2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaşlar doktorunuz menenjit aşısı için bir takvim oluşturdu mu.biz 5 .7 13 dedi drmuz

Ay ne yapsam emmiyor gündüzleri, memeye yaklaştırınca ağlıyor, mama biberonunu görünce sevincinden zıplıyor çok mutsuzum
Atak haftasında yaşadım aynı sıkıntıyı. Nasıl zor olduğunu bilirim.
Ben mama vermedimo dönemde,versem kesinlikle beni tamamen bırakırdı.
Ayakta zıplayarak emzirdim sonra fayda etmedi.
Hem zıpladım hem yürüdüm bikaç gün sonra buda fayda etmedi.
Mutfakta aspiratör sesiyle zıplayarak emzirdim bu baya çözüm oldu ama tadımlık emdi.
Aç aç yatıyordu sürekli. Biraz uykuya daldıktan sonra kaldırıp sersemken emzirdim doyurdum. Tam 1 ay uğraştım böyle. Çok zor biliyorum ama geçiyor. Maşşallah diyim sanki o günler rüyaydı geçti gibi hissesiyorum. İnsan yaşarken öyle olmuyor ama biliyorum. Buraya da yazıyordum o dönemde, ama benim sıpa erken doğduğu için sizinkilere göre pek anlaşılmıyordu çektiğim sıkıntı ama geçicek sabret

120 taşınıyorlardı ucuz verdi sanırım
Oyyy nasıl güzel fiyata almışsın. Güzel günlerde kullanın.

Ben hastaneden beri mama veriyorum malesef, başta sarılık tehlikesi vardı, sonra sütüm hiç yetmedi, hep mama vermek zorunda kaldım. Bu durum zaten bana bir yara oldu, sürekli kendimi suçladım yeterince çabalamadım mı acaba diye... offf umarım memeyi tamamen bırakmadan geçer bu süreç. Psikolojik olarak çok yıpratıcı memeden kaçıp mamaya sevinmesi

Çok şükür iyiyiz kuzum kotulemedik. Burnunu aciyorum bol bol emziriyorum. Azicik halsizligi var tabii. Teşekkür ederiz sordugun için

Markasi ne acaba kuzu beşiğin
Cok sukur cnm artik kotulemez herhalde atlattiniz. Cok gecmis olsun
Yok, olmadı ayakta emzirmek, ben mi beceremedim acaba zeynones The
3 gundur bende cok kotu durumdayim. Gunduz uyutamiyorum toplam 5 saat ugrasmisim yarim saatten bi bucuk saat anca uyudu. Gece zaten memeden ayrilinca uyaniyo. Bugun de en son agzinda meme hoplatarak ve yuruyerek uyuttum. Uyudan dursa ona da raziyim gozu yari kapali agliyo. Geceleri de uyuyamiyorum perisanim. Dua edin lutfen bu gece uyuyum

Hiiç vicdan yapma sen elinden geleni yaptın. Olmayınca olmuyor niye üzülüyorsun. Aç mı bebeğin? Büyümüyor mu? Önemli olan bebeği büyütmek aracın ne olduğunun önemi yok. Aynı doğum şeklinin önemi olmadığı gibi. Hee gönül isterki emsin, eee olmuyorsa olmuyor. Hiç üzme kendini insanlar bile isteye emzirmiyor mamayla büyütüyor. Mis gibi de büyüyorlar valla.

Valla ben de ağlamak üzereyim, salla salla yatırdım, 15 dakika uyumadı. Nedir bu, psikoloji filan kalmaz böyle
Kalmıyo zaten canım
Ilk bebeğim 1 yasını 2 ay gecti gecmedı gunduz uykusuna yatırdım bı gun 10 dakıka oldu beklyorız kakmıyo 20-30-40 derken bıraz dokunduk baktk hala uykuya dönuyo rahatsz ede ede 2 saatın sonunda uyandı o uyandı ama bız hazrlandık hastaneye gitmek için doktorumuza durumu anlatınca cok gulmüştü öyle şoka girip korkmustuk meger 1 yasını gecmesı gerekıyomus o uykular öyle ıyı geldı ki bıze sımdıde 1 yası gecmesını beklıyrm heyecanla

Kızlar benimde artık sanırsam sütüm yetmiyor gögsum sertleşmiyor mama alsammı bilmiyorum 1 hafta sonra kontrole göturcem o zaman kilo durumuma göremi versem bilemedim

Kızlar benimde artık sanırsam sütüm yetmiyor gögsum sertleşmiyor mama alsammı bilmiyorum 1 hafta sonra kontrole göturcem o zaman kilo durumuma göremi versem bilemedim
memelerin terbiye olması Diye bir şey duymuş muydun?
İşte tam da şu anda durumdasın
Memeler terbiye oldu ve artık sertleşmıyor
Bebeğin ihtiyacına göre süt Üretiyor
Yani sütünüz Azalmadı

memelerin terbiye olması Diye bir şey duymuş muydun?
İşte tam da şu anda durumdasın
Memeler terbiye oldu ve artık sertleşmıyor
Bebeğin ihtiyacına göre süt Üretiyor
Yani sütünüz Azalmadı
Ya İnan. Dünden. Beri takıyordum bişiyler yemekten patlıcam inş dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…