almayınca bir iki mızırdandı, kafasını kaldırdı ve yana dönüp uyumaya devam etti ama ben de korktum. Ondan beri kundakla geniş bir yerde yatırmıyorum, kendi beşiğinde de dönecek yeri yok zaten. Yavaş yavaş da bırakmaya başladık bakalım. Artık küçük değiller aslında kurtarıyorlar kendilerini öyle durumda ama yine de temkinli olmak lazım.

Letgo da uygun fiyatlı var ben oradan aldım
Hangi model aldın peki?
Kızlar bebeğim 8den beri sürekli uyanıyor 15-20 dkda bir. Bugün 4. Ay aşılarını oldu ondan olabilir mi sizce ya ? Bir ateşi falan yok, şimdiye kadar huysuzlugu da olmadı noldu şimdi bilmiyorum
Benim minnoşuma da 4. Ay aşıları ağır geldi, ağrı yaptı. 2. Ayda hiçbişeyi yoktu ama 4. Ay zorladı.
Zeyno artık belim tutmuyor gerçekten kucakta gezdirerek uyutmak çok kötü. Belim, kolum, omzum.. ben 53 kg insanım , kanlı canlı değilim inan çöktüm.
Ayakta sallamaya alıştıralseydin keşke. Kardeşimde senin gibiydi, uyumadığı zamanlarda kardeşim dayanamazdı, yüzümüzü hiç göstermeden kucağımıza alıp sallamaya devam ederdik.

Reactions: The
Bebek nasil oldu cnm? Iyi misiniz

Alismadi, sevmedi işte şu uyku eğitimini deneyeceğim. Olmazsa sevmese dahi alistiracagim ayağa

Biz de büyüyen beşik de var. Gayet memnunum. Eşimin yeğeni 3. Sınıfa gidiyor hala kullanıyor büyümüş halini.

Şifa olsun yedikleri

Bebek nasil oldu cnm? Iyi misiniz
Çok şükür iyiyiz kuzum kotulemedik. Burnunu aciyorum bol bol emziriyorum. Azicik halsizligi var tabii. Teşekkür ederiz sordugun için
Biz de büyüyen beşik de var. Gayet memnunum. Eşimin yeğeni 3. Sınıfa gidiyor hala kullanıyor büyümüş halini.

Şifa olsun yedikleri
Markasi ne acaba kuzu beşiğin

Çok şükür iyiyiz kuzum kotulemedik. Burnunu aciyorum bol bol emziriyorum. Azicik halsizligi var tabii. Teşekkür ederiz sordugun için

Markasi ne acaba kuzu beşiğin
Hepsi buradadan garajhome diye bir yerden uygun fiyatlı takım halinde almıştık.
Eltimler ankaradan mobilyacılardan almışlar çok kaliteli onların ki.

Goodbaby marka taşınan birisi satıyordu

Benim ilki hep. Dönerdi her gördüğümde çığlık atardım ama bizimki halinden memnumdu:))
Ben ilk kez karşılaştım çok korktum. Öyle bırakmaya cesaret edemedim ya nolur nolmaz diye.
Aynen tırtıl solucan karışımı birşey, öyle ilerlemeye çalışıyor bizim beşikte şu ucuz 250tl olan sallanan beşikler varya ondan, nane yanı. Küçük zaten yüzüstü dönünce geri dönemiyor sağına soluna. Beşiği büyütmenin zamanı geldi o yüzden bakalım.

Benim ayakta sallamaya alıştığı için mutsuz olduğum yavrum şimdi de ayağa alınca çığlık atıyor

Evdeki hamağında uyuyor dün başka bir yerdeydim uyumakta çok zorluk çektim.

Hem emzirip hem gezdirerek bayıp öyle ayağıma aldım. Gündüz uykuları hala çok korkunç sallamayı yada kucağımdam bıraktığım anda uyanıyor

Ne çektik şu uykulardan bee...

Valla ben de ağlamak üzereyim, salla salla yatırdım, 15 dakika uyumadı. Nedir bu, psikoloji filan kalmaz böyle

Annem 1 yaştan önce bekleme diyor den uyku eğitiminden olumlu sonuç alırsan ben de deneyeceğim. Böyle çok oluyor salla salla salla
1 yaştan sonra da düzelmeyen çok çocuk var. Neye guvenecegimi neye sabredecegimi bilmiyorum. İnşallah 10gunumuz falan kaldı, şu atak bitsin hayırlısıyla başlayacağım. Hoş yani o eğitim de epey sabır gerektiriyor muhtemelen ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…