Al benden de o kadar. 20 dk uyudu. Asi hala etki eder mi sanmıyorum. Galiba atağın en can alıcı günlerine geldikValla ben de ağlamak üzereyim, salla salla yatırdım, 15 dakika uyumadı. Nedir bu, psikoloji filan kalmaz böyle
Eski. Doktor 3 5 7 dediArkadaşlar doktorunuz menenjit aşısı için bir takvim oluşturdu mu.biz 5 .7 13 dedi drmuz
Yok canım, denemedim, deniycem hemenAyakta gezerken emzirmeyi denedin mi?
Atak haftasında yaşadım aynı sıkıntıyı. Nasıl zor olduğunu bilirim.Ay ne yapsam emmiyor gündüzleri, memeye yaklaştırınca ağlıyor, mama biberonunu görünce sevincinden zıplıyorçok mutsuzum
Oyyy nasıl güzel fiyata almışsın. Güzel günlerde kullanın.120 taşınıyorlardı ucuz verdi sanırım
Beraber dus alip sonrasinda emzirmeyi dene
Ben hastaneden beri mama veriyorum malesef, başta sarılık tehlikesi vardı, sonra sütüm hiç yetmedi, hep mama vermek zorunda kaldım. Bu durum zaten bana bir yara oldu, sürekli kendimi suçladım yeterince çabalamadım mı acaba diye... offf umarım memeyi tamamen bırakmadan geçer bu süreç. Psikolojik olarak çok yıpratıcı memeden kaçıp mamaya sevinmesiAtak haftasında yaşadım aynı sıkıntıyı. Nasıl zor olduğunu bilirim.
Ben mama vermedimo dönemde,versem kesinlikle beni tamamen bırakırdı.
Ayakta zıplayarak emzirdim sonra fayda etmedi.
Hem zıpladım hem yürüdüm bikaç gün sonra buda fayda etmedi.
Mutfakta aspiratör sesiyle zıplayarak emzirdimbu baya çözüm oldu ama tadımlık emdi.
Aç aç yatıyordu sürekli. Biraz uykuya daldıktan sonra kaldırıp sersemken emzirdim doyurdum. Tam 1 ay uğraştım böyle. Çok zor biliyorum ama geçiyor. Maşşallah diyim sanki o günler rüyaydı geçti gibi hissesiyorum. İnsan yaşarken öyle olmuyor ama biliyorum. Buraya da yazıyordum o dönemde, ama benim sıpa erken doğduğu için sizinkilere göre pek anlaşılmıyordu çektiğim sıkıntıama geçicek sabret
Oyyy nasıl güzel fiyata almışsın. Güzel günlerde kullanın.
Cok sukur cnm artik kotulemez herhalde atlattiniz. Cok gecmis olsunÇok şükür iyiyiz kuzum kotulemedik. Burnunu aciyorum bol bol emziriyorum. Azicik halsizligi var tabii. Teşekkür ederiz sordugun için
Markasi ne acaba kuzu beşiğin
3 gundur bende cok kotu durumdayim. Gunduz uyutamiyorum toplam 5 saat ugrasmisim yarim saatten bi bucuk saat anca uyudu. Gece zaten memeden ayrilinca uyaniyo. Bugun de en son agzinda meme hoplatarak ve yuruyerek uyuttum. Uyudan dursa ona da raziyim gozu yari kapali agliyo. Geceleri de uyuyamiyorum perisanim. Dua edin lutfen bu gece uyuyum
Hiiç vicdan yapma sen elinden geleni yaptın. Olmayınca olmuyor niye üzülüyorsun. Aç mı bebeğin? Büyümüyor mu? Önemli olan bebeği büyütmek aracın ne olduğunun önemi yok. Aynı doğum şeklinin önemi olmadığı gibi. Hee gönül isterki emsin, eee olmuyorsa olmuyor. Hiç üzme kendini insanlar bile isteye emzirmiyor mamayla büyütüyor. Mis gibi de büyüyorlar valla.Ben hastaneden beri mama veriyorum malesef, başta sarılık tehlikesi vardı, sonra sütüm hiç yetmedi, hep mama vermek zorunda kaldım. Bu durum zaten bana bir yara oldu, sürekli kendimi suçladım yeterince çabalamadım mı acaba diye... offf umarım memeyi tamamen bırakmadan geçer bu süreç. Psikolojik olarak çok yıpratıcı memeden kaçıp mamaya sevinmesi
Kalmıyo zaten canımValla ben de ağlamak üzereyim, salla salla yatırdım, 15 dakika uyumadı. Nedir bu, psikoloji filan kalmaz böyle
E bebekte nüby marka 19 liraya düşmüştü canımmAy o emzikten alacağım ben de umarım sever :)
Benim kızım da 25 Eylül doğumlu, 1 ay erken doğdu. Doktor başlayabilirsin dedi. Bir iki haftadır ek gıdaya geçtik :)
Haftaya yeni doktora gidicezArkadaşlar doktorunuz menenjit aşısı için bir takvim oluşturdu mu.biz 5 .7 13 dedi drmuz
of bizimde öyle kakasıda Ağrı’dan. Yeşile döndü. Naptın aldınmı jeliEki Görüntüle 3018629 Bizim dişler geliyo kızlar çok huysuzuz çook
tetagil aldım ama yarın gelicek inşallah bi nebze de olsa fayda eder yaHaftaya yeni doktora gidicez
of bizimde öyle kakasıda Ağrı’dan. Yeşile döndü. Naptın aldınmı jeli
İnşAllah eder ya .bende bugün alcaktım aklımdan cıkıp gitmıstetagil aldım ama yarın gelicek inşallah bi nebze de olsa fayda eder ya
Canı acıyordur soğuk iyi gelir. Soğuk olan alıp ağzına götürebileceği seyler ver iyi gelirEki Görüntüle 3018629 Bizim dişler geliyo kızlar çok huysuzuz çook
memelerin terbiye olması Diye bir şey duymuş muydun?Kızlar benimde artık sanırsam sütüm yetmiyor gögsum sertleşmiyor mama alsammı bilmiyorum 1 hafta sonra kontrole göturcem o zaman kilo durumuma göremi versem bilemedim
Ya İnan. Dünden. Beri takıyordum bişiyler yemekten patlıcam inş dediğin gibidirmemelerin terbiye olması Diye bir şey duymuş muydun?
İşte tam da şu anda durumdasın
Memeler terbiye oldu ve artık sertleşmıyor
Bebeğin ihtiyacına göre süt Üretiyor
Yani sütünüz Azalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?