Kesinlikle dediğim gbiYa İnan. Dünden. Beri takıyordum bişiyler yemekten patlıcam inş dediğin gibidir
Fikri olan yok muUyku eğitimi konusunda çok kararsızım bu konuda fikirler ikiye ayrılmış durumda. Bazı uzmanlar öğrenilmiş çaresizlik olduğunu söylüyor. Ağlatarak uyutma değil biliyorum ama bebeğin bu dönemde annenin kucağına ihtiyacı olduğunu uyku eğitimin ileri de bebekte stresli kaygılı bi kişilik oluşturacağını söylüyorlar sizin fikriniz ne ?
Dogru ya benimki aksilik bu aralar emmiyor biraz daha fazla üsteliyim birde üstüne hastalandı.Kesinlikle dediğim gbi
İkinci bebeğim benmm
İlk bebeğimde çok arastrdım çok kafa yordum bu emzirme işine ve 25 ay emzirdim bıraksam daha emerdi
Yani basit bir deney yap mesela yarın sütün ne kadar arttığını gör
Yarın sabah bebeğin uyandığında saat bazı emzir ne kadar çok emme okadar memelere süt talebi
Unutma
Diş kaşıyıcısını buzdolabına koyuyorum onu veriyorum aradaCanı acıyordur soğuk iyi gelir. Soğuk olan alıp ağzına götürebileceği seyler ver iyi gelir
1 yaştan sonra da düzelmeyen çok çocuk var. Neye guvenecegimi neye sabredecegimi bilmiyorum. İnşallah 10gunumuz falan kaldı, şu atak bitsin hayırlısıyla başlayacağım. Hoş yani o eğitim de epey sabır gerektiriyor muhtemelen ama
E bebekte nüby marka 19 liraya düşmüştü canımm
Bizde senin gibi acaba doğrusu ne olabilirki tereddütündeyiz.Fikri olan yok mu
Burda baya konuşuldu bu durum. Birçoğumuz yaşadı. Mavikaranın da dediği gibi göğüslerin terbiye olması durumu bu. Bende senin gibi yaşadım, triplere girdimKızlar benimde artık sanırsam sütüm yetmiyor gögsum sertleşmiyor mama alsammı bilmiyorum 1 hafta sonra kontrole göturcem o zaman kilo durumuma göremi versem bilemedim
Ben deneyeceğim. Çünkü bu şekilde ne ben ne de bebeğim çok mutlu değiliz bence. Çocuk yarım saat uyuyup uyanıyor gündüz, ne kadar uykusunu almış olabilir ki mesela? Gece 174746 defa uyanıyor, bu onların elinde olan bir şey değil ve bence duzeltilmeye ihtiyacı var.Fikri olan yok mu
Ama tabi benim çocuğum şu an 4.ay uyku gerilemesi yaşıyor. Böyle olması şu an için normal. Bittikten sonra hala devam ederse daha büyük sıkıntıBen deneyeceğim. Çünkü bu şekilde ne ben ne de bebeğim çok mutlu değiliz bence. Çocuk yarım saat uyuyup uyanıyor gündüz, ne kadar uykusunu almış olabilir ki mesela? Gece 174746 defa uyanıyor, bu onların elinde olan bir şey değil ve bence duzeltilmeye ihtiyacı var.
Bende duşunuyorum bebegim bugun 4 ay 4 gunluk cok zorluyo beni bende 4 ay bitsin egitim alcam diyorum eger alirsan burdan yazarmisin durumları çok zor bebek uyumamasi surekli huysuz viz viz uyuyunca inanilmaz mutlu oluyolar annede bebekte uylu egitimine sıcak bakmiyodum ama boyle daha kotu anne mutsuz olunca bebeginede yansitiyo ister istemez sakin kalinamiyo bebekte mutsuz oluyo o yuzden en mantiklisi uyku egitimi tabi başarili olunursa1 yaştan sonra da düzelmeyen çok çocuk var. Neye guvenecegimi neye sabredecegimi bilmiyorum. İnşallah 10gunumuz falan kaldı, şu atak bitsin hayırlısıyla başlayacağım. Hoş yani o eğitim de epey sabır gerektiriyor muhtemelen ama
Seninki de benimkinden 2 gün büyük. Ara ara huzursuzluğu oluyordu ama ben şu iki gündür cok yıprandım gerçekten. Muhtemelen seninki de 4.ay uyku gerilemesi yaşıyor. Geçtikten sonra bir tık düzeleceğine inanıyorum. Ben de uyku eğitimine sıcak bakmıyordum, zaten öyle ağlata ağlata olacaksa başlamayı da düşünmüyorum egitmenle konuşacağım. Haber ederim canımBende duşunuyorum bebegim bugun 4 ay 4 gunluk cok zorluyo beni bende 4 ay bitsin egitim alcam diyorum eger alirsan burdan yazarmisin durumları çok zor bebek uyumamasi surekli huysuz viz viz uyuyunca inanilmaz mutlu oluyolar annede bebekte uylu egitimine sıcak bakmiyodum ama boyle daha kotu anne mutsuz olunca bebeginede yansitiyo ister istemez sakin kalinamiyo bebekte mutsuz oluyo o yuzden en mantiklisi uyku egitimi tabi başarili olunursa
Sen bi dene bakalım bize de umut olBen deneyeceğim. Çünkü bu şekilde ne ben ne de bebeğim çok mutlu değiliz bence. Çocuk yarım saat uyuyup uyanıyor gündüz, ne kadar uykusunu almış olabilir ki mesela? Gece 174746 defa uyanıyor, bu onların elinde olan bir şey değil ve bence duzeltilmeye ihtiyacı var.
Benimki çook düzeldi maşşallah diyim. Öğlen uykusunda uyutmam 1 dkAma tabi benim çocuğum şu an 4.ay uyku gerilemesi yaşıyor. Böyle olması şu an için normal. Bittikten sonra hala devam ederse daha büyük sıkıntı
Ben aldım doğum yaptığın tarihten itibaren 1 yıl diye hatırlıyorum süresini.Kızlar ptt ye yatan doğum parasını aldınız mı? belli bi süresi var mı acaba? fırsat bulup gidemedim bir türlü
Masallah kuzuyaYa kızlar şuanda uyku gerilemesi konuşuyorsunuz ya bana nasıl eski tarih gibi geliyor yaşadıklarımhalbuki bikaç hafta öncesiydi. Erken gelince sıpam sizden baya önden gidiyorum. O uykular huysuzluklar dizeliyor nasıl tatlış bi bebek geliyor yerina anlatamam. Yaşayınca anlıcaksınız
Ben tadımlara başladım. Balkabağına bayıldı bayıldı. Ağzını açıyor istiyor. Ben su içerken hareketler yapıyor au istiyor. Bugün elma tattırdım. Resmen nefret ettisanki limon yalatmışım gibi garip hareketler yapıp durdu. Kıyamadım şimdi balkabağı verdim gene. Ortalık battı rezil oldu. Ama nasıl mutluuu
1.gün 1çay kaşığıMasallah kuzuyapeki seyi merak ediyorum tadiminda ölcusu var dimi ? Istedi diye bol bol vermiyoruz
Ne güzel ya maşallah demek ki düzelme olabiliyor. Hala sallıyorsun di mi ? Uyutma saatlerin ne şekilde gündüz uykularıBenimki çook düzeldi maşşallah diyim. Öğlen uykusunda uyutmam 1 dkama hala çook gevşek kundak yapıyorum ben, kendisi istiyor ve çok huzurlu uyuyor. Mesela bikaç akşamdır gece uyumak istemedi hiç zorlamadım. Yatma saatini 9 dan 11 e çekti. Bugün sabah erken kaldırdım akşam erken yatr artık.
Ben aldım doğum yaptığın tarihten itibaren 1 yıl diye hatırlıyorum süresini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?