2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya İnan. Dünden. Beri takıyordum bişiyler yemekten patlıcam inş dediğin gibidir
Kesinlikle dediğim gbi
İkinci bebeğim benmm
İlk bebeğimde çok arastrdım çok kafa yordum bu emzirme işine ve 25 ay emzirdim bıraksam daha emerdi
Yani basit bir deney yap mesela yarın sütün ne kadar arttığını gör
Yarın sabah bebeğin uyandığında saat bazı emzir ne kadar çok emme okadar memelere süt talebi
Unutma

Fikri olan yok mu

Dogru ya benimki aksilik bu aralar emmiyor biraz daha fazla üsteliyim birde üstüne hastalandı.

Çok fazlasıyla istiyormuş.
O yüzden kendini de iyi hissetmen önemli sadece bebeğin atak dönemi olarak düşünme kendi sabırlı olduğun vakti de gözet bence

Reactions: The
Kızlar benimde artık sanırsam sütüm yetmiyor gögsum sertleşmiyor mama alsammı bilmiyorum 1 hafta sonra kontrole göturcem o zaman kilo durumuma göremi versem bilemedim
Burda baya konuşuldu bu durum. Birçoğumuz yaşadı. Mavikaranın da dediği gibi göğüslerin terbiye olması durumu bu. Bende senin gibi yaşadım, triplere girdim

Fikri olan yok mu
Ben deneyeceğim. Çünkü bu şekilde ne ben ne de bebeğim çok mutlu değiliz bence. Çocuk yarım saat uyuyup uyanıyor gündüz, ne kadar uykusunu almış olabilir ki mesela? Gece 174746 defa uyanıyor, bu onların elinde olan bir şey değil ve bence duzeltilmeye ihtiyacı var.

Ama tabi benim çocuğum şu an 4.ay uyku gerilemesi yaşıyor. Böyle olması şu an için normal. Bittikten sonra hala devam ederse daha büyük sıkıntı

Bende duşunuyorum bebegim bugun 4 ay 4 gunluk cok zorluyo beni bende 4 ay bitsin egitim alcam diyorum eger alirsan burdan yazarmisin durumları çok zor bebek uyumamasi surekli huysuz viz viz uyuyunca inanilmaz mutlu oluyolar annede bebekte uylu egitimine sıcak bakmiyodum ama boyle daha kotu anne mutsuz olunca bebeginede yansitiyo ister istemez sakin kalinamiyo bebekte mutsuz oluyo o yuzden en mantiklisi uyku egitimi tabi başarili olunursa

Seninki de benimkinden 2 gün büyük. Ara ara huzursuzluğu oluyordu ama ben şu iki gündür cok yıprandım gerçekten. Muhtemelen seninki de 4.ay uyku gerilemesi yaşıyor. Geçtikten sonra bir tık düzeleceğine inanıyorum. Ben de uyku eğitimine sıcak bakmıyordum, zaten öyle ağlata ağlata olacaksa başlamayı da düşünmüyorum egitmenle konuşacağım. Haber ederim canım

Sen bi dene bakalım bize de umut ol

Kızlar ptt ye yatan doğum parasını aldınız mı? belli bi süresi var mı acaba? fırsat bulup gidemedim bir türlü

Ama tabi benim çocuğum şu an 4.ay uyku gerilemesi yaşıyor. Böyle olması şu an için normal. Bittikten sonra hala devam ederse daha büyük sıkıntı
Benimki çook düzeldi maşşallah diyim. Öğlen uykusunda uyutmam 1 dk ama hala çook gevşek kundak yapıyorum ben, kendisi istiyor ve çok huzurlu uyuyor. Mesela bikaç akşamdır gece uyumak istemedi hiç zorlamadım. Yatma saatini 9 dan 11 e çekti. Bugün sabah erken kaldırdım akşam erken yatr artık.
Kızlar ptt ye yatan doğum parasını aldınız mı? belli bi süresi var mı acaba? fırsat bulup gidemedim bir türlü
Ben aldım doğum yaptığın tarihten itibaren 1 yıl diye hatırlıyorum süresini.

Ya kızlar şuanda uyku gerilemesi konuşuyorsunuz ya bana nasıl eski tarih gibi geliyor yaşadıklarım halbuki bikaç hafta öncesiydi. Erken gelince sıpam sizden baya önden gidiyorum. O uykular huysuzluklar dizeliyor nasıl tatlış bi bebek geliyor yerina anlatamam. Yaşayınca anlıcaksınız

Ben tadımlara başladım. Balkabağına bayıldı bayıldı. Ağzını açıyor istiyor. Ben su içerken hareketler yapıyor au istiyor. Bugün elma tattırdım. Resmen nefret etti sanki limon yalatmışım gibi garip hareketler yapıp durdu. Kıyamadım şimdi balkabağı verdim gene. Ortalık battı rezil oldu. Ama nasıl mutluuu

Masallah kuzuya peki seyi merak ediyorum tadiminda ölcusu var dimi ? Istedi diye bol bol vermiyoruz

Masallah kuzuya peki seyi merak ediyorum tadiminda ölcusu var dimi ? Istedi diye bol bol vermiyoruz
1.gün 1çay kaşığı
2.gün 1tatlı kaşığı
3.gün 1 çorba kaşığı ded doktorum. İçerisine sebzelerin biraz su ve bol miktarda zeytinyağı ekliyorum.
Havuç
Patates
Balkabağı
Elma olarak ilerledim. Elimde bunlar vardı. Havuç biraz taneli kaldı öyle komple ezmedim. Elma da öyle oldu cam rendede rendeliyince. Onu da bi tık büyükçe verdim. Peşine su içirdim. 3. Gün Patates kabız yaptı mesela okadar zeytinyağına rağmen. Önümüzdeki ay kaç öğün vermeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ama

Ne güzel ya maşallah demek ki düzelme olabiliyor. Hala sallıyorsun di mi ? Uyutma saatlerin ne şekilde gündüz uykuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…